Gość: madzia IP: *.nat0.sta.nsm.pl 29.04.09, 10:07 Witam,czy był ktoś może w hotelu Selge Beach? wylatuje z Gdańska 6.05, proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3_ania Re: hotel Selge Beach 29.04.09, 22:06 No właśnie bardzo mało jest komentarzy o tym hotelu a tez wylatuje tylko,ze w czerwcu... Odpowiedz Link Zgłoś
prof.derduch Re: hotel Selge Beach 29.04.09, 22:15 Mało jest opinii bo mało(na szczęście) Polaków do tego hotelu lata, przyczyną zasadniczą w ubiegłych latach była cena, ja płaciłem ok. 5.000 pln za osobę. Powiem tyle: perfekcyjny hotel, wart każdej wydanej złotówki. W szczycie sezonu(lipiec) ani razu nie czekaliśmy na stolik w restauracji, nigdy nie brakowało leżaków czy to na plazy czy przy basenach. Niezliczona ilośc barów z napojami, żarcia wybór nieprawdopodobny, wszystko idealnie. Doskonałe animacje, zawsze do wyboru. Martwi mnie tylko że ten hotel był zimą przez kilka dni w niskiej cenie w przedsprzedaży co może skutkować zwiększoną ilością naszych rodaków :-( Odpowiedz Link Zgłoś
serwisowo.info Re: hotel Selge Beach 29.04.09, 22:29 Jeśli nie chcesz widywać się z krajanami, możesz wykupić wycieczkę np. u naszych zachodnich sąsiadów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
prof.derduch Re: hotel Selge Beach 29.04.09, 22:38 Tak też czasami czynię :-) Chociaż ostatnio wybieram albo odległe destynacje albo mniej popularne wśród Polaków hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga13 Re: hotel Selge Beach IP: *.connectit.pl 03.05.09, 11:13 a leci ktoś może do tego hotelu w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi10 Re: hotel Selge Beach IP: *.xdsl.centertel.pl 03.05.09, 11:23 Lecimy 8 lipca do tego właśnie hotelu. Wylatujemy z Katowic. Proszę osoby, które wrócą wcześniej o najnowsze opinie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 20:55 ja się wybieram 17.07. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga13 Re: hotel Selge Beach IP: *.connectit.pl 11.05.09, 18:28 do Pauliny: z którego lotniska lecisz 17.07. i ile osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:44 wwa, 5 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek gda Re: hotel Selge Beach IP: *.ip.jarsat.pl 17.06.09, 20:50 cześć wszystkim , ja wybieram sie z rodziną i znajomymi 08 lipca na 2 tyg.wylot mamy z gdańska także emi i paulino widzimy sie w turcji! do zobaczenia i jak cos to sie odezwjcie na wania007@wp.pl. pozdrawiam serdecznie. arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga13 Re: hotel Selge Beach IP: *.connectit.pl 11.05.09, 18:32 a może jest ktoś kto wrócił z tego hotelu i może podzielić się jakimiś wskazówkami - z góry Dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:22 witam! ja lecę w czerwcu wracam 2 lipca jesli ktos bedzie zainteresowany prosze pisać krispolzory@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melike Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 22:57 Byłam w Selge 2 lata temu, dlatego pewnie moje info będzie trochę przedawnione:) Jeśli masz jednak pytania to może uda mi się coś pomóc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 21:08 ja mam pytania tylko prosze o adres @ abym mogła pisać lub prosze napisać do mnie krispolzory@o2.pl mam pare pyytan szczególnie że jade z 10 miesiecznym dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:12 napiszcie proszę jaka temperatura jest w połowie lipca, jadę z 5 letnim dzieckiem i nie wiem czy wytrzyma w takich upałach. Zabrac ze sobą dolary czy euro? Można zamienić pokoj na lepszy za kilka euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:17 bierz dolary i to ten nowe nie lubią euro, pokoje podobno lepsze powyżej numeru 2000 lepszy wystrój i nowsza klima a jesli chodzi o temperaturke to sprawdz na wakacjepl. a dokładnie ospisze ci jak wróce lece za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: hotel Selge Beach IP: *.nat0.sta.nsm.pl 30.06.09, 22:02 Hej, ja wróciłam, tak jak pisałam zaczynając wątek, wyjeżdżałam 6 maja, nie miałam jakoś okazji żeby wpaść na to forum:) Hotel naprawde super, tak jak ktoś tu przytoczył rzeczywiście pokoje są nieznacznie zróżnicowane, nie wiem czy napewno jest różnica w tym ze pokoje od 2000 są troszeczke lepszego standardu. Głównie z tego co zauważyłam te "lepsze" dostają Turcy, są tam traktowani priorytetowo, pomimo tego że więkoszość turstów w tym hotelu to Rosjanie. Turcy maja też inne opaski i mogli za free pić importowany alkohol, także można się było z nimi trzymać:) zresztą naprawde mega sympatyczni ludzie w porównaniu do Rosjan. Ja mieszkałam na 4 piętrze ale to już wcześniej w biurze zgłaszałam że chciałabym pokój na przedostatnim piętrze. Jednak nie powinno być problemu, jeżeli w recepcji da się kilka dolarów wszytsko da się załatwić. Panie sprzatające codziennie były u nas w pokoju, także zawsze było czyściutko, obsługa bardzo sympatyczna, jedzenie naprawde rewelacyjne i zróżnicowane, duży wybór i każdy napewno znajdzie coś dla siebie tak żeby codziennie móc spróbować czegoś innego, jedzenie to była chyba jedna z najfajniejszych atrakcji z tych wakacji, chętnie bym tam wróciła żeby zjeść kilka potraw które naprawde przypadły mi do gustu:)Ogólnie hotel polecam, wakacje naprawde udane, aczkolwiek troche nie za miło wspominam Rosjan, z którymi podczas spożywania alkoholu w lobby barze dochodziło do sprzeczek, ale nie chcialabym generalizować, chyba za bardzo czuli się jak u siebie i nie byli nastawieni nazbyt przyjaźnie do Polaków, których naprawde jest tam niewielu, przynajmniej jak ja byłam w maju. Plaża kamienista, także głównie leżało się przy basenie, super ślizgawki, dla dzieci również brodzik ze zjeżdżalniami. Fajne animacje, naprawde nie można się tam nudzić, także gorąco polecam, chętnie bym tam wróciła jeszcze w tym roku, ale chyba jednak w sierpniu wybiore coś innego niż Turcja:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:20 wiecej info forum.lecimy.pl/search.php? 312009,search=selge+,page=1,match_type=ALL,match_dates=30,match_forum =THISONE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharan12 Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:48 Pierwsze slysze,zeby Turcy woleli dolary od euro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 21:46 ano właśnie tak jest każdy mi tak pisze sama nie wiem co brać i sugeruje sie tym co piszą inni co juz byli przede wszystkim Turcja nie jest w uni !!!! wiec to ma zasadniczy wpływ Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk_37 Re: hotel Selge Beach 13.06.09, 20:28 Euro, Euro, Euro chociaż widziałem Market gdzie ceny były w dolarach ale to pewnie przy hotelu gdzie jest dużo Rosjan, a w tym właśnie hotelu będzie ich b.dużo wszystko przed Wami :) lepiej omijać ultra all inc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 23:42 rusków jest tam sporok tez tak mi powiedziano ale każdy pisze o dolarach że euro nie chętnie powracali i pisza dolce co mam brać Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk_37 Re: hotel Selge Beach 14.06.09, 12:21 Euro nie chętnie? hehe, miałem tylko Euro i nie było problemów wg. kursów najlepiej zapłacic 20$ za wizę niż 15 w Euro, co wezmiesz będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbikc Re: hotel Selge Beach IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.06.09, 18:41 Witam, wylot rodzinny z Wrocławia 24.06. Pozdrawiam. A waluta jeszcze nie wybrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alonso Re: hotel Selge Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:47 Witam Wróciłem z tego hotelu tydzień temu. Hotel jest bardzo duży, ale mimo tego nigdy nie było kolejek czy to do baru czy w restauracji na obiedzie lub kolacji, organizacja w tym hotelu zasługuje na 6. Jedzenie w hotelu jak dla nas wyśmienite. Byłem wczęśniej kilka razy w Hiszpani w hotelach 4* ale wybór i jakośc jedzenia nie może się równać z tym co było w Selge Beach. Pewnego razu pokusiłem sie o policzenie ile jest rodzai sałataek na kolacje i doliczyłem sie 56 różnych samych sałatek nie mówiąc już o pozstałych rzeczach dla tego nie wiem skad sie urywaja ludzie co mówia ze nie ma wyboru w posiłkach (ciekaw jestem co jedza na codzien w domu)Animacje w hotelu powtarzaja sie w cyklu tygodniowym ale miło umilaja wieczory w hotelu. Hotel jest wrecz idealny dla dzieci. Zjezdzalnie,brodzik plac zabaw, mini klub, dzieci maja tam raj a i dorośli tez nie nudza sie na basenie, proponuje skorzystac ze zjezdalni zabawa super. Hotel ze wzgledu na to iz jest duzy i w nocy do 00:30 sa dyskoteki przy otwartym oknie nie da sie spac chyba ze komus nie przeszkadza hałas. Pokój mieliśmy sprzatany codzienie i świeża pościel z recznikami codziennie (raz zostawiliśmy napiwek sprzataczce 5$). Sejf, lodówka w pokoju bezpłatnie (pobierana jest tylko kaucja która zwracaja przy wyjezdzie. Na miescie mozna płacic w euro lub dolarach. Jesli ktos chce sie kąpac w morzu to nie polecam na gołe nogi. Plaża niestety nie jest ładna, ale basen to wszystko wynagradza, nie ma długiego spokojnego zejscia do morza tylko po dwóch metrach jestesmy po pas w wodzie a jak przyjdzie fala to juz cali pod woda, male dzie raczej same sie nie popluskaja w morzu mimo ze woda w morzu zacheca do kapieli bo jest cieplutka. My w pokoju mieliśmy czysto ale byłem świadkiem ze któs sie skarżył ze trafiły mu sie karaluchy w pokoju, ale ja szczerez nie widziałem żadnego ani w pokoju ani w hotelu. Jak dla mnie hotel na 5 i miłe wspomnienia z wakcji , szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: hotel Selge Beach IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.06.09, 21:24 czy możesz opisac jak wygląda opcja allincl.do której jest godziny,czy w lodówkach były jakies napoje bezpłatne,czy jest czajnik w pokoju oraz woda mineralna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: hotel Selge Beach IP: *.nat0.sta.nsm.pl 30.06.09, 22:20 Witam, w pokoju nie było czajnika, natomiast na parterze w lobby barze były napoje, kawa herbata, ekspres, gorąca woda więc bez problemu schodziło się na dół i samemu robiło sie to na co miałeś ochote przez całą dobe. Opcja AI to śniadania 7-10, obiady 13-15, jedzenie typu fast food w barze przy basenie 12-15, lody ciasta 15- 17, kolacja 19-22, i nawet jak ktoś jeszcze później zgłodniał od 22- 01 można było zjeść późną kolacje. Także praktycznie przez cały dzień można było jeść czy to w restauracji, czy też w barze przy basenie. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe całą dobę, lobby bar otwarty 24h/dobę. W pokoju jest lodówka, były w niej jakieś tandetne napoje także nawet nie wiem czy płatne czy nie, ale jezeli chodzi o wode mineralną to bez problemu, idziesz do lobby baru i prosisz o butelke wody i wsadzasz sobie do lodóweczki w pokoju żeby zawsze było coś zimnego pod ręką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: hotel Selge Beach IP: *.sta.asta-net.com.pl 01.07.09, 07:09 bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:04 hallo! ja wróciłam 3 dni temu i wpełni zgadzam się z poprzednikiem teraz namnozyło się ludzi jest troche ciasno ale było super polecam i ni bujcie sie hotel sprawdzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: hotel Selge Beach IP: 194.181.102.* 07.07.09, 14:42 Witam, Hotel godny polecenia. Jeśli ktoś potrzebuje szczegółowych informacji prosze o kontakt na maila ela.lipinska@poczta.onet.pl My wróciliśmy tydzień temu i byliśmy zadowoleni z wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
3_ania Re: hotel Selge Beach 07.07.09, 19:13 Ja też jak najbardziej polecam!!!:-) To były najpiękniejsze wakacje:-) Chętnie wróciłabym do tego hotelu po raz kolejny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: hotel Selge Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 23:44 ja mam pytanie, czy dużo młodych ludzi z polski? Odpowiedz Link Zgłoś
3_ania Re: hotel Selge Beach 12.07.09, 14:34 Niestety młodych ludzi z Polski jest bardzo mało... Odpowiedz Link Zgłoś