africa5 28.07.08, 16:17 Witam. Czy ktoś był w tym hotelu ? Będziemy tam przez tydzień (po objazdówce, albo przed). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynek Re: Hotel Harman w Fethye IP: *.plock.mm.pl 28.07.08, 21:27 byłem - ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hotel Harman w Fethye IP: *.sgh.waw.pl 29.07.08, 11:14 szczerze polecam. Byłam w sasiednim w zeszłym roku i wszyscy bardzo chwalili. Masz tylko kawałek do plazy przez "miasto" turcja-mapy.ovh.org/iFethiye.html zobacz sobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Opinie n/t Harman 29.07.08, 11:54 Opinie n/t Harman: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=82740276 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti BYłam! IP: 148.188.17.* 10.09.08, 12:46 Po tych wszystkich opisach bylam przerazona przed wyjazdem, ale wyjazd byl swietny. Poza tym Turcja jest piękna - jesli jedziecie do Turcji to od razu na objazdówkę!! Hotel harman jest pod wzgledem pokoi skromny, tj przybrudzona wykladzina i zaslona do prysznica, minimalny telewizor, rozpadające sie krzesełko... Ale po pierwszym szoku czlowiek sie przyzwyczaja i docenia reszte. Pokojówka sprzata wszystko codziennie, codziennie zmieniane sa reczniki, posciel kilka razy w tyg. Z zewnatrz hotel jest bardzo ładny, basen czysty nie za mały, leżaki. Jedzenie MONOTONNE. Klima w pokojach działa :). Hotel jest na uboczu, od plazy ok 1,5km dlatego jest bardzo spokojnie to wg mnie duzy plus. Plaza w Calis średnia - żwirowa. Do Fethiye (grobowce skalne, port, taras widokowy, targ we wtorki) dojezdza sie busem za 1,5 lira ok15 min., do blue lagoon 30 min - musowo, miasta duchów 40min. Inne atrakcje jak Pammukale itd zwiedza sie na całodniowcyh wycieczkach. Super relaks ze zwiedzaniem w rozsadnej cenie. Byłam pod koniec sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś