Dodaj do ulubionych

Hotel Hana Garden, problem?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 12:01
Do wszystkich którzy wykupili wyjazd z ITAKI do Hane Garden.
Czy macie informacje dlaczego wstrzymano sprzedaż na wyjazdy do tego?
Ten hotel zmienił nazwę na PRIMA SOL HANE GARDEN i nagle zniknęły oferty
sprzedaży. Na razie nkt nic nie wie ale kiepsko to wygląda.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja:) Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.piaseczno.robbo.pl 16.02.09, 14:51
      ja mam podobną sytuację, tzn. zniknął ze strony Itaki hotel Garden Resort w
      Kemer, do którego wybieram się w maju...
      • Gość: Aśka Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.media-press.tv 16.02.09, 15:15
        Joy Pegasos Planet w Incekum, do kótrego lecimy w sierpniu też
        zniknął. Ja sobie to tłumaczę tym, że może się wyprzedał...
        • Gość: zaniepokojony Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 15:55
          Z dnia na dzień wszystkie terminy?
          • Gość: ja:) Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.piaseczno.robbo.pl 16.02.09, 19:50
            dzwoniłam do obsługi klienta jakiś czas temu i sami byli zaskoczeni sytuacją,
            ale powiedzieli, że nic się nie dzieje, nie ma żadnych zmian.
    • Gość: kameleon911 Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: 193.243.147.* 18.02.09, 09:14
      Witam
      Lecimy z mężem i 3 letnia córeczka do Hane Garden od 15.05.2009
      r.Pozdrawiamy
    • Gość: zaniepokojony Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 15:34
      Ludzie zacznijmy wspólnie robić awanturę w ITACE bo dowiedziałem się dzisiaj że
      Hotel Hane Garden został wycofany ze sprzedaży i nie ma informacji czy ci co
      wykupili wczasy trafią do tego hotelu. Pan z Itaki twierdzi że trzeba czekać do
      ostatniej chwili żeby dowiedzieć się gdzie uda nas się zakwaterować. Dzwońcie do
      Itaki i podzielcie się swoimi informacjami na forum.
      • grazynanowa Re: Hotel Hana Garden, problem? 19.02.09, 15:47
        W niemieckich biurach,ten hotel jest w sprzedazy , widocznie cos nie
        tak z Itaka .
        • Gość: Kasia Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 16:12
          Dziś otrzymałam wiadomość z Itaki że hotel Hana Garden został wstrzymany w
          sprzedaży ale na obecną chwilę nie ma żadnych informacji aby klienci byli
          przenoszeni do innego hotelu.
          • Gość: nina Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.centertel.pl 19.02.09, 16:28
            tak,Hana garden,Joy Pegasos World,i wiele wiele innych nie tylko z
            itaki...robi się gorąco,a jak połączymy to z liniam lotnczymi które
            plajtują z dnia na dzień ...to zastanawiam się nad wakacjami może
            nie gorącymi,ale spokojnymi nad bałtykiem.
    • Gość: kameleon911 Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: 193.243.147.* 20.02.09, 07:48
      Witaj!Wiem ,ze Hotel Hane Garden został wstrzymany w sprzedazy ale
      nic o przenoszeniu klientów mi nie wiadomo.W biurze Itaka
      poinformowano mnie ,że Ci klienci którzy wykupli wczesniej ten hotel
      nie będa mieli zadnych zmian. Ja rezerwowałam hotel w grudniu.Mam
      nadzieję ,że wszytko będzie w porządku....Napisze wczesniej jakby
      coś ...na forum .Dziekuje za informacje i zycze miłego
      dnia .pozdrawiam
      • Gość: Tomek Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.centertel.pl 22.02.09, 14:31
        wczoraj kupiłem wycieczkę do Hana Garden z biura Exim Tours na
        lipiec.
        • Gość: zaniepokojony Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 16:03
          Ale ja nie widzę tego hotelu na ich stronie. Może coś pomyliłeś?
          • Gość: Kasia Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 19:30
            Kupiłeś ale do hotelu Hane Side a nie do Hane Garden to są dwa różne
            hotele.Pozdrawiam.
            • Gość: jerry2006 Re: Hotel Hana Garden, problem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 14:44
              Najnowsze wieści na temat HANE GARDEN:miły pan z działu obsługi klienta
              poinformował że sprawa hotelu rozegra się na targach Turystycznych w Berlinie (
              13-15 marzec ). Menager na Turcję ma spotkać się z nowym właścicielem hotelu
              (PRIMA SOL) i wtedy okaże się czy mamy gdzie jechać. Zacznijcie się wypytywać w
              przyszłym tygodniu w swoich biurach czy są nowe informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka