Gość: alinka IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 15:23 Odpowiem na pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: 62.233.238.* 07.07.08, 10:00 WItam, Wylatuję tam 16.07 2+2. Napisz ogólnie swoje wrażenia, na co zwracać uwagę, czy byłas może w pokoju rodzinnym? Z jakich wycieczeka warto skorzystać, czy wynajmowałaś samochód itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: *.acn.waw.pl 07.07.08, 17:45 Ogólnie - super (choć wiadomo, że każdy ma inne odczucia, z nami byli znajomi i kolega nie był zadowolony z miejsca). Dwa mankamenty to: żwirowa plaża oraz otoczenie hotelu. W zasadzie nie gdzie iść na spacer, bo hotel usytuowany jest przy samej drodze. Ja również byłam z dwójka dzieci i mężem. Mieliśmy zwykły pokój i w zupełności wystarczał - 90% czasu spędziliśmy na dworze :) Basen super, zjeżdżalnie też. Jedzenia i picia do woli, smacznie. Wypożyczyliśmy samochód. Zjechaliśmy Alanyie, Side (piękne hotelowe miasteczko z starożytnymi zabytkami), Belek (polecam Delfinarium dla dzieci, choć drogie), Aspendos. Z wycieczek nie korzystaliśmy, ale wiem ze Pammukale robiło wrażenie (niestety 500 km w jedna stronę) i Kapadocja (700km w jedna stronę). Z dziećmi nie polecano mi. Znajomi mieli jechać na Zielony Kanion - jeszcze nie znam opinii. Pytaj jakby co... może jeszcze coś Cię interesuje :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 21:53 do Moniki ja też wylatuję 16.07.2008r, skąd wylatujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: 62.233.238.* 09.07.08, 08:32 a z Warszawy, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
on-ka-6 Re: do Iwka i Monika 09.07.08, 08:44 Cześć dziewczyny, Ja lecę 23.07 do Incekum Beach z mężem i 12-letnim synem. Czy lecicie na 2 tyg.? fajnie byłoby sie spotkać:)i w jakim wieku są wasze dzieci? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: do Iwka i Monika IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.08, 13:54 pewnie nie spotkamy się ja jestem do 23.07.2008r.(:-. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka do Moniki IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.08, 09:33 my wylatujemy z Gdańska, liczę już dni do wylotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: *.gprs.plus.pl 07.07.08, 19:38 A który pokój np. ze względu na lokalizacje najlepiej wybrac?czy jest jakis nieformalny podzial na pokoje lepsze i gorsze?co o tym myślisz?Czy jest bezprzewodowy internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: *.acn.waw.pl 07.07.08, 19:57 Jeśli chodzi o pokoje ... Są pokoje parterowe (równo z ziemią), pierwsze i drugie piętro. My mieszkaliśmy na drugim piętrze. Pokoje parterowe mają tarasy, pierwsze piętro różnie - albo tarasy albo małe balkoniki, zaś na drugim piętrze są małe balkoniki. Nasz pokoik był w porządku, nie mieliśmy wymagań i trafił nam się pokoik blisko recepcji z pięknym widokiem na morze. Znajomi chcieli cichy pokój - dostali parter, z tarasem, z boku hotelu z widokiem na boisko do nogi i trochę morze :) Mi w zasadzie było wszystko jedno, bo tak jak piszę - 90% czasu na powietrzu. Internet bezprzewodowy .. nie wiem :( Korzystałam z hotelowego - 1h- 3euro, 1/2h - 1,5euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: *.is.net.pl 07.07.08, 21:02 Jak bedziesz miec laptopa to siec jest w budynku głownym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: )))))))))) do Krystyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 08:39 jak myślisz ,że możesz sobie wybrać pokój to jesteś w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Alinki Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 08:41 //bądż tak uprzejma i napisz wszystko szczegółowo na temat wypożyczenia samochodu.Co gdzie za ile.Interesuje nas wypad do delfinarium.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: 195.117.255.* 08.07.08, 09:43 Auto wypożycza się w hallu głównym, przy recepcji. Jest kilka aut do wyboru w cenach 35 - 45 euro. Trzeba iść wczesniej i zarezerwowac, potem podpisujesz umowę, dostajesz dokumenty i odbierasz go rano o umówionej godzinie. Auto jest na 24h. Tankujesz sama, paliwo niestey drogie :( Jedno delfinarium jest 15 km od hotelu, ale rezydent powiedział nam, że działa już, ale jest jeszcze w budowie. Polecił to w Belek - 60km od hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 10:28 Wielkie dzięki.Napisz mi proszę czy podobało wam się w Delfinarium,pamiętasz może cenę wstępu i czy był wliczony w tym jakiś posilek ,jak długo trwał pokaz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonek Re: Incekum Beach Resort - wróciłam IP: *.inf.ecb.com.pl 08.07.08, 11:11 Może i ja wtrącę parę słów. Byliśmy z rodzinką w pierwszej połowie czerwca. Mieliśmy pokój rodzinny na parterze, z małym balkonikiem,w bloku 2 (uwaga na wywieszone ręczniki-nad ranem podlewają trawnik...i wszystko w okolicy). Spokojnie moglibyśmy mieć jeden pokój (jest spory): łóżko podwójne i pojedyńcze. Niektóre bloki są blisko ulicy, inne blisko basenu-może przeszkadzać hałas.Wątpię, aby można było sobie zmienić pokój-mają full gości Cały ośrodek jest wydzieloną częścią-co może być plusem i minusem (zależy dla kogo). Jedzonka i picia pod dostatkiem-mnie osobiście bardzo smakowało i obyło się bez sensacji żołądkowych.Jestem bardzoooo zadowolona w wypoczynku, było super! Nie wiem jak było później, u nas widać było różnicę pomiędzy pierwszym tygodniem pobytu, a drugim (np.leżaki wcześniej zajęte,czasami brak widelcy na stołach i inne drobiazgi). Obsługa dwoiła się i troiła-chyba nie wyrabiają przy pełnym obłożeniu hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Incekum Beach Resort - wróciłam - do iwony IP: 195.117.255.* 08.07.08, 13:12 Delfinarium podobało się. W trakcie pokazu jest 15 minut przerwy na zrobie zdjeć (płatnych oczywiście) z delfinkami i morsem. Pokazy były dwa razy w ciągu dnia - o 11 i o 15. Dorośli płacili 25 euro/osoby, dzieci powyżej 2 roku życia 20 euro/osoby. Pokaz trwa godzinę, nie ma posiłów, można kupić lody i napoje na miejscu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia_ch Re: Incekum Beach Resort - wróciłam - do iwony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 16:09 Ja też wróciłam z tego hotelu 2 lipca po 2 tygodniowym pobycie. Byłam z dwójką dzieci w wieku 6 lat i 15 miesięcy. Hotel generalnie fajny, mieliśmy pokój w bloku 12 z dużym tarasem, blisko recepcji, na pierwszym piętrze. Podobno w pokojach na parterze czuć pleśń, ale to tylko słyszałam od znajomej. Obsługa bardzo miła, ale faktycznie ciężko im się momentami wyrobić. Minus to leżaki, jest ich chyba za mało w stosunku do liczby gości. Leżak w dobrym miejscu trzeba było zajmować o 5 rano... o 8 rzadko, który był wolny. Byliśmy też świadkiem pływającej kupy w brodziku. Mimo, że zgłosilśmy ten fakt personelowi dwukrotnie, około godziny trwało zanim to sprzątnięto... Dolegliwości żołądkowe były co prawda nie w Turcji ale natychmiast po powrocie u 3/4 osób tam przebywających, więc podejrzewamy, że jednak stamtąd coś przywieźliśmy. To tak po krótce. Jeśli macie jakieś dodatkowe pytania chętnie odpowiem. Sama przed wyjazdem miałam ich kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Incekum Beach Resort - wróciłam - do anusia_ch IP: *.acn.waw.pl 08.07.08, 20:02 Byłyśmy w tym samym terminie :) My też z dwójką dzieci ( 6lat i 3 lata) :) Tez mieszkaliśmy w bloku 12 :) tylko, że na drugim piętrze z małym balkonem :) Też byliśmy świadkiem pływającej kupy w brodziku :((( Prawdą jest, że personel szybko nie zareagował :(( Mój mąż niestety na koniec pochorował się :( Problemy żołądkowe oczywiście :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia_ch Re: Incekum Beach Resort - wróciłam - do alinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 12:32 Alinka, kurcze, że dopiero teraz się zgadałyśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś