ag.ak 12.11.08, 23:18 Witam. A czy był ktoś w hotelu *** godnym polecenia - w miarę czystym i ze zjadliwymi posiłkami? Pozdrawiam ag.ak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flower_v Re: trzy gwiazdki 12.11.08, 23:34 cześć z tego co pamiętam to chyba Polaris w Alanyi ma 3 gwiazdki. Codziennie sprzątany pokój, miła obsługa, jedzonko ok, głównie młodzi Polacy i Rosjanie w hotelu. Ze swojej strony mogę polecić na Riwierze Sunshine Hotel 4*(Alanya-Kestel), Grand Zaman GArden w Alanyi 4* czy też Titanic w Antalyi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skiba.1 Re: trzy gwiazdki 13.11.08, 10:01 Mam rezerwację (lipiec 2009) do hotelu Silver*** w Colakli (okolica Side). Podobno 90% turystów to Niemcy, opinie ma rewelacyjne (na www.holidaycheck.pl). Kameralny, trzypiętrowy, niedaleko plaży, będzie wspaniale:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart74 Re: trzy gwiazdki IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.08, 17:11 Dolaczam sie do tego co pisze skiba.1 z tym ze ja mam rezerwacje na sierpien'09. A w tym roku bylem w Golden Sun w Beldibi i oprocz tego ze sprzety na blkonie czyli stolik i krzesla byly stare to wszystko bylo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: trzy gwiazdki 13.11.08, 11:27 Solim w Kemer. W żadnym nie ma takiego kucharza gotującego wyłacznie regionalne dania. Ale indywidualnie spałem i w ** i w * i nigdy nie narzekałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki2222 Re: trzy gwiazdki IP: *.mikemi.net 13.11.08, 12:06 Byłam w hotelu Artemis Princess 3* i z czystym sumieniem mogę go polecić.... Znajduje się w dzielnicy Alanyi-Obagol.Pokoje sprzątane codziennie (bardzo ładna i czysta łazienka), dobre jedzenie, blisko centrum i morza ( parę kroków i przejście przez ulicę);) Odpowiedz Link Zgłoś
mdudek111 Club Big Blue Alanya 13.11.08, 16:42 Zdecydowanie polecam hotel Club Big Blue w Alanii. Ma tylko 3+* ala z praktyki i z ocen wiem, że jest lepszy od większości 4*. www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+Big+Blue-hid_35769.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag.ak Re: Club Big Blue Alanya IP: 82.139.22.* 13.11.08, 19:44 Jak mniej więcej kształtują się ceny w hotelach 3*? Czy np. kwiecień jest tańszy od miesięcy sezonowych? Ile mniej więcej kosztuje tydzień a ile dwa? Dziękuję, pozdrawiam ag.ak Odpowiedz Link Zgłoś
mdudek111 Re: Club Big Blue Alanya 13.11.08, 20:29 Można sprawdzić na stronach biur podróży. Club Big Blue kosztuje ok. 2500 od osoby dorosłej -jeżeli teraz wykupsz. Nasz pobyt 2 dorosłych + 7-letnie dziecko ok. 6300. Ten hotel ma opcję Al. Oczywiście kwiecień , maj jest tanszy. Problem z tym hotelem, że jest już dużo miejsc wykupionych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi1015 Re: Club Big Blue Alanya 13.11.08, 21:15 Polecam hotel Alara Wset w Incekum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Club Big Blue Alanya IP: *.plock.mm.pl 14.11.08, 18:23 Harman - w Calis Odpowiedz Link Zgłoś
ag.ak Re: trzy gwiazdki 14.11.08, 18:54 A czy ktoś się wybiera w marcu lub kwietniu? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia84 Re: trzy gwiazdki 14.11.08, 21:31 palmiye w alanyi, na plaży, kameralnie,dobre jedzenie, w samym centrum Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: trzy gwiazdki 14.11.08, 22:36 Hotel Oba Asa w miejscowości Oba niedaleko Alanyi , tylko 3 gwiazdki ale jak traficie na pokój dwójke która de facto składa sie z dwóch pokoi to naprawdę nie ma co narzekac .. od plaży ok 400 m ale tylko 200 m do głownej ulicy oba , która spaceruje sie wieczorami ... piwo i woda w cenie takiej jak w Markecie oczywiscie 3* to nigdy nie będzie to samo co 5 * i prosze o tym pamietac pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
ag.ak Re: trzy gwiazdki 15.11.08, 00:08 Ile kosztował pobyt w tym hotelu? 3* nie przerażają mnie, teraz byłam w 4 a standard był co najwyżej 2 jeżeli chodzi o restaurację i plażę. dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: trzy gwiazdki 15.11.08, 07:21 Niestety nie odpowiem Tobie na to pytanie jako , że ja byłem w OBA dwa lata temu w ramach 7 + 7 Triady czyli siedem dni objazdu po Turcji i właśnie siedem dni pobytu w Oba i wtedy ceny były takie , że dziś to sobie można pomarzyć . Konkretnie last w końcu sierpnia - cena 1850 + 85 Euro / cena obejmowała całość dwutygodniowego pobytu bez rozbicia na objazd i hotel . Teraz to marzenie ściętej głowy jak sądzę .. Oczywiście nie twierdze , że Oba Asa to najlepsza trójka w Turcji ale jest taka jak ją opisuję a dokładny opis znajdziesz w Temacie Turcja -hotele albo na www.holidaycheck.pl ze zdjęciami włącznie pozdrawiam deoand Odpowiedz Link Zgłoś
murena79 Re: trzy gwiazdki 15.11.08, 07:37 ja jade w kwietniu do Kemer. Będzie to moja pierwsza podróż do Turcji. Juz nie moge się doczekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon trzy gwiazdki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 21:11 Jeżeli do Kemer do zacznij sobie przypominać, albo ucz się rosyjskiego. Kemer to mała Moskwa, sami Rosjanie. Przekonasz się, że jest ich tam więcej niż Turków. Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: trzy gwiazdki 18.11.08, 21:29 moze i Kemer to mała Rosja, ale za to jaka! Piękne góry, dużo zieleni, a za Kemer piekne dzikie plaże, serpentyny, góry...Ach! Warto pojechać jeszcze dalej za Kemer na zachód i sie o tym przekonać. Góra Thatali koniecznia do zobaczenia, to samo Demre i wyspa Kalekoy z Kekovej. Restauracje wodne w Adrasan chyba. Pobliska Antalya...duzo by wymieniac. Na pewno lepiej niz w betonowej Alanii - chociaż ta tez ma swoj klimacik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
murena79 Re: trzy gwiazdki 20.11.08, 18:05 Dziękuje za wskazówki. Nie przepadam za betonowymi miastami choc przyznaje te tez maja swoj urok. Nie zamierzamy z mężem siedzieć w miejscu i nastawiamy się na zwiedzanie okolicy, a z tego co słyszeliśmy okolice Kemer są warte obejrzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: trzy gwiazdki IP: *.gdynia.mm.pl 20.11.08, 20:20 I Kemer i Alanya i Marmaris i wiele innych miejsc jest warte zobaczenia.Z tą ,,betonowością,, Alanyi to chyba lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belian z Ibelinu Tylko Big Blue Alanya IP: *.toya.net.pl 22.11.08, 14:23 Super hotelik, z super atmosferą, na pograniczu dzielnic Cumhuriyet i Obagol, byliśmy w lipcu, jedziemy w sierpniu. pzdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: hotel Arsi w Alanyi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 14:41 Gunes house& sun time-ale nie dla wymagających.Centrum Alanyi,trzy baseny, tyle samo barków.... Odpowiedz Link Zgłoś