Gość: irys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 18:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emik32 Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 19:14 kliknij na gg 1443058 pomogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 19:28 prośba do emik32 - nie mam gg :-(( - proszę, napisz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.gdynia.mm.pl 17.12.08, 20:42 Melas Holiday 5* lub Melas Holiday Village w.w.I kat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: 213.25.69.* 18.12.08, 20:24 Zgadzam sie z Anią, byliśmy w tym roku w Melas Holiday Willage, rewelacyjny hotel, a właściwie wioska wakacyjna. Sprawdź opinie na wakacjach.pl, lub na holidaycheck, to jeden z najlepiej notowanych hoteli na riwierze tureckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izaaelka Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.toya.net.pl 18.12.08, 23:50 A z jakiego biura byliście w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
ajulka0505 Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu 17.12.08, 20:48 Witam,my byliśmy w Barut Hemera....polecam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emik32 Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 10:33 irys podaj maila to ci napiszę :)albo napisz na mojego open.energy@op.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 22:16 emik32 jakie biuro reprezentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emik32 Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.gprs.plus.pl 19.12.08, 15:52 ciekawski a boli cię coś??przeszkadza że czasami pomogę ludziom??jak wiem to pisze jak nie wiem to nie piszę.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 16:53 co innego jest zaproponować wyjazd z katalogu będąc pracownikiem biura a co innego przekazać informację o hotelu w którym się było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emik32 Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 18:00 a jaką ty masz wiedzę o hotelach i kierunkach w których byłem??i dlaczego sądzisz że przedstawiam wiedzę katalogową..tu się mylisz drogi kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 20:05 po prostu twój sposób pomocy wyróżnia spośród innych (najczęściej ludzie pomagają na forum a ty od razu odsyłasz na prywatne rozmowy) i dlatego mnie to zaciekawiło, nie twierdzę że źle pomagasz ale jestem na tym forum od kilku lat i twój sposób rzucił się w oczy, nie chciałem Cię urazić, to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emik32 Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 10:34 ok ok ciekawski nie ma problemu ja sie nie obrażam tylko zrozumiałem to jako atak na mnie ale nie ma problemu, jeżeli bedziesz w potrzebie tobie też postaram sie pomóc :)Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 20:35 Ja polecam Albe Resort !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
net.marta Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu 19.12.08, 16:38 hotel Melas w 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu 21.12.08, 09:12 Proponuje MELAS RESORT , super hotel!!! i nie mylic z Melas Holiday Village. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: 213.25.69.* 21.12.08, 23:34 Melas Holiday Village lepszy jeśli chodzi o wakacje z dzieckiem, tylko Tui i Neckerann je mają, jeśli chodzi o Polske, ja byłem z Tui, polecam dodatkowo prywatny transfer do hotelu, bardzo fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.tosa.pl 26.12.08, 21:00 Side Mare Resort Spa - 5 gwiazdek Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu 30.01.09, 17:52 Jeżeli chodzi o tani dobry hotel, to polecam Hanay*** z Orbis Travel Time:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 18:03 Nikt jeszcze nie pisał Alba Resort bardzo rodzinny przy pięknej plaży i z fajnymi ogrodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaatde Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: 78.157.188.* 03.02.09, 13:07 dla zainteresowanych mail do rezydentki z Turcji, która bardzo chętnie i szczerze odpowiada na pytania o kraj i hotele awisz6@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu 09.02.09, 10:23 Dla porownania, polecam strone z ocena hoteli w Side i nie tylko www.wakacje.pl/hotele/turcja/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: SIDE-proszę o polecenie dobrego hotelu IP: *.mironet.pl 08.02.09, 18:22 Dwa lata temu bylismy w CLUB SIDE COAST*****. Bylismy bardzo zadowoleni, a malkontenci zawsze znajdą dziure w całym. My lecieliśmy z Itaki. Aktualnie, z tego co się orientuję, to Itaka już nie ma w ofercie tego hotelu, ale mają go inne biura. Odpowiedz Link Zgłoś