andrewgg 30.06.08, 12:58 Czy ktoś z Was miał przyjemność korzystać z ultra AI? Czym to się różni i czy się opłaca? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mic Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 14:05 Od AL różni się tylko tym, że podawane są posiłki i w dzień i w nocy. Jak dla mnie to już za dużo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? IP: 217.153.77.* 30.06.08, 14:39 To chyba zależy od hotelu, co obejmuje opcja ultra all. Mieliśmy ultra w Barut Lara, i tam np. do śniadania codziennie był szampan, cały dzień świeżo wyciskany sok pomarańczowy, napoje w barku (również piwo), kawa, herbata do zrobienia w pokoju, napoje w dyskotece, krajowe i importowane napoje (też alkoholowe). Sporty wodne na plaży, ale te nie wymagające paliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:45 Aga, miałam tak samo, byłam w Limak Lara. Tylko szamapan był tylko do kolacji. W UAI to już o nic prosić się nie musisz:)Generalnie: UAI-miłe urozmaicenie ale dla mnie niekoniczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 17:37 fajna sprawa.o tyle lepsza od all ,ze w moim przypadku zawsze zaczynam być glodna po 24 gdy przy zwykłym all wszystko jest już platne.A czy się opłaca-no coż ,wszystko zależy od zasobności kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azetka Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? IP: *.kalisz.mm.pl 30.06.08, 22:24 Ja tez miałam przyjemność rozkoszować się opcją ultra, choć podobnie, jak dla niektórych...wszystkiego było po prostu za dużo :-) U mnie "ponad stan" było: non stop dostępne picie, w tym alkohole i to importowane, sok na śniadanie świeży z pomarańczy, mini barek uzupełniany codziennie w pokoju, w tym piwo, jedzenie podawane do 1 w nocy a od 2 w nocy do 7 rano darmowy serwis room, z którego oczywiście nie korzystaliśmy, no i możliwość skorzystania z restauracji a'la carte po jednym razie z każdego rodzaju ( u nas było to 5 róznych możliwych tematycznych kolacji). Gdybym miała jechac kolejny raz, nie wzięłabym już tej opcji. Jest tak wypasiona, że żal czegoś dobrego przegapić i wychodzic poza hotel :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azetka Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? IP: *.kalisz.mm.pl 30.06.08, 22:26 Może jeszcze dodam, że w hotelu, w którym byłam, dodatkowo płatna była jedynie fajka wodna i niektóre usługi SPA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? IP: 195.164.7.* 01.07.08, 14:11 Azetka a w jakim hotelu byłas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Miracle Resort - Ultra ALL Inclusive...... ??? IP: *.chelmnet.pl 02.07.08, 09:10 Tam ultra all to pomyłka (przynajmniej w maju). Normalny all. Obiad do 14.30. Potem około 17.00 kawa + ciastka. 19.00 - kolacja. Snack bar do 16.00. Właśnie około 15.00 wracaliśmy z plaży (były tylko napoje) lub z wycieczek i czekaliśmy na kolację. Najgorzej było dzieciakom. Azteka - po prostu zmiana hotelu przez GTI wyszła Ci na dobre !!! Odpowiedz Link Zgłoś
azetka100 Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? 02.07.08, 12:10 byłam w hotelu Riva Donna. czy zmiana wyszła mi na dobre?.....hm...do tej pory się nad tym zastanawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 13:36 A u mnie było tak: full jedzenia, barek, owoce, kawa, ciastka wręcz wmawiane przez biegających kelnerów, darmowy internet bez ograniczeń, restauracja a la carte - 1 wizyta na pobyt. Jeżeli ktoś chce wrócić cięższy o jakieś 5 kg to polecam. 40-stopniowy upał nie sprzyja aktywności ruchowej. A to wszystko było w hotelu Asteria w Side. Odpowiedz Link Zgłoś
janek86 Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? 23.02.20, 18:11 Różnica jest, z tym że wymiary tej różnicy zależne są od hotelu. Tutaj jest fajnie opisane, wpadłem ostatnio na ten artykuł trivabook.pl/rodzaje-ofert-all-inclusive Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? 26.02.20, 07:29 Wymiary roznicy ? Ale to co, 150 cm na 90 cm badz 120 na 80? Odpowiedz Link Zgłoś
agga85 Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? 02.03.20, 20:26 najlepsze ultra all inclusive masz w Club Med. Prawdopodobnie najszersza oferta jeśli chodzi o sporty, wyżywienie, atrakcje dla dzieci. Nie ma polskich animatorów, ale dzieci mogą się uczyć języka :) clubmed.pl/o-club-med/wakacje-all-inclusive/ Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? 02.03.20, 21:07 Clubmed spam. Clubmed spam. Clubmed spam. Wujku Google podaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
janek86 Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? 18.03.20, 13:48 Polecam przeczytać ciekawy artykuł na temat różnych opcji all inclusive ;) Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? 18.03.20, 14:05 Idioto, kto ci teraz myśli o tym? Wyspamierdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? 22.03.20, 22:15 Janeczek spameczek roznico-czeczek Odpowiedz Link Zgłoś
nddk Re: Ultra ALL Inclusive........... ??? 20.08.21, 09:49 Najlepsze oferty na urlop we wrześniu! Turcja All Inclusive od 1561 PLN 🤩 wakacje.pl/wczasy/turcja/?od-2021-08-20,do-2021-09-30,samolotem,all-inclusive,ocena-8,z-gdanska,z-katowic,z-krakowa,z-warszawy,z-wroclawia,tanio&utm_source=travellead&utm_medium=cps&utm_campaign=1134-&a_aid=1134&a_cid=11111111 Odpowiedz Link Zgłoś