Gość: Daniel IP: *.chello.pl 03.07.08, 15:54 Witam, Jesli ktos byl w tym hotelu w tym roku to bardzo proszę o opinie i wrazenia. pzdr Daniel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Opinie n/t Arancia IP: *.lucent.com 03.07.08, 16:33 Opinie n/t Arancia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=78347200&a=78347200 Odpowiedz Link Zgłoś
muchospatatos Arancia- warto 03.07.08, 17:15 Wrocilem z Aranci 26 czerwca...nie chce sie powtarzac z poprzednikami ktorzy pisali (patrz link) wiec prosze jesli ktos chce przeslac pytania na muchospatatos@gazeta.pl odpowiem na wszystkie jesli tylko bede potrafil.. W skrocie...jak ktos jedzie z dziecmi to hotel poza pewnymi mankamentami (klimatyzacja centralna ktora nie zawsze dziala) oraz jakoscia obslugi rezydentow Wezyra godzien jest polecenia w 100%.. Odpowiedz Link Zgłoś
szele11 Re: Arancia- byl ktos w tym roku? 03.07.08, 20:58 Jeżeli wygląda tak samo, jak z zewnątrz (akurat przesłaniał widok na może z mojego hotelu na morze - byłem w Eftalia Resort, to super. Fajne baseny (widać, gdy się idzie ścieżką nad morze). Podejrzewam, super wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
szele11 Re: Arancia- byl ktos w tym roku? 03.07.08, 21:13 Przepraszam wszyskich za słowo "może". Z rozpędu tak napisałem... : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Arancia- byl ktos w tym roku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:02 Ja wróciłam 9.07 z tego hotelu. Radzę się zastanowić. Hotel rzeczywiście bardzo fajny jeśli chodzi o wygląd położenie i atrakcje> basen, ślizgawki, animacje. Niestety problemy z klimatyzacją są nagminne i nie jest to tylko moje zdanie. Nie należę do osób wymagających, ale mieszkamy w Polsce i nie jesteśmy przyzwyczajeni do tak wysokich temperatur na co dzień. Brak klimatyzacji to naprawdę duży problem w tym hotelu. Były też inne problemy, ale takie mogą się zdarzyć w każdym. Poza klimatyzacją hotel naprawdę fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanit Re: Arancia- byl ktos w tym roku? IP: *.chello.pl 19.07.08, 22:33 Byłam w tym hotelu na przełomie maj/czerwiec i... jestem bardzo zadowolona. Pokój z widokiem na morze (bez wkladania 10 euro i doplaty), czysty i codziennie sprzatany, co do klimatyzacji to przyznam, że nie zauwazyłam problemów, wieczorem i w nocy działała bez zarzutu, a w dzien nie wiem, bo nie przebywaliśmy w pokoju. baseny, leżaki i parasole w porzadku - owszem leżaki przy basenie sa wczesnie zajmowane, ale z tym tez nie było problemu, choć czesto wybieralismy sie na plaże, żeby odpocząc od tego zgiełku (w hotelu przy takiej ilości wczasowiczow, czasami marzy się o ciszy i spokoju) Co do restauracji to: mnostwo jedzenia i jest w czym wybierać, my schodziliśmy na posiłki tak od pól do godziny pozniej po wszystkich i zawsze wszystko było. Obsługa fantastyczna, zawsze usmiechnieci i uwijaja sie niewiarygodnie szybko, ledwo zbliżałam sie w okolice stolików, a już ktoś z obsługi sprzatał stolik po poprzednikach i zapraszał nas do zajecia miejsca, jednoczesnie pytajac czego sie napijemy. Także podbyt uznajemy za udany i chcemy tam jeszcze kiedyś wrocić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś