Gość: am IP: *.chello.pl 25.12.08, 19:04 kto się wybiera latem 2009? zarezerwowaliśmy, podobno super. opinie w większości niemieckich turystów. Pani w biurze polecała, bardziej niż incekum, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: am Re: sural resort IP: *.chello.pl 25.12.08, 19:57 www.scanholiday.pl/html/10941035.php3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sural resort IP: *.ftnet.pl 25.12.08, 20:40 Dzięki ale zdjęcia na www.holidaycheck.pl/detail- Zdjecia_Hotel+Sueral+Resort+Schimmelbefall-ch_ub-id_1156349968.html? ebene=hid#bildwechsel niezbyt zachęcające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: sural resort IP: *.chello.pl 01.01.09, 19:56 Ja też zastanawiam się nad tym hotelem. Czytałem opinię że pokoje nie są dokładnie sprzątane. Zastanawiam się czy jest to dobre miejsce dla rodziny z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: sural resort IP: *.astral.lodz.pl 02.01.09, 07:44 my po namyśle też tam zarezerwowaliśmy wakacje. Co prawda mało opinii na forum. W tamtym roku był ten hotel w ofercie TUI. Znajoma w biurze również mówiła, że poleca bardziej niż incekum beach. Była w obu tych hotelach- pokazywała zdjęcia i mimo trochę wyższej ceny niż Incekum wybraliśmy Sural resort. To nowszy hotel, dużo fajniejsza plaża, bogatsze all incl.,w incekum brak klimki w restauracji- to wszystko było na + dla "surala" Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: sural resort 02.01.09, 08:00 Absolutnie nie polecam!!!!! wypadl katastrofalnie przy testach hoteli.Brud !!!i inne, nie apetyczne historie.Nawet byl program w telewizji niemieckiej o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: sural resort IP: *.astral.lodz.pl 02.01.09, 20:00 hmm, oglądając zdjęcia nie miałam wrażenia brudu, wszystko nowe i czyste, estetycznie przygotowane posiłki, czyste pokoje. Byliśmy w Turcji w 3* hotelu i było ok, a ten ma lokalną 5. Zresztą sami sprawdzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: sural resort 02.01.09, 20:21 To co pokazala niemiecka telewizja na temat tego hotelu ,to nie do pomyslenia.Przeprowadzono ten test ,bo niemieccy klijenci ,ktorzy byli na urlopie ,w tym wlasnie hotelu ,stawiali masowo roszczenia zwrotu kosztow .Te 5 gwiazdek nie swiadczy o niczym,a juz napewno nie w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: sural resort 02.01.09, 20:35 Niemiecki (holidaycheck) Sural, wypadl bardzo negatywnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś