Gość: elvitto IP: *.devs.futuro.pl 21.12.08, 20:07 warto? czy nie? czytalam o uzeraniu sie o pokoje z Itaka, ale ogolnie chyba hotel polecany??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz 21.12.08, 21:33 Moim zdaniem warto. Nie wszyscy mieli problemy :). My akurat mieliśmy i sprawę załatwiło hmmm euro ale nasi znajomi, którzy przylecieli parę godzin później już nie. Myślę, że w czerwcu nie powinno być problemów. A sam hotel bardzo fajny, plaża duża i piaszczysta, raj dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.icpnet.pl 28.12.08, 21:00 polecam ten hotel jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.ftnet.pl 28.12.08, 22:20 A Joy Pegasos World ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek38 Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 09:57 Ja się wybieram 17 lipca z Itaką , nie bardzo wiem o co chodzi z hotelem Club o którym jest tyle negatywnych opinii. W ofercie Itaki nie ma mowy o części Club, więc dlaczego zdarza się, że tam kwaterują turystów, a poza tym ten hotel ma 4 gwiazdki, czyli jest niezgodny z warunkami umowy. Może ktoś wie więcej na ten temat, nie chce się denerwować po przylocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 11:30 ale w sezonie normalka są tzw overbookingi - i wtedy czy 4 czy 5 gwiazdek nie ma znaczenia pakuj a cie tam a potem skłądaj sobie reklamacje. Tylko przykro ze za kupę kasy spędzasz urlop w niższym standardzie. Osobiście dopłaciłam 1500zł za pokój rodzinny i na mysl o takiej sytuacji szlag mnie trafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 11:30 a dlaczego 17? chyba wylot jest 15? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek38 Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 11:52 15 tez jest wylot,ja wybrałem 17.07.2009 z Katowic godz 16.05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 14:23 ja też lece z katowic ale właśnie 15 o 15,30. Orientujesz się czy są wyloty z KR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek38 Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 14:47 Nie wiem czy z Krakowa jest wylot,zapytaj organizatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek70 Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: 212.76.37.* 02.01.09, 19:21 Witam,poczytalem posty i mimo wszystko sie tam wybieram pod koniec sierpnia. Mimo wszystko ma dobre oceny w necie i co ważne nie jest to rosyjski kołchoz. Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr no i super! 02.01.09, 20:01 Będziesz zadowolony, bo hotel jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek70 Re: no i super! IP: 212.76.37.* 03.01.09, 16:20 Lola, powiedz mi jedno - jak wyglada kwestia bliskosci ulicy..czy ma to wplyw na halas ? Bedziemy mieszkali w standardowym pokoju..nie wiem czy bedzie mial okna na ulice czy nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: no i super! IP: *.icpnet.pl 03.01.09, 18:25 Ulica jest dość blisko ja mialam taki pokój od ulicy i nawet dobrze bo nie było słońca a ci którzy mieli z widokiem na morze narzekali że jest gorąco w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: no i super! IP: *.icpnet.pl 03.01.09, 18:30 Hotel jest super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr ulica jest dość blisko 03.01.09, 21:22 my mieliśmy pokój od ulicy, ale drzwi były bardzo szczelne, hałas nie przeszkadzał, cały czas były zamknięte ze względu na klimatyzację. I byliśmy zadowoleni bo było chłodno! nawet jak wracaliśmy z plaży w ciągu dnia (byliśmy w sierpniu). Wieczorem jak siedzieliśmy na balkonie może widok średni ale za to był chłód i trafił nam się większy pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiapiotrowska Re: ulica jest dość blisko 04.01.09, 16:28 my lecimy 05.06. 2009 z Wawy, o co chodzi z tymi pokojami, ja mam na razie umowe przedwstępną z Itaką, czy w umowie nie będzie, że jest to w hotelu resort? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr nie wiem jak w tym roku 04.01.09, 17:37 w zeszłym nie było w umowie konkretnej części hotelu. Pytałam w Itace i oni nie mogli napisać konkretnej części na umowie, nie wiem dlaczego. Autokar zatrzymuje się najpierw przy Royal a potem Resort czyli w sumie od początku powinno się wiedzieć do jakiej części sie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek38 Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.domainunused.net 04.01.09, 18:23 Skoro autokar zatrzymuje się najpierw przy jednym a potem przy drugim hotelu skąd wiadomo gdzie mamy się zakwaterować, czy tą informacje otrzymamy od rezydentki po przylocie? Skoro nie wiadomo w chwili podpisywania umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: nie wiem jak w tym roku 04.01.09, 18:30 nie, rezydentka nic nie powie. Ja wysiadłam pod resortem bo tam chciałam być zakwaterowana. I tyle. Może w tym roku to usprawnili...Wtedy nie byłoby żadnych problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek38 Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.domainunused.net 04.01.09, 19:24 Mam nadzieje, że usprawnili, bo nie wyobrażam sobie, że wychodzę przy wybranym hotelu, a recepcjonistka informuje, że brak miejsc i trzeba dymach z walizami do innego. Wysłałem oficjalne zapytanie do Itaki w tej sprawie, poraz kolejny i czekam na odpowiedz. Jak ja otrzymam podzielę się z wami odpowiedzią. Najbardziej mnie denerwuje, że za niemałe pieniądze kupujemy kota w worku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek70 Re: nie wiem jak w tym roku IP: 212.76.37.* 04.01.09, 19:46 Napisz jak cos bedziesz wiedzial. Tez wybieram sie do tego hotelu i w umowie mam tylko 5 gwiazdek a nic na temat czesci hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1talea Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.eranet.pl 04.01.09, 19:56 Z tego co pamietam to rezydentka informuje kto gdzie ma być zakwaterowany. Ja byłam z większą grupą znajomych i w Resorcie byli Ci co mieli pokoja 1 - 2 - 3 osobowe. Natomiast w Royal są napewno pokoje rodzinne- czyli duży pokój przedzielony na pół przesuwanymi drzwiami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Sa Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 04.01.09, 21:45 Witam:-)Lecimy 5 czerwca z Katowic. Wybieramy się z 2,5 letnim dzieckiem. Wykupiony mamy pokoj rodzinny. Moze ktos leci w tym terminie z dzieckiem w podobnym wieku?Byłoby miło miec towarzystwo) Odpowiedz Link Zgłoś
robal77 Re: nie wiem jak w tym roku 08.01.09, 09:09 3.06 z Warszawy. Grupa 6 dorosłych + 1 lub 2 dzieci (1,5 roku i 4 lata). Czterolatka na pewno, nie wiadomo czy mniejsze poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidplock Re: nie wiem jak w tym roku IP: 80.48.4.* 08.01.09, 11:01 15 lipiec lot z Warszawy o 16.00 ,14 osób ( 7 dorosłych i 7 dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Sa Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 10.01.09, 08:52 W takim razie może się spotkamy na miejscu?:-)A jakie macie pokoje? Bo od tego chyba zależy w ktorym budynku bedziecie zakwaterowani? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek70 Re: nie wiem jak w tym roku IP: 212.76.37.* 10.01.09, 13:58 A ja wylatuje 21 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
robal77 Re: nie wiem jak w tym roku 12.01.09, 13:01 Gość portalu: Ania Sa napisał(a): > W takim razie może się spotkamy na miejscu?:-)A jakie macie pokoje? > Bo od tego chyba zależy w ktorym budynku bedziecie zakwaterowani? > Pozdrawiam Pokoje: "zwykły" i rodzinny :). Na pewno nie będziemy się chcieli "zabukować" w Clubie :) Najchętniej Resort, ale o to już postaramy się na miejscu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania SA Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 12.01.09, 16:03 No ja tez mam nadzieje,ze do Clubu nie beda chcieli nas wrzucic! Zreszta mysle,ze w czerwcu nie bedzie az tylu turystow co w lipcu i sierpniu. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalinkaaa Re: nie wiem jak w tym roku IP: 80.72.38.* 14.01.09, 08:36 A my lecimy 16 września z Warszawy, będziemy z 2,5 letnią dziewczynką, wykupiliśmy pokój rodzinny. Może ktoś jeszcze leci w podobnym terminie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annababic Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.eranet.pl 15.01.09, 11:06 Witaj my również wylatujemy 16 września z Warszawy z rówieśniczką młodszą córką która bedzie miała 2,9 miesięcy i starsza 6 letnią Miło będzie sie spotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek70 Re: nie wiem jak w tym roku IP: 212.76.37.* 17.01.09, 22:30 Hej, nie wiecie czy w incekum mozna wynajac samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RGo 1577 Re: nie wiem jak w tym roku IP: 87.204.21.* 19.01.09, 13:27 MOżna ale nie polecam tubylcy nie wiedzą co to jest kodeks drogowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 13:47 E tam, szwagroszczak, głupoty opowiadasz. Południowcy to najlepsi kierowcy: www.youtube.com/watch?v=PzC6yU6DhkY Odpowiedz Link Zgłoś
michalinkaaa Re: nie wiem jak w tym roku 22.01.09, 12:17 Annababic - bardzo miło będzie Was poznać :). W razie czego podaję maiala: michalinkaaa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gongor Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 21:33 Jeśli jedziecie z dziećmi walczcie o Royal! Jeśli tylko 2 osoby walczcie o Resort! Do Club-u nie dajcie się zakwaterować pod żadnym pozorem (nawet jeśli spędzicie pół dnia w recepcji). Hotel ogólnie wspaniały! 17 zjeżdżalni chyba, raj dla maluchów i dla starszych. Resort ładniejszy ale mniejsze pokoje i bliskość amfiteatru z animacjami (trochę głośno), Royal trochę mniej piękny ale czyściuteńko i i do dyspozycji dwa pokoje przedzielone drzwiami suwanymi a nie jeden. W czerwcu raczej nie będzie problemów z wymuszonym kwaterunkiem do Club-u, gorzej w lipcu i w sierpniu. Ale najważniejsze zero! zero! Ruskich! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.opole.internetia.pl 30.03.09, 09:43 my lecimy 29.05 na 14 dni z Katowic z corkami 9lat i 2latka, czy wiecie o ktorej jest wylot i powrot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gab Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.promax.media.pl 15.04.09, 22:25 Witajcie, My lecimy 29.05 z Poznania z córką 1,5 roczku :) Odpowiedz Link Zgłoś