Dodaj do ulubionych

Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w czerwcu

IP: *.devs.futuro.pl 21.12.08, 20:07
warto? czy nie?
czytalam o uzeraniu sie o pokoje z Itaka, ale ogolnie chyba hotel polecany???
Obserwuj wątek
    • loola_kr Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz 21.12.08, 21:33
      Moim zdaniem warto. Nie wszyscy mieli problemy :). My akurat mieliśmy i sprawę
      załatwiło hmmm euro ale nasi znajomi, którzy przylecieli parę godzin później już
      nie.
      Myślę, że w czerwcu nie powinno być problemów.
      A sam hotel bardzo fajny, plaża duża i piaszczysta, raj dla dzieci.
      • Gość: karol Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.icpnet.pl 28.12.08, 21:00
        polecam ten hotel jest super
        • Gość: Kasia Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.ftnet.pl 28.12.08, 22:20
          A Joy Pegasos World ?
    • Gość: Alek38 Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 09:57
      Ja się wybieram 17 lipca z Itaką , nie bardzo wiem o co chodzi z
      hotelem Club o którym jest tyle negatywnych opinii.
      W ofercie Itaki nie ma mowy o części Club, więc dlaczego zdarza się,
      że tam kwaterują turystów, a poza tym ten hotel ma 4 gwiazdki, czyli
      jest niezgodny z warunkami umowy.
      Może ktoś wie więcej na ten temat, nie chce się denerwować po
      przylocie.

• Gość: edyta Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 11:30
        ale w sezonie normalka są tzw overbookingi - i wtedy czy 4 czy 5
        gwiazdek nie ma znaczenia pakuj a cie tam a potem skłądaj sobie
        reklamacje. Tylko przykro ze za kupę kasy spędzasz urlop w niższym
        standardzie. Osobiście dopłaciłam 1500zł za pokój rodzinny i na mysl
        o takiej sytuacji szlag mnie trafia
      • Gość: edyta Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 11:30
        a dlaczego 17? chyba wylot jest 15?
        • Gość: Alek38 Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 11:52
          15 tez jest wylot,ja wybrałem 17.07.2009 z Katowic godz 16.05
          • Gość: edyta Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 14:23
            ja też lece z katowic ale właśnie 15 o 15,30. Orientujesz się czy są
            wyloty z KR?
            • Gość: Alek38 Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 14:47
              Nie wiem czy z Krakowa jest wylot,zapytaj organizatora.
    • Gość: Bolek70 Re: Joy Pegasos Planet Incekum-wbieracie sie w cz IP: 212.76.37.* 02.01.09, 19:21
      Witam,poczytalem posty i mimo wszystko sie tam wybieram pod koniec
      sierpnia. Mimo wszystko ma dobre oceny w necie i co ważne nie jest
      to rosyjski kołchoz.
      Pozdr,
      • loola_kr no i super! 02.01.09, 20:01
        Będziesz zadowolony, bo hotel jest super :)
        • Gość: Bolek70 Re: no i super! IP: 212.76.37.* 03.01.09, 16:20
          Lola, powiedz mi jedno - jak wyglada kwestia bliskosci ulicy..czy ma
          to wplyw na halas ? Bedziemy mieszkali w standardowym pokoju..nie
          wiem czy bedzie mial okna na ulice czy nie..
          • Gość: Karola Re: no i super! IP: *.icpnet.pl 03.01.09, 18:25
            Ulica jest dość blisko ja mialam taki pokój od ulicy i nawet dobrze bo nie było słońca a ci którzy mieli z widokiem na morze narzekali że jest gorąco w pokoju
            • Gość: Karola Re: no i super! IP: *.icpnet.pl 03.01.09, 18:30
              Hotel jest super polecam
          • loola_kr ulica jest dość blisko 03.01.09, 21:22
            my mieliśmy pokój od ulicy, ale drzwi były bardzo szczelne, hałas nie
            przeszkadzał, cały czas były zamknięte ze względu na klimatyzację. I byliśmy
            zadowoleni bo było chłodno! nawet jak wracaliśmy z plaży w ciągu dnia (byliśmy w
            sierpniu). Wieczorem jak siedzieliśmy na balkonie może widok średni ale za to
            był chłód i trafił nam się większy pokój.
            • sylwiapiotrowska Re: ulica jest dość blisko 04.01.09, 16:28
              my lecimy 05.06. 2009 z Wawy, o co chodzi z tymi pokojami, ja mam na
              razie umowe przedwstępną z Itaką, czy w umowie nie będzie, że jest
              to w hotelu resort? pozdrawiam
              • loola_kr nie wiem jak w tym roku 04.01.09, 17:37
                w zeszłym nie było w umowie konkretnej części hotelu. Pytałam w Itace i oni nie
                mogli napisać konkretnej części na umowie, nie wiem dlaczego. Autokar zatrzymuje
                się najpierw przy Royal a potem Resort czyli w sumie od początku powinno się
                wiedzieć do jakiej części sie trafi.
                • Gość: Alek38 Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.domainunused.net 04.01.09, 18:23
                  Skoro autokar zatrzymuje się najpierw przy jednym a potem przy
                  drugim hotelu skąd wiadomo gdzie mamy się zakwaterować, czy tą
                  informacje otrzymamy od rezydentki po przylocie? Skoro nie wiadomo w
                  chwili podpisywania umowy.
                  • loola_kr Re: nie wiem jak w tym roku 04.01.09, 18:30
                    nie, rezydentka nic nie powie.
                    Ja wysiadłam pod resortem bo tam chciałam być zakwaterowana. I tyle.
                    Może w tym roku to usprawnili...Wtedy nie byłoby żadnych problemów...
                    • Gość: Alek38 Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.domainunused.net 04.01.09, 19:24
                      Mam nadzieje, że usprawnili, bo nie wyobrażam sobie, że wychodzę
                      przy wybranym hotelu, a recepcjonistka informuje, że brak miejsc i
                      trzeba dymach z walizami do innego.
                      Wysłałem oficjalne zapytanie do Itaki w tej sprawie, poraz kolejny i
                      czekam na odpowiedz.
                      Jak ja otrzymam podzielę się z wami odpowiedzią.
                      Najbardziej mnie denerwuje, że za niemałe pieniądze kupujemy kota w
                      worku.

• Gość: Bolek70 Re: nie wiem jak w tym roku IP: 212.76.37.* 04.01.09, 19:46
                        Napisz jak cos bedziesz wiedzial. Tez wybieram sie do tego hotelu i
                        w umowie mam tylko 5 gwiazdek a nic na temat czesci hotelu.
                        • Gość: 1talea Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.eranet.pl 04.01.09, 19:56
                          Z tego co pamietam to rezydentka informuje kto gdzie ma być
                          zakwaterowany. Ja byłam z większą grupą znajomych i w Resorcie byli
                          Ci co mieli pokoja 1 - 2 - 3 osobowe. Natomiast w Royal są napewno
                          pokoje rodzinne- czyli duży pokój przedzielony na pół przesuwanymi
                          drzwiami. Pozdrawiam
                          • Gość: Ania Sa Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 04.01.09, 21:45
                            Witam:-)Lecimy 5 czerwca z Katowic. Wybieramy się z 2,5 letnim
                            dzieckiem. Wykupiony mamy pokoj rodzinny. Moze ktos leci w tym
                            terminie z dzieckiem w podobnym wieku?Byłoby miło miec towarzystwo)
                            • robal77 Re: nie wiem jak w tym roku 08.01.09, 09:09
                              3.06 z Warszawy. Grupa 6 dorosłych + 1 lub 2 dzieci (1,5 roku i 4 lata).
                              Czterolatka na pewno, nie wiadomo czy mniejsze poleci.
                              • Gość: dawidplock Re: nie wiem jak w tym roku IP: 80.48.4.* 08.01.09, 11:01
                                15 lipiec lot z Warszawy o 16.00 ,14 osób ( 7 dorosłych i 7 dzieci)
                              • Gość: Ania Sa Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 10.01.09, 08:52
                                W takim razie może się spotkamy na miejscu?:-)A jakie macie pokoje?
                                Bo od tego chyba zależy w ktorym budynku bedziecie zakwaterowani?
                                Pozdrawiam
                                • Gość: Bolek70 Re: nie wiem jak w tym roku IP: 212.76.37.* 10.01.09, 13:58
                                  A ja wylatuje 21 sierpnia.
                                • robal77 Re: nie wiem jak w tym roku 12.01.09, 13:01
                                  Gość portalu: Ania Sa napisał(a):

> W takim razie może się spotkamy na miejscu?:-)A jakie macie pokoje?
                                  > Bo od tego chyba zależy w ktorym budynku bedziecie zakwaterowani?
                                  > Pozdrawiam

Pokoje: "zwykły" i rodzinny :). Na pewno nie będziemy się chcieli "zabukować" w
                                  Clubie :) Najchętniej Resort, ale o to już postaramy się na miejscu ;)
                                  • Gość: Ania SA Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 12.01.09, 16:03
                                    No ja tez mam nadzieje,ze do Clubu nie beda chcieli nas wrzucic!
                                    Zreszta mysle,ze w czerwcu nie bedzie az tylu turystow co w lipcu i
                                    sierpniu. Pozdrawiam:-)
                                    • Gość: michalinkaaa Re: nie wiem jak w tym roku IP: 80.72.38.* 14.01.09, 08:36
                                      A my lecimy 16 września z Warszawy, będziemy z 2,5 letnią
                                      dziewczynką, wykupiliśmy pokój rodzinny. Może ktoś jeszcze leci w
                                      podobnym terminie ??
                                      • Gość: Annababic Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.eranet.pl 15.01.09, 11:06
                                        Witaj my również wylatujemy 16 września z Warszawy z rówieśniczką
                                        młodszą córką która bedzie miała 2,9 miesięcy i starsza 6 letnią
                                        Miło będzie sie spotka
                                        • Gość: Bolek70 Re: nie wiem jak w tym roku IP: 212.76.37.* 17.01.09, 22:30
                                          Hej, nie wiecie czy w incekum mozna wynajac samochód?
                                          • Gość: RGo 1577 Re: nie wiem jak w tym roku IP: 87.204.21.* 19.01.09, 13:27
                                            MOżna ale nie polecam tubylcy nie wiedzą co to jest kodeks
                                            drogowy:)))
                                            • Gość: tubylec Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 13:47
                                              E tam, szwagroszczak, głupoty opowiadasz. Południowcy to najlepsi kierowcy:
                                              www.youtube.com/watch?v=PzC6yU6DhkY
                                        • michalinkaaa Re: nie wiem jak w tym roku 22.01.09, 12:17
                                          Annababic - bardzo miło będzie Was poznać :). W razie czego podaję
                                          maiala: michalinkaaa@gazeta.pl
                                          • Gość: Gongor Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 21:33
                                            Jeśli jedziecie z dziećmi walczcie o Royal! Jeśli tylko 2 osoby walczcie o
                                            Resort! Do Club-u nie dajcie się zakwaterować pod żadnym pozorem (nawet jeśli
                                            spędzicie pół dnia w recepcji). Hotel ogólnie wspaniały! 17 zjeżdżalni chyba,
                                            raj dla maluchów i dla starszych. Resort ładniejszy ale mniejsze pokoje i
                                            bliskość amfiteatru z animacjami (trochę głośno), Royal trochę mniej piękny ale
                                            czyściuteńko i i do dyspozycji dwa pokoje przedzielone drzwiami suwanymi a nie
                                            jeden.
                                            W czerwcu raczej nie będzie problemów z wymuszonym kwaterunkiem do Club-u,
                                            gorzej w lipcu i w sierpniu. Ale najważniejsze zero! zero! Ruskich! Pozdrawiam
                            • Gość: justyna Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.opole.internetia.pl 30.03.09, 09:43
                              my lecimy 29.05 na 14 dni z Katowic z corkami 9lat i 2latka,
                              czy wiecie o ktorej jest wylot i powrot?
                              • Gość: gab Re: nie wiem jak w tym roku IP: *.promax.media.pl 15.04.09, 22:25
                                Witajcie,
                                My lecimy 29.05 z Poznania z córką 1,5 roczku :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka