2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 08.05.13, 12:54 Znalazłszy pewnego regresera reklamującego swoje usługi w internecie ,ponieważ był niedaleko od mojego miejsca zamieszkania poprzez pocztę mailową chciałem się umówić na sesję regresingu .Ale regreser chciał u mnie w domu ,a ja nie tylko u niego . gość podał jak mam dojechać na którym przystanku wysiąść i ze będzie czekał. Swojego adresu bał się podać . pewnie strach przed urzędem skarbowym, brak zarejestrowanej działalności itp. W końcu napisałem ,że będę potrzebował faktury za usługę i kontakt się urwał. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 09.05.13, 12:36 L,Ż. PISZE "Leszek.Zadlo Global Moderator Wiadomości: 1 498 Płeć: Mężczyzna Cuda Ducha Leszek Żądło [#] « 2013-05-09, 10:57:06 » Przytomny rozwój duchowy to nie jest miejsce do przenoszenia chorej atmosfery z niemoderowanego forum gazeta.pl, gdzie kazdy może być mistrzem, nawet jeśli jest leczony psychiatrycznie :)" Panie L,Ż co Pan sądzisz o swojej psychice? Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 09.05.13, 12:54 kto się leczy psychiatrycznie to my wiemy, drogi LZ;-) co nie przeszkadza "miszczuniom" "reklamować się" na MODEROWANYM forum gazeta.pl ;-) Zachodzę tez w głowę, co oznacza enigmatyczny zwrot: "rozwój duchowy" przy całkowitym braku podnoszenia kwalifikacji...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 10.05.13, 11:51 Czasem po czasie ale dochodzi się do rozsądnego wniosku na foru L. Ż. designersites.pl/cudaducha/index.php?topic=676.0 JEDEN Z FOROWICZÓW PISZE: "Chciałem się pożegnać z Wami, gdyż postanowiłem, że opuszczam to forum, na razie na zawsze. Może za kilka lat wrócę - zobaczymy. Od wczoraj, również dzięki niektórym z Was, zrozumiałem, że wiele osób, które tkwi przy Leszku, jest skrajnie biedne. Dzięki wielu obserwacjom i podpowiedziom niektórych osób teraz widzę, że Leszek zarzucił na wiele osób swoją strukturę, że nikt nie będzie bogatszy od niego, jeśli zamierza wejść na drogę RD. Kilka osób z tego forum wyrwało się z tej struktury i zaczęło prosperować. Kilka osób w ogóle wyłączyło się z tego forum i struktury Leszka, i z powodzeniem prowadzą własne psychoterapie duchowe dla ludzi. Nazwisk nie będę wymieniał, gdyż są powszechnie znane i cenione. Większość forumowiczów klepie jednak biedę." POPIERAM TAKIE ROZSĄDNE DECYZJE. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 11.05.13, 13:11 Taki klient co stracił pracę jest mało potrzebny L , krótko mówiąc nie da się doić Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 12.05.13, 10:56 Pan L. Ż. pisze : " Ale ja też kiedyś nie wieżyłem w istnienie duchów. I nie miałem ochoty o nich rozmawiać. Aż przyszła konieczność zrobienia egzorcyzmu. Wyszedł skutecznie, ale PO NIM moja PŚ była jeszcze kilka godzin w szoku, że coś takiego jednak miało miejsce. " Jasnowidz , egzorcysta NICZYM Z KOCIEJ DUPY ...... Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 12.05.13, 13:52 Leszek Żądło na forum designersites.pl/cudaducha/ pisze: "Ale były i takie miesiące, kiedy zarabiałem ponad 20.000 miesięcznie. I to w czasach, kiedy wszyscy podniecali sie, jak to świetnie zarabiają Yuppis w Nowym Jorku, pracując po 10 godz dziennie. Ja wtedy pracowałem po kilka godzin. " Panie Żądło czy na pańskim sumieniu nie nastąpił czasem uszczerbek i to znaczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 13.05.13, 18:12 Czytając ostatnie kilka dni posty na designersites.pl/cudaducha/ , stwierdzam , że natychmiastowej pomocy psychologicznej i medycznej potrzebują osoby o nicku mariomar oraz Inga plus kilka innych osób . Skutki regresingu długotrwałego i innych metod robią swoje. Osoby te zostały teraz bez pomocy ze strony tej se.....ty . Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 14.05.13, 10:58 O Pan L . wycofał posty pisane w tym wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 14.05.13, 11:09 wagit1977 Niewystawianie faktur , niepłacenie podatków - do tego dochodzi kolejna przebiegłość , a mianowicie wyparcie się potem iż jakiekolwiek sesje były robione -co jest związane z wyparciem się potem odpowiedzialności za szkodę.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Regresing. Apei i prośba do Leszka Żądły 14.05.13, 11:27 Zwracam się z prośbą i apeluję do Leszka Żądły o natychmiastową pomoc osobom piszącym posty na forum designersites.pl/cudaducha/ zwłaszcza TE OSTATNIE 2 TYGODNIE. kILKA OSÓB POTRZEBUJE WSPARCIA PSTCHOLOGICZNEGO I MEDYCZNEGO. Mogą to być skutki działania metod regr..i około regresingowych. Pozostawienie tych osób bez jakiejkolwiek pomocy może się zakończyć tragicznie łacznie z utratą życia. Pan jako Moderator tego forum bez problemu dotrze do miejsca zamieszkania. Oraz te osoby przez dłuższy okres korzystały z pańskich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Regresing. Apei i prośba do Leszka Żądły 14.05.13, 14:18 www.ezoforum.pl/kursy-ogloszenia/43231-praca-ycia-leszek-adlo-26-27-marca-2011-wroclaw.html Fragment z innego forum: Dołączył 01-12-2010 Przegląda Kraków Posty 12 Podziękował/a 0 Podziękowano 0 razy Siła reputacji 1 Czytałam książki zarówno jego jak i publikacje jego uczniów - jedno oszołomstwo...Ponadto z autopsji znam dwa przypadki, w których wiara w jego nauki zakończyła się w tragiczny sposób...Jeden młody człowiek się powiesił, a druga osoba została narażona na bardzo poważne straty moralne i finansowe... Poza tym ludzie wystarczy tego człowieka posłuchać i zobaczyć !! Gość twierdzi cytuję ,,czasem zdarza mi się pomylić i odrodzić się nie tam gdzie bym chciał, wtedy sobie szybko umieram" Nie mam się tu zamiaru wykłócać z zwolennikami tego typu *****izmów... Chcę tylko ostrzec innych, na własne oczy widziałam do czego wiara w słowa tego świra może doprowadzić Odpowiedz z cytatem 27-02-2011, 19:50 #5 moniam92 Początkujący Dołączył 01-12-2010 Przegląda Kraków Posty 12 Podziękował/a 0 Podziękowano 0 razy Siła reputacji 1 Aha, jeszcze na marginesie ... człowiek ten udziela nauk, które w założeniu mają pomagać ludziom osiągnąć bogactwo, szczęście etc (z dużym ukierunkowaniem na bogactwo...A czy nikt nie zastanowił się co on sam i jego poplecznicy sobą reprezentuje/reprezentują ...? - jeden z nich to np bezdomny podstarzały transwestyta bez grosza przy dupie...ale oczywiście twardo naucza innych jak osiągnąć bogactwo ...;D Odpowiedz z cytatem Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing. Apei i prośba do Leszka Żądły 14.05.13, 15:20 Mój apel i prośba podyktowana jest moim doświadczeniem. Osobie ,której udzielałem pomocy gdyby nie ja już by dzisiaj nie żyła. Mogę to potwierdzić w sądzie. Osoba ta uczestniczyła w sesjach regresingu i innych praktykach z tym związanych a potem gdy było żle została sama . Współczuję osobom ,które teraz na forum są w podobnym stanie i wcześniej też były osoby co się wyłamały ,a na forum zostało wszystko usunięte .Podobnie było z osobą ,której pomagałem. Mam wszystko skopiowane -to czego na forach dawno nie ma. Jeszcze raz WZYWAM I PROSZĘ OSOBY KOMPETENTNE NA FORACH GDZIE L. Ż JEST MODERATOREM O POMOC OSOBOM ,KTÓRYCH STAN WIDAĆ PO PISANIU I PO TREŚCI. ZBYT DUŻO KASY TE OSOBY ZOSTAWIŁY ABY ICH TERAZ ZOSTAWIĆ BEZ OPIEKI. do tego prawie wszystkie osoby tej se...ty miały wpojone ,że ich rodziny krzywdziły i zostały od rodzin odciągnięte. Bo musiały się stosować do reguł. teraz zostawione same w takim stanie są w NIEBEZPIECZEŃSTWIE Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: Regresing. Apei i prośba do Leszka Żądły 14.05.13, 17:37 Leszek Żądło napisał na innym forum: Leszek.Zadlo Global Moderator Wiadomości: 1 567 Płeć: Leszek Żądło - regresing, huna, radiestezja, wahadełkowanie duchowe, rozwój duchowy, uzdrawianie duchowe Status: Ekspert [#] « 2013-05-14, 16:24:55 » Cytuj Jak najbardziej w temacie: Od jakiegoś czasu pracuję z afirmacją, że Moc Boga, który mnie ochrania, jest potężniejsza od mocy wszelkich durniów i natrętów razem wziętych. Często PŚ popada w zwątpienie i twierdzi, że jest na odwrót (bo durniów najwięcej na świecie). Ale to już coraz rzadziej :)" Te "durnie i natręty" to chyba nie my? Bo jeśli o nas chodzi to walka z nami na "afirmacje" to trochę mało. Czy na to co panu się przytrafiło w Tucholi też uchronić mają pana afirmacje? Nadal nie rozumiem dlaczego pan ukrywa to co stało się w Tucholi, przecież tyle w tych kwestiach miał pan wcześniej do powiedzenia. ODWAGI!!! W sobotę otrzymałem odpowiedź od Pani Doktor neurologii na temat artykułu, o którym już pan zapomniał. Otóż otrzymałem gratulacje i niebawem dostanę recenzję na piśmie, a z tym pójdę dalej. Jak pan myśli jakie afirmacje są wstanie mnie powstrzymać? Do jakiego Boga pan się modli, bo jakoś słabiutko pana ochrania. Zapewniam pana, że afirmacje czy czarodziejskie zaklęcia nie uchronią pana przed odpowiedzialnością. Maciej A Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing. Apei i prośba do Leszka Żądły 14.05.13, 19:35 Prośba nadal aktualna Panie Żądło . Jedna z twoich pacjentek potrzebuje pomocy i pisze do Ciebie : "Jak pisałąm ja byłam zdrowa psychicznie a eksperyment polegał na doprowadzniue mnie do choroby psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing. Apei i prośba do Leszka Żądły 14.05.13, 19:44 Panie L. Piszesz Pan " Leszek.Zadlo Global Moderator Wiadomości: 1 567 Płeć: Mężczyzna Cuda Ducha Leszek Żądło - regresing, huna, radiestezja, wahadełkowanie duchowe, rozwój duchowy, uzdrawianie duchowe Status: Ekspert [#] « 2013-05-14, 16:24:55 » Jak najbardziej w temacie: Od jakiegoś czasu pracuję z afirmacją, że Moc Boga, który mnie ochrania, jest potężniejsza od mocy wszelkich durniów i natrętów razem wziętych. Często PŚ popada w zwątpienie i twierdzi, że jest na odwrót (bo durniów najwięcej na świecie). Ale to już coraz rzadziej :)" Masz na myśli zapewne swoich tam piszących po twojej woli płacodawców na twoim forum. A jeśli mówisz o Bogu to pewnie o tym jak Cię matka wychowała. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing. 15.05.13, 07:19 Każdy post napisany ,który dotrze do świadomości pokrzywdzonych jest sukcesem dla piszącego. Działając w interesie pokrzywdzonych możemy pomóc osobom czasem nieświadomie wmanipulowanym w ten "rozwój duchowy czyli sektę ". Gdy pomożemy choćby jednej osobie to już sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing. 15.05.13, 10:25 Skutki po regresingowe Czy psychpatia ? Wiadomości: 1 336 Status: Zaawansowany [#] « 2013-05-15, 09:37:23 » Ja też mam wrażenie że ktoś mnie tam przywiózł, może rodzina. Ale żeby wyjśc ponad Leszka to jego najpierw muszę przerobić. A to co robił mi Leszek, w tym wcieleniu powtórzył ojciec. Leszek aby mnie zastraszyć przed wyjawieniem tajemnicy wkładał mi do ust przedmiot podobny do członka i mnie nim dusił aż do nieprzytomności. Wydaje mi się że po wyjściu ze szpitala za niedługo umarłam bo nie dałam rady żyć z taką psychiką. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing. 16.05.13, 07:06 Osoby zgłaszające się na terapię regresingu zgłaszają się spełniając warunek PANA żĄDŁY czyli pacjent musi być psychicznie zdrowy. Po terapiach i po wciągnięciu pacjenta do se..ty rozwoju duchowego część pacjentów nabywa się choroby psychicznej lub podobnych objaw ,które trzeba leczyć. Pacjent taki nie otrzymuje faktur , zostaje bez środków finansowych , robi się go chorym psychicznie , a gdy nie ma pieniędzy jest odsunięty, zostawiony bez pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing. 16.05.13, 18:50 Do poczytania na wekend himawanti.pinger.pl/m/14401322/regresing-oszukane-skale-rozwoju-duchowego-i-psychometria Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing. 16.05.13, 22:18 2012-10-28 09:01 Adusia # , temat: Wspomnienia poprzednich wcieleń "Jesli regersing jest tak zdrowy i tak pomaga i jest tak wiarygodny historycznie , to czemu Leszek sam sobie nie pomoże i nie jest młodym ,przystojnym ,żwawym,zdrowym 30-latkiem? TO czemu Leszek zrzuca swoje brudy karmiczne ,syfy eneregtyczne i pokłady poczucia winny na tych którzy mu zaufali i czytają to forum lub inne i dali mi sie sprowokować emocjonalnie ? Czy w słowie terapia regersywna jest rownież zawarta uczciwość ? " Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing. 16.05.13, 22:35 Panie Leszku Uszczypnął by Pan trochę wiadomości o Tucholi? Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing. 18.05.13, 17:11 Regresing, riberthing , radykalne wybaczanie, metoda kontroli umysłu - wymienione w raportach o sektach. raporty o sektach podają: osoby uwikłane w różnorodne praktyki związane z okultyzmem (magia, wampiryzm, Tarot, podróże astralne) niektórzy poszukują szybkiego i łatwego „uzdrowienia”. - Coraz częściej mamy do czynienia z przypadkami osób, które uczestniczyły w różnego rodzaju „terapiach” takich jak np. - regresing, - radykalne wybaczanie, - riberthing - metoda kontroli umysłu. Większość sekt wykorzystuje techniki relaksu lub szeroko rozumianej hipnozy. Członkowie takich grup wprowadzają się w odmienne stany świadomości za pomocą: monotonnego powtarzania jednej lub kilkunastu sylab, ćwiczeń oddechowych, długotrwałej koncentracji na określonym bodźcu wzrokowym lub słuchowym, wizualizacji, odliczania, rytmicznego tańca, co może spowodować pewne zmiany w percepcji własnego ciała i zewnętrznej rzeczywistości a także zwiększyć podatność na sugestię. Często też osoba, która zatraciła swoją tożsamość ma tendencje do identyfikowania się ze 'swoją' autorytatywną osobą do tego stopnia, że wszystkie życzenia, rozkazy autorytatywnej osoby, uważa za własne. Podsumowując można więc uznać manipulacyjny wpływ grupy za podstawowy i konieczny warunek przynależności do sekty oraz podatność osobistą- za czynnik sprzyjający zwerbowaniu do takiej grupy. Niniejsze rozróżnienie potwierdza zasadność stosowania terminów "manipulacyjny wpływ grupy" i "podatność osobista" oraz wykazuje nieadekwatność zastosowania np. teorii deprywacji potrzeb (model ten zakłada wiodącą rolę niezaspokojonych potrzeb w procesie wiązania się z grupą religijną) w odniesieniu do sekt. Jak sobie może pomóc ? osoba uwikłana w powyższe praktyki często wmanipulowana nieświadomie , podstępnie w wyniku czego brała udział w rzekomych szybkich uzdrowieniach. Takie wmanipulowanie jest zawsze związane z wydatkami i kosztownymi sesjami bez końca do czasu wyfinansowania i dalszego obiecywania nieprzynoszącego żadnego skutku. Jak sobie może pomóc ? -JAK NAJSZYBCIEJ WYCOFAĆ SIĘ Z TAKICH PRAKTYK !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing powinien być zakazany 21.05.13, 07:10 Regresing powinien być zakazany Powodów jest dużo aby regresing był zakazany. Podstawowym błędem w regresingu jest błąd jaki stosuje od 20 lat Leszek Żądło mianowicie: Sam Leszek Żądło mówi i pisze ,że w sesji regresingu nie mogą brać udziału osoby psychicznie chorzy , zażywający psychotropy, używki.... a więc sam twórca ma świadomość czym jest regresing . do tego twórca nie posiada badań co do zdrowych osób - jakie skutki może wywołać regresing. Leszek Żądło pisze iż wytyczne UE podają iż na 10 osób 4 osoby są chore psychicznie. A więc część ludzi może mieć chorobę o której nie wiedzą i przez całe życie może się nie uaktywnić . niektórym np przez nadużywanie alkocholu choroba się uaktywni itp. Pan Żądło wie o tym a jednak stosuje regresing i jego regreserzy nie wymagając żadnych badań , a potem są skutki o czym można się nawet dowiedzieć od piszących na forach , gdzie sam Leszek Żądło jest moderatorem i gdzie sam mistrz szybko usuwa posty, aby inni się nie dowiedzieli i tkwili dalej w błędzie. Jest to jeden przykład .A przykładów jest więcej> Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing powinien być zakazany 24.05.13, 16:15 Podczas sesji regresingowej wmawia się trauny , niestwożone rzeczy nazywając to poprzednimi wcieleniami "Mając do czynienia z klientem "w dołku" są w stanie wmówić lub zasugerować mu największe brednie. Brednie, w które człowiek święcie wierzy, a one rujnują mu życie. Zamiast pomagać manipulują ludźmi z premedytacją dla osiągnięcia własnych celów.". Największy problem w tym ,że niektórym pacjentom te trauny zostają Taki pacjent potrzebuje wtedy kogoś do opieki i pomoc w leczeniu. Nie czynią tego Ci co takiego pacjenta wprowadzili w taki stan tylko wyciągają z niego kasę - To jest przestępstwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 25.05.13, 07:12 Panie Żądło: Piszesz Pan na forum: "o Stowarzyszeniu Regreserów i.... Rozesłanie PROJEKTU Statutu Stowarzyszenia wywołało burzę wśród regreserów. Wyjaśniam więc: 1. Stowarzyszenie będzie zrzeszało regreserów i osoby wspierające na zasadach DOBROWOLNOŚCI. Inne rozwiazanie byłoby sprzeczne z antymono[polistycznym prawem UE. 2. Prawa i obowiązki określone w Statucie dotyczą WYŁACZNIE członkow Stowarzyszenia, a nie wszystkich regreserów. 3. Regreserzy powinni zastanowić się przede wszystkim nad korzyściami, które moga wynikać z powołania Stowarzyszenia i z przynależności do Stowarzyszenia. 4. Celem Stowarzyszenia jest głównie ochrona interesów Regreserów i prowadzenia szkoleń pogłebiających wiedzę oraz umiejętnosci. 5. Nie jestem stroną w dyskusjach nt. Stowarzyszenia, ponieważ mogę zgodnie z prawem być wyłacznie członkiem honorowym, bez żadnej władzy, ale z głosem doradczym. 6. Osoby zakładające Stowarzyszenie mają moje zaufanie. Podejrzewanie ich, jakoby zostali zmanipulowani przez braci A rozrabiających antyregresingowo na forum gazeta.pl, jest bezpodstawne. " Co do 6 punktu do braci A dołącz Pan jeszcze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 26.05.13, 08:40 Działania UNI EUROPEJSKIEJ w kierunku takich tarapeutów jak Leszek Żądło, regreserów i podobnego typu ....... zmierzają w dobrym kierunku. Przepisy zmuszą i nałożone kary od porządku w tym zakresie . dochody jak sam L. Ż pisze były 20 000 zł miesięcznie obecnie 2000zł miesięcznie .a przyjdą czasy ,że trzeba będzie się wziąść za normalną uczciwą pracę jak np ja czy bracia A czy większość ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 27.05.13, 07:05 Pan Leszek Żądło pisze: "Re: Leszek Żądło i jego manipulacje Autor: leszekzadlo 07.05.13, 19:23 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Panie Darku. Pan jest osobą chorą psychicznie i dobrze Pan o tym wie. Powinien się Pan leczyć w zakładzie psychiatrycznym, a nie wypisywać na Forum. Pani Dorota oddała Panu wszystkie pieniądze, jakie Pan jej zapłacił. Nie dlatego, że sknociła swą pracę, tylko dlatego, żeby mieć spokój od Pana prześladowań. Osoby chore psychicznie nie powinny korzystać z regresingu. Doskonale Pan o tym wie, a jednak pchał się pan do regreserów jak świnia w rabatki. Regreser nie musi wydawqać żadnych zaświadczeń. Po zaświadczenia niech się Pan zgłasza do psychiatrów. Będą prawdopodobnie pilnie potrzebne. Oto kolejny przykład ułomności regresingu I to prezentowany przez Leszka Żądłe .Regreserzy przyjmują klientów bez żadnego rozeznania medycznego wyrządzając krzywdę. Teraz rozumiem dlaczego w Urzędzie patentowym licencja jest niewykupiona - może sam twórca się boi odpowiedzialności -bo pieniądze na wykupienie ma Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Regresing, regresing, regresing. 28.05.13, 21:21 Kiedyś na cudownym portalu Leszek Żądło napisał, że osoba taka jak ja, wobec której toczą się różne postępowania karne nie powinna mieć prawa głosu na forum, zbanowano mnie ale do tego wrócę, wolność słowan itd. Wzburzyło to nawet obecnego moderatora cudownego portalu. Mam pytanie do Leszka Żądło, a wiem, że to czyta po pozwach jakie składa. Czy osoba, która jest skazana za przestępstwo powinna według Leszka mieć prawo do dyskusji na forach publicznych?, według mnie tak żeby było jasne. I drugie pytanie, czy osoba skazana za przestęsptswo może być regreserem? Pytam Leszka Żądło bo on decyduje o tym kto może być regreserem i tylko on, ma władzę, to wielu ludzi pchało do... Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 29.05.13, 07:20 Po przeczytaniu poniższego posta "Autor: lorditsari 26.05.13, 02:08 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Ja ci podam dokładne dane ,wg standardów Unii nalezy zostać teraz tzw Czeladnikiem Naturoterapii jesli chcesz wykonywac cos związanego z Medycyna Naturalną ,dyplomy obecnie możesz sobie powiesic dla ozdoby ja mam ze 14 :) ,należy zdać przed komisją składająca sie z 3 osób egzamin udowadniający zdolnosci np bioterapeutyczne , z tego co wiem kontrolują to obecnie ludzie z Cechu Bioterapeutów i Naturoterapeutów ,między innymi Jerzy Strączynski ,jak masz papier Czeladnika Naturoterapi możesz legalnie działac ,sam pracowałem i konczyłem szkołe psychotroniczną i mój dyplom zawodu psychotronik niestety juz nie wystarcza moi znajomi zdawali stąd wiem i dziewczyna ma rację " Gdyby ktoś miał przepisy ,albo żródło przepisów to bardzo proszę na maila 2stylista@gazeta.pl Jakoś ostatnio mam mało czasu do szukania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 31.05.13, 08:17 Panie Żądło : Reklamuje w internecie Pan usługi regresingu i inne metody łącznie z regreserami. Korzystający z tych metod chcieliby wiedzieć i znać Pańskie kwalifikacje i kwalifikacje regreserów zgodnie wg standardów Unii Europejskiej. Wiele z z przepisami co do stosowania takich usług się zmieniło . Reklamując usługi trzeba by było też przedstawić legalność tych usług i kwalifikacje stosowne do obecnych przepisów. Dotychczas nigdzie nie ma i nie można znajść . Chciałbym znać to stanowisko a szczególnie kwalifikacje co do prowadzenia takich usług i legalność działania. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 01.06.13, 08:30 Ostatnio zajmuję się i to dość w szerokim zakresie nad manipulacją psychiki osób zwerbowanych do tego Pseudo "rozwoju duchowego" Zmanipulowani umysłowo służą do poszukiwania klientów na sesje i praktyki,kursy itp. Często zmanipulowani umysłowo sięgają po narzędzia i próbują ściągać klientów poczynając od najbliższych w rodzinie -tutaj zadanie ułatwione. Pisząc maile,poszukując, i posiadając informacje na ten temat jestem zszokowany.. W chwili obecnej publikacje na ten temat opublikuję ale dopiero po ................... Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing przemyślenie i chwila zastanowienia 03.06.13, 09:33 Wszyscy korzystający z regresingu i metod około regresingowych powinni się chwilę zastanowić Korzystając jakie dotychczas ponieśli koszty finansowe Jaki ponieśli uszczerbek na psychice i jej zmanipulowaniu Jakie treści i zachowania zostały im wpojone jakie mają problemy nadal i ich pogłębianie Co dalej Jaki sposób ,jaką metodę opracować nad wystąpieniem z tego ruchu aby nie być szantażowanym. Jak przedstawić to nieprzemyślane wmanipulowanie w ten RD najbliższym. Jakie podjąć czynności nad powrotem do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Co zrobić gdy cię zbanują na cudaducha 03.06.13, 18:29 Na designersites.pl/cudaducha moderatorzy usuwają konta ,gdy ktoś się np spyta czy regresing to sekta itp.. oraz wysyłają na komputer tzw blokadę z komunikatem i nie można wejść na tą stronę . Tak było w moim przypadku. Radość moderatora trwała 5 minut. Usunąłem całą historię wyszukiwania, potem w wyszukiwarce wpisałem np kącik oczyszczenia - po wyszukaniu klikam na ten link i wchodzę na designersites.pl/cudaducha. Zakładam nowego maila i na designersites zakładam nowe konto. I tak przez wyszukiwarkę sobie wchodzę codziennie. A także wszyscy użytkownicy z tego komputera wchodzą na cud i piszą ,otrzymują pw ja ja od kilku stałych forowiczów informacje często dosyć konkretne . Pozdrawiam wzmocnioną moderację. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing 04.06.13, 08:29 Na designersites.pl/cudaducha Pan Żądło pisze:Tekst linka "Leszek.Zadlo Global Moderator Wiadomości: 1 636 Płeć: Mężczyzna Cuda Ducha Leszek Żądło - regresing, huna, radiestezja, wahadełkowanie duchowe, rozwój duchowy, uzdrawianie duchowe Status: Ekspert [#] « 2013-06-04, 07:32:46 » Rezygnuję z odpowiedzialności za innych. Wybieram odpowiedzialność za siebie i swoje życie. Rezygnuję z władzy nad innymi, wybieram całkowitą władzę nad sobą i swoim własnym zyciem." Po pierwsze: Nigdy nie byłeś odpowiedzialny za innych bo nie jesteś Bogiem po drugie nigdy nie miałeś i nie masz władzy nad innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing 07.06.13, 07:06 Panie ANGUS "Angus Wiadomości: 14 Płeć: Mężczyzna Zobacz profil Prywatna wiadomość (Offline) Status: Obserwator [#] « 2013-06-03, 15:04:24 » Cytuj Leszek odpowiedział mi na PW, że poświata wokół jego osoby została umieszczona w celach marketingowych. Zadałem pytanie i otrzymałem odpowiedź. Nawet nie dajecie mi szansy na normalny udział w forum, ja bym po tej odpowiedzi, a była mi potrzebna, hałasu dalej nie robił więc może spokojniej proszę." tO JA MOŻE PRZTOCZĘ KILKA POSTÓW PISANYCH PRZEZ LESZKA MODERATORÓW NA CUDADUCHA .pEWNIE TO TA GRUPA marketingowa. nawiasem to posty moderatorów nikt nie moderuje dlatego takie są . posty umieszczę w najbliższym czasie tj posty Clinta , Witka D i Leszka Żądły. TO BĘDZIE TAKI ŚREDNI MARKETING. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing 07.06.13, 08:30 Przykład moderacji otaczającej L.Ż CZYLI "jego osoby w celach marketingowych." [url=http://designersites.pl/cudaducha/index.php?topic=11.msg35874#msg35874]Tekst linka[/url] Witek D. Global Moderator Wiadomości: 1 125 Płeć: Mężczyzna Zobacz profil Dotykduszy.com Witold Dopierała, regresing, analizy psychometryczne i duchowe Status: Regreser [#] « 2013-03-23, 03:11:54 » Cytuj Jako że za parę dni wyprowadzam się z Gorzowa (choć pewnie wrócę albo się już uprę na góry) to takie małe podsumowanie: Mieszkałem tu blisko 2 lata, w tym czasie zarobiłem ok. 3 tys. zł a wydałem 30 tys. :)) Miałem pewne stresy z tego powodu, różne kreacje finansowe kończyły się fiaskiem w dziwnych okolicznościach (tak że się zastanawiałem czy nie wylądowałem w cyrku Monty Pythona), choć jednocześnie pojawiały się inne które pozwalały mi tu żyć ten okres czasu. Tak jak się nadziwić nie mogłem tym negatywnym kreacjom tak samo też nadziwić się nie mogłem tym pozytywnym. Co prawda część moich wydatków pochodzi z pożyczek które spłacam (co zabawne, dostałem kredyt w banku, gdzie w ogóle nie sprawdzano moich dochodów, a mi wręcz wciskano żebym wziął :)) specjalna oferta dla mnie :) ) ale ich timing i to że nawet jak one nie prosiłem, to mi je proponowano wtedy gdy były mi potrzebne też dostarczyły mi sporo śmiechu, ale też świadomości że jestem nie do zdarcia i nie da się zrobić tak, żeby mi zabrakło pieniędzy (na grubsze rzeczy). Tak jak miałem z 8 razy przesunięcia w pojawieniu się sporych przychodów (które niby na 90-100% miały się pojawić) tak koniec końców wyszło na to że tak naprawdę bez względu na to nie miałem się czym martwić. Teraz też się zastanawiałem, hmm.. z czego ja spłacę te pożyczki? No to jedno szust się pojawiło (przypływ 2,5tys.) wraz z drugim (wyjazd do Holandii do pracy) i ja mam beczkę śmiechu jak to każdą komplikację finansową omijam niczym węgorz. Może nie jest to całkowicie prosperująca świadomość ale pokazuje mi to jak mechanizmy "samozabezpieczenia" finansowego kreują sytuacje rodem z cyrku czasem ale skuteczne no i dające podstawy do kompletnej beztroski życiowej : )) Nawet jak mi się wydaje że już po mnie (bo miałem takie parodie, że się chwytałem za głowę i myślałem, jak to w ogóle możliwe, na logikę nie pojmowałem) to potem wyskakuje mi beczka śmiechu, której też nie rozumiem, ale która rozwiązuje tymczasowo moje problemy. Chociaż się w ten sposób przekonałem (taka wywałka) że mam/miałem blisko zerową kontrolę nad kreacją finansową. Sama się robiła albo tak albo tak :) No ale dekrecik też mi natrzaskał pozytywnych efektów Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing 09.06.13, 09:20 Przykład moderacji otaczającej L.Ż CZYLI "jego osoby w celach marketingowych." Posty clinta 1807 Rozwój osobisty i prosperity / Odp: Wygaszanie uwarunkowań « dnia: 2011-09-25, 11:40:44 » Leszku, a to przypadkiem nie jest tak, że skoro wciąż odczuwasz potrzebę wchodzenia w dyskusje z nieprzytomnymi świrami (np. CUDowymi skowronkami i innymi ptaszkami), to wtedy inne nieprzytomne świry wyczuwają tą otwartą furtkę i włażą z buciorami? :P W końcu nieprzytomny pseudo-rozwój, jego ślepi wyznawcy i ofiary ich manipulacji będą istnieć zawsze, niezależnie od tego co byśmy nie zrobili, więc chyba lepiej zaakceptować że tak po prostu jest i przestać wchodzić w jakąkolwiek interakcje z tym całym syfem. Może się mylę, ale mam wrażenie jakbyś wciąż czuł się odpowiedzialny za rozwój innych ludzi(swoich aniołków?) i przez to wchodzisz niepotrzebnie w takie chore klimaty, aby bronić tych biednych i zmanipulowanych, aby walczyć z pseudorozwojem. A tak naprawdę skoro jest Bóg, to każda istota ma wolny dostęp do potrzebnej jej pomocy i wtedy żadne struktury, świry, pseudomistrzowie i żaden inny syf nie jest jej w stanie realnie zagrozić - to już kwestia intencji i otwartości tych osób. Ja wiem, że pomogłeś już wielu osobom i spora część z nich zamiast się usamodzielnić, wywiera na Tobie presję że tylko Ty możesz im dalej pomagać i poprowadzić ku Bogu. Tych osób jest zapewne na tyle dużo, że powstała w miarę solidna struktura, włażąca Ci na to poczucie odpowiedzialności. I ja bym właśnie w kierunku tego poczucia odpowiedzialności pogrzebał :) lub Szalony dzień dzisiaj. Rano miałem całkiem niezłą, ale dość oporną z mojej strony sesje regresingu. Wiele rzeczy wychodziło, ale nie będę pisał jakich, żeby niczego nie sugerować. Jakieś 3 godziny później, gdy byłem na zajęciach na uczelni, spotkała mnie przykra niespodzianka. Siedziałem sobie normalnie na krześle i w pewnym momencie, gdy się poprawiłem, to poczułem cholernie silny, rwący ból na lewym udzie. Zrobiło mi się słabo i choć po kilku chwilach ból znikł, to mi wciąż było słabo - pochyliłem głowę na ile mogłem, mając głupio nadzieje że po prostu samo przejdzie za chwilę. Niestety miałem coraz więcej plam przed oczami, a dźwięk był coraz bardziej oddalony. W tym momencie skończyły się zajęcia, a ja automatycznie chcąc się podnieść z krzesła(nie myślałem już trzeźwo), straciłem na moment przytomność i następne co zobaczyłem to podłogę i pochylających się nade mną ludzi. Jako, że normalnie nie powinienem zemdleć od czegoś takiego (zdarzyło mi się kilka razy poczuć podobny ból i jakoś tak nie reagowałem) i łączy się to z wieloma rzeczami z dzisiejszej sesji, chciałbym żebyście spojrzeli na moje zdjęcie i powiedzieli co sądzicie - ja mam trochę mętlik w głowie i mi się wiele rzeczy miesza ze sobą. Oczywiście wszelkie inne uwagi równie mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing 10.06.13, 06:48 Regresing W związku z powstaniem wątku o regresingu i jego szkodliwości oraz metod regresingowych zauważyłem iż na portalach Tekst linka oraz Tekst linka regresing przestał być poruszany a sam mistrz prubujwe zastąpiść to słowo Rebirthingiem A więc można stwierdzić iż trochę dotarło wiedzy na temat szkodliwości tej metody co się przełożyło nz rozsądek. . Kilka osób z którymi na pw korespodowałem wycofało się z tej s...kty. Zachodzi jednak konieczność dotarcia do wszystkich regreserów i przedstawieniem całej prawdy o regresingu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasno-ciemno Re: Regresing, regresing, regresing. 19.06.13, 15:51 Warsztaty Regresji Hipnotycznej Regresja hipnotyczna jest metodą terapeutyczną polegającą na na wprowadzeniu człowieka w stan hipnozy i cofaniu się pamięcią do czasu, kiedy zaistniało traumatyczne wydarzenie. Regresja może dotyczyć obecnego życia jak i przeszłych wcieleń. Proces ten nazywany jest w psychologii regresją. Regresja polega na powrocie pamięcią do wydarzeń, których negatywne skutki możemy odczuwać do dzisiaj. Regresja umożliwia nam uwolnienie się od zakodowanych w podświadomości blokad. Korzyści wynikające z regresji hipnotycznej: lepsza zdolność komunikowania się z innymi ludźmi, poznanie jak działa hipnoza i jak wpływa na psychikę przypomnienie sobie swojej przeszłości zrozumienie, że przeszłość to nie zamknięta historia ale wpływająca na nas często negatywnie rzeczywistość stwierdzenie, że nasza teraźniejszość i przyszłość są tym lepsze im bardziej potrafimy rozwiązać problemy z przeszłości. 06,07. 07 sobota i niedziela, godz. 10.00 – 18.00 AstroVita Kraków, ul. Zacisze 14 e-mail: kontakt@astrovita.pl tel.: 690 069 986 Prowadzi Lidia Miron Cena: 610 zł Prosimy o wcześniejsze zapisy! Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 19.06.13, 15:57 a jakież to uprawnienia posiada Lidia Miroń, że sięga do ludzkich umysłów? Gdzie można obejrzeć skan jej dyplomów? Jednocześnie gratuluję wyboru miejsca na reklamę. To jak trafić kulą w płot:-) Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 19.06.13, 16:23 Kochani przestrzegam przed tymi ludźmi. Podczas regresingu wprowadzają człowieka w stan hipnozy lub półhipnozy i wówczas są w stanie niezwykle skutecznie zasugerować praktycznie wszystko. Tak prowadzą seans by człowieka zdominować i zmanipulować wg własnych nikczemnych planów. Nie znam pana Żądło, ale jeśli jego uczniowie są jego naśladowcami to przeraża mnie ta postać. Babranie się w iluzorycznej przyszłości zazwyczaj brudnej i parszywej (najczęściej taką kreują) może wyłącznie zgnoić psychikę człowieka lub doprowadzić do czegoś jeszcze gorszego. Omijajcie z daleka wszelkie warsztaty organizowane przez tych niebezpiecznych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 19.06.13, 19:08 Prostuję poprzedni post: "Przestrzegam Autor: dominika.ok 22.05.13, 23:00 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Kochani przestrzegam przed tymi ludźmi. Podczas regresingu wprowadzają człowieka w stan hipnozy lub półhipnozy i wówczas są w stanie niezwykle skutecznie zasugerować praktycznie wszystko. Tak prowadzą seans by człowieka zdominować i zmanipulować wg własnych nikczemnych planów. Nie znam pana Żądło, ale jeśli jego uczniowie są jego naśladowcami to przeraża mnie ta postać. Babranie się w iluzorycznej przyszłości zazwyczaj brudnej i parszywej (najczęściej taką kreują) może wyłącznie zgnoić psychikę człowieka lub doprowadzić do czegoś jeszcze gorszego. Omijajcie z daleka wszelkie warsztaty organizowane przez tych niebezpiecznych ludzi." Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Regresing, regresing, regresing. 24.07.13, 01:57 Pusia to ty :))) Poziom godny mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.07.13, 10:47 Tak to jest jak się mierzy innych swoją miarą. Gwoli wyjaśnienia nigdy milicjantem nie byłem, ani ormowcem jak regreser ZU. Pozdrowienia dla kota Pusi, ona jako zwierzę nie pisała by jak bydlę, to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.07.13, 16:52 chawudepe... Każdy rozsądny człowiek wie, że nie ma tego złego, co by na dobre ni wyszło... Czasem okazuje się nawet, że jest o wiele lepiej niż przedtem ;-) Wracając do tematu: miejmy nadzieję, że połowica nie pluje sobie teraz w brodę. A wracając do ciebie i twego przytyku o brak jasnowidztwa u Angusa. Pokaż, że jesteś lepszy. Napisz, co może czekać cię za publiczne, internetowe nazwanie kogoś ubekiem. Pozdro i chaciwudepe Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.07.13, 17:36 nie mówi się: "co", tylko: Słucham. ew: "ja słuszaju" i ruki pa szwam. chaciwudepe Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.07.13, 17:53 nie wysilaj się, bo przepukliny dostaniesz. Nie jesteś w stanie mnie obrazić. a tak na przyszłość... nie podoba mi się, że obrażasz porządnych ludzi. Jeszcze raz, a sama zgłoszę to organom ścigania. chaciwudepe Nedzia Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.07.13, 19:06 z powyższego zaś wynika, iż myślenie nie jest twoją mocną stroną. Lepiej zajmij się kotem. chaciwudepe Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Regresing, regresing, regresing. 16.11.16, 15:31 Bardzo ciekawa ksiazka o przebiegu na zywo regresingu. Thorwald Detlefson. Zycie po zyciu. Das Leben nach dem Leben. Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 17.11.16, 17:26 LUDZIE NIE MA ZADNEGO ARD TO WSYZSKO JEST ZMYSLONE CALE TE SKALE ARD PO TO ZEBY KASE WYCIAGNAC Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.11.16, 19:29 ostrzegam przed katarzyna jeżowska z katowic odradzam ostzrezenie zwykla oszustka wysylala mnie sms ze uzdrowila ludzi z raka i nawet leczy na odleglosc ostzrega,m przed ta oszustka namawia ludzi do uczesticwa te zabiegi nic nie daja ostzregam nie [polecam uawaga Odpowiedz Link Zgłoś
eks27 Re: Regresing, regresing, regresing. 24.04.19, 21:55 Ostrzegam przed Joanna Wrońska z Łodzi bardZo mi zaszkodziła manipulatorka zła kobieta ostrzegam niech każdy się dwa razy zastanowi za nim się do niej wybierze mi bardzo zaszkodzila Odpowiedz Link Zgłoś
1salamandra Re: Regresing, regresing, regresing. 02.12.16, 09:49 Nowe usługi aby pozyskać trochę grosza. Leszek.Zadlo Wiadomości: 9 639 Płeć: Mężczyzna Cuda Ducha Leszek Żądło - regresing, huna, radiestezja, wahadełkowanie duchowe, rozwój duchowy, uzdrawianie duchowe Status: Ekspert [#] « 2016-11-30, 15:56:29 » Kilka dni temu ezgorcyzmowałem samochód znajomej. Było co robić. W sumie miała podłączone czarnomagiczne myślokształty w róznych miejscach, m in. w ważnych i strategicznych dla samochodu. Właścicielka po oczyszczeniu samochodu zrozumiała, że ten pojazd miał ją zabić. A prawdopodobnie przy okazji jej rodzinę. Nad oklątwieniem auta pracowała córka szeptuchy, która od swej matki nauczyła sie wiele, ale stosuje tylko to, co złe. Rozumiem podłość i głupotę zwykłych, nieświadomych ludzi. Ale takich, którzy znają wiedzę tajemną, to nie pojmuję. Natomiast zaczyna mi się powoli uświadamiać, dlaczego takie przypadki trafiają do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 02.12.16, 16:36 stan widzę.. coraz gorszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.07.13, 19:35 zapewniam cię, że z uwagi na swój poziom, nie jesteś w stanie dokonać oceny żadnego poziomu. pa, chaciwudepe Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 30.07.13, 20:15 Witam po przerwie chwdp44 Piszesz nie na temat. Ten wątek dotyczy regresingu i jego szkodliwości. Jeśli jest to wątek trudny dla Ciebie to się przenieś na forumTekst linka lub Tekst linka Tam się zmieścisz z twoim poziomem. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.07.13, 21:16 a mówiłam, że z myśleniem u ciebie cienko? Mówiłam. Przejął? Może i przejął. To jego problem. Ten wątek należy do Stylisty i stricte dotyczy regresingu i jego skutków. Jeśli jesteś w temacie, mów. Będziemy ci wdzięczni. chaciwudepe Nedzia Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.07.13, 21:46 choćbyś pękł, a nawet wyszedł z siebie... nigdy nie osiągniesz takiego poziomu,, żebym zechciała ci poświęcić chociaż 5 minut. Wracając do faktów, chciałeś mieć ostatnie słowo i je miałeś. W twoim przekonaniu. Jak już wcześniej pisałam: chaciwudepe Nedzia Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.07.13, 22:04 Idąc tropem tych rozważań, to możnaby zakładać, że przedmówca znęca się nad swoim kotem Pusią skoro usiłuje znęcać się nad człowiekiem. Tak to jest ze złymi ludźmi, są mało warci, a dowartościowują się próbując poniżać innych. Tak też jest z trollami, że nie warto z nimi gadać i tracić na nich czasu, szczególnie z trollami spod znaku regresingu. Niejaki Leszek Ż, regreesr, został skazany przez sąd bo obrażał, poniżał, kłamał i nie może uwierzyć, że tak nie wolno postępować bo można zostać ukaranym przez instytucję będącą wymiarem sprawiedliwości w demokratycznym społeczeństwie. Podobnie nie może pojąć regreser ZU, że w oczach sądu jest szarlatanem, co zawarto w ostatnim postanowieniu SR w Elblągu. Oświadczam, żaden troll czy regreser nie spowoduje, że przestanę demaskować oszustwa i szarlatanerię związane ze środowiskiem LŻ , ZU i ich zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 31.07.13, 01:31 Pękłam ze smiechu! A mówiłam, że cienko z myśleniem? Mówiłam. System. System czego, system na co, przezabawny chaciwudepe? Przeczytałeś uważnie to, co napisał Angus? Przemyślałeś? Czytałeś artykuły, okazuje się aprobowane przez naukowców, napisane przez Maćka? Doszło do ciebie to, że tężyczka to choroba i że wywołują ją regreserzy. Zgadnij, w jakim celu? Sąd RP napisał: szarlataneria. To tyle. chaciwielkiwudepe Nedzia Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresing, regresing, regresing. 31.07.13, 08:53 chwdp44 Twoje zachowanie jest typowe do osób wmanipulowanych przez metody regresingowe . tych którzy każdy grosz oddają na rzekome uzdrowienia ponosząc uszczerbek na psychice, a potem cały świat jest zły wrogi, niedobry. Za to oprawcy ,żyją sobie dostatnio wymyślając nowe szkolenia, zjazdy,sesje obiecując gruszki na wierzbie . Polecam literaturę na temat -jak wyzwolić się z sekt. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Regresing to szarlataneria 31.07.13, 10:10 Szarlatan wg. słownika języka polskiego PWN to:1. «oszust zwodzący ludzi swymi rzekomymi umiejętnościami i kwalifikacjami, ciągnący zyski z ludzkiej łatwowierności» 2. daw. «kuglarz, magik» Według innego źródła szarlatan to: "Szarlatan » Arcyłgarz, naciągacz, nabieracz » Bajerant, krętacz, kuglarz » Czarnoksiężnik » Czarodziej » Czarownik » Czarownik, czarnoksiężnik, cudotwórca » Człowiek wyzyskujący łatwowierność ludzką, oszust, szalbierz » Hochsztapler » Hucpiarz, spryciarz, blagier » Kłamca » Kombinator, lawirant, fałszywiec » Krętacz » Kuglarz » Kuglarz, magik (Dawniej) » Lekarza udaje » Łgarz » Mag » Magik » Magik, kuglarz (Dawniej) » Magik, mag, czarodziej » Malwersant, macher, szachraj » Manipulant, manipulator, szalbierz » Matacz » Matacz, mistyfikator, pozorant » Mądry » Mistrz czarnej magii » Mistyfikator » Mistyfikator, oszust, szalbierz, znachor udający lekarza" itd. SZARLATANERIA: "Szarlataneria » Blagierka, blagowanie, łgarstwo » Hochsztaplerka, hochsztaplerstwo » Krętactwo, nieuczciwość, szachrajstwo » Magia » Matactwo, mataczenie, kanciarstwo » Oszukiwanie, macherstwo, cygaństwo » Oszukiwanie, zwodzenie ludzi swymi rzekomymi umiejętnościami » Praktyki oszusta udającego lekarza » Szacherka, szalbierstwo, blagierstwo » Szarlataństwo, oszukaństwo, oszustwo" Z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że regresing Leszka Żądło, to SZARLATANERIA. Dodam, że jest to szarlataneria niebezpieczna dla zdrowia, co wielokrotnie udowadniałem. Regresingu nie można porównywać z innymi szarlatańskimi metodami gdzie cierpi się z powodu naiwności, a jedyną szkodą są wydrenowany portfel i błędne decyzje pod namową wróżek i jasnowidzów. I choć taka szarlataneria istniała, istnieje (np wróżbita Maciej) i będzie istnieć, to nie można im zarzucić, że szkodzą zdrowiu. Natomiast podczas regresingu dochodzi do bardzo silnej ingerencji ze strony regreserów, gdzie pod ich namową klienci tracą świadomość. Według medycyny dochodzi do tak silnego zaburzenia równowagi fizjologicznej, że grozi to trwałym uszczerbkiem na zdrowiu. Jak sobie pomyślę, że każdy z szarlatanów-regreserów wmawia, że uzdrawia klientów, a niepokojące, bolesne sygnały w ich ciele, to "wywałki" czyli traumatyczne przeżycia z poprzednich wcieleń uwięzione w ich ciele, to dostaję wręcz furii. Chyba już czas wysłać do wszystkich regreserów z listy informację o szkodach jakie czynią, bo Leszek Żądło o tym nie uczył w rocznej szkole regresingu. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 31.07.13, 09:31 prymitywizm w najczystszej formie ;-) Dawno takiego nie widziałam! Jak sądzisz, ile sekund może mi zająć napisanie postu? Kilka linijek, kilka milisekund. Po powyższym sądząc... nie zdążysz tak szybko czytać ;-) Stylista ma rację, twoje problemy mentalne najprawdopodobniej wywołał regresing. Myślę, że nawet pierwszoklasista po przedstawieniu mu faktów w temacie wyrobiłby sobie WŁAŚCIWY pogląd. Ty nie, a jak brak ci argumentów... usiłujesz obrażać. Idąc śladem twego spaczonego myślenia ( skoro mnie czegoś tam brakuje), tobie, z uwagi na wyłączne korzystanie z DePe, brakuje czegoś zupełnie innego. Poszukaj więc tego, zamiast odreagowywać swoje frustracje i nie obnażaj publicznie swych braków. chaciwudepe Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 31.07.13, 09:57 chaciwudepe... Przeczytaj to co napisałeś, zadumaj się nad tym.. chociaż może to być trudne ;-) Byłam pewna, że używałeś.... Teraz mam to czarno na białym. Wiesz, pewne rzeczy również czasem dostaje się za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 31.07.13, 10:00 dla mnie jesteś jak preparat z żaby na lekcji biologii. Jeśli raczę już z tobą rozmawiać, to mam w tym swój cel. Waśnie, dwa posty wcześniej, go osiągnęłam ;-) ci-pa, chaciwudepe Odpowiedz Link Zgłoś