Gość: miska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 22:43 Polecice prosze fajny hotel z sieci Joy w ktorym dobrze wypoczniemy zarowny my z dzieckiem jak i dziadkowie? Zalezy mi na bardzo dobrym standardzie! Bede wdzieczna za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dereg Re: Ktorego Joy'a wybrac? IP: 159.217.146.* 04.09.08, 12:13 a wez sobie poczytaj setki postow o joyach na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzikk Re: Ktorego Joy'a wybrac? 19.09.08, 18:36 Odradziłabym Joy'a w Sarigerme przynajmniej z opinii które znalazłam w necie ( zastanawiałam się czy tam nie lecieć ale zrezygnowałam)na przełomie sierpnia i września byłam w Joy,u w Incekum, polecam ale bardzo dobrego standardu tam nie ma oceniam na dobry+/ bardzo dobry- Mimo wszystko najfajniejszy chyba jest Joy Pegasus World w Side (znajomi byli w czerwcu wrócili bardzo zadowoleni) tylko jedyny minus bo jest dużo droższy od Joy'a w Incekum :-)). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Ktorego Joy'a wybrac? IP: *.chello.pl 20.09.08, 09:06 Jak można odradzać miejsce, w którym się nie było?! I to na podstawie opinii ludzi, którzy również, w większości, tam nie byli??! (patrz dyskusja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Ktorego Joy'a wybrac? IP: 91.199.30.* 17.10.08, 21:01 BYLIŚMY Z MĘŻEM I ZNAJOMYMI W JOY PEGASUS WORLD W SIDE W 2-GIEJ POŁOWIE WRZEŚNIA.UPAŁÓW JUŻ TAKICH NIEBYŁO A TYM SAMYM PROBLEMÓW Z KLIMATYZACJĄ,JAK OPISYWALI WCZEŚNIEJ.SAM HOTEL JEST BORDZO DUŻY -RAJ DLA DZIECI.STARSZYM KTÓRZY LUBIOM SPACEROWAĆ RÓWNIEŻ SIĘ SPODOBA ,NIE POLECAM DLA OSÓB KTORE LUBIĄ MIEĆ WSZYSTKO I WSZĘDZIE BLISKO,HOTEL OCENIAMY RACZEJ NA EUROPEJSKIE 4*A NIE TAK JAK PODAJĄ 5*.POLAKÓW NAJCZĘŚCIEJ UMIESZCZAJĄ W NAJDALEJ ODDALONYM BUDYNKU CZYLI 2 Z KTÓREGO JUŻ WOGULE WSZĘDZIE JEST DALEKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Ktorego Joy'a wybrac? IP: *.icpnet.pl 12.10.08, 19:43 Polecam joy pegasos planet Incekum.Bylam tam we wrzesniu naprawde super hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Ktorego Joy'a wybrac? IP: *.streamcn.pl 13.10.08, 08:16 Byłam w JPW .Przy upałach bardzo poważnym minusem jest słaba klimatyzacja , działa tylko 18 godz. na dobę. Bardzo rozległy teren i przemieszczanie się w upale/w pirwszej polowie lipca był piekarnik/zwłaszcza dla dziadków to może być problem. Z kilku pobytów z wnukami ten uważam za najmniej udany. Pod kątem atrakcyjnego dla dzieci pobytu najlepiej było nam w Chrousso Village w Grecji z biura Rainbow tour. Odpowiedz Link Zgłoś
dianaro Re: Ktorego Joy'a wybrac? 22.10.08, 12:58 W drugiej połowie września wraz z mężem i 1,5 rocznym synkiem spędziliśmy 2 tygodnie w Joy Pegasos World. Mieszkaliśmy także w budynku nr 2 i wcale nie uważam że stąd wszędzie było daleko - do restauracji na posiłki szło się 5 minut, tyle samo na basen, a na plażę niecałe 10. Zważywszy że teren jest przeogromny i doskonale zagospodarowany z czystym sumieniem mogę go polecić rodzinom z dziećmi, osobom starszym - z racji mnóstwa alejek i zakątków gdzie można odpocząć i nacieszyć oczy wspaniałą zielenią. Faktem jest, że w trakcie palącego słońca i godzin największych upałów ciężko wytrzymać, ale wtedy spędza się czas na leżaku w cieniu lub basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Ktorego Joy'a wybrac? IP: *.streamcn.pl 22.10.08, 13:46 Tak własnie wylądają oceny tych samych miejsc przez różne osoby.Pytający jedą z rodzicami/ myslę ze nie mają 20 czy 30 lat/ , nie wiemy w jakim okresie ,bo byc moze mogą ze względu na prace czy wiek szkolny dzieci tylko w lipcu-sierpniu i co wtedy z tymi spacerami po tym ogromnym terenie i tym lezakiem w południe kiedy tem w cieniu 40 st. ja np wolałabym godzinkę w pokoju z ksiązka, ale tam klimatyzacja nie działa i co wtedy. W czasie ktorym byłam kilkoro dzieci kąpiących sięw basenie przy tych tem , ladowały u lekarza z uderem słonecznym. Nie wiemy w jakim wieku dzieci jak w tych tem korzystać z animacji ktore są na odkrytym terenie. A jak z klimatyzacją, czy dzialała 24 godz ? To trzeba pytającym napisać a oni sami zdecydują czy wybierają ten hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ktorego Joy'a wybrac? IP: 217.153.77.* 22.10.08, 14:04 Ja z doświadczenia zwracam jeszcze uwagę, czy w hotelu jest kryty basen - świetnie sprawdza się przy upałach - w południe można się pluskać z dzieckiem i nie narazić na udar. Ale ktoś kiedyś zdziwił się, że jadąc nad morze i mając baseny chcę spędzać czas na krytym basenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Ktorego Joy'a wybrac? IP: *.streamcn.pl 22.10.08, 14:26 Tak własnie było , kryty basen to było jedyne wyjście ale moje wnuki i na pewno wiele dzieci cały rok pływają na krytym basenie więc nie ma co w tym celu wyjeżzać do Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Ktorego Joy'a wybrac? IP: *.streamcn.pl 22.10.08, 14:44 dadam jeszcze że w czasie kiedy my byliśmy / nie wiem czy zawsze/ nawet w restauracji nie działala klimatyzacja, jedynie w holu recepcji była szansa na wzięcie oddechu od tych koszmarnych upałów.Zdaję sobie sprawę ze są osoby które takie upały kochają i klimatyzacja nie jest im potrzebna ale to już decyzja indywidualna . Mnie przez myśl nie przeszło ze w takim hotelu będą tego typu problemy. Włsnie w pawilonie 2 gdzie mieszkaliśmy na 4 pietrze w drugim tyg pobytu można pocieszyć się ze dla zdrowia chodziliśmy piechotą bo jednego dnia z powodu awarii siedzieliy 20 min w windzie zanim pracownik dotarł i nas uwolnił. Dzisiaj zrezygnowałabym z balkonu i mieszkałana parterze w pokoju gdzie przechodzący zaglądają mi do pokoju ale uciązliwoć temp. przy braku klimatyzacji jest mniej uciązliwa i nie ma konieczności korzystania z windy/ to ważne dla rodziców z dziecięcymi wozkami/. Odpowiedz Link Zgłoś