Gość: jim IP: *.e-wro.net.pl 10.06.09, 20:30 właśnie wróciłem wiec pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szysia Re: Sultan sipahi -pytajcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 23:14 Chciała bym się dowiedzieć ogólnie co sądzisz o hotelu i z jakiego biura byłś...? Jakie warunki w pokojach, jedzenie, obsługa itp. Ja lecę do niego w sierpniu - części 5*. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: Sultan sipahi -pytajcie IP: *.e-wro.net.pl 10.06.09, 23:24 napisz na gg odpowiem szczegołowo gg 5132129 Odpowiedz Link Zgłoś
pawi81 Re: Sultan sipahi -pytajcie 11.06.09, 08:37 Bylem z Triady. Pokoje nie sa duze, ale miejsca na ubrania wystarczy:) W pokoju lazienka z wanna, klimatyzacja, telewizor, spory balkon. Obsluga (jesli chodzi o kelnerow) bardzo dobra, co chwila sprzataja ze stolow. Jedzenie na 6+ - dla kazdego cos dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada0 Re: Sultan sipahi -pytajcie 23.06.09, 12:01 szysia podaj mi swoje gg moje 3021339 lece w sierpniu. zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
pawi81 Re: Sultan sipahi -pytajcie 11.06.09, 00:37 Ja rowniez wrocilem dzisiaj, lotem do Warszawy, smialo mozecie pytac co i jak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniaaaa Re: Sultan sipahi -pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 00:04 witam, a jak się sprawy mają z leżakami? czy wynajem w recepcji/plaży? ile to kosztuje? jak daleko jest do ścisłego centrum miasta? czy codziennie odbywają się animacje? czy pobierana jest kaucja zwrotna przy meldowaniu w pokojach?w jakim języku można dogadać się z obsługą:ang,niem, ros?? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pawi81 Re: Sultan sipahi -pytajcie 12.06.09, 08:04 W tym roku nie wykupowałem leżaków, ale można je wykupić na plaży (plaża numer 4) i w recepcji. Cena z tego co pamietam ze spotkania z rezydentką (pozdrawiam) to 1 euro. Kaucja zwrotna jest w wysokości 30 euro na pokój - za to można kupować drinki, leżaki itp. Jeśli nie zostanie wykorzystana - zostaje zwracana przy wymeldowaniu. Można się dogadać w angielskim (z dziewczynami w recepcji na pewno:) i niemieckim z front managerem w recepcji. Hotel w zasadzie jest w ścisłym centrum. Do portu spacerkiem ok. 15 minut (cały czas prosto) po uliczce z restauracjami, sklepikami itp. Animacje są codzienne, jak nie przy basenie w centralnym punkcie to z tyłu przy drugim basenie przy scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zooie Re: Sultan sipahi -pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 11:08 czy byles w czesci 4 czy 5 gwiazdek? jak tak jest z interentem? ile kosztuje? ile dawales napiwkow i komu? czy plaza jest piaszczysta czy kamienista? jak opcja all? jakie alkohole? co warto wiedziec o tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada0 Re: Sultan sipahi -pytajcie 15.06.09, 10:53 Witam serdecznie. Lecę w sierpniu do Sułtana do części 4* (czy jak kto woli 3*) czy w tej części ktoś był w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: Sultan sipahi -pytajcie IP: *.uwoj.wroc.pl 23.06.09, 12:58 tak bylem jeśli biedziez mial szczegółowe pytania to napisz na gg 5132129 odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś