Dodaj do ulubionych

Selge Beach Resort

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 08:59
Witam.leci ktoś do tego hotelu 10 czerwca z Gdańska? A może ktoś
wrócił ostatnio i może podzielić się wrażeniami ?
Obserwuj wątek
    • Gość: sharan12 Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 15:00
      Nikt nie leci,nikt nie był :(
      • 3_ania Re: Selge Beach Resort 02.06.09, 18:01
        Ja tez lecę do tego hotelu ale 17 czerwca.
        Bardzo proszę o jakieś nowe informacje.
        Z góry dziękuje:-)
        • Gość: misiek Re: Selge Beach Resort IP: 193.16.229.* 03.06.09, 12:12
          ja również 17 czerwca ale z rzeszowa
          • Gość: Rafał Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:37
            Byłem tam z rodziną (2+3) w czerwcu 2008. Temperatury b. wysokie, w
            nocy ok. 22:00 - 29 stopni.

Hotel czysty, obsługa bardzo pomocna (po kilku dniach zmienialiśmy
            pokój, bo okna wychodziły na agregator i było głosno w nocy - bez
            problemu), pokoje codziennie sprzątane. Jest to hotel na 1400+ osób
            więc na stołowce jest czasem tłok, mnie nie przeszkadzało, ale nie
            jestto miejsce dla osób lubiących kontemplować ciszę.

Wyżywienie OK - wszystkiego w bród, owoce przepyszne (zatrzęsienie
            arbuzów, pomarańczy, pomidorów - co dziwne nie było bananów i
            truskawek), ciasta przesłodkie, kelnerzy szybcy - ogólnie nie ma się
            do czego przyczepić, poza tym , że po tygodniu jedzenie lekko się
            nudzi. Wtedy możan skorzystać z 3 restauracji (nie byłem, ale
            znajomi mówili, że OK), jest kącik hamburgerowo-pizzowy, piwo jeden
            gatunek ale dobre, wódki w bród (lokalnej, ale upić się można).

Dzieci - są animacje (po angielsku), moje dzieci nie uczestniczyły,
            ale po minach innych dzieci widziałem, że są zadowolone. Basen dla
            dzieci jest fajny, fontanna wyłącza się na czas obiadu, więc nie ma
            problemu z zabraniem dziecka ;-)))))

Baseny do wyboru - zimny, ciepły, gorący + plaża (kamienista i
            gorąca - bez klapek nie ma co iść), morze ciepłe.

Goście - dużo Polaków, Rosjan, Węgrów, Niemców - nie zauważyłem,
            żeby ktokolwiek chodził pijany, zero burd, obrażania, ogólnie
            kultura na 100%.

Leżaki przy basenach za darmo, ale zalecam położenie ręcznika na
            tych wybranych PRZED ŚNIADANIEM, żeby ich nikt nie zajął.

Sklepy w hotelu - drogie i taniej można kupić na bazarku 10m od
            wyjścia z hotelu. Ogólnie wszędzie straszna tandeta i ceny wysokie,
            ale można utargować 50%. Dla koneserów.

Wycieczki - korzystaliśmy tylko z jednej - rejs po rzece Manavgat i
            szczerze polecam - relaksująca wycieczka połączona z plażowaniem.

Opieka pilota - super pilotka, załatwiła nam przebukowanie wycieczki
            (dziecko się rozchorowało), nie polecam natomiast tureckiego pilota
            (mówi po polsku) - interesuje go tylko sprzedaż wycieczki, probelmy
            turystów go nie interesują.

PS. Jechaliśmy z GTI via biuro BARKOST z Gdyni - polecamy,
            profesjonalna obsługa.

Trochę daleko od lotniska (ponad godzina jazdy autobusem), ale można
            się przemęczyć.

To tyle. Ze swojej strony polecam.
            • Gość: misiek Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: 193.16.229.* 03.06.09, 13:57
              a jak sprawa wygląda z sauną, łaźnią turecką są to rzeczy wg katalogu zawarte w
              ofercie all inclusive, ale czy faktycznie można korzystać ile razy się chce? i
              czy kolejki do tych atrakcji są duże, jakieś zapisy?
              • Gość: jerry2006 Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:59
                w katalogu piszą plaża piaszczysta, czyli jak zwykle ściemniają?
                • Gość: Rafał Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:19
                  Drobne kamyczki, żaden piasek. W słońcu spacer po nich wyłącznie w
                  klapkach. Byłem tylko raz i uciekłem na basen.
                  • Gość: misiek Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: 193.16.229.* 04.06.09, 08:17
                    czyli większość wczasowiczów okupuje baseny, a teren plaży w miarę pusty?
                    a jakie atrakcje kolega może polecić?
              • Gość: Rafał Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:18
                Nie korzystałem, ale chyba nie było tam kolejek. Na dworzu było 35
                stopni w słońcu, po co komu sauna ;-)))))
                • Gość: sharan12 Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:15
                  Czy w okolicy hotelu lub dalej są do kupienia jakies fajne
                  ciuchy,typu skóra ,jeansy?
                  • Gość: sharan12 Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 21:26
                    Strasznie mało informacji o tym hotelu.Czy aż tak mało polaków tam
                    jeżdzi?
                    • Gość: misiek Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: 193.16.229.* 08.06.09, 10:34
                      mam nadzieję, że mało polaków tam jeździ ze względy na niemałą cenę, a nie ze
                      względy na kiepski serwis
                      • Gość: sharan12 Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 09:43
                        Jutro wylot z Gdańska :)
                        • Gość: Emi10 Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 12:03
                          Podaj e-maila. Wieczorem z domowego wyślę Ci nowe info o Selge.
                          • Gość: sharan12 Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:49
                            tomle7@wp.pl
                          • Gość: misiek Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:30
                            mógłbym również prosić o info o hotelu?
                            jjuszczyk@o2.pl
                            z góry dziękuję
                            • 3_ania Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 09.06.09, 22:57
                              Ja też bardzo poproszę więcej info na maila rozalia_7@tlen.pl
                              Z góry bardzo dziękuje:-)))
                          • Gość: greg Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.connectit.pl 14.06.09, 20:59
                            czy ja mógłbym również prosić o nowe info dotyczącego tego hotelu
                            (greg.ko@interia.pl)- wylatujemy z dzieckiem 22 lipca 2009 -
                            najbardziej interesuje mnie w jakiej części najlepiej się
                            zakwaterować żeby wszędzie był dogodny dostęp i wszyskie pozostałe
                            ciekawostki dotyczące tego hotelu
                          • Gość: Marta Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.abc.com.pl 15.06.09, 10:37
                            Witam,
                            lecę do Selge 24.06 proszę o jakieś informacje na
                            mkisielewicz@wolterskluwer.pl

z góry dziękuję
                            • Gość: arek gda Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.ip.jarsat.pl 17.06.09, 20:55
                              cześć wszystkim , ja wybieram sie z rodziną i znajomymi 08 lipca na 2 tyg.wylot
                              mamy z gdańska także emi widzimy sie w turcji! do zobaczenia i jak cos
                              to sie odezwj na wania007@wp.pl. pozdrawiam serdecznie. arek

• Gość: a Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.apus-net.pl 17.06.09, 22:02
                                ja lece 08.7 z katowic. W tamtym roku byłam w botaniku (polecam),
                                hotel najlepszy z tych co dotychczas bylam, powyzej moich oczekiwan.
                                Dla lubiacych cisze jest odpowiedni o animacje i dyskoteka daleko od
                                budynkow mieszkalnych, czuje ze w tym roku sie zawiode. Mam nadzieje
                                ze bedzie mało Polakow, i wysokie standarty ;)
                                • 3_ania Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 24.06.09, 13:25
                                  Witam wszystkich:-) Wlaśnie wróciłam z Selge Beach:-) jezeli ktoś ma
                                  jakieś pytania to proszę pisać:-) chętnie odpowiem:-)Jednym słowem
                                  było świetnie!!!
                                  • Gość: daro Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.sta.asta-net.com.pl 28.06.09, 14:56
                                    opisz prosze jak wygląda hotel,jak wyzywienie czy jest tylko all
                                    inclusive czy ultra jak pdają różne biura,jak wyglądają pokoje?
                                  • Gość: agad Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 13:44
                                    mam pytanie proszę o informacje czy łazienki są ok bo nigdzie nie ma
                                    zdjęć
                                    • 3_ania Re: Selge Beach Resort 15.07.09, 19:07
                                      W łazienkach jest ładnie i czysto:-)
                                  • Gość: Sylwia Re: Selge Beach Resort - byłem 2 tygodnie w 2008 IP: *.telepizza.pl 17.07.09, 12:49
                                    A jak jest z tą plażą?
                                    Piasek / kamienie? Można jakąś babę ulepić?

Pozdrawiam,
                                    S.
        • lukasz_bb Re: Selge Beach Resort 09.09.09, 09:16
          W sieci jest sporo portali z opiniami o hotelach, np na stronie:
          Selge
          Beach
          znajdziesz opinie o hotelu razem ze zdjęciami użytkowników
      • kriz71 Re: Selge Beach Resort 13.07.10, 21:36
        Wybieram się do tego hotelu już 16.07. i jestem zszokowany skrajnymi
        opiniami na jego temat. Nie jestem wybredny (choc chyba bywałem już
        w lepszej klasy hotelach). Wszystkim wybierającym się życze udanego,
        niczym niezakłóconego odpoczynku
    • Gość: GONIA Re: Selge Beach Resort IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.07.09, 11:28
      CZEŚĆ BYŁAM Z RODZINĄ W CZERWCU W TYM HOTELU, HOTEL MOŻE NIE
      NAJNOWSZY ALE CZYSTO UTRZYMANY, ZADBANY, BASENY CZYSTE, ZJEŻDŻALNIE
      FAJNE (SUPER WIDOK Z GÓRY ZJEŻDŻALNI), PLAŻA TO DROBNE KAMYCZKI, Z
      BABEK NICI, WEJŚCIE DO MORZA POCZĄTKOWO KAMIENISTE. POLECAM
      RESTAURACJĘ RYBNĄ (JAK KTOŚ JEDZIE W KILKA RODZIN TO MOŻNA DO NIEJ
      IŚĆ KILKA RAZY,KAŻDORAZOWO ZAMAWIAJĄC NA INNY POKÓJ).
      • Gość: aga_raf Re: Selge Beach Resort IP: *.satfilm.pl 21.07.09, 15:01
        Witam,
        lecę 29 lipca. Czy mogę pisać na priv, ewentualnie gg?Proszę o
        podanie. Dzięki
      • Gość: sławek Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 22:19
        zamawiać na kilka pokoii???????? jebane głodomory a potem wstyd a
        fe!!!!!!!!!1
    • Gość: aga Re: Selge Beach Resort IP: *.telpol.net.pl 28.07.09, 18:25
      byłam z rodzinką 2 tygodnie.Wróciłam 15 lipca-niestety.Cudny
      hotel.Kelnerzy ,barmani na 5.Czysto ,miło i przyjemnie.Baseny duże i
      kapitalny brodzik dla małych dzieci.Jedzenia olbrzymie
      ilości ....pycha Lody ciasta przekąski...naleśniki.Lepiej wziąść
      dolary niż euro.Jedyny minus -nieciekawa okolica/
      • Gość: agad Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 13:47
        Witam lecę do tego hotelu 28 sierpnia Czy ktoś również zamierza w tym czasie
        spędzić tam wakacje?
        Szczerze to im więcej czytam tych opinii na temat tego hotelu to coraz bardziej
        nic nie wiem Jedni piszą że jest super a inni że okropnie...
        Ludziom dogodzić to rzeczywiście nie lada sztuka;)
        • Gość: Emi10 Re: Selge Beach Resort IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.09, 06:42
          Jest super! Uwierz mi!
          • Gość: agad Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 10:54
            A czy mogłabym prosić więcej info o tym hotelu na mojego maila i może jakieś fotki
            agajankowiak@poczta.onet.pl
            Z góry dziękuję
            • Gość: syla Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 23:38
              witam
              wybieram sie do tego hotelu niestety dopiero 9 wrzesnia:( mam
              nadzieje ze hotelik jest fajny tak jak wyczytalam we wczesniejszych
              postach:) w razie możliwosci rozniez prosze o wiecej ciekawych
              informacji dotyczacych hotelu oraz okolicy!!! moze moge liczyc na
              pare cennych wskazowek a mianowicie co zabrac lub cos w tym stylu
              dziekuje
              • Gość: ania Re: Selge Beach Resort IP: 79.162.178.* 10.08.09, 22:29
                Byłam w tym hotelu w lipcu na tydzień i żałuję że nie wykupiłam
                eczasów na dwa tygodnie. Hotel super, barmani i kelnerzy w porządku.
                Naprawdę warto jechać. Ja ze swoją rodziną jeszcze tam wrócimy.
                • Gość: syla Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 23:43
                  bardzo cieszy mnie powyzsza opinia!!!aniu a czy mozesz mi powiedziec
                  czy na terenie hotelu jest jakas dyskoteka zeby moc sie wieczorem
                  pobawic w fajnym gronie???co z pobliskim miasteczkiem???daleko czy
                  można spokojnie isc pieszko???
                  • Gość: niunia Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 22:57
                    Dla mnie na 4-
                    W związku z tym, ze sama szukałam wieści na jego temat przed wyjazdem opiszę dla zainteresowanych jak go oceniam.
                    Wyjazd na przełomie lipca i sierpnia 2009
                    1. HOTEL - stary!
                    co warte skomentowania, ponieważ Turcy słabo przywiązują wagę do estetyki i detali - prościej im coś zamalować niż naprawić (wymienić), tak, więc to, co w zasięgu wzroku - odnowione, zasłonięte wszelkie ubytki tynku jakimiś szmatami tudzież niedokładnie enty raz pomalowane - ogólnie wrażenie słabe!
                    2. WYSTRÓJ - TANDETA!
                    w środku w hotelu sztuczne, brzydkie, plastikowe kwiaty, jakieś figurki rodem z ogrodów w NRD... bociany, zajączki, jelonek (wszystko w jednej wysokości - to nic, że naturalnie się różnią :), porozstawiane między tymi plastikowymi "cwietami" - patrz okrąglak, ponoć najkorzystniejsza z lokalizacji hotelowych)
                    3. POKOJE - bardzo przyjemne, małe ale standard ok
                    Nie polecam ITAKI - dla rodzin z dwójką dzieci - ponieważ nie mają pokoi rodzinnych. Normalnie w pokoju są dwa łóżka: jedno łóżko większe (średniej wielkości) i jedno mniejsze (1osobowy tapczan- jest o 1/3 mniejsze od tego "większego"). Jeśli ktoś liczy na dostawkę (2dziecko) to należy to zgłosić od razu "bojowi" bo później im to umykało (wiem, że była rodzina z nastoletnimi dziećmi i im tej dostawki nie donieśli - na pewno nie przez pierwsze kilka dni!). Jeśli ktoś lubi wziąć sprawy w swoje ręce - to należy sobie wysunąć tę dostawkę z pod łóżka, tzn jest ona pod większym, jest to zwykła polówka, potem trzeba zgłosić, zeby donieśli pościel. Pokój bardzo mały w rozstawieniu standardowym więc jeśli się wystawi polówkę to miejsca nie ma już w ogóle!
                    4. TV - nie ma programów polskich - podobno jest Polonia1, ale nigdy nie działa - albo ma z powolnienie fonii, albo jest awaria w nadawaniu - jeśli ktoś pamięta z przed lat nasze zawieszenie "popękanego" obrazu, który poprzedzał napis przepraszamy za usterki:)
                    5. SEJF - jest i wszystko z nim ok
                    6. MINI BAR - beznadziejny, słodkie, zabarwione, małe napoje w plastikowych buteleczkach (żadnych markowych, coli brak!)- nie uzupełniane - ale straty nie ma, bo są niesmaczne!
                    7. WIDOK/LOKALIZACJA POKOJU - najlepiej "okrąglak" - niestety nie dla gości ITAKI. Proponuję się "uśmiechnąć" do PANI w recepcji (mąż) albo do PANA (żona) i po prostu poprosić o ładny pokój z widokiem na morze (jeśli nie dadzą morza to będzie na ogródek na którym do późnych nocy jarają faje) i koniecznie na wysokim piętrze - widoki bezcenne.
                    8. ŁAZIENKA - mała, z suszarką, z wanną, raczej odnowiona, widać w prawdzie w rogach wilgoć, ale takie mankamenty można przeżyć
                    9. BASENY - fanie rozmieszczone, jednak z dziećmi "średnio małymi" (6-9lat)słabo bo nie ma normalnego basenu poniżej 1,5m W prawdzie jest dla maluchów - 0,50m ale to nie jest głębokość dla 6-9 latka! Innym absurdem jest wyłączanie zjeżdżalni dla dzieci - między 12,30 a 14,30 - wiem, ze ktoś napisał, ze to fajne, bo nie ma problemu, żeby zabrać dziecko na obiad, ale nie w tym, chyba rzecz żeby hotel narzucał nam kiedy mamy iść z dzieckiem na obiad! Od 18 zjeżdżalnie dla dzieci wyłączane już na noc - też chore, dzieci bawiły się w najlepsze!
                    10.MINI CLUB- w porównaniu z innymi wyjazdami z TUI - bardzo słaby, w prawdzie były Polskie animatorki (notabene sympatyczne bardzo) ale zupełnie nie miały siły przebicia przy Rosjankach - fantastycznie w swojej pracy się realizujące, wszędobylskie, zabawne, chcące! Dzieci zawsze uwielbiały "BAADINGOO", przychodziły z rumieńcem i szybko chciały wracać (było tyle zabaw, zawodów, szukanie skarbów...), a tu w ogóle - były raz czy dwa i nie chciały chodzić...
                    11. ANIMACJE - były tylko przy środkowym - głównym basenie, z powodu braku mocnego nagłośnienia uczestniczyli w nich tylko Ci rezydujący najbliżej - z dziecięcego basenu nie było ani widać ani słychać. Muzyka na zewnątrz tylko przy tym wspomnianym basenie, co powodowało, że wszędzie był tylko gwar ludzi a muzyki 0.
                    12. JEDZENIE - niby w bród a jeść nie było co, to co wydawało się zjadliwe po dwóch trzech dniach się przejadało. Jeśli ktoś lubi na wszystkie posiłki jeść gotowane, albo frytki, to na pewno się ucieszy, jeśli ktoś się spodziewa, że da dzieciom kanapkę - to raczej z ala'mortadelą (fuj) albo ze słabo pachnącym (smakującym)serem (fuj,fuj). Zostają bułeczki rogaliki dżemy , nutela, płatki. Powiem tak - tydzień ok, da się wytrzymać, ale dwa to jak na 5* to w jedzeniu ich nie widać (pewnie niektórzy się nie zgodzą - nie wiem jak wyglądały wasze wcześniejsze wyjazdy, moje były na dużo wyższym poziomie chociaż płaciłam za nie właściwie tyle samo!) Szczerze POLECAM - bar przy MORZU! - czynny do 16! Tam było najsmaczniejsze jedzenie - świeża, pachnąca, pyszna, feta, ciepła pizza, pyszne sałatki - na naszych oczach wszystko robione i od razu uzupełniane - w przeciwieństwie do SNACK'BARU przy basenie! - nie polecam. Różnica też taka, że przy basenie były również ciasta (najczęściej takie tłuste ociekające olejem ich regionalne - smakowo kwestia gustu) a przy morzu tylko owoce!
                    13. KLIMATYZACJA - w pokojach była, chodziła, wszystko ok. Przed wyjazdem czytałam, ze ją wyłączają - nieprawda! Można też wziąć w recepcji dwie karty i jedną zostawiać w pokoju, żeby klima chodziła, ale my tego nie praktykowaliśmy - wystarczyło, że przed wyjściem zasłanialiśmy okna kotarami. Na korytarzu, w windach nieodczuwalna! Co przy upale na zewnątrz prawie 40' było masakrą. W restauracji głównej włączona tylko w kilku urządzeniach - więc lepiej iść wcześniej, wybrać miejsce - usiąść tuż pod działającą i zjeść jak normalny cywilizowany człowiek, niż przyjść później, latać, szukać jakiegokolwiek wolnego miejsca i jeść ociekając z potu (dosłownie) już po dwóch minutach.
                    14. PLAŻA - drobny, brudnego koloru żwirek, a przy samej wodzie kamyki, w wodzie tuż przy brzegu ostre - więc obuwie wskazane (o ile ktoś do morza, bez butów, w ogóle po tym GORĄCYM żwirku dojdzie)
                    15. LEŻAKI - takie białe pospolite plastiki. Przy basenie dobre miejsca zajęte ręcznikami bardzo wcześnie, rekordzista (z Polski haha) najlepsze miejsca przy basenie dla dzieci, zajmował przed 6,30 ;)
                    przy morzu niby też pozajmowane, ale zawsze się coś blisko morza znalazło
                    Materace brudne, zniszczone, poplamione, ale jak się przyszło wcześnie można w nich wybrać przyzwoite.
                    Ręczniki - warto wiedzieć, ze pobierają kaucję 10 euro za każdy, zwracają ją przy wyjeździe.
                    CDN
                  • Gość: niunia Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 23:16
                    CD :))
                    16. SPRZĄTANIE- bardzo ale to bardzo ok! Panie miłe, zawsze poprawiły
                    łóżka po swojemu :) Zgadzam się z postem gdzieś powyżej o tym, że dla nas gorsze
                    pokoje - Polacy naprawdę są leniami i syfiarzami (przepraszam!) - wydaje nam
                    się, że jak jesteśmy na wakacjach to nic nie trzeba, zapłacone to zrobią inni,
                    ja wymagam i nic nie będę robił sam! To straszne - widziałam na własne oczy jak
                    w pokojach obok nas (Polaków) był bajzel taki, ze strach ogarnia, nie wiem jak
                    oni się tam po powrocie z plaży/basenu odnajdywali. Słyszałam potem jak ta baba
                    się uskarżała do poznanej znajomej, że jej nie sprzątają, że łóżka nie ścielą,
                    że to nie pojęte... Dla mnie nie pojęte jest to, że przyjechała z dziećmi i od
                    małego je uczy bycia brudasami! Ja na panie do sprzątania nie narzekam -
                    sumienne, pracowite, uśmiechnięte - nie miały u mnie za wiele do zrobienia ale
                    zawsze miło zaznaczały swoją obecność :)
                    17. WYCIECZKI - byłam tylko na jednej - tej bezpłatnej, rejs po rzece...
                    całe szczęście, ze bezpłatna, bo to strata czasu...pozostałe z opowieści tych co
                    się skusili - też nic specjalnego. Itaka jest nastawiona tylko na sprzedanie,
                    nie na poziom, najważniejsze dla biura jest "dorzucenie" do każdej "gratisowych"
                    podwózek do sklepów/fabryk? ...skóry, biżuteria...mają z tego nie lada prowizje!
                    18. DYSKOTEKI- podobno były, ja nic o nich nie wiem, ani gdzie ani o
                    której - wyjazd z dziećmi uniemożliwia takie rozrywki ;(
                    REASUMUJĄC
                    Byłam, widziałam, NIE wrócę! To był mój pierwszy wyjazd do Turcji, więc może tam
                    nie ma prawdziwych komfortowych hoteli 5* takich jak w Egipcie, Cyprze,
                    Grecji... Nie to żeby mi się na głowę w tym Selge lało, ale zachwytu nie było, a
                    wyjazd kosztował moją rodzinę 15 tys więc myślę, że za te pieniądze standard
                    powinien być na prawdziwym 5* poziomie. Może jednak poziom nie tkwi w Turcji
                    tylko w biurze podróży - to był mój pierwszy wyjazd z Itaką i na pewno ostatni!
                    Teraz rozumiem dlaczego tego hotelu nie ma w ofercie TUI...teraz już rozumiem...
                    Mam nadzieję, ze nikomu nie zepsuję urlopu - naprawdę nie ma co się tak do końca
                    sugerować, jednych zadowala i zachwyca to, innych tamto na co pierwsi w ogóle
                    nie zwróciliby uwagi!
    • Gość: kamil Re: Selge Beach Resort IP: *.toya.net.pl 08.09.09, 22:41
      Jedzenie super.Oprocz ogromnej stołówki jest 5 restauracji do dyspozycji gości-chińska,turecka,włoska,rybna i jeszcze jakaś- niepamietam.Kort tenisowy,boisko do nogi w cenie. Od groma alkoholu w tym martini i malibu,piwo,2 wina,wódka i inne.Hotel dostosowany dla niepelnosprawnych.Klimatyzacja regulowana do 16 stopni(spokojnie wystarczy) W pokoju sejf i lodówka.Ogromna dyskoteka.Przemiła obsługa i animatorzy.Dla dzieci od groma atrakcji – mini cluby,salon gier itd.. 2 baseny + 1 dla dzieci.Zjeżdzalnie super. W cenie także sauna i siłownia.Jest basen kryty z zimną wodą. Więcej obszernych informacji i porad podam na gg:3928674. Cięzko wszystko opisać w 750 znakach. Nie wierzcie w negatywne opinie. Naprawdę warto tam pojechać
      • Gość: zawiedzeni Re: Selge Beach Resort IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.09, 23:56
        Razem z żoną i dwójką dzieci wróciliśmy z tego hotelu niestety nam się nie podobało i dalibyśmy negatywną opinię ZA CO ??? za kamienistą plażę i skały w morzu które raz wystawały lub nagle się kończyły, za głębokie baseny niedostosowane dla rodzin z dziećmi, za syf na zjeżdżalni, za brud wokół basenów, stare brudne materace i leżaki. Sejf miał być bezpłatny a był za kaucją(20 euro),to samo dotyczyło ręczników plażowych.Wejście do dyskoteki śmierdzące w środku na ziemi leżały rozłożone szmaty bo lała się woda.Zdjęcia w katalogu pokazują amfiteatr innego hotelu, teren dużo mniejszy niż na zdjęciach, ogrodzenie jak w obozie koncentracyjnym z drutem kolczastym(najgorsze porównując z hotelami obok) no i ta świetna rzeka o której nikt nie pisze a i na zdjęciach jej nie widać miała być piękna zielona trawa.Hotel zniszczony przez Rosjan nie zasługuje na 5*.To był nasz 5 pobyt w Turcji Lykia Word, Cesars Temple w Belek, Joy Pegasos Panet Incekum x2, Selge okazał się najgorszym hotelem
    • Gość: kisieski Re: Selge Beach Resort IP: 109.207.54.* 10.06.10, 12:06
      Wróciłem wczoraj i mogę co nieco napisać.
      A więc po przyjeździe do hotelu około godz.22 , pani opiekunka z firmy Itaka , oznajmiła z uśmiechem że ma dla nas dwie wiadomości , jedna jest taka że hotel nas nie przyjmie bo mieli awarię systemu i nie ma naszych rezerwacji (ale kasę wzięli), druga informacja że będziemy w innym hotelu . Mieliśmy dwoje małych dzieci , była noc więc wyboru większego nie było.Okazało się szczęśliwie że hotel zastępczy Iberotel Palm Garden okazał się o niebo lepszy pod każdym względem , ludzie których po tygodniu przesiedlono z powrotem do Selge , wracali plażą aby dzień spędzić w w Palm Garden.Najgorszę było to że przesiedlono z powrotem ludzi którzy mieli wylot dnia następnego więc te przenosimy zawaliły im cały dzień. Firma Itaka wypięła się na nas serdecznie , trzy spotkania z rezydentami nie dały zupełnie nic , wszystko czego się dowiedzieliśmy to to że nie mają na nic wpływu - totalna strata czasu.Jedyna konkretna pomoc pochodziła od managera hotelu Palm - pani Ayla Akcicek. Co do samego hotelu Selge ...Wielki kombajn do mielenia ludzi , straszny tłok .Jest to stary obiekt poddany gruntownemu remontowi , w pokojach nie byłem.Zdjęcia to oszustwo , plaża to jedna wielka kupa kamieni (tak akurat jest tam wszędzie), na pewno nie ma tam pięknego piasku , 3 metry od brzegu morze ma 2 metry głębokości więc o kąpieli dzieci należy zapomnieć.Turcy ogólnie bardzo mili i cywilizowani (inaczej było 10 lat temu), poza recepcją i stewardami słaba znajomość języków obcych,irytujące jest słuchanie spasiba i daswidania (biorą nas za rosjan).Bardzo dobre wrażenie zrobili na mnie Rosjanie i Niemcy , ci pierwsi za ucywilizowanie , ci drudzy za to że się nie wydzierają .Ogólnie odradzam hotel Selge oraz firmę Itaka za to jak nas potraktowali, chociaż patrząc z drugiej strony , mieliśmy przez to wspaniałe pokoje,cudowne jedzenie oraz piękne otoczenie którego w selge na pewno nie ma.
      Chciałbym usłyszeć opinię ludzi którzy mieszkali tydzień w Palm i tydzień w selge.
      • Gość: Agata Selge Beach Resort IP: *.sileman.net.pl 29.06.10, 15:43
        W Selge byłam z rodzina w czerwcu tego roku. Hotel spełnił nasze
        oczekiwania. Świetne baseny, szczególnie dla dzieci, mimo dużej
        ilości ludzi nie było tłoku. Oczywiście jak to bywa w hotelach
        miejsce na leżaku trzeba sobie rezerwować rankiem. Jedzenie dobre,
        ciasta bardzo smaczne, polecam baklave:) Surówki, warzywa, świeżo
        upieczone pieczywo, pyszne zupy. Wieczorne animacje również ciekawie
        rozwiązane. Jedyny mankament to klimatyzacja w korytarzach i głównym
        holu oraz na jadalni - brak i to może doskwierać. Personel ogólnie
        sympatyczny( wyjątek stanowi jedna pani z recepcji – bardzo niemiła,
        co oczywiście jest bardzo zaskakujące). Podsumowując, hotel polecam.
        Jestem zadowolona za spędzonego w nim tygodnia i życzę wszystkim
        udanego wypoczynkups. Rosjanie to tacy sami wczasowicze jak my,
        jest ich tylko dużo wiecej na na tym świecie - taka mała dygresja;)
        • galu08 Re: Selge Beach Resort 06.07.10, 09:51
          jedziemy z małym dzieckiem pod koniec sierpnia i w związku z tym
          bardzo prosze o info, gdzie (jesli byłaby możliwość wyboru)
          najlepiej mieć pokój aby było wszedzie blisko a jednocześnie nie za
          głośno
          • Gość: TM Re: Selge Beach Resort IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.10, 15:06
            Też jedziemy z rocznymi bliźniaczkami 27 sierpnia. Do zobaczenia przy
            barku ;-)
      • Gość: 26dziunia Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:48
        byłam z rodzina w selge pod koniec maja na 2 tyg.. było super.
        mieliśmy ekstra pokuj z widokiem na morze. jedzenie ok. codziennie
        było cos nowego. POLECAM!!!
        • Gość: Jola Re: Selge Beach Resort IP: *.bb.sky.com 12.07.10, 18:49
          Ja wybieram się do Selge w sierpniu i tak się zastanawiam komu
          wierzyć?! Jedni piszą że beznadziejny hotel,inni zachwalają i nie
          wiadomo komu dać wiarę...Pozdrawiam wszystkich
          • Gość: sj Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:01
            Witam
            My również jedziemy pod koniec sierpnia, czytałam już różne opinie o tym hotelu
            i tak naprawdę musimy sami ocenić jak był, jednym nie pasuje to drugim
            tamto...Ja już raz zmieniałam hotel ale nie dlatego,że jestem wybredna tylko
            okazało się że hotel zmienił właściciela i jest w nim remont. Życzę wszystkim
            miłego wypoczynku i mniej zmartwień...
          • Gość: Beta Re: Selge Beach Resort IP: *.chello.pl 22.07.10, 01:26
            Hej! My bylismy w czerwcu, było super. Jakby ktoś chciał jakieś szczegółowe info
            to niech da znać na emaila balcerekkba@interia.pl
        • Gość: Dana Re: Selge Beach Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 11:25
          Ja w tym roku jadę do Selge i nie przejmuję się opiniami w zeszłym
          roku byłam w Joy Bella inni mieli negatywne opinie i nie sprawdziły
          się , zawsze najwięcej są zawiedzeni ci co pościel zmieniają raz na
          dwa miesiące, a ręczniki raz na dwa tygodnie. Na obiad najczęściej
          maja zsiadłe mleko, a jak pojadą na wczasy to oczekiwali by czegoś,
          ale sami nie wiedzą czego, łóżka zostawiają rano jakby tajfun
          przelecil przez pokój. Wiem co mówię bo widziałam nie jedno, ale
          każdy ma swoje zdanie. Wracając do Joy Bella ogród był piękny, ale
          nie jest powiediane, że kiedyś może być jeszcze piękniej
          • Gość: M. Re: Selge Beach Resort IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.11, 16:30
            Nie czerwiec, nie lipiec a....Maj! Itaka, 04.05., Gdańsk. Mam nadzieję, że to trafiony wybór...
            • Gość: Emi10 Re: Selge Beach Resort IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.11, 17:29
              Nie wiem czy chodzi Ci o termin urlopu czy o wybór hotelu? Jeśli chodzi o hotel to wybór trafiony, jeśli o termin ... to nie wiem ...
    • Gość: Paaaula Re: Selge Beach Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 14:57
      Niestety nie w czerwcu..:( Ale koniec lipca!:) Leci ktoś z Katowic na 2 tygodznie do tego hoteli 29 lipca 2011?:) proszę pisać na adres : paulinkaa981@wp.pl
      • Gość: marx Re: Selge Beach Resort IP: *.police.vectranet.pl 19.01.11, 22:19
        Witam
        My z dzieciakami i znajomymi jedziemy 13.07.11 i "miniemy się w drzwiach". Jak ktoś w tym samym terminie to spotkamy się przy barze - ja stawiam :-))). A tak w ogóle to większość opinii z pobytu w 2009 , to może przez 2 lata coś na lepsze się zmieniło. Jak ktoś ma aktualne informacje to czekamy na info
        Pozdrawiamy.
        • diwina99 Re: Selge Beach Resort 20.01.11, 17:38
          Zobacz aktualne zdjęcia hotelu na mixhotel.pl, fotki pokazują jak hotel jest położony,serwis dobry,jedzenie smaczne,program animacyjny bogaty, w szczycie sezonu może trochę przytłaczać ilość ludzi
      • Gość: tita Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 09:31
        Ubolewam, ze nie lece w lipcu... Lecimy z chlopakiem 3 czerwca 2011 z Warszawy na tydzien. Leci ktos w tym terminie albo moze juz tam bedzie! milo bedzie sie zintegrowac :) pozdrawiam AM
        • Gość: aaaaa Re: Selge Beach Resort IP: *.um.gov.pl 20.04.11, 14:29
          my jecimy 1 czerwca z Krakowa w 8 osób do tego hotelu wiec sie spotkamy:)
          • Gość: Agnieszka Re: Selge Beach Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.11, 12:13
            Leci ktoś może 26m sierpnia, chyba ze ktoś był to prosze o opinie na maila agus0330@wp.pl, pozdrawiam
        • Gość: aaaaaaa Re: Selge Beach Resort IP: *.um.gov.pl 20.04.11, 14:31
          My lecimy 1 Czerwca 2011 do tego hotelu w 8 osób z Krakowa więc sie spotkamy:)
          • Gość: tita Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 12:40
            wow to silną ekipą lecicie :) Pozazdrościć :)
            • Gość: miq Re: Selge Beach Resort IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.11, 15:17
              Witam, leci ktoś do tego hotelu 20 lipca z Katowic? My w dwójke lecimy na 2 tygodnie fajnie by było się z kimś zgrać i większą ekipą lecieć :)
        • Gość: edyta Re: Selge Beach Resort IP: *.icpnet.pl 30.05.11, 16:06
          tak,lecimy też 3 czerwca w 9 osob:)z poznania
          • Gość: szrek Re: Selge Beach Resort IP: *.net.pulawy.pl 25.06.11, 11:07
            leci ktoś 29.06 ??
            • Gość: siwy Re: Selge Beach Resort IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.11, 11:11
              leci się leci..... weź turbocolę na drogę... ;)
              • Gość: crazysabina Re: Selge Beach Resort IP: *.c36.178.msk.pl 06.02.12, 11:51
                hej
                leci ktos z katowic 22 06.2012 do selge?
                • Gość: Madlen Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 20:53
                  Ja lece ze znajomymi 20.06.2012 do 04.07.2012 ze Szczecina do zobaczenia
                  • Gość: jack Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 12:17
                    czy ktoś wrócił z tego hotelu? warunki sie poprawiły?
                    Wdzięczny będę za opinię
                    Pozdrawiam
                  • Gość: b cm Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.13, 14:32
                    wsy
                    • Gość: RR Re: Selge Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.13, 08:54
                      Lecę do Selge Beach 24.08.2013. Czy macie jakieś wskazówki o czym powinienem wiedzieć, pamiętać ?
                      • Gość: Rafał Re: Selge Beach Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.13, 10:30
                        My lecimy we dwójkę :) z Itaki równiez 24.08 z Katownic
                      • Gość: Rossa Re: Selge Beach Resort IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.01.14, 19:51
                        Witam.
                        Biorę ten hotel pod uwagę dla rodziny 2+2 na tegoroczne wakacje (2014). Czy mogę prosić o komentarz do tego hotelu? Jak wyglądał w 2013? Sporo takich sobie opinii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka