Dodaj do ulubionych

Który hotel polecacie

IP: *.net87.citysat.com.pl 14.12.08, 13:43
Jak w temacie . Mam do wyboru Kleopatra Savk , Kleopatra Drem Beach
czy moze Banana .
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: Który hotel polecacie IP: *.gdynia.mm.pl 14.12.08, 15:04
      wybieraj hotel z dwóch pierwszych,jeśli wybierzesz hotel z hb wydasz więcej
      pieniędzy niż gdybys miał(a) all
      • Gość: Miro Re: do ania w. IP: *.net87.citysat.com.pl 15.12.08, 10:00
        A Twoim zdanie który jest lepszy Savk czy Drem Beach? A dlaczebo
        Banana jest na -NIE? A dleczego przy opcji hb wydam wiecej
        pieniędzy? .
        • Gość: ania w. Re: do ania w. IP: *.gdynia.mm.pl 15.12.08, 16:13
          Savk leży na plaży (super),ale Dream Beach leży też nieżle - zobacz w google
          earth - w każdym razie obydwa leżą przy plaży kleopatry, Banana w/g mnie odpada
          nie dość ,że ma najgorsze naotowania (wakacje.pl) to na dodatek leży na wschód
          od portu - brzydka plaża. poczytaj opinie jeszcze na hollidaycheck.pl
          • Gość: ania w. Re: do ania w. IP: *.gdynia.mm.pl 15.12.08, 16:17
            jeśli nie masz all w hotelu, wydasz ok 100 euro/tydz - picie, i obiadki. Za all
            za tydzień zapłacisz 100 - 150 zł (ja takich hoteli szukam). Jedzenie na
            mieście jest smaczniejsze, niż to hotelowe,ale droższe.
            • Gość: ania w. Re: do ania w. IP: *.gdynia.mm.pl 15.12.08, 16:21
              ja przyjmuję zawsze zasadę,jak jadę z mężę biorę zazwyczj hb, jak z córką all
              (dzieci potrafią zamęczyć o picie,a portfel wyczyścić do dna
              • Gość: ania w. Re: do ania w. IP: *.gdynia.mm.pl 15.12.08, 16:22
                a ile te hotele kosztują?
                • Gość: Miro Re: do ania w. IP: *.net87.citysat.com.pl 16.12.08, 10:13
                  Drem Beach jest nieco tańszy w opcji all aniżeli Savk w opcji hb.
                  Jako Turystka ktora przerabiała Alanie niejednokrotnie to moze
                  wskażesz Drem Beach czy Savk.Opcje all czy hb nie jest dla nas
                  zupełnie istotna. A czy mogę Ci zadac równiez pytania na temat co
                  mozna w Alani i najblizszej okolicy zobaczyc ciekawego , zrobic
                  dobre zakupy , wypić ciepłą / dobra / kawe i zimne / dobre/ piwo?
                  • Gość: ania w. Re: Który hotel polecacie IP: *.gdynia.mm.pl 16.12.08, 21:06
                    Savk ma 3 *,ale jest lepiej położony 800m bliżej portu,Dreams Beach jest jednak
                    4* i all, nie wiem co bym wybrała. W pobliżu obydwóch hoteli jest jaskinia
                    Damlatas (od Savk rzut beretem), zamek(kale) na górze polecam wjazd autobusem za
                    1 lira i zejście piechotą wieczorkiem , wstąpienie do jednej z licznych knajpek
                    z widokiem na port - widok bajka, niedaleko jaskini, jest muzeum , na wschód od
                    Alanyi jest rzeka - DIMCAY- z knajpkami na wodzie. Z wycieczek w granicy 1
                    dniowej wycieczka KAS (KUrsulu - wodospad, Aspendos - teatr, Side- miasteczko z
                    ruinami), Green Kanion - wycieczka autokarowa do kanionu na którym wybudowana
                    jest tama - pływanie stateczkienm i kąpiel w zielonej wodzie, Rafting- spływ
                    pontonami na rzece Koprulu, Jeep Safari, Aspendos - nie byłam, ruinki ładne
                    podobno. Knajp w Alanyi bez liku piwo wszędzie zimne w upale smakuje wyśminicie,
                    kawy nigdy w knajpie nie piłam,ale na pewno smaczna.
                    • Gość: ania w. Re: Który hotel polecacie IP: *.gdynia.mm.pl 16.12.08, 21:16
                      A może hotel Aroma 3* hb ma lepsze nico noty od Savk(jest prawie obok Savk)
                      sprzedaje go Scan ,ale nie wiem ile kosztuje Savk wiec trudno mi doradzić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka