Dodaj do ulubionych

Donatella Travel w Marmaris

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 22:15
Czy ktos korzystał z ich usług? Jakie są opinie ? Czy na wycieczkach
jest przewodnik w języku polskim ? Interesuje mnie wycieczka z nimi
na Rodos. Czy ktoś był ? Jaka jest cena ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Turysta Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.wup-katowice.pl 09.09.09, 12:03
      Wycieczka na Rodos kosztuje około 50 euro (byłem w sierpniu b.r).
      Cena dotyczy tylko rejsu statkiem z portu w Marmaris na Rodos.
      Na miejscu jest czas wolny, który sami sobie zagospodarowujemy.

Nie ma polskiego przewodnika. Jest tylko sprzedawca w biurze - Turek, który zna
      język polski, bo studiował filologię polską. Ma dla nas specjalne ceny. Można
      liczyć na rabat.

Polecam wycieczkę na "Dalyan" poza tym. Pięknie jest również podczas "Diana Boat"

• Gość: grająca_w_łapki Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.chello.pl 27.07.10, 15:31
        Esen jest bardzo rzetelny i sympatyczny. Ma tanie wycieczki i pomaga kupić tanie
        skóry.
    • Gość: Tomek Re: Donatella Travel w Marmaris IP: 80.72.40.* 15.09.09, 10:39
      Wlasnie wrocilem z Marmaris. Polecam firme Donatella Travel. Mily
      polskojezyczny Turek imieniem Esen. Wycieczke na Rhodos udalo sie
      zbic na cene 48 euro (wlacznie z oplata portowa w wysokosci 15
      euro). Firma Itaka np. proponowala wyjazd za 60 eur (bez oplaty
      portowej). Niby proponowala przewodnika polskojeycznego,ktory jednak
      akurat tam jest malo przydatny. Wszystko na Rhodos jest bardzo
      skoncentrowane i latwe do zwiedzania.
    • Gość: toja Re: Donatella Travel w Marmaris IP: 217.153.153.* 15.09.09, 10:50
      nie ma znaczenia z jakiego biura na ulicy kupisz wycieczkę. Ceny są
      wszędzie takie same. My kupiliśmy z pierwszego, napotkanego kramiku
      w Icmeler. Standard jest wszędzie taki sam. Byliśmy b. zadowoleni.
      Przewodnik na Rodos nie jest potrzebny. Wydrukuj sobie wcześniej co
      jest do obejrzenia w Rodos (np. pałac Sulejmana czy szpital
      Joannitów itp)i w ciągu tych kilku godzin spokojnie te,
      najważniejsze miejsca da radę obejrzeć.
      • Gość: ESEN GOKSEN Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: 88.234.167.* 16.10.09, 12:57
        Miejscowe biuro podróży DONATELLA TRAVEL gwarantuje zwiedzanie
        najciekawszych miejsc w atrakcyjnych cenach( o wiele, wiele niższe
        niż oferowane przez polskie biura)....

Studiowałem polonystyke na Uniwersytecie Stambulskim i mieszkalem w
        Warszawie 3 lata dobrze mówie po polsku. Pomożemy Wam w wyborze i
        zorganizowaniu wycieczek fakultatywnych.Juz bedzie 4.rok w Marmaris
        i duzo polakow skorzystalo i kupowal u mnie roznych wycieczek w
        atrakcyjnych cenach...
        Biuro znajduje się blisko głównej ulicy, przy drodze prowadzącej na
        bazar czwartkowy Na rogu jest jubiler i kantor.Adres DONATELLA
        TRAVEL Hasan Isik Cad.No/9A tel 0090 252 412 76
        78 0090 252 412 76 78 nasza klasa (Esen Goksen)
        facebook :Esen Goksen tel kom: 0090 538 899 81
        17 0090 538 899 81 17

polecam
        Esen Goksen Polski Turek
        • Gość: ga ga Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.09, 20:28
          Żałuje ,że teraz jak juz wróciłam dowiaduję się o takim biurze i, że
          jest bazar czwartkowy (?) . Fajna rzecz gdy ma sie wybór i wiedze
          przed wyjazdem. Uwazam, że lokalne biura podrózy moglyby sie tak
          częsciej reklamować ;))
          • polskiturek Donatella Travel zmienil nazwe,lokalizacji CZYTAJ 02.02.14, 13:04
            www.marmaris-tanie-wycieczki.pl
            www.turkeytrips.pl/en
            www.marmaris-wycieczki-fakultatywne.pl
        • Gość: Gość Ewa Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.chello.pl 23.10.09, 23:57
          Witam, Esen. To może biuro pomoże mi też w wyborze dobrego 4* hotelu w Icmeler?
          Bo Icmeler to taka perełka - moje ukochane miejsce - a do Marmaris tak blisko...
          Miesiąc temu wróciłam z Icmeler (a to był mój już kolejny urlop spędzony w tym
          miejscu), ale hotel w którym byłam był pełen Rosjan, i to mi nie odpowiadało.
          Czy są jeszcze jakieś dobre hotele 4* (z opcją All Inclusive) w Icmeler gdzie
          nie ma, lub prawie nie ma Rosjan? Wybieram się znów do Icmeler w czerwcu 2010 i
          chcę wybrać coś odpowiedniego. A z wycieczek u Ciebie chętnie skorzystam.
          • Gość: Esen Goksen Polski Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: 88.235.27.* 23.02.10, 14:49
            [b]Niestety my nie organizujemy hotele,tylko wycieczki...:(( I tak
            bedzie duzo taniej kupic paczke z hotelem i lotem ale Na miejscu
            jestem gotow polecac super wycieczki...:))
            Polecam Triade i www.jettouristic.pl zeby wybrac hotele w Marmaris i
            Icmeler.Nie zapomnijcie my (Donatella Travel) mamy ceny zawsze duzo
            taniej z zniazka dla polakow...Duzo duzo polakow skorzystalo w tym
            znanych ludzi z Polski z naszych ofert...Zapraszam.Zaczynamy pod
            koniec kwietnia az do konca listopada...
            • Gość: Gość Ewa Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.chello.pl 23.02.10, 22:31
              Merhaba, Esen. Witam ponownie. To fajnie że jest takie biuro w Marmaris. Wybieram się tam w czerwcu, więc chętnie skorzystam z usług twojego biura. Czy możesz dokładniej napisać gdzie znajduje się twoje biuro? Czy gdzieś w centrum Marmaris - blisko pomnika Ataturka? Byłam już kilka razy w Marmaris, ale jubilerów jak wiesz w Marmaris jest bardzo dużo - niemal jeden sklep koło drugiego. Napisz, gdzie was szukać. Pozdrawiam.
            • Gość: wolynski11 Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.06.12, 22:30
              Esen dziękujemy za wycieczki Pamukalle i Rodos w dniach 09.06. do 16.06 2012. Irena i Jacek Wołyńscy z hotelu Portofino w Icmeler.Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia.Dzięki.
        • Gość: ESEN GOKSEN Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: 88.235.27.* 23.02.10, 14:56
          Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki

> bazar czwartkowy Na rogu jest jubiler i kantor.Adres DONATELLA
          > TRAVEL Hasan Isik Cad.No/9A tel 0090 252 412 76
          > 78 0090 252 412 76 78 0090 252 412 76 78
          nasza klasa (Esen Goksen)
          > facebook :Esen Goksen tel kom: 0090 538 899 81
          > 17 0090 538 899 81 17 0090 538 899 81 17
          >
          Nasza STRONA w FACEBOOK: DONATELLA TRAVEL-MEGA DIANA BOAT
          • Gość: pawel 2010 Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: 212.244.126.* 19.08.10, 10:09
            Witaj Esen... dzięki za fajne wakacyjne wspomnienia z wycieczek! a moze bys tak
            dla ułatwienia wrzucił mapke z google maps zaznaczając miejsce twojego biura:)
            ja tak zrobiłem dla znajomych którzy wkrótce wybieraja sie do Marmaris (Turunc)i
            zapewne Cie odwiedzą. Polecam! PS I pamiętaj busy w kierunku Hisaronu trzeba
            łapać na Yeni Datca Yolu :) Pozdrawiam
          • Gość: szyszka1 Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.40.171.64.threembb.co.uk 30.05.11, 17:00
            witam w lipcu wybieram sie do marmaris prosze o przesłanie oferty z cenami wycieczek na aniaszyszka1@wp.pl dziekuje
            • Gość: evi Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.147.53.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.11, 21:37
              Witam:)! Byłam w Marmaris już 3 razy i mogę jak najbardziej polecić biuro Donatella Travel w Marmaris ponieważ korzystam za każdym razem i na pewno tam wrócę bo jestem bardzo zadowolona. Obsługa super-Esen świetnie mówi po polsku więc bez bariery językowej można porozmawiać i oczywiście negocjować ceny:),super organizacja naprawdę polecam każdy wybierze coś ciekawego dla siebie.
        • beata38 Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki 26.02.10, 10:35
          Witam Pana!
          Wybieram sie latem do Marmaris i chciałabym skorzystać z kilku
          wycieczek fakultatywnych - najchetniej z Waszego biura.
          Czy mógłby Pan podać ceny wycieczek, np.na Rodos, jeep safari,
          Dalyan itp. Muszę wiedzieć na jakie koszta się przygotować przy
          dwóch dorosłych osobach i dwójce dzieci - 5 lat i 9 lat. Na jakie
          wycieczki Pana zdaniem z takimi dziećmi można pojechać? Chodzi mi o
          to żeby dzieci nie były znudzone i umęczone np. długą jazdą.
          Będę wdzięczna za odpowiedź.
          Pozdrawiam
          • Gość: ab1976 Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 22:05
            A ja mam pytanko:
            czy są jakieś opłaty (lub zniżki) za wycieczki dla dziecka 3
            letniego?
            • spiederman Re: Marmaris tanie wycieczki z Polakami po polsku 22.03.10, 23:10
              witajcie, jest jedno typowe polskie biuro lokalne, prowadzą je Polki :) ,
              znajduje się na głównej drodze, obok największego Marketu Migros i MC Donalds,
              na przeciw policji. Polecam ! i co najważniejsze tak samo tanio i wszystkie
              wycieczki prowadzone w języku polskim!
              dzieci do lat 7 gratis !!! tylko na Rodos chyba jest inaczej.
              • Gość: kim Re: Marmaris tanie wycieczki z Polakami po polsk IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.10, 23:43
                a kiedy to biuro powstalo, bo w zeszlym sezonie nieczego takiego tam nie bylo.
                • Gość: asia.1976 Re: Marmaris tanie wycieczki z Polakami po polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 01:21
                  ponawiam pytanie
                  • Gość: ab1976 Re: Marmaris tanie wycieczki z Polakami po polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 01:23
                    A ja mam pytanko:
                    czy są jakieś opłaty (lub zniżki) za wycieczki dla dziecka 3
                    letniego?
                    • Gość: Ona22On31 Re: Marmaris tanie wycieczki z Polakami po polsk IP: *.147.209.225.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.10, 13:03
                      Mamy pytanie znajdziemy gdzieś w necie stronke tej firmy i info
                      jakie wogóle wycieczki fakultatywne i w jakich cenach oferuje to
                      biuro? Chyba że ktoś taką liste z wycieczkami podeśle na mail
                      eduardo78@poczta.onet.eu
          • Gość: Esen Goksen Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: 78.173.229.* 08.05.10, 18:19
            Nasze biuro juz jest czynne i mamy wszystkie wczieczki...Prosze
            szukac mnie na naszej klasie albo na Facebook (zsukaj ESen Goksen)i
            skontaktowac tam...Bo tu nie moge dac cen...Pozdrawiam
            Donatella Travel-Mega Diana Boat
            • Gość: Esen Goksen Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: 78.173.229.* 08.05.10, 18:29
              [b]Marmaris tanie wycieczki z Turkami po polsku...
              DONATELLA TRAVEL juz czynny i gotowy na sezon 2010
              Miejscowe biuro podróży DONATELLA TRAVEL gwarantuje zwiedzanie
              najciekawszych miejsc w atrakcyjnych cenach( o wiele, wiele niższe
              niż oferowane przez polskie biura)....

Studiowałem polonystyke na Uniwersytecie Stambulskim i mieszkalem w
              Warszawie 3 lata dobrze mówie po polsku. Pomożemy Wam w wyborze i
              zorganizowaniu wycieczek fakultatywnych.Juz bedzie 4.rok w Marmaris
              i duzo polakow skorzystalo i kupowal u mnie roznych wycieczek w
              atrakcyjnych cenach... (Na rogu ulica 103.sok. i Hasan Isik cad(Ul.)
              bazar czwartkowy Na rogu jest jubiler i kantor.Adres DONATELLA
              TRAVEL Hasan Isik Cad.No/9A tel 0090 252 412 76
              78 0090 252 412 76 78 0090 252 412 76 78 nasza
              klasa (Esen Goksen)
              facebook :Esen Goksen tel kom: 0090 538 899 81
              17 0090 538 899 81 17 0090 538 899 81 17

polecam
              Esen Goksen Polski Turek
              • Gość: traveller71 Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 04:31
                Czy zabieracie turystów z Turunc? Jakie są ceny Waszych wycieczek?
                • Gość: Donatella Travel Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.241-54996.ttnet.net.tr 26.04.11, 17:00
                  Tak zabierzemy turistow z Turunc..Po cennik poprosze pisac do esengoksen@gmail.com
                • sylwia86zaw Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki 08.11.11, 11:48
                  Rodos ok. 40 Euro
                  Wyspa Kleopatry 25 euro
                  Pamukkale 35 euro (ceny w Donatella (wrzesień 2011))
                  inne wycieczki kupowaliśmy w biurze Sea Side u Tonn'ego Tesco (jego stoisko jest po drodze do Icmeler na promenadzie), uprzejmy gość i daje dobre ceny, za Boat Trip zapłaciliśmy 50 lira za osobę, a za hammam ( z 30 minutami masażu gratis) po 35 lira za osobę.
                  • Gość: Esen Goksen Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: 78.183.138.* 08.11.11, 12:02
                    :))) Mily ale ja mam nizsze ceny na Hamam i Rejs na zatoce ( i full all incl)..Ze mna mozna zawsze potargowac :)))
              • Gość: Magda Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.10, 17:28
                Polecam usługi biura Donatella Travel. Byliśmy w lipcu 2010 w
                Marmaris i wykupiliśmy wycieczkę do Pamukkale. Ceny atrakcyjne -
                szczególnie dla Polaków, wszystko dopięte na ostatni guzik :)
                Warto skorzystać z oferowanych przez biuro atrakcji.

• Gość: mika Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.142.138.21.static.telsat.wroc.pl 09.08.10, 13:59
                  Witam
                  Wybieram się do Marmaris we wrzesniu i również planuję zakupić
                  wycieczkę w dontaella travel,Magda mam do Ciebiezapytanie ile
                  płaciłaś za wycieczkę do Pamukale? Jestem zainteresowana dwoma
                  Pamukale i rejs... możecie mi powiedzieć za ile udało się Wam
                  wynegocjować?
                  • Gość: mika Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.142.138.21.static.telsat.wroc.pl 15.09.10, 22:32
                    również polecam biuro Donatella travel- dla tych z Was co raczej na bakier są z językami. Rewelacyjny rejs Mega Dianą !! :) zdecydowanie odradzam wycieczki z "polskim pilotem" czy jest czy go nie ma wychodzi na to samo, a trzeba dopłacic 5 euro/os za jego obecnosc - jestem bardzo zawiedziona brakiem kompetencji i brakiem przedstawienia podstawowych informacji o Turcji podczas długiej podróży jaką odbyliśmy na Pamukale...:( żałuję wydanych pieniędzy na tą wycieczkę (38 euro plus 5 euro za przewodnika) w innym lokalnym biurze można znalezc taniej juz nawet Itaka miała podobną cene...skusił mnie jednak polski przewodnik... nadziałam sie więc ostrzegam, żałuję....wycieczka od Donatelli pamukale itp tak ale NIE z pseudo-polską opieką.
              • nelciowata Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki 17.10.10, 11:50
                Witam,
                przyplywamy 14 listopada do Marmaris i bedzimey w godz. 8-14. ( 2 rodziny - 6 osob).
                Na jakie wycieczki moglibysmy liczyc w tak krotkim czasie ?

pozdrawiam
        • Gość: andzelika1970 Re: Donatella Travel w Marmaris tanie wycieczki IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.13, 20:07
          Własnie wróciłam z Marmaris i skorzystałam z usług biura DONATELLA TRAVEL-MEGA DIANA BOAT . Gwarantują zwiedzanie najciekawszych miejsc w Turcji i mają o wiele niższe ceny niz oferowane przez inne polskie biura :-)Nie sądziłam,że tak miło i ciekawie spędze tam czas. Bardzo,bardzo polecam!!! www.marmaris-tanie-wycieczki.pl/  
    • judyt-a Re: Donatella Travel w Marmaris 31.05.11, 17:25
      Mam pytanko. Na ile udało wam się zbić ceny w tym biurze, bo Essen obiecuje specjalne ceny dla Polaków i bardzo mnie interesuje ile one w końcu wynoszą. Interesuje mnie Efez 1 dniowy, Pamukkale też 1 dniowa wycieczka i rejs statkiem - Mega Dianą - ile płaciliście za osoby dorosłe, a ile za dzieci. Przyznam, że ceny wyjściowe nie są zachęcające: dla przykładu 45 Euro za Pamukkale, a z Alanyi z biura Regesta Tour 20 euro, mimo, że jest dużo dalej.
      • Gość: Ala Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.limes.com.pl 02.06.11, 11:36
        Też bym była zainteresowana, niedługo wybieram sie do Marmaris
        • Gość: elunia Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 18:28
          Wybieramy się niedługo do Marmaris,może ktos wrócił z tamtąd to bardzo proszę o aktualne ceny wycieczek jeśli można i co warto zobaczyć. Proszę.Dzieki z góry
        • Gość: ESEN GOKSEN Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.ttnet.net.tr 19.06.11, 18:17
          PROSZE WYSLAC MAILA DO esengoksen@gmail.com
          TANIE WYCiECZKI FAKULTATYWNE W MARMARIS ! Jeszcze przed wylotem zaplanuj swój pobyt w Turcji. LOKALNE BIURO w samym centrum Marmaris. Obsługa w języku polskim i konkurencyjne ceny. W ofercie biura Quad safari, jeep safari, nurkowanie, noc turecka, Pamukkale, Efez, rafting, hamam, horse safari, Rodos, Wyspa Kleopatry, Dalyan. Esen Goksen: +90 538 899 81 17,
          esengoksen@gmail.com
        • Gość: ESEN GOKSEN Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.ttnet.net.tr 19.06.11, 18:19
          PROSZE WYSLAC MAILA DO esengoksen@gmail.com o cenach
          TANIE WYCiECZKI FAKULTATYWNE W MARMARIS ! Jeszcze przed wylotem zaplanuj swój pobyt w Turcji. LOKALNE BIURO w samym centrum Marmaris. Obsługa w języku polskim i konkurencyjne ceny. W ofercie biura Quad safari, jeep safari, nurkowanie, noc turecka, Pamukkale, Efez, rafting, hamam, horse safari, Rodos, Wyspa Kleopatry, Dalyan. Esen Goksen: +90 538 899 81 17,
          esengoksen@gmail.com
          • Gość: anbxl Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.access.telenet.be 15.07.11, 23:37
            A ja napisalam do tego Esena wiadomosc przez FB i owszem zaakceptowal mnie (a wlasciwie moj hobbystyczny profil) do swoich znajomych,ale na krotka wiadomosc nie odpowiedzial. Jeszcze poczekam bo moze nie ma czasu od 3 dni,ale po co oferuje swoja pomoc tu czy tam skoro nie ma czasu lub ochoty na odpisywanie?
            • Gość: ESEN GOKSEN Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.241-63714.ttnet.net.tr 16.07.11, 08:58
              Witam!
              ja zawsze odpowiadam na maıle i wiadomosci ale moze to poszlo to SPAM i u mnie nie pokazuje...Moj mail jest esengoksen@gmail.com prosze o kontakt mailowy i bede przekazac cennik i broszurki po polsku.....
              esengoksen@gmail.com
              • Gość: DONATELLA TRAVEL Donatella Travel w Marmaris-TURCJA IP: *.241-63714.ttnet.net.tr 16.07.11, 09:04
                esengoksen@gmail.com
                • Gość: anbxl Re: Dziekuje za informacje ,na priva IP: *.access.telenet.be 16.07.11, 12:58
                  PRAWDA....Dostalam bardzo wyczerpujaca odpowiedz za ktora dziekuje i do zobaczenia w przyszlym tygodniu, bo skorzystamy z Twojej oferty. Juz teraz probuje zorganizowac wieksza grupe i skontaktuje sie na priva. Tylko czy bedzie mozliwosc przewodnika po en (a moze jest znajacy nl?)
              • Gość: marbeg Donatella Travel w Marmaris IP: 88.236.77.* 27.07.11, 21:11
                Hej! Ja w poniedzialek wrocilam z Marmaris, polecam goraco lokalne biuro Donatella Travel, ceny sa ponad dwa razy nizsze niz u polskich rezydentow, bardzo mila obsluga. W biurze pracuje Esen turek mowiacy po polsku!!!! Fajnie pogadac z obcokrajowcem po polsku, bardzo przyjazny czlowiek. My wybralismy sie z nimi do Pamukkale, Dalyanu i Efezu. Wycieczki pierwsza klasa, organizacja profeska, polski przewodnik, naprawde super! Radze tylko uwazac na inne biura podajace ze maja polskigo przewodnika, mozna sie naciac, znajomi kupili w ESTUN (kolo pomnika ATATURKA) i byli bardzo zawiedzeni.
                Jeszcze raz wielie dzieki Esen za swietnie spedzony czas, goraco pozdrawiamy!!!!!!!!!!
                • Gość: Bozena Donatella Travel w Marmaris IP: 88.236.77.* 27.07.11, 21:24
                  Jestesmy w Marmaris Turunc hotel od 25 lipc . i wlasnie sobie kupilismy wycieczki do Dalyanu i 2 dniowke (Efez Pamukkale)...Duzo taniej niz Itaka i z polskim pilotem.Bardzo mily Turek ktory swietnie mowi po polsku.Studiowal i mieszkal w Polsce...Transfery bez problemu mimo ze nasz hotel daleko od Marmaris w Turuncu.Polecam bez obaw.naprawde warto...
                  • Gość: Esen Goksen Donatella Travel w Marmaris IP: 88.236.77.* 27.07.11, 21:28
                    Wojciech Szladow
                    Witaj ,
                    Bardzo mile wspominamy z mężem pobyt w Marmaris i Twoją pomoc .
                    Dzięki Tobie mogliśmy efektywnie spędzić 5 dni ,podczas pobytu w Marmaris .Wycieczki super , przewodnicy i cała obsługa również . Pozwoliłam sobie przekazać adres Waszego biura naszemu lokalnemu ,być może skorzystają .
                    Pozdrowienia . Gdybyś kiedyś był we Wrocławiu zapraszamy do nas .
                    Anna ,Wojciech ,Konradek Szladow
                  • Gość: Esen Goksen Donatella Travel w Marmaris IP: *.ttnet.net.tr 28.07.11, 10:35
                    www.facebook.com/group.php?gid=13732160501
                    • sasanka987 Donatella Travel w Marmaris 04.08.13, 18:55
                      Witam,
                      wszystkim którzy wybierają się do Marmaris i chcą zobaczyć ciekawe zakątki Turcji polecam biuro DONATELLA TRAVEL-MEGA DIANA BOAT.
                      Esen u którego kupiłam moje wszystkie wycieczki świetnie mówi po polsku więc odpowie na każde Wasze pytania.
                      Zapewniam Was,że wycieczki z nimi,to świetna zabawa i niezapomniana przygoda.

Najlepsza organizacja i najtańsze wycieczki!
                      Gorąco polecam!!!

www.marmaris-tanie-wycieczki.pl/
                  • Gość: moni Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.integron.pl 05.08.13, 15:30
                    Korzystałam z usług tego biura będąc w Marmaris w minionym tygodniu i uważam, że jest godne polecenia. Tu nie chodzi tylko o cenę, choć niższej nie znalazłam!!! Bo kto lepiej wszystko wytłumaczy niż osoba perfekcyjnie władająca naszym językiem ?! Dodatkowo oferują transfer z każdego hotelu, nie trzeba w upale przemieszczać się na miejsce zbiórki! Jednym słowem: było jak obiecali!!!
                • Gość: turysta Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.09.11, 23:13
                  Wycieczki zorganizowane w porzadku. Wszystko na czas ale ten polski przewodnik pozostawia wiele do zycznia. Ten kto zna angielski chodzil z angielska grupa bo uzyskal wiecej i duzo ciekawszych informacji. Organizujac wyjazdu dla tylu polakow mozna sie bardziej przylozyc do tematu i organziacji. w Koncu za to sie placi....
    • Gość: Wiktoria Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.147.178.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.07.11, 21:46
      Tydzień temu wróciłam z bajecznych wakacji w Marmaris. Nie tylko słońce i piękne widoki urzekły mnie w tym malowniczym kraju ale również polski akcent w postaci Esena, przemiłego Turka, u którego wraz z rodziną zakupiliśmy wycieczki. W tym biurze możecie nie tylko liczyć na konkurencyjne ceny ale i serdeczną pomoc i przyjazną atmosferę. Esen stał się swego rodzaju już legendą Marmaris gdyż wiele osób polecalo nam jego biuro. Teraz my chętnie polecamy wszystkim poznanie tego miłego człowieka. który świetnie mówi po polsku i niezapomniane wrażenia podczas wycieczek, które oferuje.
      • Gość: barbul Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 23:06
        Merhaba ;-):))
        Dla tych, którzy chca doswiadczyc emocji !!!
        KANO RAFTİNG ( DALAMAN )
        Heyecan yasamak isteyenlere ;]

Esen Goksen ^^ çok çok teşekkürler arkadaşım :-);)
        bylem w Marmaris w dniach 13-27 06 2011 !!!
         było fajnie i gorąco polecam :D;D
        większoć z pobytu w Turcji to podróże a reszta to plażowanie :D;D

www.facebook.com/group.php?gid=13732160501&v=photos
        www.facebook.com/pages/KANO-RAFT%C4%B0NGDALAMAN/272133568685?sk=photos
        dzıekı za jeep safarı :-):)
        nıesamowıta zabawa polaczona w bajkowe pzezycıa a ponadto swıetny klımat tureckıej zyczlıwoscı sprawıaja ze pobyt w Turkıje zostawıa na dlugo mıle wspomnıenıa ...
        Pozdrawıam :):)

• Gość: Bożena Re: Donatella Travel w Marmaris IP: 78.176.163.* 28.07.11, 09:13
          Jestesmy w Marmaris w hotelu Turunc od 25 lipc . i wlasnie kupilismy wycieczki do Dalyanu i 2 dniowke (Efez Pamukkale)...Duzo taniej niz w Itace i z polskim pilotem. Bardzo mily Turek ktory swietnie mowi po polsku. Studiowal i mieszkal w Polsce...Transfery bez problemu mimo ze nasz hotel jest dość daleko od Marmaris w Turuncu. Polecam bez obaw. naprawde warto...
          • Gość: DAREK Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 09:40
            Polecam MARMARIS. Wspaniałe miejsce
        • Gość: Donatella Travel Donatella Travel w Marmaris Filmz o wczieczkach... IP: *.ttnet.net.tr 28.07.11, 21:46
          www.youtube.com/watch?v=clHEtCamIdM
          www.youtube.com/watch?v=4ZambQ8GmI8
        • Gość: gość Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.internetunion.pl 04.02.12, 12:05
          Jaki jest adres w Marmaris tego biura?
          • Gość: Esen Goksen Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.235.24.60.dynamic.ttnet.com.tr 04.02.12, 12:37
            Nasze biuro adres: Hasan Isık Cad. NO 9/A na rogu ul.103 (sok) Marmaris
            Znajdujemy się w centrum Marmaris, idąc promenadą nadmorską od pomnika Ataturka
            w kierunku miejscowości Icmeler, należy skręcić na pierwszych światłach w prawo
            w ulicę z palmami. Na rogu znajduje się sklep Pandantif. Po ok. 100
            metrach po lewej stronie rozpoznają Państwo nasze biuro po polskich reklamach i rozwieszonych
            polskich flagach..
            kom:+90 538 899 8117
            prosze obejrzec nasze strony w facebook :
            www.facebook.com/groups/13732160501/
            www.facebook.com/pages/Marmaris-Donatella-TRV-Tanie-Wycieczki/179347318769044
            TANIE WYCIECZKI FAKULTATYWNE W MARMARIS
            Jeszcze przed wylotem zaplanuj swój pobyt w Turcji. LOKALNE BIURO w samym centrum Marmaris. Obsługa w języku polskim i konkurencyjne ceny. W ofercie biura Quad Safari, Jeep Safari, Nurkowanie, Noc Turecka, Pamukkale, Efez, Rafting, Hamam, Horse Safari, Rodos, Wyspa Kleopatry, Dalyan. Esen Goksen kom: +90 538 899 81 17,
            esengoksen@gmail.com szukaj : nasza klasa Esen Goksen
      • Gość: Monika Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.11, 13:08
        W pełni zgadzam się z załączoną opinią. Własnie wróciliśmy z Marmaris z głową pełna wspaniałych wspomnień do których w jakims stopniu przyczyniła się osoba Essena. Przemiły, życzliwy, sympatyczny...nie tylko organizuje wycieczki ale w razie potrzeby służy pomocą. Polecam wszystkim to biuro jak również rafting, niezapomniane przeżycie, które zostanie nam w pamięci na długo.
        • Gość: Piotr Re: Donatella Travel w Marmaris IP: 88.243.135.* 17.08.11, 10:33
          Właśnie wróciliśmy z wycieczki na Rodos zorganizowanej przez Esena - nic dodać nic ująć - wszystko perfekt za mniejsze pieniądze niż z Itaki, mimo że nie było wstępnie mozliwości bezpośredniego transferu do portu z hotelu Turunc - udało się za dodatkową opłatą takowy załatwić. Esen jest fachowcem w tym co robi, warto korzystać z jego usług.
          Pozdrawiam ESEN, musisz jechać w końcu na Rodos - jest tam pięknie!!!
        • Gość: barbul Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 12:54
          Merhaba ;-):))

Dla tych, którzy chca doswiadczyc emocji !!!
          KANO RAFTİNG ( DALAMAN )
          Heyecan yasamak isteyenlere ;] ^^ ...

www.facebook.com/group.php?gid=13732160501&v=photos

www.facebook.com/pages/KANO-RAFT%C4%B0NGDALAMAN/272133568685?sk=photos

Pozdrawıam :):)
        • sylwia86zaw Re: Donatella Travel w Marmaris 08.11.11, 11:43
          Witam, ja wykupiłam wyjazd na Pammukale od Essena, udało mi się wynegocjować całkiem dobrą cenę 32.5 Euro od osoby. Byłam bardzo zadowolona z tej wycieczki, mieliśmy bardzo dobry autokar, kierowcę, który całkiem szybko dowiózł nas na miejsce i polską przewodniczkę. Cały autokar był Polaków, także generalnie było wesoło. Bus przyjechał pod hotel, wszystko było jak należy. Wkurzające jest jedno, że za każdym razem podczas tych wypraw (gdziekolwiek) zawożą ludzi w miejsca, w których traci się czas, jakies fabryki Onyxu, sklepy i inne pierdoły, a na to co najfajniejsze, czyli Pammukale zostały 3 godziny, i wierzcie mi, że są to tylko 3 h!!! Podsyłam link do filmiku jaki nakręciliśmy, jakbyście chcieli się przekonać czy warto tyle zapłacić-z czystym sumieniem mówię, że warto, jest tak pięknie: podroznik.tv/atrakcje/1384/Pamukkale-wapienne-tarasy
          Starożytne miasto Hierapolis też jest fajne, szczególnie ten amfiteatr podroznik.tv/atrakcje/1385/Hierapolis-starozytne-ruiny Polecam biuro na pewno się nie zawiedziecie;-)
          • Gość: Esen Goksen Re: Donatella Travel w Marmaris IP: 78.183.138.* 08.11.11, 11:55
            Dziekuje za komentarz :)Niestety W Pamukkale nie mozna spedac wiecej niz 3 godz. dla turistow grupowych bo natura sie niszczy...My organizatorzy nic na to nie mozemy poradzic...Pozdrawiam i zapraszam ponownie..
    • Gość: nata Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.icpnet.pl 17.09.11, 13:47
      Naprawdę gorąco polecam Esena i jego biuro! Byliśmy w Turcji niecałe 2 tygodnie temu i chcieliśmy zobaczyć Pammukale, Efez i wybrać się jeszcze na jakąś "relaksacyjną" wycieczkę. Ostatecznie padło na rejs rzeką Dalyan.
      Ceny wycieczek proponowane przez Itakę nas powaliły (szczególnie Efez jest drogi - na dodatek podają cenę wycieczki całodniowej ale już obiad płatny jest osobno a bez niego nie da się wytrzymać), więc jeszcze przed wyjazdem szukaliśmy biura lokalnego. Napisałam mail do Esena - po kilku godzinach dostałam odpowiedź na wszystkie pytania i ofertę. Po przyjeździe skontaktowaliśmy się z nim. Powiem Wam, że był to świetny wybór - kupiliśmy u niego wszystkie wycieczki (autokar zawsze zabiera gości spod hotelu, w którym mieszkają i tam ich odwozi, nie trzeba błądzić po mieście, poza tym wycieczki były ubezpieczone), przewodnik - Polka Asia był na wycieczce do Efezu i Pammukale - na rejsie statkiem był angielski (we wtorki jest polski) ale nam akurat nie robiło to żadnej różnicy, zresztą na tej wycieczce za dużo do opowiadania nie ma, jest za to na co patrzeć i można odpocząć ;)
      Efez kupiony u Esena okazał się być lepszy niż z Itaką - w Itace ogląda się ruiny miasta i domniemany dom Maryi (fundamenty z I wieku, na których zbudowano w XiX wieku chałupkę, w której nie można robić zdjęć, a teoria że mieszkała tam Matka Boska jest oparta na jakimś widzeniu z XX wieku).
      Na naszej wycieczce od Esena zwiedzaliśmy oczywiście ruiny Efezu (dobrze ponad 2,5 godziny) ale do wyboru jest dom Maryi lub muzeum, w którym jest część rzeźb i zalezisk z Efezu. W Itace muzeum nie można zobaczyć. My polecamy muzeum - dobrze dopełnia wycieczkę na ruiny miasta.
      Poza tym - jeśli ktoś chce zobaczyć Efez i Pammukale najlepiej zdecydować się na wycieczkę dwudniową z noclegiem pod Pammukale - jest 3 minuty od motelu, w którym się śpi(tani hotelik,bardzo skromne pokoje, ale porządnie i czysto plus - były w nim baseny). Widok tarasów nocą jest niesamowity, pod zboczem jest otwarty cały czas mały park i można się tam przejść na romantyczny spacer:) na tarasy jedzie się następnego dnia rano o 8, zanim zrobi się upał. Nad Pammukale są ruiny Hierapolis - polecamy od nich zacząć zwiedzanie, bo wbrew opiniom przewodników są naprawdę ciekawe, niesamowita i doskonale zachowana nekropolia, poza tym ruiny łaźni, amfiteatru, bramy itp.
      A kiedy my wychodziliśmy już z Pammukale, na 13 zaczynały dopiero dojeżdżać na miejsce wycieczki jednodniowe - współczuliśmy im, bo właśnie zaczął się najgorszy upał.
      Generalnie - autokary którymi nas dowożono były nowe- najwyżej kilkuletnie, czyste, z klimatyzacją i niczym nie różniły się od tych, jakimi jeździli na wycieczki "Itakowcy". Poza tym - wycieczki Itaki też są robione przez lokalne biuro - Akdem i Itaka po prostu ma ogromny narzut na ich cenę.
      Więc jak najbardziej - korzystanie z wycieczek oferowanych przez Esena jest dużo lepszym wyborem. W ogóle lokalne biura są bezpieczne i można spokojnie od nich kupić nie martwiąc się.
      • Gość: ESEN GOKSEN Re: Donatella Travel w Marmaris IP: 78.177.24.* 17.09.11, 15:40
        Dziekuje bardzo za super pozytywny i zachecajacy opis..ZAPRASZAM PONOWNIE I POZDRAWIAM.ESEN
        • Gość: Esen Goksen Marmar Donatella Travel w Marmaris IP: *.184.150.83.dynamic.ttnet.com.tr 31.01.12, 00:02
          www.youtube.com/watch?v=clHEtCamIdM
          TANIE WYCIECZKI FAKULTATYWNE W MARMARIS ! Jeszcze przed wylotem zaplanuj swój pobyt w Turcji. LOKALNE BIURO w samym centrum Marmaris. Obsługa w języku polskim i konkurencyjne ceny. W ofercie biura Quad Safari, Jeep Safari, Nurkowanie, Noc Turecka, Pamukkale, Efez, Rafting, Hamam, Horse Safari, Rodos, Wyspa Kleopatry, Dalyan. Esen Goksen kom: +90 538 899 81 17,
          esengoksen@gmail.com szukaj : nasza klasa Esen Goksen
          www.facebook.com/photo.php?fbid=248051441898631&set=pu.179347318769044&type=1&theater
    • Gość: wolynski11 Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.06.12, 22:24
      Pozdrawiam serdecznie p. Esena Goksena właściciela biura Donatella Trawel i dziękuję w moim i żony imieniu za wspaniałe wycieczki zorganizowane przez jego biuro w naszym przypadku na Pamukalle i na Rodos.Obsługa profesjonalna ,przewodnik polski(pozdrawiamy p.Kasię przewodniczkę na Pamukalle). Zaoszczędzileśmy na dwóch wycieczkach ok 90 euro,a wyjazdy nieróżniły się niczym(profesjonalna obsługa,luksusowe autokary)od biura Itaka.Pozdrawiam serdecznie i polecam Esena(ciężko do Ciebie trafić Esen),ale Turcy są życzliwi i pomogą.
      • Gość: Esen Marmaris Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.236.124.52.dynamic.ttnet.com.tr 30.06.12, 22:34
        www.facebook.com/video/video.php?v=10151057267287755&oid=13732160501&s
        Nie ma za co..Pozdrawiam i zapraszam zawsze...

najdujemy się w centrum Marmaris, idąc promenadą nadmorską od pomnika Ataturka
        w ulicę z palmami (droga prowadzaca na bazar Czwartkowy). Na rogu znajduje się sklep Pandantif. Po ok. 100 metrach rozpoznają Państwo nasze biuro po polskich reklamach i rozwieszonych polskich flagach.. (Hasan Isık cad i na rogu sok. 103.)DONATELLA TRAVEL-MEGA DIANA BOAT

www.facebook.com/groups/13732160501
        www.facebook.com/pages/Marmaris-Donatella-TRV-Tanie-Wycieczki/179347318769044
        TANIE WYCIECZKI FAKULTATYWNE W MARMARIS ! Jeszcze przed wylotem zaplanuj swój pobyt w Turcji. LOKALNE BIURO w samym centrum Marmaris. Obsługa w języku polskim i konkurencyjne ceny. W ofercie biura Quad Safari, Jeep Safari, Nurkowanie, Noc Turecka, Pamukkale, Efez, Rafting, Hamam, Horse Safari, Rodos, Wyspa Kleopatry, Dalyan. Esen Goksen kom: +90 538 899 81 17SMS esengoksen@gmail.com

Przy większej liczbie osób, jest też możliwość spotkania w Marmaris i Turunc, po wcześniejszym kontakcie telefonicznym z nami.

Prosze o kontakt SMS em jak bedziecie na miejscu,hotel i numer pokoju i ja odzwonie do was do pokoju i ustalimy wszystko.
        Zapraszam kom: 90 538 899 81 17
    • Gość: wolynski11 Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.06.12, 22:36
      Pozdrawiam serdecznie p. Esena Goksena właściciela biura Donatella Trawel i dziękuję w moim i żony imieniu za wspaniałe wycieczki zorganizowane przez jego biuro w naszym przypadku na Pamukalle i na Rodos.Obsługa profesjonalna ,przewodnik polski(pozdrawiamy p. Anię przewodniczkę na Pamukalle). Zaoszczędzileśmy na dwóch wycieczkach ok 90 euro,a wyjazdy nieróżniły się niczym(profesjonalna obsługa,luksusowe autokary)od biura Itaka.Pozdrawiam serdecznie i polecam Esena(ciężko do Ciebie trafić Esen),ale Turcy są życzliwi i pomogą.
    • Gość: wolynski11 Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.06.12, 22:39
      Pozdrawiam serdecznie p. Esena Goksena właściciela biura Donatella Travel i dziękuję w moim i żony imieniu za wspaniałe wycieczki zorganizowane przez jego biuro w naszym przypadku na Pamukalle i na Rodos.Obsługa profesjonalna ,przewodnik polski(pozdrawiamy p. Anię przewodniczkę na Pamukalle). Zaoszczędziliśmy na dwóch wycieczkach ok 90 euro,a wyjazdy nieróżniły się niczym(profesjonalna obsługa,luksusowe autokary)od biura Itaka.Pozdrawiam serdecznie i polecam Esena(ciężko do Ciebie trafić Esen),ale Turcy są życzliwi i pomogą. Byliśmy u Ciebie w dniach od 09.06 do 16.06.2012
      • Gość: Manuela Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.ip.netia.com.pl 07.08.12, 11:02
        Polecamy wycieczki z biurem Donatella Travel. Byliśmy w Marmaris od 21 do 28 lipca 2012r. Wybraliśmy się z biurem Esena do Pamukkale oraz na rejs Mega Diana Boat. Ceny dużo niższe niż te, które oferowało nam nasze biuro podróży. Pozdrawiamy Ciebie Esen i życzymy samych sukcesów - Manuela i Bartosz
        • Gość: Esen Marmaris Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.240.195.81.dynamic.ttnet.com.tr 07.08.12, 12:15
          Dziekuje bardzo :)))
          Zapraszam ponownie i Pozdrawiam
          Esen-Polski Turek-Donatella Travel-Marmaris
          • Gość: Polski Turek Esen Donatella Travel w Marmaris IP: *.190.192.162.dynamic.ttnet.com.tr 26.02.13, 13:59
            Jedyne Polkie biuro na fakultatywne wycieczki w Marmaris /Turcja
            Zapraszam
            Polski Turek
            • lexiss Re: Donatella Travel w Marmaris 18.03.13, 14:33
              Ja bylam z biurem DRD marmaris travel anglojezyczna taniej niz z pseudo polskich biur
              • Gość: Polski Turek Re: Donatella Travel w Marmaris IP: *.238.44.147.dynamic.ttnet.com.tr 18.03.13, 15:01
                To nie bylas u mbnie albo mocno nie targowalas...Zapraszam
                marmaris-tanie-wycieczki.pl/
          • Gość: Polski Turek Esen <a href="http://www.marmaris-tanie-wycieczki.pl" target="_blank" r IP: *.190.192.162.dynamic.ttnet.com.tr 26.02.13, 14:02
            Pod koniec kwietnia 2013 juz zaczniemy...Zapraszam
            Fakultatywne Wycieczki z Marmaris-Turcja
            TANIE WYCIECZKI FAKULTATYWNE W MARMARIS ! Jeszcze przed wylotem zaplanuj swój pobyt w Turcji. LOKALNE BIURO w samym centrum Marmaris. Obsługa w języku polskim i konkurencyjne ceny. W ofercie biura Quad Safari, Jeep Safari, Nurkowanie, Noc Turecka, Pamukkale, Efez, Rafting, Hamam, Horse Safari, Rodos, Wyspa Kleopatry, Dalyan. Esen Goksen kom: +90 538 899 81 17,
            Znajdujemy się w centrum Marmaris, idąc promenadą nadmorską od pomnika Ataturka
            w ulicę z palmami (droga prowadzaca na bazar Czwartkowy). Na rogu znajduje się sklep Crem de la Crere P. po ok 100 metrach rozpoznają Państwo nasze biuro po polskich reklamach i rozwieszonych polskich flagach..
            ******Biuro jest w poblizu bazaru czwartkowego..Prosze o kontakt wczesniej zebysmy sie spotkali przed waszym hotelem..
            • Gość: dorota Re: <a href="<a href="http://www.marmaris-tanie-wyciec" target IP: *.net.stream.pl 04.05.13, 17:16
              proszę o przesłanie ofert wycieczek na dorotad65@op.pl .Pod koniec czerwca wyjeżdżamy do Icmele Pozdrawiam.
    • Gość: Polski Turek-ESEN Donatella Travel w Marmaris Wycieczki fakultatywne IP: *.175.129.78.dynamic.ttnet.com.tr 06.05.13, 07:47
      Z Prawdziwym i istniejacym biurem W MARMARIS,(sprawdzony,prawdziwy i doswiadczony)
      Marmaris Turcja Wycieczki fakultatywne,
      Duza firma z licenjami i ubezpieczieniem......Tekst linka

www.facebook.com/groups/13732160501/?fref=ts
      www.facebook.com/pages/Marmaris-Donatella-TRV-Tanie-Wycieczki/179347318769044?fref=ts
      TANIE WYCIECZKI FAKULTATYWNE W MARMARIS ! Jeszcze przed wylotem zaplanuj swój pobyt w Turcji. LOKALNE BIURO w samym centrum Marmaris. Obsługa w języku polskim i konkurencyjne ceny. W ofercie biura Quad Safari, Jeep Safari, Nurkowanie, Noc Turecka, Pamukkale, Efez, Rafting, Hamam, Horse Safari, Rodos, Wyspa Kleopatry, Dalyan. Esen Goksen kom: +90 538 899 81 17 esengoksen@gmail.com

• Gość: polski turek Marmaris Wycieczki fakultatywne IP: *.173.101.197.dynamic.ttnet.com.tr 24.07.13, 09:47
        forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=donatella+travel
        esengoksen.wix.com/marmaris-wycieczki
        ******Wycieczki Fakultatywne w Marmaris i innych ośrodkach wypoczynkowych w Turcji muszą być organizowane przez licencjonowanych członków TURSAB ( Stowarzyszenia Tureckich Biur Podróży). Zatem nie istnieje żadna możliwość, że zostaną Państwo oszukani. Należy pamiętać o tym, że przedstawiciel oferujący Wam wycieczkę z waszego biura podróży, ma dokładnie taką samą ofertą jak My, która również zawiera ubezpieczenie. Duża różnica w cenie bierze się z tego, że tour operator nalicza większe prowizje, które są dzielone pomiędzy pośrednikami. Wybierając się z Nami na wycieczkę mają Państwo pełne ubezpieczenie i dokładnie taki sam program wycieczek jak w ofertach tour operatorów.*******

Witam!

Proszę o kontakt SMS-em jak będziecie na miejscu. Proszę o podanie nazwy hotelu i numeru pokoju. Odzwonię do Was do pokoju i wszystko ustalimy.

Zapraszam, kom: 0090 538 899 81 17
      • Gość: Polski Turek Mira Travel w Marmaris Wycieczki fakultatywne IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.13, 10:11
        Donatella Travel od sezonu 2014 bedzie dzialac pod nowa nazwa i w innym miejscu w Marmaris
        Nowa Nazwa jest MIRA TRAVEL ...
        www.turkeytrips.pl
        www.facebook.com/pages/MIRA-Travel-Marmaris-Wycieczki-Fakultatywne/179347318769044
        Jeszcze przed wylotem zaplanuj swój pobyt w Turcji. LOKALNE BIURO w Marmaris. Dzialamy rowniez na terenie Icmeler i Turunc...OBSLUGA W JEZYKU POLSKIM i konkurencyjne ceny. W ofercie biura Quad Safari, Jeep Safari, Nurkowanie, Noc Turecka, Pamukkale, Efez, Rafting, Laznia Turecka, Horse Safari, Rodos, Wyspa Kleopatry, Dalyan-Turecka Amazonka,12 wysp. Esen Goksen kom: +90 538 899 81 17,
        esengoksen@gmail.com
        szukaj : Facebook Esen Goksen
    • polskiturek Donatella Travel juz pod nazwa MIRA TRAVEL 02.02.14, 13:03
      www.turkeytrips.pl/en
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka