travelmax 18.08.08, 16:31 Wróciłem z Kemer z hotelu Zena Resort jeśli ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belinea Re: Wróciłem z Kemer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:13 Witam, czy zauważyłeś może czy można gdzieś w Kemer kupić pieluchy dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
travelmax Re: Wróciłem z Kemer 20.08.08, 12:29 nie rozglądałem się za pieluchami więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila.kulbat@wp.p Re: Wróciłem z Kemer IP: *.toya.net.pl 20.08.08, 19:30 Hej, wczoraj wróciłam z Kemer...spędziłam tam 2 wspaniałe tygodnie. Słońce, plaża i naprawdę dobra zabawa:) ciekawa jestem twojej pini? Odpowiedz Link Zgłoś
travelmax Re: Wróciłem z Kemer 21.08.08, 08:04 Tak jak piszesz wspaniała pogoda, extra widoki, dobry klimat i oczywiście urokliwość tego miejsca. Jeśli ktoś szuka przyjemnego miejsca do spędzenia urlopu to Kemer jest idalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belilnea Re: Wróciłem z Kemer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 08:08 Dziękuję za odpowiedź, właśnie o to mi chodziło czy w tej miejscowości jest jakiś market. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechop2 Re: Wróciłem z Kemer 21.08.08, 18:10 Kemer to duze miasto......pieluchy kupisz rowniez w aptekach.... Luzik.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzechop2 Re: Wróciłem z Kemer 21.08.08, 18:11 Zreszta na wylocie z Kemer po lewej stronie jadac w kierunku Kumuluca jest duzy market.....Ale tam jest kilka takich punktow. Odpowiedz Link Zgłoś