Gość: wisnia_79 IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 30.06.09, 11:02 Jeśli coś chcecie wiedzieć,pytajcie a postaram sie Wam pomóc pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dytkob Re: Wróciliśmy z Hotelu Turunc IP: 193.111.144.* 30.06.09, 12:55 Witaj, pisałam już że my lecimy 11 lipca więc prosze Cię o najświeższe informacja, wszystko co uznasz za ważne. Juz nie możemy sie doczekać. Pisz proszę jak najwięcej Odpowiedz Link Zgłoś
ks-kk Re: Wróciliśmy z Hotelu Turunc 30.06.09, 13:41 wiśnia my lecimy koniec lipca.Opisz wszystko ,jak hotel czy faktycznie taki problem z wolnymi leżakami jak pisali wcześniej?Czy w miasteczku fajne sklepy,jest co robić wieczorem i ogólnie jak wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Ja wrociłem już 2 tyg temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:07 i powiem, że z leżakami nie było problemu, chyba, że ktoś sobie jakiś upatrzył to warto zająć rano Ale tak nad basenami czy na plaży nie brakuje. Ja swoją drogą nie polecam plaży hotelowej Dno jest niezbyt przyjemne-mulaste i zaśmiecone. Dużo ruskich. Lepsza jest plaża publiczna w jej najszerszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia_79 Turunc IP: *.128.13.121.static.crowley.pl 30.06.09, 18:59 Witajcie.Hotel jest bardzo fajny.Położenie jest rewelacyjne,widoki przepiękne.Faktycznie dojazd do niego przyprawia o zawrót głowy (zwłaszcza jak autobusik prowadzi entuzjastyczny Turek) Z leżakami nie ma większego problemu.Faktycznie czym bardziej zaczyna sie sezon i więcej pzyjeżdza turystów tym o wolny leżak jest co raz trudniej.Obsługa hotelu próbuje walczyć z zajmowaniem leżaków skoro świt.Nawet rezydenci przestrzegają przed takim procederem.Pracownicy hotelu mają nakaza zbierania reczników z leżaków miedzy godzinami 19- 9 niestety nie są bardzo konsekwentni w tym co robią (ale zawsze możemy im pomóc :) ) Jedzenie jest dobre aczkolwiek faktycznie sniadania i obiady takie same.Moim zdaniem kolacje są rewelacyjne, zawsze czekaliśmy na nie z niecierpliwościa.Zawsze gril smażone makarony itp.Plaża kamienista wiec polecam zabrać obuwię do wody.Blisko miasteczko mozna robic zakupy.Polecam jednak wieksze zakupy robić w Marmaris na swego rodzaju bazarku w centrum miasta.W Turunc o wiele drożej.W turunc również sporo lokalnych biur podróży.Jesli chodzi o wycieczki z Itaki to najlepiej wybierac tylko wycieczki typu Efez lub Pamukkale.Tam polski przewodnik sie przydaje, poza tym zadnej różnicy nie ma.Jeszcze jedno ja jezdzilem na wycieczki fakultatywne z Itaką własnie.Wszystko ok poza jedną sprawą.Zawsze jeżdzą do centrum złota lub centrum skór centrum tekstylknego lub fabryczki słodyczy.NIE DAJCIE SIE NABRAC NA TE OKAZYJNE CENY.WSZYSTKIE TE OFEROWANE TOWARY SA TANSZE NA ZWYKLYCH STRAGANACH W TURUNC LUB MARMARIS.Jeśli jeszcze coś chcecie wiedzieć, pytajcie chętnie pomogę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś