brrrelok 09.05.09, 16:29 Witam. Jakie wycieczki fakultatywne warto zaliczyć będąc w Icmeler ? Jakie są orientacyjne ceny tych wycieczek ? Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Ewa Re: Wycieczki z Icmeler IP: *.chello.pl 09.05.09, 17:35 Brrrelok, ale jesteś upierdliwy - ile razy możesz pytać o to samo???? Przecież otrzymałeś już odpowiedź - ode mnie i od innych. O co ci chodzi, człowieku? Niepotrzebnie zawracasz ludziom głowę i ciągle wciskasz się na forum z tym samym pytaniem. Bez sensu... Nic dziwnego, że ludzie ignorują twoje pytanie. Ponadto można przecież skorzystać z wyszukiwarki lub po prostu kupić przewodnik po Turcji - jeśli nasza odpowiedź jest dla ciebie niewystarczająca. Odpowiedz Link Zgłoś
brrrelok Re: Wycieczki z Icmeler 10.05.09, 20:26 jak już gdzieś wcześniej napisałem lubię być perfekcyjnie przygotowany do wyjazdu w miejsca których wcale nie znam dla Ciebie stałej bywalczyni Icmeler to upierdliwość dla mnie solidne przygotowanie się do wyjazdu w nieznane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Wycieczki z Icmeler IP: *.chello.pl 02.07.09, 23:04 brelok nie pierdol Odpowiedz Link Zgłoś