IP: *.chello.pl 06.08.08, 14:08
Witajcie nie jestem pewna czy rezydent czeka na lotnisku w Antalyii czy w Alanyii w hotelu?bo jesli w hotelu tzn że mamy dojechać we własnym zakresie? skąd mam wiedziec jak dojechać i czym, a bagaże? może ktoś coś wie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Rezydent IP: *.umwd.pl 06.08.08, 14:35
      z jakiego biura lecisz?z tui zawsze ktość czeka na lotniskuw Antalya
      • tomasz.11 Re: Rezydent 06.08.08, 14:51
        lecimy z ecco holiday. sorki mam inny login
        • Gość: deepe Re: Rezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:56
          s0ry ale ludzie czy wy jestescie bezmyslni?jedziesz z biura podrozy
          wiec wszelkie informacje mozesz uzyskac u nich!naprawde gratuluje
          podejscia do wyjazdu.
          • tomasz.11 Re: Rezydent 06.08.08, 15:05
            do Deepe.Jeśli dowiadujesz się wszystkiego z biura to co TY robisz na tym forum, rozumiem że tylko krytykujesz!!!!!!!!!!
          • tomasz.11 Re: do Deepe 06.08.08, 15:07
            post wyżej.
        • Gość: tomasz 11 Re: do wszystkich IP: *.chello.pl 06.08.08, 21:00
          serdeczne dzięki
      • Gość: gość Re: Rezydent IP: *.umwd.pl 06.08.08, 15:23
        też powinien ktoś być ja latam z tui i zawsze jest rezydent na
        lotniksu, z gti też są i napewno z ecco też ktoś będzie.
        • Gość: tomoasz.11 Re:do gość IP: *.chello.pl 06.08.08, 15:44
          serdecxzne dzieki
          • Gość: AniaK Re:do gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:05
            Byłam z Ecco; na lotnisku czekają przedstwiciele wszystkich biur,
            mają w rękach tabliczki z nazwą, trudno nie zauważyć. Poza tym mają
            listę przylatujących turystów i będą czekali, zanim nie znajdziesz
            autokaru biura. Będzie ok :-)
            • Gość: olin80 Re:do gość IP: *.gdynia.mm.pl 06.08.08, 17:58
              Jak lecisz z Ecco to na lotnisku powinna być bardzo miła Pani o
              imieniu Agata;)))
              Zainteresowanych tematem Turcji zapraszam na jej bloga,który jest
              skarbnicą wiedzy o Turcji,dla turystów i o turystach ;)))

tur-tur.blogspot.com/
              • Gość: natalia Re:do gość IP: *.aster.pl 06.08.08, 18:59
                Gosiu ja sie dowiadywałam już w biurze podróży bo mi również problem ten spędza
                sen z powiek. Miła Pani w biurze podróży poinformowała mnie ze niestety
                rezydenta nie bedzie bo ma chora babcie ale nie martw sie Pani pocieszyła mnie
                ze dostaniemy rowery którymi dojedziemy do hotelu wiec głowa do góry:)Pozdrawiam
                • Gość: deepe Re:do gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 19:59
                  no sory ale jesli ktos nie potrafi sie zapytac w biurze o takie
                  podstawowe sprawy i woli pytac na forum to powodzenia zycze :)
                  rozumiem kazdy moze nie wiedziec za pierwszym razem jak to wyglada
                  ale tym bardziej powinien o to wypytac w biurze.a co jesli bedzie
                  inaczej niz ktos napisze ci na forum?bedziesz mial pretensje do
                  biura ze ktos na necie ci napisal ze ma byc tak a jest inaczej?w
                  zadnym wypadku nie chcialem cie obrazic ale pomysl czy nie mam racji
                  w tym co pisze...
                  • Gość: iwona Re:do gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 20:09
                    Nie bądźcie wszyscy "tacy mądrzy" bo to rużnie bywa.Pamiętam jak
                    przed 3 laty pierwszy raz lecialam do Turcji i moją panikę jak nie
                    mogliśmy znaleść rezydentki Scana.Wszystkie biura staly z
                    tabliczkami a oni nie ani w środku ani na zewnątrz....Czekali na nas
                    na parkingu w autokarze.Nie będę opisywać co czuliśmy jak z walizami
                    w upale 50 stopni C nie wiedzieliśmy co ze sobą zrobić .A do
                    autokaru pokierował nas zapytany rezydent innego biura.
                    • Gość: tomasz 11 Re:do deepe IP: *.chello.pl 06.08.08, 20:56
                      sory ale mam już taki mętlik ,że w desperacji pytam już o wszystko zwłaszcza że jedziemy 1 raz i jeszcze z dzieckiem niepełnosprawnym.Pozdro Gosia
                      • Gość: magnolia Re:do gosi IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 06.08.08, 21:35
                        Z Twoich kolejnych postów wyziera coraz większa panika.
                        Wiemy,że jedziesz z chorym dzieckiem i część Twoich dylematów ma uzasadnienie,
                        ale trochę wyluzuj. Z obecnym Twoim nastawieniem to może być udręka a nie
                        cudowny wypoczynek.A szkoda by było , prawda?
                        • Gość: tomasz 11 Re:do magnolia IP: *.chello.pl 06.08.08, 21:40
                          tak masz rację muszę wyluzować,i cieszyć się. Dzięki Magnolia.Ale to duży stres bo nie wiem co może mnie czekać, jak również może być ok i taką mam nadzieję.Pozdro
                          • Gość: magnolia Re:do magnolia IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 06.08.08, 21:50
                            Tak naprawdę to nikt nie wie. Nawet ci ,którzy jadą kolejny raz do sprawdzonego
                            hotelu. Life is full of "zasadzkas" :D
                            Podejdz bardziej na luzie. Poradzisz sobie ze wszystkim. Twoje obecne
                            podenerwowanie udzieli się całej Twojej rodzinie i nie ucieszysz sie tak jak byś
                            mogła. Po co pozbawiać się polowy przyjemności?
                            No to jak? Koniec z zadaniowym podejściem do tematu wyjazdu? :)
                            Udanego urlopu- będzie dobrze :)
                            • Gość: tomasz 11 Re:do magnolii IP: *.chello.pl 06.08.08, 22:04
                              jeszcze raz dzięki,napewno zastosuje sie do wszystkich rad.
                          • Gość: olin80 Do Gosia IP: *.gdynia.mm.pl 06.08.08, 21:51
                            A co Ciebie ma tam czekać???Turcja to piękny kraj,świetna
                            pogoda,wspaniali ludzie.Dbają o turystów jak mało kto,ubóstwiają
                            dzieci,zawsze są mili i uczynni,choćby im pot po d..pie spływał ;))
                            Gwarantuję Ci,że wrócisz zakochana w Turcji tak jak większość
                            bywalców tego forum.Nie stresuj się,wyluzuj,odpocznij i ciesz się
                            wakacjami;)))
            • Gość: tomasz 11 Re:do Aniak IP: *.chello.pl 06.08.08, 20:58
              Serdeczne dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka