Dodaj do ulubionych

Kurs językowy za granicą

07.03.13, 08:57
Witam,
szukam specjalistycznego kursy w Anglii. Interesuje mnie dokładnie kurs dla mnie ale biznez z elementami logistyki. Czy znacie firmę która może coś takiego zorganizować? Znalazłem już informacje na www.jpedukacja.pl ale nie mam opini na ich temat.
Obserwuj wątek
    • raritasy Re: Kurs językowy za granicą 11.03.13, 21:45
      z tego co wiem jpedukacja to byli pracownicy jdj bachalski, którzy założyli własną firme.
      • oskiboski2 Re: Kurs językowy za granicą 12.03.13, 08:13
        ja zdecydowałam się na wyjazd z nimi do Hastings. Mam mało urlopu więc jadę tylko na 2 tyg ale pracownik JPEdukacja wybrał dla mnie bardzo intensywny kurs. Jadę za 2 tyg. ale jak narazie wszytko jest ok. Widać że znają się w tym temacie - bo znaleźli kurs który mnie interesował - szybko i sprawnie. Dam znać po powrocie jak było
        • oskarblack Re: Kurs językowy za granicą 12.03.13, 13:58
          Zerknij jeszcze na ofertę www.atas.pl bo warto się rozeznać w kilku
          Mam za sobą ich kurs biznesowy w Londynie, super przygoda i naprawdę wiele dał
          Robiony przez United International College, zachwalać chyba nie trzeba
      • marini2 Re: Kurs językowy za granicą 13.03.13, 14:11
        Byłem na dwóch spotkaniach z nimi, biuro w centrum Warszawy w super biurowcu zaraz przy pl Konstytucji, i wszystko wydawało się profesjonalnie. Panie znały się na rzeczy, dużo mi doradziły i...zdecydowalem się. Jadę. Jak wrócę to dam znać co i jak , przetrę szlaki dla innych .
    • marcintumazewski Re: Kurs językowy za granicą 28.11.13, 16:40
      Ja zapraszam na mojego bloga a dokładnie na spotkanie z branża czyli niedawno przeprowadzone wywiady z największymi firmami z branży kursów językowych za granicą m.in. Atas, Sprachcafe, Glossa, EF, TT, Lektor i inni. Zobaczcie sami co w trawie piszyc na kursy-angielskiego-za-granica.pl/category/wywiady/

Marcin Tumażewski
      Bloger & fan podróży i nie tylko tych językowych;)
      Zapraszam na mój blog
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka