Gość: turek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 19:28 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puska123 Re: Wróciłem z Turunc-pytajcie 06.06.09, 19:36 No to opowiadaj ,jaka jest pogoda?Jaka temperatuta w morzu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: Wróciłem z Turunc-pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 21:08 z termometrem do morza nie chodziłem ale jest umiarkowane. Tzn nie tak ciepłe jak mogłoby być. Pogoda na 2 tygodnie dwa przedpołudnia chmurzaste, reszta bardzo ciepło ale nie skwar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wróciłem z Turunc-pytajcie IP: *.flashnet.pl 06.06.09, 20:54 Jak hotel? Jakie warunki dla małych dzieci? Jaka obsługa? Czy dojście jest tylko do zatoki, czy do większej plaży na morze również? Czy korzystałeś z jakiś wycieczek, jakich? Jaką walutą się głownie posługiwałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: Wróciłem z Turunc-pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 21:13 Dla dzieci warunki extra - brodzik, aquapark, duży plac zabaw. Plaża dziadowstwo. Dno mulasto kamieniste w dodatku walają się śmiecie. Dużo lepsza jest plaża publiczna w miasteczku, dno kamienisto- piaszczyste, woda czyściutka. Obsługa w porządku, robi co do nich należy. Jednak poprzez tłum ludzi w hotelu nie zawsze sobie radzą. Niestety to duży minus. Od 1 czerwca zrobiło się tłoczno co daje się odczuć podczas posiłków - kuchnia nie nadąża. Waluta dolary wymieniane na miejscu na liry - wyszedłem na tym najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wróciłem z Turunc-pytajcie IP: *.flashnet.pl 06.06.09, 21:23 A ta plaża publiczna daleko??? No i jak z tymi wycieczkami? Byłeś gdzieś w wartym zwiedzenia miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wróciłem z Turunc-pytajcie IP: *.flashnet.pl 06.06.09, 21:28 Aaa jak pokoje? No i ogólnie Twoje wrażenia i opinia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: Wróciłem z Turunc-pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 21:55 Plaża publiczna w Turuncu, miasteczku w którym znajduje się hotel. Od hotelu do plaży 5 minut spacerkiem. Na wycieczce byłem tylko na rejsie statkiem i było bardzo fajnie więc polecam. Mieszkałem w nowej części, pokoje w porządku. Ja miałem cichuteńko. Wrażenia ogólne - przed sezonem a więc przed 1 czerwca jest super. Niestety teraz odczuwa się tłok. No i jedzenie monotonne. Frytki, kurczak na kilka sposobów, te same sałatki, brak owoców. Daje się to odczuć po kilku dniach. Duży minus. Odpowiedz Link Zgłoś