Dodaj do ulubionych

Hotel Prestige w Marmaris

IP: *.chello.pl 26.05.09, 13:50
Czy był ktoś w hotelu Prestige w Marmaris?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nela Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: 194.126.221.* 27.05.09, 11:06
      Również jestem zainteresowana
      • Gość: ktoś 2020 Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:01
        byłam w tym hotelu, jak macie jakieś pytania to piszcie
    • Gość: Valdo Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.pl 29.05.09, 14:07
      Ja bede 20.07-03.07 2009

Ale mam wiadomosc z pierwszej reki ze jest oki
      • Gość: rudi Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.chello.pl 31.05.09, 22:18
        My też jedziemy 20.07,czytałem opinie na innych forach tylko one
        były z poprzedniego sezonu.Chciałem coś bardziej aktualnego.
        • Gość: Valdo Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.pl 03.06.09, 10:24
          moje gg 544768 - rozmawiałem z osobą która była w tym hotelu 3 noce. Hotel jest
          nowy, basen jak dla mnie trochę mały, do plaży blisko, do marketu bardzo blisko
          do centrum blisko. Plaza żwirowa, wąska, warto wykupić sobie na miejscu
          wycieczki stateczkami.
          • Gość: joko Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.chello.pl 04.08.09, 17:24
            Jaką walutę najlepiej zabrać ze sobą, czym płaciliście w
            restauracjach, markecie, na bazarze ?(dolary , euro czy liry
            tureckie ?
    • Gość: farfalla Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 20:14
      Właśnie wróciliśmy 3 dni temu z mężem z hotelu Prestige z Marmaris. Jak dla nas rewelacja. Hotel zadbany i czyściutki, pokoje sprzątane codziennie. Nie ma problemów z zajęciem leżaków przy basenie. Jedzenie pyszne i dużo, w formie bufetu. Raz w tygodniu (wtorek) organizowany wieczór turecki przy basenie. Obsługa świetna. Napiwki mile widziane, zresztą jak w całej Turcji. Miasteczko rozrywkowe, piękny deptak do samego portu, warto odwiedzić również Bar Street i Old Town. W mieście mnóstwo biur turystycznych, w których można utargować całkiem przystępne ceny na okoliczne wycieczki. Jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć czego więcej to chętnie odpowiem na pytania: strega_@op.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka