Gość: rudi IP: *.chello.pl 26.05.09, 13:50 Czy był ktoś w hotelu Prestige w Marmaris? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nela Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: 194.126.221.* 27.05.09, 11:06 Również jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 2020 Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:01 byłam w tym hotelu, jak macie jakieś pytania to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdo Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.pl 29.05.09, 14:07 Ja bede 20.07-03.07 2009 Ale mam wiadomosc z pierwszej reki ze jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.chello.pl 31.05.09, 22:18 My też jedziemy 20.07,czytałem opinie na innych forach tylko one były z poprzedniego sezonu.Chciałem coś bardziej aktualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdo Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.pl 03.06.09, 10:24 moje gg 544768 - rozmawiałem z osobą która była w tym hotelu 3 noce. Hotel jest nowy, basen jak dla mnie trochę mały, do plaży blisko, do marketu bardzo blisko do centrum blisko. Plaza żwirowa, wąska, warto wykupić sobie na miejscu wycieczki stateczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.chello.pl 04.08.09, 17:24 Jaką walutę najlepiej zabrać ze sobą, czym płaciliście w restauracjach, markecie, na bazarze ?(dolary , euro czy liry tureckie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farfalla Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 20:14 Właśnie wróciliśmy 3 dni temu z mężem z hotelu Prestige z Marmaris. Jak dla nas rewelacja. Hotel zadbany i czyściutki, pokoje sprzątane codziennie. Nie ma problemów z zajęciem leżaków przy basenie. Jedzenie pyszne i dużo, w formie bufetu. Raz w tygodniu (wtorek) organizowany wieczór turecki przy basenie. Obsługa świetna. Napiwki mile widziane, zresztą jak w całej Turcji. Miasteczko rozrywkowe, piękny deptak do samego portu, warto odwiedzić również Bar Street i Old Town. W mieście mnóstwo biur turystycznych, w których można utargować całkiem przystępne ceny na okoliczne wycieczki. Jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć czego więcej to chętnie odpowiem na pytania: strega_@op.pl. Odpowiedz Link Zgłoś