mar0430 20.10.15, 11:24 Polecam stronę epedagog.pl. Mają zgodę kuratorium. Cena też atrakcyjna. Polecam zwłaszcza tym ,którzy chcą uzyskać uprawnienia praktycznej nauki zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotacje24 Re: INTERNETOWY KURS PEDAGOGICZNY 13.12.15, 19:05 Darmowy poradnik na temat dotacji www.wiedzaibiznes.pl/dotacje Odpowiedz Link Zgłoś
franekjot78 Re: INTERNETOWY KURS PEDAGOGICZNY 22.11.16, 23:01 uprawnienia praktycznej nauki zawodu??? co to takiego? ja nie polecam kursów na stronie epedagog.pl Zdecydowanie nie polecam. Nie dają kwalifikacji wymaganych przez Ministerstwo Edukacji Narodowej do pracy w placówkach oświaty. Dodatkowo materiały edukacyjne pozostawiają wiele do życzenia. Fragment kursu, który powinien trwać 90 godzin składa sie z 42 stronicowego pdf-a, nagrania z lektorem trwajacego ok 2 godzin i 5 krótkich zadań do wykonania w formie notatki. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelsikorski1978 Re: INTERNETOWY KURS PEDAGOGICZNY 24.11.16, 19:15 Sprawdziłem placówkę czy jest wpisana do ewidencji szkół pod numerem wskazanym na stronie i są wpisani. Wydają uprawnienia zgodnie z aktualnym rozporządzeniem MEN i dokumenty są wydawane na podstawie odpowiednich wzorów MEN. Kurs zrobiłem, przedłożyłem dyrektorowi naszej szkoły i posada otrzymana. Uważam, że tego typu kursy są idealnym rozwiązaniem dla osób które potrzebują kwalifikacji pedagogicznych na wczoraj.... Odpowiedz Link Zgłoś