Dodaj do ulubionych

Regresing, regresing, regresing.

• demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing-głębokie oddychanie 04.04.14, 22:20
      Z tym PKD 86.90.A Działalność fizjoterapeutyczna
      dotyczącym działalności ZU to jest tak, że głupio jak zwykle się tłumaczy, że nie ma innego PKD dla tej części jego działalności. Jest odpowiednie PKD dla tych, którzy chcą być uczciwi i nie dodają sobie kwalifikacji, których nie mają. To PKD ma nr 96.04.Z i brzmi tak:
      96.04 Działalność usługowa związana z poprawą kondycji fizycznej
      96.04.Z Działalność usługowa związana z poprawą kondycji fizycznej
      Podklasa ta obejmuje:
      działalność usługowa łaźni tureckich, saun i łaźni parowych,solariów, salonów odchudzających, salonów masażu itp. mająca na celu poprawę samopoczucia.
      Podklasa ta nie obejmuje:
      masaży i terapii leczniczych, sklasyfikowanych w 86.90.A,
      działalności klubów i obiektów służących poprawie kondycji fizycznej(centra fitness) i kulturystyce, sklasyfikowanej w 93.13.Z.

www.klasyfikacje.gofin.pl/pkd/5,2,1639,pozostala-indywidualna-dzialalnosc-uslugowa.html
      taki fragment "salonów masażu itp. mająca na celu poprawę samopoczucia."opisujący działalność dla ludzi niewykwalifikowanych chcących coś uczciwie robić jest w porządku wobec siebie i klientów.
      • gil32 Re: Regresing-głębokie oddychanie 05.04.14, 07:00
        Ostatnio wczułem się w rolę pacjenta,-klienta i znalazłem Z U i proszę jaką znalazłem reklamę?. A jaka jest rzeczywistość !!!
        • gil32 Re: Regresing-głębokie oddychanie 06.04.14, 13:22
          Raporty o sektach zarówno rządowe jak i kościelne jednoznacznie wypowiadają się o sektach dotyczących Regresingu, riberthingu .
          • atman76 Re: Regresing-głębokie oddychanie 06.04.14, 13:55
            "gil32 napisał:

> Raporty o sektach zarówno rządowe jak i kościelne jednoznacznie wypowiadają się
            > o sektach dotyczących Regresingu, riberthingu"

Regresing był kilkakrotnie weryfikowany pod kątem ewnetualnego sekciarstwa i skończyło się to uznaniem, że nie ma to nic wspólnego z definicjami sekt.

Ja bym się na twoim miejscu zgłosił do dobrego psychiatry. Oni tam mają różne fajne tabletki dla takich jak ty, czyli widzących rzeczy któych nie ma. Bo jeśli się okażesz poczytalny to za świadome rozpowszechnianie kłamliwych i oczerniających informacji nt osób trzecich możesz dołączyć do duetu braci A. na ławę oskarżonych

• gil32 Re: Regresing-głębokie oddychanie 06.04.14, 14:29
              Odezwał się regreser , znawca psychiki , lekarz psychiatra, itp . Wpisz sobie w wyszukiwarce internetowej - raport sekt i poczytaj sobie ze zrozumieniem pod tym hasłem znajdziesz również informacje jak sobie pomóc . Już drugi raz bierzesz się w stosunku do mnie za ubliżanie, ale ja jestem cierpliwy i w stosunku do ciebie tym samym nie będę się rewanżował.
              • atman76 Re: Regresing-głębokie oddychanie 06.04.14, 14:50
                nie piernicz tylko dawaj linka do publiczego dokumentu z którego wynika, że regresing został uznany za sektę . Po wpisaniu "raport sekt" wyświetlił się min dokument MSWiA w którym nie ma słowa "regresing'.

Jest tylko o tym, że mogą istnieć sekty odwołujące się do ukrytego potencjału ludzkiego stosujące metody takie jak rebirthing, reiki itp - co jednoznacznie stwierdza, że rebirthing, zgodnie z logiką, jest
                1.
                metodą
                2. Nie jest sektą , bo - patrz nr 1.

• gil32 Re: Regresing-głębokie oddychanie 06.04.14, 15:14
                  Nie czytaj pod siebie bo nie wyświetlił ci się jeden link tylko więcej. No i jeszcze jedno .Na bazie czego powstał regresing ?. Rebirthing ma płytszy oddech , a już w 2000 r . o nim pisano. A czy wiesz w jakich krajach jest regresing zakazany ? - pewno nie wiesz.
                  • otoja34 Re: Regresing-głębokie oddychanie 06.04.14, 15:38
                    gil spytaj ty się atmana dlaczego ten rozwój duchowy do dzisiaj nie został zarejestrowany i dlaczego ?
                  • atman76 Re: Regresing-głębokie oddychanie 06.04.14, 15:49
                    No dobrze to już mam swoją odpowiedź - znaczy się nic nie masz.
                    ...bo ..w reszcie linków nie ma nic o regresingu i to nawet w katolickich portalach antysekciarskich, gdzie za sektę uznają nawet astrologię albo radiestezję. Regresing jest tępiony tylko przez sektę Himawanti. Możesz się do niej zapisać. Tylko jest jeden problem - oni stosują rebithing czasami.

Regresing nie jest zakazany w żadnym kraju. Może by został zakazany w Korei Północnej albo w Arabii Saudyjskiej(czy innych krajach bliskich twojemu stanowi umysłowemu) ale nie jest tam świadczony więc nie ma problemu.

• atman76 Re: Regresing-głębokie oddychanie 06.04.14, 15:57
                      wpisanie "raport sekt regresing" dało efekt pod postacią zakładki w stronie Śląskiego Centrum Informacji o sektach, gdzie zauważyli regresing. To katolicka organizacja traktująca jako sektę niemalże wszystko, co niekatolickie .

Czyli nie ma żadnych publicznych raportów o regresingu, które obiecywałeś. To tylko twoje urojenia. Pan psychiatra zaprasza na kozetkę

• otoja34 Re: Regresing-głębokie oddychanie 06.04.14, 19:15
      Atman
      Jako regreser gdy byłeś poddawany sesjom regresingu to pamiętasz może kim byłeś w poprzednich wcieleniach może Napoleonem , albo Mendele w obozie, a może byłeś na wojnie w Wietnamie, albo w psychiatryku pacjentem a lekarzem Leszek.a może Adolfem itd
      A czym byli najczęściej twoi klienci ?
      • nail1350 Re: Regresing-głębokie oddychanie 06.04.14, 20:52
        z tego co wiem to jest:
        1.mocnym aniołem
        2.Janem Chrzcicielem
        3.dr Mikao Usui
        4.jest po studiach
        5.ma swoją "połówkę"-Dianę
        przy czym kobitki ( tzw. Dajany)( co szokujące:-) lol) się zmieniają!

Nedzia

p.s. jaki koń jest... każdy widzi.
    • atman76 Re: Regresing-głębokie oddychanie 07.04.14, 18:16
      Ja pierniczę - sam potwierdzasz, że byłeś wielokrotnie oskarżony o różne rzeczy, więc gdzie ja "łżę" twierdząc, że byłeś oskarżony? TO stwierdzenie faktu, a nie kłamstwo.

Nie chce mi się więcej dyskutować w tym intelektualnym i duchowym szambie, bo nie jest ono godne moich wpisów. Zresztą to nie moja karma i nie moje interesy.

adios
      • angus158 Re: Regresing-głębokie oddychanie 07.04.14, 19:01
        Nie łżesz,ze byłem oskarżany ale piszesz o tym żeby zastraszyć i zniechęcić innego uczestnika forum do pisania opinii na temat regresingu. Łżesz pisząc, że regresing był wielokrotnie sprawdzany przez pod kątem sekciarstwa. Nie był i tak jak pisałem, jest to powtarzane kłamstwo ponieważ nikt nigdy nie przedstawił dokumentów lub nie podał konkretnych informacji potwierdzających tą tezę. Idź gdzie cię karma prowadzi skoro w nią wierzysz, nie ty pierwszy i pewnie nie ostatni, nie zdziwiłbym się gdybyś był tu wcześniej. Powodzenia w szukaniu prawdy i kultury.
        • gil32 Re: Regresing-głębokie oddychanie 07.04.14, 20:21
          atman76
          To czym jest regresing a czym nie jest i swoje wywody na ten temat to sobie możesz sobie opowiadać ale swojej mamusi
          • gil32 Re: Regresing-głębokie oddychanie 08.04.14, 08:26
            atman
            na cuda ducha piszesz pod innym nickiem.
            • gil32 Re: Regresing-głębokie oddychanie 08.04.14, 08:50

WARSZTAT REGRESINGU Z LESZKIEM ŻĄDŁO
              TERMIN kursu: 12–13 kwietnia 2014r.
              reklama na www.cudaducha.pl/

www.merkurja.pl

MIEJSCE KURSU:ul. Pomorska 105 (wjazd i wejście od ulicy Wierzbowej -sala gimnastyczna
              )

Znowu się wpycha miedzy młodzież w szkołach . Należy jak najszybciej interweniować u Dyrekcji Szkoły , w Kuratorium , Rady Rodziców itd.
              • gil32 Re: Regresing-głębokie oddychanie 08.04.14, 08:55
                gil32 napisał:

>
                > WARSZTAT REGRESINGU Z LESZKIEM ŻĄDŁO
                > TERMIN kursu: 12–13 kwietnia 2014r.
                > reklama na www.cudaducha.pl/
                >
                > www.merkurja.pl
                >
                >
                > MIEJSCE KURSU:ul. Pomorska 105 (wjazd i wejście od ulicy Wierzbowej -sala gimna
                > styczna
                )
                >
                > Znowu się wpycha miedzy młodzież w szkołach . Należy jak najszybciej interwe
                > niować u Dyrekcji Szkoły , w Kuratorium , Rady Rodziców itd.

Oczywiście w Łodzi - liceum ogólnokształcące
                • otoja34 Re: Regresing-głębokie oddychanie 09.04.14, 08:45
                  Dzwoniłem wczoraj w tej sprawie di Kuratorium. Dziś skontaktuję się telefonicznie z policją w Łodzi o tej informacji.
                  • gil32 Re: Regresing-głębokie oddychanie 16.04.14, 09:06
                    Czytając posty na kilku forach odnośnie sesji regresingu i wywałkach po regresingowych - można się doczytać ,że ktoś był Napoleonem, Hitlerem ,wojownikiem , ktoś inny pisze ,że po sesji chodził po ulicy i wydawało mu się,że jest bogiem, że jest wielki itd . Jest dosyć dużo przykładów w internecie na temat urojeń niby z "poprzednich wcieleń ". Ja się pytam TWÓRCY REGRESINGU kto jest odpowiedzialny , jeśli ktoś po sesji regresingu będzie miał urojenie ,że jest ptakiem i umie fruwać i skoczy z 5 piętra, lub ktoś będzie miał urojenie ,że jest wielki i jest w stanie zatrzymać rozpędzony samochód. .....TWÓRCO REGRESINGU OPAMIĘTAJ SIĘ !!!!!!!!!!!!
                    • otoja34 Re: Regresing-głębokie oddychanie 17.04.14, 08:29
                      Po stosowanych metodach tak jak zresztą zawsze potem nadchodzi czas rozliczeń i odpowiedzialności . Trudno będzie się wyprzeć tym co reklamują , stosują ,że nie wiedzieli .
    • otoja34 Re: Regresing, regresing, regresing. 22.04.14, 08:26
      Wiara w regresing Może się tak skończyć jak przypadek wiary w egzorcystów link Tekst linka
      • otoja34 Re: Regresing, regresing, regresing. 22.04.14, 08:32
        O Leszkowi Żądle się przypomniała tężyczka , a tyle zaprzeczał ,że to wymysł Angusa .a tu proszę co sam pisze !!!Tekst linka
        • otoja34 Re: Regresing, regresing, regresing. 24.04.14, 08:00
          Regresing przez Skype to i zapłata przez konto. Tutaj będzie lepsza możliwość pociągnięcia do odpowiedzialności bo zapłata i nie ma się jak wykręcić .Należy pamiętać o współodpowiedzialności a więc twórca też.
          • otoja34 Re: Regresing, regresing, regresing. 25.04.14, 07:30
            Na moderowanym forum Tekst linka są osoby , które poddawały się wielokrotnie sesjom regresingu i poddawały też tym sesjom swoje partnerki (partnerów ). i wiedzą to z tego wynikło. ( choćby przypadek niedawny ). Osoby te gdyby chciały mogłyby pomóc innym osobom i powstrzymać dalsze takie sytuacje.
            • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 25.04.14, 10:53
              10 RAD DLA OSÓB DOTKNIĘTYCH PROBLEMEM SEKT !!!

1. Zebrać dokładne informacje o grupie, do której należy dziecko lub, do której sami zamierzacie wstąpić.

2. Prowadzić dokładny dziennik wydarzeń, zbierać wycinki z prasy, nazwiska, adresy, numery, telef. Osób, które są w jakiś sposób zaangażowane w grupie. Przy pomocy takich zapisków można skutecznie i bardziej konkretnie prowadzić rozmowy z Biurem Informacji o Sektach., bądź z osobami , do których zwracamy się o pomoc.

3. Nie zwlekać z kontaktem z Biurem Informacji o Sektach. W początkowej fazie uzależnienia od sekty konkretne i kompetentne działania mogą mieć decydujące znaczenie dla rozwoju sprawy. Często rodzice bardzo późno dowiadują się o tym, że ich dziecko zostało zwerbowane prze sektę.

4. Nie wolno pozwolić, aby sekta cokolwiek wymuszała. Udawanie dobrego zachowania lub pozytywnego zainteresowania pogarsza sprawę, gdyż można stać się obiektem bezustannego nękania przez sektę. Nie zgadzać się na włączenie do sympatyków ruchu i nie przyjmować zaproszeń na imprezy dla rodziców. Nie wierzyć w zapewnienia o dobrym samopoczuciu dzieci i nie wspierać grupy datkami pieniężnymi.

5. Nigdy nie wolno dawać pieniędzy, nie wykupywać fantów. Koniecznie trzeba zdobyć informacje o prawno-majątkowych konsekwencjach wstąpienia dziecka do sekty, ponieważ grupy te często żądają od swoich członków znacznych sum. Zamiast pieniędzy należy podarować dziecku rzeczy osobiste nieznacznej wartości np: album z fotografiami (wspomnienia), kalendarz z np. zaznaczonymi datami urodzin i innych świąt rodzinnych., kubek do herbaty z wypisanym imieniem członka rodziny. Itp.

6. Nie oddawać żadnych oryginalnych dokumentów, świadectw itp.

7. Utrzymywać kontakt z dzieckiem. Członkowie rodziny muszą uświadomić sobie, że do siebie należą. Ważne okazje dla wzmocnienia kontaktu to imieniny i urodziny. Rodzice mają prawo do widzenia się z dzieckiem. W czasie rozmów należy mówić o wszystkich dobrych i pięknych, niezwiązanych z sektą; o planach życiowych, wspólnym hobby, wspomnieniach rodzinnych, ulubionej muzyce itp.

8. Uwaga na fałszywych przyjaciół i „zawodowych” pomocników, którzy za duże pieniądze obiecują odzyskanie członka rodziny. Czy też za pomocą nielegalnych metod np: deprogramingu który często jest związany z uprowadzeniem dziecka co jest bardzo stresujące dla niego.

9. Pamiętać o tym, że inne rodziny mają podobne problemy, niezależnie od społecznego, kulturalnego czy religijnego tła.
              Nie obarczać się winą za to , co się stało, ale poszukać metod zaradzeniu złu – kontakt z ośrodkiem.

10. Zajmować zawsze wyraźną i jednoznaczną postawę negującą sekty i nie brać udziału w spotkaniach reklamujące je – odrzucenie całej ideologii sekt.

Równocześnie należy okazywać sympatię i zrozumienie dziecku, niezależnie od jego przynależności do sekty. Dziecko nigdy nie przestanie być synem czy córką swoich rodziców. Więzi rodzinne są mocniejsze niż te, które wypracowuje sekta.
              • otoja34 Re: Regresing, pomoc ofiarom sekt 25.04.14, 14:09
                www.niedziela.pl/artykul/31985/nd/Pomoc-ofiarom-sekt
                • snopek79 [...] 26.04.14, 17:00
                  Treść postu jest niedostępna.
                  • ppp7771 Re: Regresing, pomoc ofiarom sekt 29.04.14, 08:43
                    Regresing dalej się odbywa w postaci warsztatów , wczasów itd. Weżmy za przykład te najbliższe mini wczasy z regresingiem Tekst linka
                    Zapraszam na
                    mini wczasy 1-4 maja 2014 r.
                    w miejscowości Długie, nad jeziorem.
                    (woj Lubuskie, dobry dojazd nawet pociągami TLK do Dobiegniewa),
                    Pogłebianie kontaktu z intuicją i wewnętrzną boskością.
                    w tym sesje regresingu i 2 jeszcze jakieś (np acting, oparty o hunę).
                    Cena zajęć 350 zł.

Zaliczka 100 zł płatna na konto do dn. 21 kwietnia:
                    Adam Bogdan, Bank Millenium 43 1160 2202 0000 0002 4926 6653
                    Zgłoszenia: wczasyleszka@wp.pl

I proszę ? kto zaprasza Leszek czy może nie ?. Ale wpłata na inne konto > Adam Bogdan Długoletni członek tej grupy ,mieszkaniec Starego Kurowa w Lubuskim .
                    Zgłaszać komu innemu Wpłacać komu innemu . Może mi ktoś powiedzieć dlaczego tak - urząd skarbowy czy co , ukrywanie się czy co - nie bardzo rozumiem.
                    • nail1350 Re: Regresing, pomoc ofiarom sekt 29.04.14, 12:06
                      chyba pora przyjrzeć się... HUNIE...

;-)
                      • tuman76 Re: Regresing, pomoc ofiarom sekt 01.05.14, 19:52
                        Nikomu nie polecam regresingu.
                        • ppp7771 Re: Regresing, pomoc ofiarom sekt 06.05.14, 11:20
                          Nadchodzi czas w Polsce aby zrobić porządek z szarlatanami.
                          Ale prawda jest taka ,że odpowiedzialność ponoszą szarlatani, jak również korzystający z takich niekonwencjonalnych metod osoby lub członkowie sekt -rzekomych rozwojów duchowych. I nie ma tu tłumaczenia ,że nie wiedzieli. Odpowiedzialność ponoszą również Ci co namawiają do takich metod , co werbują .co reklamują daną metodę w internecie podając nieprawdę - nie ma tłumaczenie ,że nie wiedzieli .
                          Szarlatan, uzdrowiciel, guru jak przyjdzie czas rozliczenia to zniknie ( tak jak ten z Nowego Sącza ) ,ale klienci i członkowie grup zostają - bo oni nie mają już pieniędzy i są tak jakby przynętą i pierwsi poniosą karę. Unie Europejska na samym końcu w Polsce ale zrobi z nimi porządek.
                          Ja też jestem zdziwiony jak można być tak naiwnym i poddawać się psychomanipulacji sektom .
                          • buttink Re: Regresing, pomoc ofiarom sekt 11.05.14, 18:32
                            Chciałbym delikatnie zasugerować, że Leszek 35,5 jest właśnie swieżo po ujawnieniu kolejnego - trzydziesty piąty? zgubiłem się w rachubie - talentu (choć mogłem też go przeoczyć, przyznaję), mianowicie wyszło na jaw, że sensacyjnie i nieoczekiwanie posiada eksperckie kompetencje geopolityczne. Zainteresowani wiedzą gdzie i jak zrobic klika, ale co ciekawe, Leszek w roli komentatora-eksperta geopolitykuje zupełnie za darmo. Jednakże nie wiadomo jak długo szczęśliwcy obdarowywani będą darmoszką, więc zanim Leszek ekspert schowa sie za jakiegoś paywalla, warto łyknąć nieco wiedzy, tej prawdziwszej.
                            • ppp7771 Re: Regresing, pomoc ofiarom sekt 12.05.14, 08:02
                              Do wszystkich osób wmanipulowanych w SEKTY Rozwoju Duchowego.
                              Nie daj sobie wyciągać twoich własnych pieniędzy przez sekty -pieniędzy ,których potem Ci brakuje na normalną na poziomie egzystencję.
                              Jak zauważyłeś (aś ) tam za wszystko się słono płaci.
                              Nie poddaj się sesjom , zabiegom psychomanipulacyjnym , których celem jest zniszczenie twojej psychiki i podporządkowanie się temu rozwojowi i pomyśl ,że jest to za twoje pieniądze, których potem Ci brakuje..
                              Jak każda sekta każą ci odprawiać afirmację aby Ci wpoić podporządkowanie się tej grupie. Wystrzegaj się tego.
                              Nie bierz udziału w sesjach , warsztatach wczasach ,spotkaniach organizowanych przez Rozwoje duchowe , za które płacisz i to drogo –przecież za takie pieniądze możesz sam sobie zrobić wyjazd na wczasy i nikt tobą nie musi sterować i wykorzystywać Cię .
                              Masz już objawy tego wmanipulowania zgłoś się o pomoc do ośrodków pomocy –tylko dobrze dokonaj wyboru . Zadanie być może masz ułatwione albowiem możesz się już znajdować na listach osób będących w sektach. W przypadku zgłoszenia się do takich ośrodków masz zapewnioną anonimowość .
                              Zostałeś (aś ) skrzywdzony w sekcie , rozwoju . zgłoś sprawę do prokuratury w ten sposób pomożesz sobie i innym .
                              Zerwij wszelkie kontakty z osobami w takich grupach, aby nie było możliwości mszczenia się na tobie i wywierania nacisku.
                              • ppp7771 Re: Regresing, pomoc ofiarom sekt 14.05.14, 19:56
                                Czy musiały być ofiary śmiertelne aby zapobiec szarlatanom ich działania ?
                                oto przykład znachora ,który usłyszał zarzuty Tekst linka
                                oraz inni egzorcyści.
                                wiadomosci.onet.pl/kielce/ostrowiec-swietokrzyski-zabili-matke-odprawiajac-na-niej-egzorcyzmy/vyb1x
                                Niedługo poniosą również odpowiedzialność inni i Ci co namawiają werbują ,reklamują i również Ci co się poddają terapią tracąc własne zdrowie i zdrowie innych.!
                                • ppp7771 Re: Regresing,regresing, regresing 19.05.14, 19:14
                                  Jeden szarlatan siedzi ! . Czas na resztę.:Tekst linka
                                  • ppp7771 Re: Regresing,regresing, regresing 23.05.14, 19:47
                                    Na forum Tekst linka
                                    Leszek Żądło pisze:

"Leszek.Zadlo

Global Moderator
                                    Cuda Ducha
                                    Leszek Żądło - regresing, huna, radiestezja, wahadełkowanie duchowe, rozwój duchowy, uzdrawianie duchowe
                                    Status: Ekspert

[#] « 2014-05-23, 19:04:37 »
                                    Z prawdziwą przyjemnością oświadczam, że dziś dostałem z Urzędu Patentowego RP dokument przedłużający ochronę znaku towarowego REGRESING na kolejne 10 lat :)
                                    Czas ochronny biegnie od dn. 16.11.2012.
                                    Nr Z 407007"

To dobrze że jest teraz prawnie regresing przypisany do niego. BĘDZIE MOŻNA TERAZ WNOSIĆ SPRAWY DO SĄDU .
                                    • ppp7771 Re: Regresing,regresing, regresing 25.05.14, 19:12
                                      Co do forum na cuda ducha To jeden z udzielających się tam szczególnie forowiczów: - to w pracy pracując nad promocją firmy w internecie . to sobie przy okazji spędzał czas na forum pilnując interesów L... . No i wyszedł na tym tak jak pisze :"Całkowicie się tego nie spodziewałem, ale dzisiaj zostałem wyrzucony z pracy>".
                                      • tuman76 Re: Regresing,regresing, regresing 02.06.14, 08:10
                                        Czym się różni regresing od riberthingu ?
                                        Przy regresingu wprowadzono znacznie głębszy oddech stąd też większe potem halucynacje i urojenia. Do tego nad petentem stoi regreser i ........!!!
                                        Głębszy i dłuższy oddech wyjątkowo szkodzi doprowadzając do tężyczki urojeń i halucynacji . Po takiej sesji ( nie w każdym przypadku ) człowiek nie jest w stanie ocenić i normalnie spojrzeć na "świat" - może sobie sam coś nawet zrobić .
                                        • tuman76 Re: Regresing,regresing, regresing 07.06.14, 07:36
                                          Oto poniżej link do listy regreserów.
                                          Ciekawe ilu z nich powie wiem co czynię jest mi wszystko znane, biorę pełną odpowiedzialność za moje usługi
                                          A ilu powie nie wiedziałem , gdybym wiedział to bym tego nie robił ale w tymprzypadku to za późno. tak czy owak to nie są anonimowi i namierzalni .
                                          oto link
                                          Tekst linka
                                          • ppp7771 Re: Regresing,regresing, regresing 10.06.14, 08:02
                                            Tak czytam i wyciągam wnioski. Dlaczego regresing jest stosowany przez 20 lat przez L.Ż. regreserów i zwolenników i nikt nie widział żadnych badań ,żadnej weryfikacji. otóż sprawa jest prosta. L.Ż żadnych badań na temat regresingu nie wykona - bo on wie jak by się to skończyło.
                                            • tuman76 Re: Regresing,regresing, regresing 14.06.14, 07:31
                                              Jak wyglądają zmanipulowane i "wyprane mózgi" to można zobaczyć na forum Tekst linka czytając posty . To są skutki sesji, szkoleń, spotkań ,medytacji, afirmacji , zaleceń guru itp. Współczuję i życzę szybkiego powrotu do normalności i świata realnego.
                                              • tuman76 Re: Regresing,regresing, regresing 14.06.14, 07:40
                                                Jeszcze raz bo się link źle wkleił:
                                                ak wyglądają zmanipulowane i "wyprane mózgi" to można zobaczyć na forum:Tekst linka czytając posty . To są skutki sesji, szkoleń, spotkań ,medytacji, afirmacji , zaleceń guru itp. Współczuję i życzę szybkiego powrotu do normalności i świata realnego.
                                            • kozeszq Re: Regresing,regresing, regresing 14.06.14, 15:02
                                              Już dawno powinien być za to kryminał i zakaz prowadzenia jakiej kolwiek działalności gospodarczej.

ppp7771 napisał(a):

> Tak czytam i wyciągam wnioski. Dlaczego regresing jest stosowany przez 20 lat
                                              > przez L.Ż. regreserów i zwolenników i nikt nie widział żadnych badań ,żadnej
                                              > weryfikacji. otóż sprawa jest prosta. L.Ż żadnych badań na temat regresingu
                                              > nie wykona - bo on wie jak by się to skończyło.

• ppp7771 Re: Regresing,regresing, regresing 15.06.14, 20:47
                                                nieźle się ubawiłem czytając artykuł jednego wyznawcy regresingu "Anielski seks " Tekst linka. poleciłbym to Leszkowi , ale to już za późno.
                                                • angus158 Re: Regresing,regresing, regresing 15.06.14, 22:25
                                                  Ogólnie są znawcami od wszystkiego, tyle że nic dobrego z tego nie wynika. Rozliczymy ich ale musicie pisać i nie bać się mówić o tym co wam obiecywano i jaki jest tego
                                                  efekt. Cenzura rodem z komuny była na cudownym portalu i już go nie ma. Jest drugie forum i podobna polityka, do czasu.
                                                  • ppp7771 Re: Regresing,regresing, regresing 16.06.14, 07:27
                                                    Forum na cudownym portalu zostało zlikwidowane bo zawierało ogrom informacji kompromitujących regresing i cały rozwój duchowy . Sami członkowie tej grupy się domagali zlikwidowania tego forum. Powstało nowe i to samo . Ale to dobrze ,że są namierzalni w 100 %. Próbowali na facebook ale tam jeszcze bardziej.
                                                    Nakłanianie,
                                                    werbowanie,
                                                    stosowanie,
                                                    zastraszanie,
                                                    wyciąganie kasy ,
                                                    podawanie nieprawdy itd
                                                    .
                                                    Przy przesłuchaniach i archiwum cudownego portalu będzie.
                                                  • tuman76 Re: Regresing,regresing, regresing 16.06.14, 19:41
                                                    na forum designersites.pl/cudaducha/ są tylko informacje jednostronne ,kto napisze nie po woli guru to takie posty są zaraz usuwane a konta blokowane lub posty idą przez administrację .
    • gones Re: Regresing, regresing, regresing. 09.08.14, 20:39
      Snopek 79
      Zachciało ci się regresingu ? Co myślałeś że potem ci samo od buzi poleci bez pracy? Przecież wszyscy wiedzą oprócz naiwnych .że regresing jest tylko dla naiwnych co dają sobie pieniądze wyciągać i wszyscy wiedzą oprócz naiwnych jak się kończy naiwność poregresingowa.
      Przecież polazłeś tam aby wydać swoje pieniądze. A teraz to sobie idź do prokuratury, na policję itd anie powtarzaj się tu na forum ad roku jedno i to samo. Chciałeś sekty to ją masz a na przyszłość to się zastanów jak wydajesz pieniądze z sensem czy nie .
    • gones Re: Regresing. 13.08.14, 15:13
      Wszystkie osoby co korzystały z regresingu:
      1.ponosząc uszczerbek na zdrowiu,
      2. zostały wprowadzone w błąd co było powodem skorzystania z tej metody,
      3. poniosły uszczerbek finansowy płacąc za regresing,
      4. zostały wprowadzone w błąd przez wmawianie im różnych chorób,
      5. były werbowane na zajęcia i płaciły za nie.
      POWINNY ZGŁASZAĆ SIĘ NA POLICJĘ I ZŁOŻYĆ ZEZNANIA
      Bezwzględnie należy zabezpieczyć
      a) wszelkie kontakty tel nr telefonów ,datę rozmów
      b) wszelkie potwierdzenia wpłat , nr kont itp,
      c) notatki z zajęć
      d) maile, nicki z forum, faccebok itp.
      e) nagrania tel kom itp
      NALEŻY ZACHOWAĆ ŚRODKI OSTROŻNOŚCI - O POCZYNANIACH NIE INFORMOWAĆ OSÓB ZWIĄZANYCH Z TĄ GRUPĄ
      • gones Re: Regresing. 27.08.14, 11:28
        Oto przykład osoby co przeszła kurs samodoskonalenia " regresja do dzieciństwa".
        dwa dni po kursie:
        Tekst linka
        • tuman76 Re: Regresing. 28.08.14, 09:29
          Polska jako ostatni kraj Uni przygotowuje ustawę i zrobi porządek z szarlatanami uzdrowicielami oszustami naciągaczami. Naplemiło się ich dużo ,rozbestwili się . Obecnie są jak na talerzu , ale to dobrze bo stworzone z nich bazy danych pozwolą ich po ustawie skontrolować ,bo przecież 90 procent z nich dalej potem będzie szarlatarzyć ,naciągać wprowadzać w błąd.
          Takim typowym przykładem do kontroli iset lista regresenów.
          • tuman76 Re: Regresing. 11.09.14, 19:03
            Mam pytanie
            Czym to jest spowodowane jeśli uczestnik na forum pisze takie dziwne bzdury: Czy to jest może choroba psychiczna czy zacofanie?
            Proszę o opinie.
            Jest jeden taki uczestnik forum:
            Tekst linka
            który pisze w wątku
            „Magia i mistyka w działaniach politycznych i społecznych. Dla osób o mocnych ner” w ciągu ostatnich 10 dni pisząc :
            „Prawda jest taka, że nie ma islamskiej grupy terrorystycznej zwanej Al-Kaidą. Wie o tym każdy oficer wywiadu. Istnieje jednak kampania propagandowa mająca sprawić iż społeczeństwo uwierzy w to kłamstwo”
            Powiązania Komorowskiego i Kaczyńskiego z tajną żydo - masońską lożą B'nai B'rith, która przez wiele lat była w Polsce zakazana jako szkodzaca interesom naszego kraju
            Nazistowskie symbole na hełmach ukraińskich żołnierzy
            Ukraińscy nacjonaliści chcą nam odebrać Podkarpacie
            Zachód wiedział, że „europeizacja” Ukrainy doprowadzi do wojny domowej
            Schizofrenik? Paranoik? Psychopata? All in one? Obama.
            Ukraińcy kradną gaz przeznaczony dla Polski i... zwalaja na Putina
            Sikorski będzie odbudowywał szacunek Putina dla UE. Metodami psychopatów
            NIK dokonała kontroli w urzędach skarbowych w województwie kujawsko-pomorskim. Wyniki są zatrważające! Powiedzieć, że są gorsi niż mafia to mało!
            PiS wygrało wybory z poparciem 3,64%
            Narzucić stwierdzenie, że sami Polacy oddają hołd bohaterskiej UPA, prekursorce Solidarnośc
            MaTKI ZAMORDOWANYCH POWSTAńców z Donbasu dostały prezenty z Ukrainy. ODRĄBANE głowy ich synów
            Na Ukrainie nie brak uczciwych Ukrainców:
            Fatalne wieści dla wielbicieli banderowców i zydofaszystów z Kijowa. Dla wszelkich rusofobów i putinożerców!
            Słowa ks. Piotra Natanka do Radosława Sikorskiego oraz przywódców Polski, którzy to przyjmują kurs oddania Polski w niewolę. Z grudnia 2011, a wciąż aktualne!
            Biedna i miliardowo zadłużona Polska będzie wspierać bandycki banderyzm
            Gladdentarth
            Wychodzi na to, że propaganda zryła Ci mózg
            Ostrzeżenie dla świata: Waszyngton i jego wasale z NATO i UE są szaleńcami
            To chazarskie żydostwo mordowało Polaków w Katyniu
            Podobnie jak w Polsce rządzonej przez żydo_Chazarów, od czasów Wałęsy po dzisiaj, wywózka złota z Ukrainy.
            Szczecin został kolejnym miastem frontowym. Jak głupieć, to głupieć. A co?
            Szkodnicy nagradzani przez UE:
            Ukraina jest jednym z największych prodcentów broni na świecie
            Jak banderowców „wydmuchano”
            Żydowscy rasiści naprawdę chcą unicestwić Europę
            Banderowcy torturują jeńców wojennych.
            Komorowskiego też wygwizdali.
    • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 12.09.14, 08:45
      Rozwój osobisty i prosperity / Odp: Prosperująca świadomośc, świadomość bogactwa, kreacja mentalna.
      ? dnia: 2013-05-09, 15:47:28 ?
      Mariomar
      Mam 3 mieszkania (2 wspólnie z braćmi), 2 są pod wynajem, w trzecim kończy się remont i zamieszkam po powrocie z zagranicy. Będę żył tam za darmo bo kasę będę miał na opłaty z wynajmu.

Podam Ci przykład mojego kolegi któremu pomagałem (3 lata młodszy ode mnie). Po podwyższeniu samooceny udało mu się otworzyć firmę, zdobyć 200 tys. zł na inwestycje i mieć na przestrzeni kilku miesięcy w granicach kilku milionów obrotu. Największy miesięczny zarobek miał co prawda ok. 10 tys. ale cała sprawa jest fajna. Chłopak nauczył się wyszukiwać okazje i czasem zarabia parę tysięcy w kilka dni (nawet nie używając ani jednej własnej złotówki! potrafi zachęcić ludzi do współpracy z nim). Ma problem ze stabilnością dochodu, ale zarobić ok. 800-900 zł w 2 godziny to ciekawy wyczyn. Wiem jak spora różnica jest między nim a mną - mi się po prostu nie chce działać jak on (zajmuje się handlem, głównie z zagranicą).

Ja nie odnoszę dużych sukcesów finansowych z 2 względów - i tak moje potrzeby są małe i mi się nie chce. Temat pracy dopiero co ruszyłem (kiedyś tylko w małym stopniu coś ruszałem - ale nie miałem chęci). Nie raz udawały mi się kreacje finansowe rzędu 5-cyfrowych sum a to jakie rzeczy się działy przez ostatni rok to się w głowie nie mieściły. Moje cele związane z pracą są raczej dalekoterminowe bo dopiero ostatnio odkryłem co chcę robić - wykształcić się na architekturze wnętrz i zająć się projektowaniem mebli i rzeźbieniem w drewnie.

Mariomar
      Myślę że nie powinno się w ten sposób (jakby to było bezwartościowe co inni osiągają) oceniać życia innych a już zwłaszcza gdy nie zna się sytuacji finansowej osób z którymi się rozmawia tylko wysnuwa się wnioski na wyrywki. Nawet małe sukcesy innych są wartościowe i myślę że nie trzeba ich umniejszać.

No tak bliżej Legnicy niż Wrocławia (tak z 20 km). Nazywa się toto "Wągrodno". Jeszcze nie obejrzałem jak to "mieszkanie" wygląda, wiem że będzie surowo, ale zdatnie do życia ;)

aTak swoją drogą, Yeeeah :) Po powrocie z Hulandii (jakbym chciał to i teraz) będę mógł za free mieszkać w takiej klitce (no dużej) należącej do mojego brata która jest bardzo blisko rejonu w którym chcę docelowo mieszkać - jest to 80 km od Jeleniej Góry i 50 km od Wrocławia (na zachód). Wypas, wypas, wypas! :)) Najśmieszniejsze jest to, że ja się właśnie zastanawiałem, gdzie ja będę mieszkał po powrocie z Holandii (jednocześnie, myślałem, gdzie by tu przeczekać czas przed wyjazdem, żeby się nie męczyć mieszkaniem u ojca za długo) i chciałem gdzieś już właśnie w tamtych rejonach się zakwaterować. I dostałem propozycję od brata teraz, jemu to też na rękę, bo będę tego pilnował i trochę przy remontach pomagał. To jest na wiosce (supeł) tam nawet sklepu nie ma ;) Ale mój brat nawet planuje w późniejszym czasie, otworzyć sklep :) A ja bym się nawet pobawił w coś takiego : ))

Wiedziałem że on gdzieś ma budynek (kilkaset metrów, choć większość niewyremontowana, po młynie) ale nie wiedziałem że w taki fikuśnym i bardzo mi odpowiadającym rejonie :)
      ? Odpowiedz
      ? Cytuj
      ? Powiadamiaj
      2013-03-26, 23:21:48 ?
      Uff.. przeniosłem się na tymczasowe stanowisko mieszkaniowe do mojego ojca i ... zważyłem się. Ważę 80 kilo! A jak byłem tu na święta, to miałem 70-72 kg :) A co ciekawe wszystko w brzuch poszło, na reszcie ciała nie widać
      2013-03-23, 03:11:54 ?
      Jako że za parę dni wyprowadzam się z Gorzowa (choć pewnie wrócę albo się już uprę na góry) to takie małe podsumowanie: Mieszkałem tu blisko 2 lata, w tym czasie zarobiłem ok. 3 tys. zł a wydałem 30 tys. :)) Miałem pewne stresy z tego powodu, różne kreacje finansowe kończyły się fiaskiem w dziwnych okolicznościach (tak że się zastanawiałem czy nie wylądowałem w cyrku Monty Pythona), choć jednocześnie pojawiały się inne które pozwalały mi tu żyć ten okres czasu. Tak jak się nadziwić nie mogłem tym negatywnym kreacjom tak samo też nadziwić się nie mogłem tym pozytywnym. Co prawda część moich wydatków pochodzi z pożyczek które spłacam (co zabawne, dostałem kredyt w banku, gdzie w ogóle nie sprawdzano moich dochodów, a mi wręcz wciskano żebym wziął :)) specjalna oferta dla mnie :) ) ale ich timing i to że nawet jak one nie prosiłem, to mi je proponowano wtedy gdy były mi potrzebne też dostarczyły mi sporo śmiechu, ale też świadomości że jestem nie do zdarcia i nie da się zrobić tak, żeby mi zabrakło pieniędzy (na grubsze rzeczy). Tak jak miałem z 8 razy przesunięcia w pojawieniu się sporych przychodów (które niby na 90-100% miały się pojawić) tak koniec końców wyszło na to że tak naprawdę bez względu na to nie miałem się czym martwić. Teraz też się zastanawiałem, hmm.. z czego ja spłacę te pożyczki? No to jedno szust się pojawiło (przypływ 2,5tys.) wraz z drugim (wyjazd do Holandii do pracy) i ja mam beczkę śmiechu jak to każdą komplikację finansową omijam niczym węgorz.
      Może nie jest to całkowicie prosperująca świadomość ale pokazuje mi to jak mechanizmy "samozabezpieczenia" finansowego kreują sytuacje rodem z cyrku czasem ale skuteczne no i dające podstawy do kompletnej beztroski życiowej : )) Nawet jak mi się wydaje że już po mnie (bo miałem takie parodie, że się chwytałem za głowę i myślałem, jak to w ogóle możliwe, na logikę nie pojmowałem) to potem wyskakuje mi beczka śmiechu, której też nie rozumiem, ale która rozwiązuje tymczasowo moje problemy. Chociaż się w ten sposób przekonałem (taka wywałka) że mam/miałem blisko zerową kontrolę nad kreacją finansową. Sama się robiła albo tak albo tak :) No ale dekrecik też mi natrzaskał pozytywnych efektów
      2014-08-26, 15:24:28 ?
      Brat umie dbać o swoje interesy i znajdować okazje :) Kupił też budynek (ok. 500-600 m2), dawny młyn i przerabia na mieszkania - kupił za ledwo 90 tys. (plus piwnice - ok. 60-70m2 i 400-500 m2 działki)
      2014-08-26, 14:43:39 ?
      Taka ciekawostka - mój brat kupił za 240 tys. zł mieszkanie które miało być sprzedane za ok. 300 tys. a warte tak naprawdę ok. 450 tys (i taką miało cenę pierwotnie). Nie pierwszy jego biznes tego typu :)
      Usługi płatne / Odp: Zabiegi uzdrawiania duchowego, analizy czakr i karmy. PROMOCJA na analizy
      ? dnia: 2014-08-01, 18:25:08 ?
      Promocja się zakończyła, w ciągu 3 tygodni jej trwania zamówiono ponad 50 analiz (za niektóre opóźnienia przepraszam, z jednej strony z powodu ilości do wykonania, z drugiej z powodów nie do końca udanego spotkania z dentystą :) ), myślę że podobne promocje będą się pojawiały w podobnym jak teraz okresie i w czasie okołoświątecznym :)
      2014-05-05, 14:00:36 ?
      Po prostu, wraz ze wzrostem moich zarobków, wzrosły koszta niezwiązane z potrzebami życiowymi (które miałem wcześniej).

Jedno to to że spłacałem zadłużenie (zacząłem zarabiać więcej wtedy, gdy było co spłacać) drugie że robiło się wiele różnych komplikacji i nieplanowanych kosztów. Pada mi laptop - do wymiany płyta główna 700+ zł. Laptop wraca z serwisu z nową płytą główną. Laptop działa i okej. We mnie rośnie napięcie i zaniepokojenie, otwieram laptopa wymieniam pastę termoprzewodzącą (co robiłem wielokrotnie bez żadnych problemów). Włączam laptopa - spalona karta grafiki (czyli jedyne wyjście to kupić nową płytę znowu albo nowego laptopa) z mojej winy nie serwisu (to że otwarłem już usuwało gwarancję). Samochód - parę osób może kojarzyć ze wczasów, jak mi przedni zderzak odpadł gdy źle zajechałem :) Ale zderzak to był jeden problem, jak wracałem z wczasów to jeszcze zdążyły wysiąść tylne światło i paść coś w hamulcach (i coś w kole jeszcze) - efekt, opróżnienie mojego portfela na generalną naprawę auta. Coś było nie tak z opłatami do zusu i jak się okazało (a ja byłem za granicą i nic nie mogłem zdziałać) naliczono mi ileś tam set zł kary. Było jeszcze parę podobnych smaczków, które sprawiały że się prawie załamałem. Jak już popłaciłem sobie to i owo, to zarobki takie się skończyły, tak że żyłem koniec końców na tym samym poziomie co przed takimi zarobkami jak i w ich trakcie. Koszta nieplanowane z wt
      • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 12.09.14, 09:59
        Witek z cuda ducha się odezwał moderator ha ha ha
        • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 14.09.14, 08:26
          Polecam do przeczytania posty z forum moderatora Clinta zwłaszcza te pisane dawniej.Tekst linka
          Może nie przebiją leszka ale witka na pewno . Można wyciągnąć wnioski kto moderuje to forum ,a także tragizm ludzki osób wciągniętych w regresing.
          • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 15.09.14, 09:01
            Witam na tym forum

Wczoraj wystosowałen apel o natychmiastowe zaprzestanie regresingu na forum designersites.pl/cudaducha w wątkach związanych z regresingiem a więc go wstawiłem we wszystkich po jednym razie. Myślę,że ten apel pozytywnie wpłynie na niektórych stosujących regresing.
            Treść apelu:

mietek
            Status: Poszukujący
            [#] « 2014-09-14, 20:20:03 »
            APEL KOLEJNY DO STOSUJĄCYCH REGRESING

O NATYCHMIASTOWE ZAPRZESTANIE STOSOWANIA REGRESINGU.

Apelujemy O NATYCHMIASTOWE ZAPRZESTANIE STOSOWANIA REGRESINGU Apel dotyczy stosowania regresingu poprzez sesje na organizowanych szkoleniach, wczasach z regresingiem , zjazdach, kursach itd.
            Apel dotyczy również do natychmiastowego zaprzestania namawiania do sesji regresingu, werbowania osób do tego rozwoju , wmawiania członkom potrzebę stosowania i płacenia za regresing.

Po 2 godzinach moderatorzy usunęli pospiesznie.
            A L.Ż napisał:
            "Mietek naczytał się głupot na temat regresingu, wobec czego apeluje, by go zaprzestać. Sam jednak nie ma pojęcia czym jest regresing i na czym polega. Gdyby wiedział, nie pisałby głupot :)
            już niedługo autorzy głupot ostaną skazani prawomocnymi wyrokami i powinien być spokój."

Kolejne zastraszanie !!!!!!!
            • demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing, regresing, regresing. 15.09.14, 19:23

> L.Ż napisał:
              > " już niedługo autorzy głupot ostaną skazani prawomocnymi wyrokami i powinien być
              > spokój."

Nie wiem kogo LŻ ma na myśli, ale to brzmi jak kolejna afirmacja-konfabulacja zaprawiona ostrą wizualizacją i perwersyjną projekcją. Nie słyszałem o nikim, kto czekałby na uprawomocnienie się jakiegoś wyroku, bo takie nie zapadły. Kolejny raz LŻ kłamie aby uspokoić swoje owieczki, a prawda jest taka, że to LŻ jest skazany prawomocnym wyrokiem w procesie karnym i póki co jest to jedyny konkret. Reszta, to mrzonki złego człowieka.
              • mocaniola Re: Regresing, regresing, regresing. 16.09.14, 00:09
                No to mamy dwóch, bo angusa też można zaliczyć do uznanych winnym wyrokiem prawomocnym za złośliwe niepokojenie na tym forum. Tę wiadomość należy też przedstawić i naświetlić fakt. Na razie 1: 1 .
                • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 16.09.14, 08:16

Mocanioła
                  piszesz "złośliwe niepokojenie na tym forum" to znaczy kogo?
                  Jak piszesz głupoty to może je wyjaśnij.
                  • gones Re: Regresing, regresing, regresing. 16.09.14, 10:33
                    Ja jestem podobnego zdania jak Edyta zTekst linka

Edyta
                    Status: Obserwator
                    [#] « 2014-09-16, 10:16:54 »
                    czasowo rezygnuję z czytania i pisania na forum,
                    pod kilkoma nikami pracuje tu sekta stopniowo uzależniająca, działają bardzo subtelnie ale konsekwentnie.

nie wiem jak wy ale ja nie zamierzam nikomu płacić dziesięciny ani w jakikolwiek sposób tego zasilać

Pozdrawiam i dziękuję za inspiracje wszystkim starszym użytkownikom w szczególności Karinie, Grażynie Annie, Mateuszowi, Indze i pozostałym z którymi dyskutowałam.

• mocaniola Re: Regresing, regresing, regresing. 16.09.14, 12:09
                    Mietek399
                    Mam nadzieję, że jak poczytasz wcześniejsze wpisy to uzyskasz odpowiedź.
                    To nie głupoty tylko prawda jaka już została opisana. Skoro porusza się sprawę Leszka to należy też poruszyć sprawę angusa. Skoro wyroki są prawomocne to nic tego nie zmieni.
                    Na efekt dalszych spraw jakie się toczą musimy jeszcze poczekać.Pożyjemy zobaczymy. Moim zdaniem nie należy pisać bredni i złośliwie niepokoić, bo za to jest kara a po co się niepotrzebnie narażać.
                    Warto zastanowić się co się pisze.
                    Nie należę do osób, które na okrągło piszą to samo i powielają to , co już było opisane.
                    • atman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 16.09.14, 14:05
                      mocaniola
                      a możesz przedstawić senstencję wyroku? bo nie rozumiem dlaczego angus pisze, że wyrok nie jest prawomocny?
                      przedstawienie tej senstencji jeśli nie zawiera danych osobowych angusa nie narusza żadnych ustaw, więc wolno to zrobić
                      • mocaniola Re: Regresing, regresing, regresing. 16.09.14, 14:40
                        Atman79
                        W sentencji wyroku są dane osobowe oskarżonego , świadków i całego składu sędziowskiego zatem byłoby to naruszenie danych. Ja nie zamierzam się narażać na ujawnienie danych.
                        Angus i Maciej A od samego początku kłamią i naruszają dobra osobiste oraz złośliwie niepokoją mnie i Leszka.
                        Wyrok o złośliwe niepokojenie jest prawomocny. Jeśli chcesz przeczytać to przyjedź.
                        Gdybym pisał nieprawdę to mógłbym zostać pozwany.
                        Wobec czego albo wierzysz albo nie. Jak już będzie po wszystkich sprawach, które się jeszcze toczą poczytasz na mojej stronie.
                        Pozdrawiam
                        • demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing, regresing, regresing. 16.09.14, 17:19
                          atman76
                          Ja chętnie odpowiem na Twoje pytanie. Otóż ZU odtrąbiając zwycięstwo jak pamiętamy cyt."Bidny M i G sprawa karna, winni.
                          Z U Zwycięstwo.
                          Fakt.
                          "
                          to miał na myśli nieprawomocny wyrok, który nie był satysfakcjonujący dla żadnej ze stron. Nas nie ukarano, a im nic nie dano. Została złożona apelacja przez obydwie strony. Apelacja została przez sąd drugiej instancji uznana i proces z powództwa LŻ i ZU rusza od nowa. Tamtego wyroku już nie ma. Nie ma wyroku, nie ma sentencji. Nie ma nic tak jakby nigdy nie było. Tak więc o czym pisał mocny.anioł? KŁAMAŁ!(jak zwykle)

angus158 został ukarany naganą za złośliwe niepokojenie z atr.107 czy 108. Nie jest to przestępstwo tylko wykroczenie. Myślę, że nagany by nie dostał gdyby był na rozprawie, ale nie był, a "nieobecni nie mają racji". Trzech kłamliwych świadków wspólnie i w porozumieniu złożyło fałszywe zeznania i fałszywe oskarżenia i mamy naganę. To mniej niż mandat, no ale dla ZU to wielki tryumf. LŻ został skazany z art.212 kk i wyrok jest prawomocny. Każdy kto zostanie skazany prawomocnym wyrokiem z tego artykułu jest przestępcą. Nikt kto jest ukarany mandatem czy naganą nie może być nazwany przestępcą. Biorąc pod uwagę jak wielka jest różnica pomiędzy przestępstwem a wykroczeniem, to należy teraz zadać proste pytanie: JAKIE K...WA "1-1"?

No właśnie jakie 1-1 skoro było już tyle umorzonych postępowań, tyle oddalonych oskarżeń w procesach sądowych. Przecież każda sprawa sądowa gdzie sąd w całości oddalił oskarżenie jest wygraną oskarżonego czyli w kategoriach ZU jest 1-0 na niekorzyść ZU. Takich rozpraw było kilka. Postępowań przeciwko nam było kilkanaście i wszędzie tam gdzie prokuratura oddaliła zarzuty tam była nasza wygrana (myśląc kategoriami ZU). No więc jakie "1-1"?

Widzisz atman76 jak jesteś Ty i inni robieni w konia?

Dzięki Mietkowi dowidzieliśmy się, że LŻ wypisuje kolejne głupoty:
                          "już niedługo autorzy głupot ostaną skazani prawomocnymi wyrokami i powinien być spokój."
                          Najpierw trzeba wygrać sprawę, a później ferować wyroki. LŻ wielokrotnie i to od trzech lat ogłasza wyroki na naszą niekorzyść, a jak na razie sam jest osobą skazaną. Pan jasnowidz z rozwalonym wahadełkiem. Na koniec wyjdzie, że wahadełko było trefne i to dlatego wyszły źle wszystkie dotychczasowe wróżby LŻ, bo gdyby wahadełko nie było partackie, to ON jasnowidz nad jasnowidzami lepiej przewidziałby przyszłość. No cóż tak czy inaczej LŻ wielokrotnie się pomylił i to jest fakt.
    • gones Re: Regresing, regresing, regresing. 16.09.14, 19:33
      Mocanioła
      Jak można niepokoić L.Ż na tym forum????. Przecież na tym forum on tu nie pisze.
    • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 17.09.14, 01:18
      Jaki jest L.Ż to wystarczy sobie utworzyć konto naTekst linka i zapytać np o BADANIA NAD REGRESINGIEM to zaraz wam konto zostanie usunięte.

Ja wystosowałem APEL O NATYCHMIASTOWE ZAPRZESTANIE WYKONYWANIA REGRESINGU to moje konto zniknęło.
      • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 17.09.14, 08:26
        Mocanioła
        Popatrz popatrz jaką ponieszesz niepowetowaną stratę -twój przyjaciel się boi i wyjezdzą w najbliższym czasie na Maltę.
        "W jedną noc zginie więcej ludzi niż w dwóch wojnach światowych. Potem wiara będzie silna. W parę lat po tych okropnościach przyjdą złote czasy. [...]"
        Dlatego w najbliższym czasie wyjeżdżam na Maltę :)"

Leszek.Zadlo
        Global Moderator

Cuda Ducha
        Leszek Żądło - regresing, huna, radiestezja, wahadełkowanie duchowe, rozwój duchowy, uzdrawianie duchowe
        [#] « 2014-09-16, 22:00:06 »
        o tym mówił OJCIEC PIO
        "Od Budapesztu do Norymbergii i od Drezna do Berlina linie te będą zajęte wojskiem. Trzecia linia będzie przebiegać od Zagłębia Ruhry po Królewiec. Potem przylecą z południa czarne i szare ptaki z taką mocą, że zmienią niebo i ziemię. Główna kwatera wojsk - Kiersberg koło Bonn. Pierwsza bomba wpadnie do kościoła w Bawarskim Lesie. Wszystko zostanie zniszczone i nikt nie może tych stron przekroczyć.
        Dużo materiału niszczycielskiego spadnie na ziemię. Oto tam jadą czołgi przez chaty i domy, w tych pojazdach siedzą ludzie, ale ich ciała zwisają, bo są martwi, lecz dookoła z twarzami czarnymi. Wskutek powodzi zginą wsie i miasta. Południowa Anglia z północnym brzegiem zniknie, Szkocja ocaleje. Na zachodzie ziemia zniknie, a powstaną nowe lądy. Zginą Nowy Jork i Marsylia. Paryż będzie zniszczony w dwóch trzecich. Reisten, Augsburg, Wiedeń zostaną oszczędzone. Augsburg i kraje na południe od Dunaju nie odczują skutków wojny. Kto spojrzy w kierunku zniszczeń, zginie, bo serce jego nie wytrzyma tego strasznego widoku. W jedną noc zginie więcej ludzi niż w dwóch wojnach światowych. Potem wiara będzie silna. W parę lat po tych okropnościach przyjdą złote czasy. [...]"
        Dlatego w najbliższym czasie wyjeżdżam na Maltę :)
        • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 17.09.14, 12:49
          W sektach psychomanipulacje są proste .poddać osoby takim zabiegom wyprać mózg wmówić np chorobę stosować potem ciągłe powtarzanie ogołocić z pieniędzy ,wmówić ,że pieniądze ci nie potrzebne , uzależnić od grupy , skłócić z rodziną celem odizolowania a potem straszyć np wojną ,ukraińcami niedobrymi , bombą atomową itp - to jest cel guru
          • gones Re: Regresing, regresing, regresing. 17.09.14, 18:44
            świadczenia usług paramedycznych w celu osiągnięcia korzyści majątkowej jest w Polsce karalna
            • gones Re: Regresing, regresing, regresing. 18.09.14, 07:48
              Jeżeli Okręgowa Izba Lekarska złoży zawiadomienie w prokuraturze o świadczeniu usług paramedycznych w celu osiągnięcia korzyści majątkowej będą przesłuchania i dochodzenie.
              • mocaniola Re: Kim jest psychopata ? 18.09.14, 14:44
                Kim jest psychopata ?
                www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=641
                "Jeśli ktoś pragnąłby poznać moje, bardziej chyba prywatne zdanie, to powiedziałbym, że jedynym skutecznym sposobem terapii psychopatów jest solidny kij... i nawet w świecie profesjonalistów nie jestem w tym poglądzie osamotniony. Tak naprawdę bowiem, jeśli psychopata w ogóle czegoś się boi, to jedynie spodziewanej kary i to ona powstrzymuje go zazwyczaj od dokonywania czynów antyspołecznych. Oczywiście jeśli w ogóle zdaje sobie sprawę z faktu, że za określony czyn grozi mu kara."

• gones Regresing, regresing, regresing. 18.09.14, 16:48
                  Mocanioła

A kogo Ty tutaj nazywasz psychopatą?
                • nail1350 Re: Kim jest psychopata ? 29.09.14, 12:55
                  "Kim jest psychopata ?
                  www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=641
                  "Jeśli ktoś pragnąłby poznać moje, bardziej chyba prywatne zdanie, to powiedziałbym, że jedynym skutecznym sposobem terapii psychopatów jest solidny kij... i nawet w świecie profesjonalistów nie jestem w tym poglądzie osamotniony."

że tak zapytam.. a profesjonalistą to w jakiej dziedzinie???

Podziwiam wszystkich, którzy mają MOC, żeby przetrwać ten bełkot....

• angus158 Re: Kim jest psychopata ? 29.09.14, 20:39
                    Nauczyli się zarabiania w łatwy sposób dużych pieniędzy na ludzkim nieszczęściu i na nadziei chorych ludzi na cudowne ozdrowienie.
                    • angus158 Re: Kim jest psychopata ? 29.09.14, 20:41
                      Przy tym mają swoje media cenzurowane w sposób uniemożliwiający ostrzeganie kolejnych "pacjentów"
                      • gones Regresing, regresing, regresing. 29.09.14, 21:29
                        Oto przykład człowieka stosującego regresing:
                        Tekst linka
                        Pisze:
                        "Książka moja powstała w większości na podstawie regresingu, nowatorskiej metody, wokół której dużo jest zamieszania i błędnych interpretacji. Wiele osób obawia się regresingu bojąc się własnych wspomnień i tego, że nie poradzą sobie z problemami, które ściągną ze swojej przeszłości. Niektóre organizacje duchowe bądź terapeutyczne wręcz przestrzegają przed regresingiem, iż jest to bardzo szkodliwa praktyka, która doprowadza do upadku duchowego a nawet do choroby psychicznej."
                        Czy osoba po regresingu doprowadzona do choroby psychicznej jest w stanie przyjść potem do regresera - OCZYWISCIE NIE DLATEGO AUTOR KSIĄŻKI MOŻE NIE WIEDZIEĆ OSOBY TAKIE JAK IM MA KTO POMÓC TO MUSZA SIĘ LECZYĆ , A GDY SĄ BEZ POMOCY TO KOŃCZĄ TRAGICZNIE
                        • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 02.10.14, 10:13
                          Odradzam i przestrzegam wszystkich przed metodami regresingowymi.

A co do tego Pana Krakowiaka z poniższego linku to rozszmieszył mnie artykuł "ANIELSKI SEKS"
                          Tekst linka

Nie będę komentował jego treści , ale to na forum designersites.pl/ pewno większość stosuje na czele z guru dlatego te rozbite bez przerwy związki partnerskie itd....
                          • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 02.10.14, 10:25
                            Ma,le sprostowanie na forum Tekst linka
                          • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 02.10.14, 10:25
                            Male sprostowanie na forum Tekst linka
                            • ppp7771 Re: Regresing, regresing, regresing. 03.10.14, 09:50
                              Wydawanie pieniędzy na metody regresingowe jest bezsensowne.
                              Natomiast wszyscy ci co się już zdrowo przejechali na regresingu mogą pomóc innym, aby uniknąć dalszych nieszczęść .
                              RODZICE CHROŃCIE SWOJE DZIECI PRZED TYMI LUDŹMI I TYMI METODAMI
                              • 11111 Re: Regresing, regresing, regresing. 03.10.14, 12:24
                                > RODZICE CHROŃCIE SWOJE DZIECI PRZED TYMI LUDŹMI I TYMI METODAMI

Widzę, że nienawiść już całkiem zaślepiła wasze serca i rozum. Toż dzieci nie korzystają przecież z regresingu, ale jeśli już to ich rodzice - należałoby więc odwrócić tą kolejność w ostrzeżeniu.
                                • ppp7771 Re: Regresing, regresing, regresing. 03.10.14, 12:37
                                  Wydawanie pieniędzy na metody regresingowe jest bezsensowne.
                                  Natomiast wszyscy ci co się już zdrowo przejechali na regresingu mogą pomóc innym, aby uniknąć dalszych nieszczęść .
                                  RODZICE CHROŃCIE SWOJE DZIECI PRZED TYMI LUDŹMI I TYMI METODAMI

11111 - może nie wiesz ale dla RODZICÓW dzieci bez względu na wiek czy mają 18 czy 40 lat ) zawsze są ich dziećmi podobnie dzieci mają swoich rodziców gdy są dziećmi i gdy są dorośli.
                                  • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 27.10.14, 08:15
                                    Jest jeden taki "OBYWATEL POLSKI" zajmujący się regresingiem co na forum designersites.pl/cudaducha/index.php
                                    w kilku wątkach już od dłuższego czasu ubliża osobom z rządu POLSKIEGO i innym . najciekawsze jest to ,że na forach można przeczytać że ma prawomocny wyrok z tego samego paragrafu.
                                    Jestem obecnie na etapie formułowania zawiadomienia do prokuratury w Elblągu i zabezpieczyłem już potrzebne materiały upublicznione .
                                    • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 27.10.14, 10:16
                                      Co do poniższego postu to wyznaję zasadę , że jeśli komuś jest wszystko złe w naszym kraju to zawsze można wyjechać na Maltę lub do Rosji. Uznaję również powiedzenie ,ze " najgorszy jest ten ptak co w swoje gniazdo sra"
                                    • demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing, regresing, regresing. 29.10.14, 13:15
                                      mietek399 napisał(a):

> Jest jeden taki "OBYWATEL POLSKI" zajmujący się regresingiem co na forum designersites.pl/cudaducha/index.php
                                      > w kilku wątkach już od dłuższego czasu ubliża osobom z rządu POLSKIEGO i innym
                                      > . najciekawsze jest to ,że na forach można przeczytać że ma prawomocny wyrok z
                                      > tego samego paragrafu.
                                      > Jestem obecnie na etapie formułowania zawiadomienia do prokuratury w Elblągu i
                                      > zabezpieczyłem już potrzebne materiały upublicznione .

mietek399'
                                      Piszesz o ludziach żyjących, którzy mogą się bronić przed obrażaniem ich przez oszczercę jeśli się ich powiadomi. Gorzej jeśli bagatelizuje się los ludzi pomordowanych w Katyniu. Oni nie mogą się bronić przed takimi opiniami pisanymi przez Leszka Żądło jeszcze na CUDzie:

2012-07-17 18:37 Leszek
                                      #
                                      , temat: Prawdziwa nauka, a duchowość

"Taaa. Stalin to był BARDZo zły człowiek. Zmuszał Ślązaków i Kaszubów wzietych do niewoli (gdy służyli w Wehrmachcie), by wstępowali do Armi polskiej. Bardzo zły!
                                      Jeszcze gorszy był dla SS-manów, dla których nie było litości.
                                      No i zamordował AŻ ok 20 tysięcy polskich oficerów, którzy zostali wzięci do niewoli i nie chcieli zaakceptować ustroju socjalistycznego. Tego mu dobrzy Polacy nigdy nie wybaczą.
                                      W tym czasie dobry Hitler wymordował ZALEDWIE 6 milionów obywateli Polski. I dobrzy Polacy, dzięki aktywności dobrych biskupów przebaczyli mu i prosili dobrych Niemców o przebaczenie!
                                      Dziś DOBRZY Polacy nie chcą pamietać, kto wyzwolił Polske spod hitlerowskiej okupacji.

A tak poważnie, to był zdecydowanie lepszy od demonicznego zbrodniarza Hitlera."

Usprawiedliwianie działań Stalina i to publicznie jest szczytem wszystkiego co najgorsze. Zdaniem Leszka Żądło powinniśmy być wdzięczni Stalinowi, a pomordowani w Katyniu są sami sobie winni, bo nie zaakceptowali socjalizmu i okupacji radzieckiej. Przypominam, że Stalin jest odpowiedzialny za śmierć kilkudziesięciu milionów istnień ludzkich i mam tu na myśli Rosjan, Ukraińców, Polaków i inne narody okupowane przez ZSRR. Zsyłki, wywłaszczenia, łagry, Sybir itd. To zafundował nam Stalin. Zastanawia mnie za co wdzięczny Stalinowi i Sowietom jest Leszek Żądło? To co głosi na forum designersites.pl/cudaducha/index.php, to jest coś więcej niż rusofilia.

Mietek, czy mógłbyś przysłać mi te zabezpieczone materiały na:

demaskujemy_oszustow@wp.pl

Pozdrawiam
                                      • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.10.14, 08:18
                                        demaskujemy_oszustow piszesz
                                        "Mietek, czy mógłbyś przysłać mi te zabezpieczone materiały na"
                                        materiały są np najwięcej w watku "Magia i mistyka w działaniach politycznych i społecznych. Dla osób o mocnych ner" z tym ,że dziś są jutro ich może nie być .
                                        Dlatego też piszę nie używając nazwisk kogo dotyczy sprawa , kto ubliża - ale Ci co często czytają ten wątek to wiedzą o kogo chodzi.

Oczywiście żyjący mogą się bronić tylko to jest małe forum i nie wiedzą pewno. Co do nie żyjących to takie ubliżające wypowiedzi też są karalne.
                                        • gones Re: Regresing, regresing, regresing. 05.11.14, 17:51
                                          Ten gościu jedzie sobie równo na forum cuda ducha. do tego tam nie ma krytyki ,bo gościu zaraz usuwa niewygodne posty i konta.
                                      • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 03.12.14, 08:43
                                        Facet Kopiuje informacje z internetu bo pewnie uważa ,że jego zwolennicy tylko na cuda ducha siedzą a czego innego nie umieją czytać .
                                  • angus158 Re: Regresing, regresing, regresing. 28.10.14, 18:51
                                    Dodam, że według zasad regrserów mogą regresingowi poddawane być osoby, które ukończyły szesnasty rok życia. W świetle polskiego prawa są to osoby małoletnie. O ile w wieku szesnastu lat młodzież może sama korzystać z porad lekarskich to nie dotyczy przecież regreserów, którzy lekarzami nie są pomimo, że klientów nazywają pacjentami o czym pisał m.in. Leszek Żądło w jednym ze swoich artykułów.
                                    • angus158 Re: Regresing, regresing, regresing. 28.10.14, 18:59
                                      A co Rosji i Malty to słusznie, droga wolna, jak komuś tak się w Polsce nie podoba i interes cudzego państwa przedkłada się nad własny to zawsze może przestać się męczyć i innych, na szczęście żyje w demokratycznym i wolnym kraju.
                                      • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 29.10.14, 08:11
                                        Oto Ci co stosują i nauczają o regresingu.

www.helios.friko.pl/regresing.htm
                                        Wprowadzenie w Polsce przepisów przez Parlament Europejski doprowadzi ich do zmiany zawodu.
                                        • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 29.10.14, 08:20
                                          Dariusz Loga pisze aby zostać regreserem -
                                          "Musisz przeprowadzić przynajmniej 20 ludzi przez udane sesje i opanować autoregresing"
                                          A ja pytam 20 udanych sesji a ile jest nieudanych .
                                          www.helios.friko.pl/regresing.htm Najwyższy czas aby regresingiem zajął się prokurator.
                                          Powinien ukazać się w internecie serwis gdzie będzie można się wypowiadać o tej metodzie
                                          • gones Re: Regresing, regresing, regresing. 05.11.14, 18:05
                                            Prokurator oczywiście ,że tak
                                            • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 06.11.14, 10:38
                                              Co wywołuje regresing i jego rozwój duchowy:
                                              Tekst linka
                                              "Mateusz

[#] « 2012-07-21, 15:11:46 »
                                              Przyszedł mi ten problem depresji nieproszony, kiedy akurat mam "wazniejsze" sprawy. Ale tak jest w rozwoju duchowym, że ruszając jeden temat nagle pojawia się coś na pozór niezwiązanego z tematem. Przyznam, że czuję skołowania i momentami nie wiem co i skąd.
                                              Przed rozwojem nie miałem wcale depresji nawet jakieś chandry jaka bardzo często spotyka ludzi. W czasie rozwoju od czasu do czasu coś się pojawiało co wyglądało na stany depresyjne i trwało jeden dzień. Potem zwiększyła się częstotliwość. Teraz widzę, że sie przedłuża, ale to dobrze, bo może nadszedł czas żeby to uzdrowić. Sam jestem zdziwiony co się pojawia. Mam kilka depresji, każda z innego powodu. Najpierw była to niemożność robienia tego, co się chce. Kiedy sobie powyjaśniałem różne sprawy odpuściło a ja zapomniałem co to depresja. Ale to nie koniec, ujawniły się inne depresje. Pojawiał się paraliż woli, co wyglądało tak, że niewielkie wyzwania i problemy urastały do niebotycznych rozmiarów i w żaden sposób nie dały się rozwiązać, a ja czułem się tak wycofany że już nie potrafiłem zdobyć się na żadne działanie. Były jeszcze inne, po rozwiązaniu których znikała depresja.
                                              Teraz czuję mega dużo smutków z bardzo wielu dziedzin. Do tego dochodzą lęki. To co jawiło mi się jako niewyjaśniony, trudny do precyzyjnego zdefiniowania stan depresji, objawia się konkretnymi, dołującymi myślami.

Czasem nie jest tak proso jak niektórzy mówią o swej depresji: patrząc w przeszłość czuję smutek, patrząc w przyszłość, lęki.

« Ostatnia zmiana: 2012-07-21, 15:15:17 wysłana przez Mateusz »"
    • mocaniola Re: Regresing, regresing, regresing. 20.09.14, 01:23
      Nie zamierzam z Tobą Grzegorz dyskutować i tłumaczyć się w sprawie Reiki, ani na inny temat związany z ezoteryką.
      Odpowiadam nie Tobie, ale tym osobom, których wprowadzasz w błąd.
      1/ Ani angus ani Maciej A nie są w Reiki
      2/ Nie jestem zobowiązany dyskutować i tłumaczyć się osobom, którzy i tak nie rozumieją systemu samouzdrawiania i uzdrawiania metoda Reiki. Żeby znać temat trzeba być na seminarium Reiki i otrzymać wiedzę od Mistrza lub Mistrzyni. Samo czytanie w internecie to zbyt mało, aby osiągnąć wiedzę na ten temat.
      3/ Wszelkie informacje na temat Reiki przekazywane są tylko uczniom.
      4/ Angus nie rozumie linii Reiki a opowiada brednie, jakie są nie na miejscu i niezgodne z stanem faktycznym.
      5/ Nie interesuje mnie Naczyński, nie znam go i nie mszę znać. Podobnie nie interesuje mnie, kto inicjował Naczyńskiego itd. Dla mnie jest to mistrz z linii przekazu, który przekazał wytyczne podpisując się i składając 3 pieczątki uwiarygodnił przekaz w linii. To mi wystarczy by przekazy, jakie przekazał mi mój Mistrz, kontynuować i przekazywać dalej.
      Jeśli Naczyńśki zaprzecza to jest kłamcą, gdyż posiadam jego własnoręczne podpisy i przekazy w stopniu Mistrza, Mistrza Nauczyciela i Wielkiego Mistrza. Jeśli Naczyński dalej będziesz pisał nieprawdę to będzie miał kłopoty. Ponieważ, każdy grafolog będzie mógł stwierdzić autentyczność jego pisma, podpisu i opieczątkowanych wytycznych w systemie Reiki.
      6/ Dla mnie istotny jest ostatni Mistrz lub Mistrzowie, którzy wiedzę w linii mnie przekazali.

Sprawa z Angusem toczy się w sądzie karnym za zniewagi i obelgi i poruszony zostanie temat publikowania błędnych informacji i wprowadzanie zainteresowanych w błąd oraz psucie mi opinii.
      Jestem po inicjacjach i dyplomowanym Mistrzem Nauczycielem i Wielkim Mistrzem w Reiki i kto jest poprzednikiem w linii niema dla mnie znaczenia.
      Każdy mistrz składa swój podpis i pieczątkę i odpowiada za kontynuowanie przekazów by były zgodne z tym, co zostały przekazane od twórcy
      Podobnie jest z Lewandowiczem.
      Robiłem kurs masażu i akupresury u Lewandowicza mam jego dyplom, czego nie może zaprzeczyć. To, że mam własną szkołę masażu to niema nic wspólnego z Lewandowiczem. Do szkoleń potrzebne są inne kwalifikacje a nie tylko dyplom Lewandowicza. Żadna zgoda Lewandowicza do prowadzenia działalności szkoleniowej nie jest mi potrzebna.
      Angus miesza pojęcie wymyślił sobie swoją wersję i opowiada brednie.
      To, że związałem się z jego byłą żoną nie oznacza by mieszał się w moje i jej życie niszcząc zaufanie i wiarygodność w tym, czym zajmuje się już do 14 lat.
      Nic nie upoważnia go do wtrącania się w moje życie, bynajmniej ode mnie takiej zgody nie otrzymał.
      Mam nadzieję, że niebawem skończy się szarganie opinii.

Po raz kolejny podkreślam, że nie zamierzam się tłumaczyć tu na forum i dyskutować z kimś, kto niema pojęcia, co i o czym pisze.
      Jeśli ktoś czegoś nie rozumie, tym bardziej, że było to już poruszane tu na forum, to niech cofnie się do poprzednich wpisów i poszuka odpowiedzi.
      Koniec dyskusji.
    • angus158 Re: Regresing, regresing, regresing. 21.09.14, 14:28
      Wszystko co piszę na temat ZU jest związane z jego działalnością zarobkową publicznie oferowaną nieograniczonej liczbie osób, a że wachlarz jego usług jest bardzo szeroki, w tym np. przedłużanie życia umierającej na raka mózgu dziewczynce o czym sam pisał, daje to każdej osobie, w tym mi prawo do odnoszenia się i krytyki. Jako że wyciągnął sporo pieniędzy od mojej rodziny podając się za profesjonalistę z wielu dziedzin, a okazało się, że nim nie jest , to może sobie zgłaszać, donosić itd.nie boję się.
    • mietek399 Re: Regresing, regresing, regresing. 26.09.14, 09:02
      APEL KOLEJNY DO STOSUJĄCYCH REGRESING

O NATYCHMIASTOWE ZAPRZESTANIE STOSOWANIA REGRESINGU.

Apelujemy O NATYCHMIASTOWE ZAPRZESTANIE STOSOWANIA REGRESINGU Apel dotyczy stosowania regresingu poprzez sesje na organizowanych szkoleniach, wczasach z regresingiem , zjazdach, kursach itd.
      Apel dotyczy również do natychmiastowego zaprzestania namawiania do sesji regresingu, werbowania osób do tego rozwoju , wmawiania członkom potrzebę stosowania i płacenia za regresing.
    • nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 29.09.14, 12:45
      mocznioła.. powiedz .. swojej osobie ( phy phy phy), że każdy w Polsce ma PRAWO POZYSKIWAĆ INFORMACJE I JE ROZPOWSZECHNIAĆ.

Nie trza mieć licencji i tym podobnych duperel..
      Ogólnie rzecz ujmując.. bardzo się dziwię, że zabierasz głos, bo w moim odczuciu ty sam sobie szkodzisz najbardziej!

Pozdro!
      nedzia
    • maltaniusz Re: Regresing, regresing, regresing. 05.12.14, 22:26
      W wielu miejscach można zrobić horoskopy urodzeniowe ale żadne nie są tak interesujące jak ten :) bo co z tego że zrobisz horoskop skoro nie wiesz jak go zinterpretować? Do tego dostałem 20 stron indywidualną interpretacji zawierającą pełen opis ascendentu, znaku zodiaku, aspektów planet i planet w domach. Naprawdę pomogło mi to zrozumieć wiele aspektów w moim życiu. Gorąco polecam!

horoskopy-online.pl/pp.html?key=4qedpntra3 :)
      • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 07.01.15, 07:16
        Jak upadły guru zagrzebał się w kozi róg.
        Tekst linka

"Leszek.Zadlo
        Global Moderator

Cuda Ducha
        [#] « 2015-01-07, 07:02:15 »
        To, co kto tu napisze względem zmiany mojego zachowania i jak to uzasadni, nie ma już żadnego znaczenia.
        Postanowiłem, że przez najbliższy miesiąc nie bedę się wtrącał w to, co się dzieje na Forum, chyba że zostanę o to poproszony w specjalnej korespondencji prywatnej. Jeśli sytuacja będzie odpowiadała FOrumowiczom przez co najmniej miesiąc, pozostawię im to FOrum do kompletnej destrukcji, jak wcześniej CUD.
        Historia się powtarza. Jak kto dba, tak ma."
        • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 07.01.15, 09:38
          Sugerowałbym aby nie miesiąc tylko na stałe. Wtedy to forum miałoby szanse przetrwać .No ale jeśli ktoś systematycznie usuwa wszelką krytykę wobec siebie przez usuwanie postów i banowanie uczestników ,którzy mają odmienne zdanie to tylko można siebie w ten sposób doprowadzić do tego ,że nawet współpracownicy nie wytrzymają .
          A tak z ręką na sercu to forum " cudowny portal " to my wszyscy wiemy dlaczego i przez kogo upadło.
          • demaskujemy_szarlatanow Upadek CUD-u -historia prawdziwa 07.01.15, 12:58
            Na CUDownym portalu swego czasu doszło do przestępstwa. Przestępstwa z art. 212 kk na szkodę mojego brata dopuścił się Leszek Ż. za co został skazany prawomocnym wyrokiem. (pamiętamy jego jasnowidzenia co do wyroków? Tego pan jasnowidz jakoś nie przewidział) Pomimo, że mój brat o nicku „demaskator ” nie łamał regulaminu, był notorycznie banowany przez Leszka Ż., który dokonywał dalszych przestępstw. O wszystkim była powiadomiona właścicielka Cudu i nie raczyła zrobić z tą niesprawiedliwością porządku. Doszło do sytuacji, że mój brat poinformował o zamiarze podjęcia kroków prawnych w stosunku do właścicielki ponieważ jego niezbywalne prawo do swobody wypowiedzi zagwarantowane przez konstytucję i prawa człowieka zostało naruszone właśnie na cudownym portalu. I co się stało? Otóż Pani Lalita napisała do brata, że jest jej przykro, wyparła się zażyłości z LŻ i krótko po tym liście (chyba na drugi dzień) zamknęła forum. Ot i cała prawda. Przez jednego człowieka-cenzora łamiącego prawo na forum wielu fajnych ludzi straciło miejsce spotkań gdzie spędzali czas tak jak chcieli i dyskutowali o tym co ich interesowało. Jeden człowiek pozbawił tylu uczestników forum wzajemnych znajomości, a może i przyjaźni, bo kontakty się przerwały. Wiem, że wielu ludzi cierpiało z powodu banowania przez „Leszka”. Musieli kombinować ze zmianą Nicków, bo walka na słowa z cenzorem i moderatorem była nierówna. A ilu uczestników dostało od niego darmową diagnozę o opętaniu, tak żeby reszta osób wierzących w nieomylność „Leszka” od tych „ opętańców” się odsunęła. Były też klątwienia z jego strony w kierunku niewygodnych dyskutantów, typu przepowiedzenie zachorowania na raka, alzheimera lub na to i na to. Tak, to bardzo uduchowiony człowiek. Dziwi mnie zawsze, że takie nikczemności widziane przez innych uczestników forów uchodzą mu na sucho. Ot taka podwójna moralność zwłaszcza u tych „duchowiaków” co lubią rozpisywać się o miłości, empatii i etyce.

Maciej A.
            • tuman76 Re: Upadek CUD-u -historia prawdziwa 07.01.15, 14:51
              O sytuacji jaka doszła na obecnym forum cuda ducha nie jest nowością . W tym wątku już dawno pisali użytkownicy .Ale dopiero teraz sami "duchowiacy " doszli do takich samych wniosków. Szkoda ,że tak późno . Ale lepiej późno niż wcale. Osobiście zostałem zbanowany przez L. tylko za to iż napisałem aby Ukraina była wolna i niepodległa.
              • snopek79 Re: Upadek CUD-u -historia prawdziwa 07.01.15, 17:05
                A CO Z TYMI CO UTRACILI SWOJE PIENIADZE KORZYSTAJAC Z USLUGI REGRESING JAK JA DO DZIS STARCONE KLINANSCIE TYSIECY .NAJLEPSZE TO ZE CI SAMI LUDZIE NADAL NAMAWIAJA INNYCH OBIECUJAC NAPRZYKLAD ZE " PO SESIJI REGRESINGU NIE POTRZEBNE BEDZIE ZADNE LECZENIE U SPECJALISTYLEKARZA BO REGRESING USUNIENIE PRZESZKODE " PIENIADZE WYDANE PLUS DOJAZDY KLIKA TYSIECY ZLOTYC DODATKOWE . JA WLLASNIE ZOSTALEM OSZUKANY DLATEGO ZE WSZEDLEM NA CUD - STRONE INTERNETOWA W KTOREJ BYLY INOFRMACE O TYM JAK TO CUDOWNIE "ZABIEG REGRESINGU" LECZY Z ROZNYCH CHOROB I BYLY DANE KONTAKTWOE DO LUDZI PODAJACYHC SIE ZA TERAPEUTOW . GDYBYM NIE TRAFIL NA TA STRONE NIE STARCILBYM WSZYSKICH SWOICH OSZCZE DNOSCI
                • tuman76 Re: Upadek CUD-u -historia prawdziwa 07.01.15, 18:39
                  snopek
                  Za to teraz trafiłeś na to forum i na ten wątek i już wiesz co to jest regresing i do czego służy i czego się można spodziewać . I dzięki tym innym forum twoja sytuacja już nie ma szans powtórzenia się .
                  Cudowny portal upadł i również upadnie to drugie cuda ducha A dlaczego ? bo w interesie samego L.Ż aby też zlikwidować to drugie forum bo to drugie forum zawiera już za dużo informacji ,które nie leżą w jego interesie.
    • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 07.01.15, 18:46
      Demaskujemy ....
      Co do cud portalu
      to by się potwierdzało bo nawet współpracownicy obecnego forum to potwierdzają.
      "
      Lynd Seagull
      Global Moderator

Absolute Victory Unlosing Seagull
      Status: Poszukujący
      [#] « 2015-01-07, 18:01:48 »
      Grześ,
      1. Forum byo pierwotnie mocno wspierane przez Leszka, przez co trzon użytkowników był podobny do tego tutaj. Forum jednak było ogólnie o rozwoju duchowym, więc jeśli ktoś mówił o innych ścieżkach i nie spotykał się ze zrozumieniem, bywał niezadowolony.
      2. Raz na jakiś czas pojawiał siię ktoś, kto nawracał całe forum, obrażając wielu użytkowników. W końcu dostawał bana, pisał zażalenie do właścicielki, właścicielka przypominała sobie o forum, kazała cofnąc bana, fukała na wszystkich by się grzecznie bawili i znikała z forum. Nawracacz mógł wesoło grać ludziom na nosie, aż mu się nie znudziło. Coś jak z Aster, ale trwające z rok.
      (Nawracaczmi byli m.in. czołowy polski tarocista w fazie na katolicyzmi i 40-letni, mieszkający z rodzicami prawiczek, który był inkarnowanym stwórcą wszechświata).
      3. Właścicielce i Leszkowi drogi się nieco rozeszły, bo zaczęła promować kogoś innego. Zwolennicy tych obu panów dogadywali się średnio, ale jakoś tam się omijali.
      4. Raz na jakiś czas pojawiał się skandal wokół Leszka, który bywa postacią, hm, polaryzującą ;) Skandalizujący mieli mniej lub bardziej sensowne powody ku temu. Ale prędzej czy później się to kończyło.
      4a. Aż końcu znajomy Leszka nadepnął komuś na odcisk, i pojawiło się kilka osób które uparcie zaczęły wklejać antyregresingowe łańcuszki i tłuc się na forum. I nie był to Kopergamin ;) To owa "grupa" o której Leszek wspomina. I rzeczywiście goście próbowali niefajnych rzeczy włącznie z szantażowaniem moderatorów/doxxingiem. Stąd te drakońskie zasady w stylu zatwierdzania nowych kont. Działa dobrze.
      (Ogłoszenie parafialne: jeśli ktoś rozsyła dziwaczne PW, prosimy o zgłaszanie ich albo na forum, albo przez opcję "zgłoś adminowi" w prawym dolnym rogu wiadomości.)

TL;DR Brak kierunku forum i brak zgody między moderacją a administracją.
      • demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing, regresing, regresing. 07.01.15, 19:49
        tuman76

ten fragment:
        "4a. Aż końcu znajomy Leszka nadepnął komuś na odcisk, i pojawiło się kilka osób które uparcie zaczęły wklejać antyregresingowe łańcuszki i tłuc się na forum. I nie był to Kopergamin ;) To owa "grupa" o której Leszek wspomina. I rzeczywiście goście próbowali niefajnych rzeczy włącznie z szantażowaniem moderatorów/doxxingiem. Stąd te drakońskie zasady w stylu zatwierdzania nowych kont. Działa dobrze."

No i widzisz jak to ludzie w autorytatywny sposób piszą głupoty. Chodzi mi o ten "szantaż". Otóż swego czasu LŻ na swoim facebooku pisał o mnie bardzo obelżywie. Obrażał też moje rodzeństwo. Do tych obelg podłączyli się inni znajomi LŻ m.in. pani znana jako Hydrozagadka. Nie przeszkadzało jej, że jestem wyzywany od czubów, wieśniaków wdychających opary z odchodów trzody chlewnej, nieuków, krótko mówiąc krew się lała. Owa pani w tą awanturę włączyła kogoś z mojej rodziny wymieniając jej nazwisko i tytuł naukowy. W międzyczasie LŻ zdążył napisać na cudaducha o mnie wymieniając moje nazwisko i nakłaniał wszystkich regreserów aby mnie pozwali, chociażby tylko po to, abym najeździł się po Polsce. Jego wpisy na mój temat z moim nazwiskiem do dzisiaj są na tamtym forum. Gdy spróbowałem się obronić dostałem bana na powitanie. Kolejne próby napisania czegokolwiek kończyły się wskazówkami od LŻ żebym się leczył psychiatrycznie. W końcu napisałem do właściciela designersites.pl z prośbą o usunięcie wpisów i żeby nie brali udziału w nagonce na moją rodzinę na fb LŻ i nie klikali idiotycznie "lubię to" pod każdym chamskim paszkwilem, bo jak mnie wkurzą, to przyjdę do ich domów i zeżrę im wszystkie zapasy z lodówki, czy coś w tym rodzaju. Ot i cały "szantaż". Prawda jest taka, że LŻ pisał o mnie co chciał, a właściciele forum nie dali mi możliwości odpowiedzi, a wiedzieli o wszystkim, czyli przyzwolili na łamanie moich konstytucyjnych praw do swobody wypowiedzi. Gdyby chociaż dla porządku skasowali wpisy LŻ na mój temat, to nie miałbym do nich żadnych pretensji, a tak to jest "niefajnie". Sami wplątują się w awantury i je podsycają. I ten Lynd Seagull też zabiera głos, a nie ma bladego pojęcia do jakich nikczemności dochodziło.
    • snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 07.01.15, 20:38
      CO Z TEGO WSZYSKIEGO PIENIEDZY NIKT NIE WRÓCI I STRACONEGO CZASU DOJAZDÓW NA TZW "SESJE REGRESINGU"- CZY CI KTORZY WYKONUJA TE USLUGI MAJA MORALNE PRAWO NAZYWAZC SIE TERAPEUTAM ??? CZY MOGA NAMAIWAIC DO WYDAWANIA PIENIEDZY OFERUJAC WYZDROWIENIE ? MOZE KTOS ODPOWIEDZIEC ,?GDZIE JEST JAKAS DOKUMENTACJA Z LECZENIA U RERESEROW ?JA ZADNEJ NIE DOSTALEM .ZA TE PIENIADZE MOGLEM SAMOCHOD? ILE OSOB WYDALO PIENIDZE NA TZW UZDRAWIANIE NA ODLEGLOSC KTORE BYLO PROPONOWANE NA CUDOWNYM PORTALU PRZEZ REGRESEROW ? SAM OSOBISCIE ZNAM TE OSOBY KTORE ODDALY OSSTANIE SWOJE PIENIADZE ? MOZE MI KTOS OPSOWIEDZIEC NA TO PYTANIE DLACZEGO JA MUSIALEM STARCIC I CI BIEDNI LUDZIE?
      • snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 07.01.15, 20:46
        DLACZEGO TO JA TERAZ MUSZE SIE BAC TYCH LUDZI I MUSZE SIE BAC PISAC NA FORUM CO MNIE SPOTKALO JAK ZOSTALEM WCIAGNIETY I STARCILEM WSZYSKIE SWOJE OSZCEDNOSCI?DLACZEGO NIKT NIC NIE ZROBIL NIE OCHRONIL MNIE PZRED TAKI LUDZMI KTORZY WPOLNIE I W POROZUMINIU DZIALI BO PRZECIEZ TO KLIKA OSOB SIE OGLASZA KTORE SIE ZNAJA I SZUKAJA NAIWNYCH .? DLACZEGO JA MAM POZNOSIC STARTY MORALNE I MATERIALNE TERAZ ?
        DLACZEGO DO TEJ PORY NIKT NIC NIE ZROBIL?
        • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 08.01.15, 07:54
          Wszyscy ci co współpracują i "naganiają" klientów są współodpowiedzialni za czyny dokonane. A L. i jego wyznawcy na odcisk nadepnęli wielu osobom .
          • snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 08.01.15, 16:29
            JESTEM CIEKAW CZY WOGOLE KTOWKOLWIEK CZYTA TO FORUM CHODZI MI O REGRESEROW?
            • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 09.01.15, 07:10
              Jak się można babrać we własnym gó...e ?
              Jest totypowy przykład sytuacji z forum cuda ducha . L. banował innych do tego stopnia ,że nabył się karmy trolai zaczął trolować na forum .A że nie wytrzymali tego kolesie a jemu zabrakło odwagi zbanować samego siebie to odszedł na miesiąc . Straty nie ma , a i ciszej się zrobiło.
              A na tym forum pisał nie będzie bo nie ma uprawnień moderatora i krytyki nie jest wstanie usunąć.
              • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 12.01.15, 21:43
                Snopek
                Piszesz:"DLACZEGO TO JA TERAZ MUSZE SIE BAC TYCH LUDZI I MUSZE SIE BAC PISAC NA FORUM CO MNIE SPOTKALO JAK ZOSTALEM WCIAGNIETY I STARCILEM WSZYSKIE SWOJE OSZCEDNOSCI?DLACZEGO NIKT NIC NIE ZROBIL NIE OCHRONIL MNIE PZRED TAKI LUDZMI KTORZY WPOLNIE I W POROZUMINIU DZIALI BO PRZECIEZ TO KLIKA OSOB SIE OGLASZA KTORE SIE ZNAJA I SZUKAJA NAIWNYCH .? DLACZEGO JA MAM POZNOSIC STARTY MORALNE I MATERIALNE TERAZ ?
                DLACZEGO DO TEJ PORY NIKT NIC NIE ZROBIL?"{

Cały problem w tym iż dotąd będą uzdrowiciele i oszuści oszukiwać dopóki będą naiwni tak bez zastanowienia ,bez sprawdzenia będą im oddawać pieniądze, bo im tylko o pieniądze chodzi
                • baba503jaga Re: Regresing, regresing, regresing. 12.01.15, 22:22
                  tuman76 napisał(a): Cały problem w tym iż dotąd będą uzdrowiciele i oszuści oszukiwać dopóki będą naiwni tak bez zastanowienia ,bez sprawdzenia będą im oddawać pieniądze, bo im tylko o pieniądze chodzi

Za oszustwo zawsze ponosi odpowiedzialność ten, kto oszukuje, nie osoba oszukana!
                  Człowiek ma prawo szukać pomocy wszędzie, również w regresingu. To, że ktoś inny zbija na tym kasę bez żadnych oporów moralnych, świadczy jedynie o oszuście, nie o naiwnosci korzystającego.

• demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing, regresing, regresing. 13.01.15, 00:01
                    Ręce opadają, taka obłuda cechuje skrajnych rusofili. Dostałem właśnie link:

Leszek.Zadlo
                    Global Moderator

Cuda Ducha
                    [#] « 2014-09-24, 20:29:00 »
                    "I... szczerze mówiąc, po 12 latach zmagania się z różnego rodzaju wolnosciowcami wypowiedzi na forach, którzy nawet z sobą samymi nie potrafią dojść do porozumienia, jestem już zmęczony.
                    A więc chcę, żeby byly przestrzegane JASNE REGUŁY GRY:
                    1 Nie walczymy o prawo poszanowania dla kanalii, zbrodniarzy, zdrajców i zwykłych przestępców. Nie zasłuzyli oni sobie na traktowanie ich z szacunkiem. Jesli ktoś chce o nich wypowiadać się z szacunkiem, to jego prywatna sprawa! I może to czynić. Ale nie ma prawa wymagać tego od innych.
                    2. Nie walczymy o wolnośc wypowiedzi dla osob, które złośliwie obrażaja, pomawiają czy znieważają osoby biorące udział w dyskusji na Forum. Nie wstawiamy się za osobami, które zostały zbanowane lub którym ograniczono swobodę wypowiedzi z powodu łamania prawa bądź Regulaminu!
                    3. Moderatorzy powinni koniecznie znać PRAWO. W tym Konstytucję oraz Kodeks karny. Znajomośc Kodeksu Cywilnego też może się przydac.
                    4. Na temat tego, co byśmy chcieli, a czego nie chcieli, możemy dyskutować, ale w oparciu o prawo!

Osoby, które nie chcą zaakceptować tych reguł, mogą przejśc na forum "wolnościowe" gazeta.pl i tam brykać do czasu, kiedy nie zajmie się nimi Prokuratura bądź właściwy sąd.
                    MAM NADZIEJĘ, ŻE TO JASNE? "

Ostatnie zdanie jest szczególne przede wszystkim dlatego, że autor tych słów został skazany prawomocnym wyrokiem właśnie z tych powodów jakie opisuje.
                    • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 13.01.15, 11:56
                      baba503jaga
                      Piszesz:
                      "Za oszustwo zawsze ponosi odpowiedzialność ten, kto oszukuje, nie osoba oszukana!
                      Człowiek ma prawo szukać pomocy wszędzie, również w regresingu."
                      Otóż ten kto wie,że to oszustwo a z niego korzysta jako pacjent czy jako np wykonawca czy podwykonawca i naciąga innych to ponosi odpowiedzialność . . Wszyscy co płacą oszustom to ich wspomagają a krzywdzą siebie i najbliższą rodzinę. Za krzywdzenie siebie też jest kara.
                      Problem w tym ,że są ludzie co pracują na pieniądze i umieją je umiejętnie wydawać i nimi zarządzać i im się dobrze powodzi. Ale są ludzie co zarabiają pieniądze i ich nie umieją wydawać odpowiednio np wspomagają oszustów itp ,im się żle powodzi , oni należą do grupy naiwniaków. są to w 100 % członkowie sekt i R.D , itp .Często oni oszukują i naciągają najbliższą rodzinę a wspomagają rzekomych uzdrowicieli - oszustów. Są to ludzie z zmanipulowaną psychiką bo się poddawali zabiegom ,szkoleniom, sesjom przez co są obecnie chorzy i pilnie potrzebują wsparcia psychologa oraz rodziny od której zostali celowo odciągnięci. itp
                      • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 13.01.15, 17:27
                        baba503jaga
                        piszesz:
                        "Za oszustwo zawsze ponosi odpowiedzialność ten, kto oszukuje, nie osoba oszukana!
                        Człowiek ma prawo szukać pomocy wszędzie, również w regresingu."
                        Otóż Ta Pani Poniższy post z cuda ducha szuka pomocy od dłuższego czasu u regresera . -poczytaj i wyciągnij wnioski amoże się jej zapytaj o koszty,

Inga
                        [#] « 2015-01-13, 17:12:38 »
                        Ja przez cały ten okres usiłowałam się wcielić ale nie mogłam się zaczepić do macicy. Autodestrukcja mi na to nie pozwalała.
                        Ale są inne przypadki.
                        Razem z moją regreserką wyciągałyśmy z astrala Cooka, który tam siedział do tej pory od czasów śmierci na Hawajach około 200 lat temu. Siedział tam tak długo bo umarł w takich okolicznościach, że nie mógł się oczyścić z emocji które ta śmierć spowodowała. Był wobec nich bezsilny i dopiero jak regreserka go z nich oczyściła to mógł się wcielić. Inne osoby, Hawajczycy też tam siedzieli od 200 lat, po tym jak ich wysadziłam w powietrze. Do tej pory byli w szoku po tej śmierci.
                        Natomiast mój inny przyjaciel siedział od wielu lat w astralu bo się bał zemsty za to co zrobił ludziom. Dopiero gdy go uspokoiłam i wyjaśniłam że już nikt na niego nie poluje, poczuł się bezpiecznie i się wcielił.
                        Nie wiem na jakiej zasadzie te dusze potrafią tam siedzieć. Zresztą nieraz się słyszy o duchach straszących gdzieś na zamkach. Ci ludzie też nie potrafią się wcielić.
                        • baba503jaga Re: Regresing, regresing, regresing. 13.01.15, 21:54
                          Niezależnie od kosztów w jednostkach monetarnych, tu jest koszt - zdrowie psychiczne tej kobiety... To nawet nie jest smutne, to co tu zacytowałeś - przeraża... Ta kobieta nie moze obronić się przed oszustem, który jej to zrobił a więc gdzież jej wina??? Ten kto doprowadził ją do tego stanu powinien odpowiedzieć.... Horror
                          • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 14.01.15, 08:27
                            Przypadków takich na forum cuda ducha jest dużo. Ten tylko tak wyrywkowo podałem z ostatniej chwili. Bez większego wysiłku można takich przypadków na forumTekst linka znajść dziesiątki. dziesiątki osób zmanipulowanych co nie są się już w stanie sami obronić .

baba503jaga dzięki za wpisy ,ale mnie też to przeraża .
                            • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 14.01.15, 23:27
                              Na cuda ducha nowy się pyta o regresing i zaraz uzyskuje odpowiedź

"Mariusz

Status: Zaawansowany
                              [#] « 2015-01-14, 11:18:53 »
                              Płaci się za sesję. U Leszka 150 zł za godzinę chyba. Nigdzie w medycynie nie jest praktykowane płacenie za uzdrowienie (albo bardzo rzadko), bo żaden uzdrowiciel ani lekarz nie ponosi odpowiedzialności za to, czy klient szczerze przykłada się do zaleceń czy nie. A od tego ostatniego wszystko zależy. Uzdrowicie gwarantuje tyle że wykona wszystko zgodnie z najlepszą swoją wiedzą i intencjami.
                              A gwarancji uzdrowienia udzielamy sobie my sami :-)
                              « Ostatnia zmiana: 2015-01-14, 11:21:04 wysłana przez Mariusz »"
                              Po wzięciu pierwszej sesji klient się dowie ,że musi być najmniej trzy itd
                              • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 25.01.15, 11:13
                                Leszek Żądło na swoim forum obiecał ,że miesiąc nie będzie pisał :
                                "Leszek.Zadlo
                                Global Moderator

Cuda Ducha
                                [#] « 2015-01-07, 07:47:07 »
                                Z UWAGI NA TO, ŻE DAJĘ SOBIE CO NAJMNIEJ MIESIĄC NA ODSAPNIĘCIE OD ATMOSFERY FORUM, PROSZĘ O KONTAKT NA FACEBOOKU (JEŚLI MA BYĆ SZYBKI), LUB NA MAILA."

Niestety po 18 dniach znowu pisze .Myślałem ,że sobie tam na cuda ducha miesiąc odpoczniemy a tu znowu go mamy .podobnie jak z wyjazdem na Maltę do dziś nie wyjechał a obiecywał wyjazd i pisał
                      • baba503jaga Re: Regresing, regresing, regresing. 13.01.15, 20:00
                        tuman76
                        Zgadzam się z Tobą w 100%!
                        A szczególnie podoba mi się, ze Za krzywdzenie siebie też jest kara. Za krzywdzenie siebie - największa kara. Szkoda, że nie wszyscy to rozumieją!
                        Natomiast oczywiście nie miałam na myśli tych, co korzystają wiedząc, że są oszukiwani, lecz tylko naiwnych, co wierzą, że robią dobrze, a są oszukiwani.
    • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 27.01.15, 10:10
      Oj ,klamczuszek ,klamczuszek z tego L.Z .
      MOze te halucynacje o karmie i przebywaniu w niebie tylko 1 rok wedlug zaslug karmicznych,
      to tez bajki na resorach .
      • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 31.01.15, 07:43
        L.Z pisząc na cuda ducha o problemach - stało mu się to samo co Sław.Majdzie .
        • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 31.01.15, 10:58

KorneliaX

Zobacz profil Prywatna wiadomość (Offline)
          [#] ? 2015-01-26, 21:41:39 ?
          A ja napiszę coś poza dyskusją o właściwej formie komendy. Myślałam, że Barsy to jednak bardziej takie 'abrakadabra' zmieniające życie, a jestem po 22 sesjach i doszłam do punktu, że jednak sama muszę je zmienić. Trochę liczyłam, że samo zrobi się w cudowny sposób, niestety nie, szkoda ;( I chociaż komuś usunęłam uporczywe migreny w trakcie jednej skróconej sesji okazuje się, że na stałe (tzn. przez jakiś miesiąc pojawił się jeden atak zamiast codziennych), to nie mogę powiedzieć, że ta metoda zadziała u każdego i to w sposób w jaki by sobie życzył. U mnie na przykład jako skutek uboczny pojawiła się bezsenność, a wcześniej nie miałam takich problemów. Nawet jak uda mi się zrelaksować i zasnąć ok. 24, to budzę się po godzinie, czy dwóch i znowu nie mogę zasnąć przez jakąś godzinę, czy dwie... Dzisiaj w skali od 1 do 10 oceniam swój nastrój na minus 3. Dziękuję za uwagę ;)

• dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 31.01.15, 11:00
            KorneliaX

Zobacz profil Prywatna wiadomość (Offline)
            [#] ? 2015-01-26, 22:23:43 ?
            hahaha, Joanna, dobre zmiany też przychodziły po drodze. Na przykład spełniłam swoje marzenie i zapisałam się na pole dance, a przed chwilą wygrałam torebkę w konkursie na facebooku, bo moja nazwa okazała się najfajniejsza ;)

Ale bardziej kluczowe sprawy leżą i kwiczą, nie mam pracy, zawiesiłam działalność, bo pomysł na biznes nie wypalił, zarejestrowałam się dzisiaj w Urzędzie Pracy, gdzie natrafiłam na szczególnie jadowitą urzędniczkę, (wszystkie gęby od rana wydawały mi się straszne, miałam taki nastrój związany z niedospaniem, jakbym obudziła się do jakiegoś koszmaru, więc oczywiście trafiła mi się ta najbardziej urocza ;)). Ech... Zamówiłam u Tomasza tę serię zabiegów na dobrobyt, mam nadzieję, że jak koszmary już wylazły to zechcą się pouzdrawiać.

Sylvia
            Narazie raczej "oprócz Barsów" ;) Ale możliwe, że wrócę. To co napisałaś w środkowym akapicie jest cholera cenne. Poza tym łatwiej mi się otwierać i komunikować z ludźmi nie ignorując tego co jest nie tak. Z babą się ścięłam, ale byłam przy tym sobą i nie żałowałam potem żadnej swojej reakcji.

Frisky
            No właśnie teraz czuję, że muszę zrobić przerwę, porozwiązywać niektóre sprawy w życiu i jak piszesz ugruntować się. A moc zmiany przecież mam, bo już z niej kiedyś korzystałam.

Chociaż trochę marzyłam, że wszystko będzie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, ech... Może opadło trochę tiulów i koronek z moich wyobrażeń.

Kolejna ofiara cudownego guru !
            • tuman76 Re: Regresing, regresing, choroba 05.02.15, 08:21
              Ja również przestrzegam przed regresingiem.
              • tuman76 Re: Regresing, regresing, choroba 06.02.15, 19:54
                Panie Żądło
                przeczytałem w innym wątku iż oprócz regresingu zajmujesz się jeszcze innymi niżej wymienionymi metodami.Czy mógłby Pan dostosować cennik do tych metod

Egzorcyzmy
                Regresing
                Rebirthing
                Czakroterapia
                Terapia krzyzowo czaszkowa
                Synchornizacja polkul mozgowych
                Zdejmowanie wezlo I krzyzy karmicznych
                NLP
                Dianetyka
                Kundalini joga
                Kirja joga
                Hatha joga
                Asthanga joga
                Radza joga

Huna
                Biotron
                Oregona
                kineziologia
                mikrokinezjologia
                hellingera terapia
                Secret
                Terapia Suligi
                Lomi lomi
                Aktingi-dekodyka
                Technika uwalniania Lestera
                Theta metoda
                Metoda dwupunktu

Mudry
                Qigong
                Tai chi
                Metoda Silvy
                Deir
                Metoda Bronnikowa
                Metoda One Brian
                Metoda Lazariewa
                Reichera
                GRudziejewa
                WHH
                Metoda Grzesiaka
                Osho metoda
                Medytacja Vipassana,zen
                Huna
                Hoopnopoono 40 metod
                Bars metoda
                • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, choroba 07.02.15, 11:31
                  Harmonizacja półkul mózgowych 70 zł/ zabieg
                  Zanim zamówisz, przeczytaj: www.ezosfera.pl/leszek/artykul/677
                  Usuwanie węzłów i krzyży karmicznych 200 zł/ godz.
                  Zanim zamówisz, przeczytaj: www.ezosfera.pl/leszek/artykul/676
                  • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, choroba 07.02.15, 11:32
                    CENNIK USŁUG LESZKA ŻĄDŁO:

* Analiza rozwoju duchowego:

Cena 185 zł. Tytuł wpłaty ARD, Czas oczekiwania ok. 1 miesiąca (może się wydłużyć)

* Analiza porównawcza związku:

Cena 60 zł. Tytuł wpłaty APZ, Czas oczekiwania ok. 1 tygodnia (może
                    się wydłużyć)

* Analiza kandydatów na pracowników:

Cena 25 zł od osoby.
                    Na stanowiska kierownicze cena do negocjacji. Tytuł wpłaty APR

* Badanie przydatności do zawodu:

Cena 10 zł od każdego proponowanego do badania zawodu.
                    Tytuł wpłaty AZ

* Badanie przyczyn zaburzeń samopoczucia, psychicznych i zdrowia
                    Cena 25 zł. Tytuł wpłaty EGZ.

* Ekspertyza teleradiestezyjna:

25 zł za plan mieszkania lub działki. Tytuł wpłaty ER

* Ekspertyza radiestezyjna:

Cena 2 zł/ metr kwadratowy, nie mniej niż 50 zł + koszt dojazdu

* Założenie ekranu ? odpromiennika radiestezyjnego:

Cena ekranu. od 20 zł do max. 450 zł

* INDYWIDUALNA SESJA REGRESINGU lub KONSULTACJA:

Cena 150 zł za godz. Dla stałych klientów zniżki. (z wyjątkiem weekendów)

* Zabieg wahadłami leczniczymi WL , MiM , ME:

Cena 50 zł. (z wyjątkiem weekendów)

Proszę o telefoniczne lub mailowe uzgodnienie terminu USŁUG i BADAŃ
                    PRZED DOKONANIEM WPŁATY!
                    • tuman76 Re: Regresing, regresing, choroba 07.02.15, 13:12
                      A co z jasnowidzeniem i jasnoczuciem ( nie rozporkowym )?
                    • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, choroba 07.02.15, 13:55
                      Od tego ma L:Z. innych naiwniakow jak te tutaj ,100 lat Rozwoju osobistego ,41 metod i fotografowania sie pod zarowka 2000 Watt nad glowa i nadal tylko ciemno, ciemno wszedzie ,co to bedzie ,co to bedzie ,jak klienci naiwniacy nie przyjda !

Sylwia Wolf-Wilczynska - trener EFT, Theta Healing DNA3, Regreser, Matryca Energetyczna, Instruktor Bars, więcej www.ezosfera.pl/sylwiawolfO sobie:Wieloletnia praktyka w rozwoju duchowym i osobistym - Regreser, trener EFT, Theta Healing DNA3, Matryca Energetyczna
                      • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, choroba 07.02.15, 13:59
                        Te tutaj tez ma L.Z. ,ktora po 2000 regersingow nadal straszy powodzeniem w zwiazku w ktorym juz nic nie ma ,bo magia sie skonczyla ,a klienci od lomi lomi pouciekali od nadmiaru wkladanych im w ciala wlasnych obciazen magicznych .Teraz Barsy sa modne czyli wkladanie klientowi do glowy osobistych obciazen,
                        a co tam , niech klient ma za naiwnosc !Zasluzyl !

Kinga Roszczyniała, www.czysteswiatlo.com (konsultacje,analizy,wypalanie węzłów,sesje regresingu, sesje i szkolenia z terapii Bars)
    • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 07.02.15, 14:14

Olga Szarzala

Zobacz profil Email Prywatna wiadomość (Offline)
      Olga Sarzała olga.sarzala@gmail.com :)
      Status: Uzdrowiciel
      [#] ? 2013-05-08, 16:21:43 ?
      Od około 25 maja zapraszam na zabiegi do Wrocławia

Zabiegi na odległość oczywiście aktualne

1. Harmonizacja półkul mózgowych - 50zł/zabieg
      2. Wypalanie węzłów i krzyży karmicznych - 150zł/godzina
      3. Wypalanie aury - 200-300zł/zabieg/zabiegi

Często spotykam się z pytaniem i nie tylko ja, co jeśli nie ma harmonii półkul a chciało by się zabieg uzdrawiania. Można robić jak naj bardziej, gdy poczuję że można, lecz bez usuwania węzłów, krzyży, bez pracy w kanałach energetycznych. Można śmiało pracować a ciałami energetycznymi i czakrami. Cena zabiegu jednak taka sama, czyli 150zł za godzinę.

#Prosta metoda dorobienia do pensji.
      A co jest z tym oczyszaniem ,jesli klient nie wierzy w czakaramy ,karme i inne takie ?
    • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 07.02.15, 14:23

Olga

Zobacz profil Email Prywatna wiadomość (Offline)
      Olga Sarzała olga.sarzala@gmail.com :)
      Status: Uzdrowiciel
      [#] ? 2013-03-24, 14:38:23 ?
      Notatka do zabiegu harmonizacji,
      Ten zabieg jest doskonały dla wszystkich osób także nie rozwijających się. Można go jeśli jest zgoda zamówić dla kogoś, dla męża, żony, kogoś nam bliskiego. Harmonizacja uspokaja, reguluje, leczy, poprawia. Nawet jak parametry wymiany informacji są dość dobre to warto go robić osobom żyjącym w stresie [ a które sie nie rozwijają] . Czyli: harmonizacja służy podniesieniu parametrów ale przede wszystkim służy harmonizowaniu się a jak nie ma harmonii bo jest burzona różnymi czynnikami- można ja stosować więcej niż ustalone ramy.
      Świetny dodatkowo zabieg dla wszystkich którzy ćpali, stosowali używki lub wpadali w inne ciężkie klimaty.
      Pozdrawiam:)

a mialo byc ze bez zgody klienta nic nie WOLNO MU ROBIC !ANI EGZORCYZMOW ANI HARMONIZACJI POLKUL MOOZGOWYCH !
      • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 09.02.15, 23:58
        dopierala1988
        Osoby ,które tutaj uwidaczniasz z cuda ducha już znacznie oziębły.Są mało aktywne na cuda ducha .Wiele osób odeszło z cuda ducha i to dzięki BRACIOM ANGUS i kilku jeszcze osobom ZOSTALI SPROWADZENI NA DOBRĄ DROGĘ .
        Ostatnio pojawił się nowy narybek nieświadomy i zmanipulowany ,którym trzeba współczuć , ale trzeba im też pomóc. Jest jeszcze ta część co się opamiętała,ale tkwi w tym jeszcze, ale przynajmniej są mniej szkodliwi dla innych.
        • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 10.02.15, 11:48
          Ktos afirmuje ,ze przyciaga nastepne pokolenie mscicieli ,by sie na nich zemscici ,
          a niwniacy weirzacy ,ze dzieki afirmacja uzyskaja moc wplywania na otoczenie i zdobycia bez pracy duzych sum pieniedzy ,daja sie zlapac w siec !
        • snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 10.02.15, 12:29
          WEDLUG MOJEJ OPINII ZABIEGI "UZDRAWIANA" NA ODLEGLOŚC TO ZWYKLE WYCIAGANIE PIENIEDZY JAK MOZNA KOGOS NA ODLEGLOSC LECZYC?I WZIASC ZA TO PINIADZE ?OSOBY KTORE TO WYKONUJA KAZA SOBIE PRZESYLAC ZDJECIE PO TO - JAK TWIERDZA ZEBY PODSTAWIE ZDJEICE STWIERDZIC CHOROOBE !!!!!!!!!! SZOK SZOK ZASTANAWIAM SIE JAK MOZNA ONCEJ OSOBIE WYSYLAC SWOJE FOTROGRAFIE I JAK MOZNA DIAGNOZOWAC NA PODSTAWIE ZDJEICE BIORAC ZA TO PINIADZE - TO ZWYKLE NACIAGACTWO . DO OSOB .KTORE CZUJA SIE POKRZYWDZONE
          • tuman76 Re: Regresing, lista regreserów 10.02.15, 13:55
            LISTA REGRESERÓW.
            Część a nawet większość została uświadomiona i zaprzestała działalności regresingu. W tej chwili LISTA REGRESERÓW SŁUŻY TYLKO DO CELÓW REKLAMOWYCH w pozyskiwaniu nowych członków . Jeśli ktoś chce to może sobie sprawdzić . Można zadzwonić i umówić się na regresing lub za pomocą poczty elektronicznej . wtedy się przekonacie ,że tak naprawdę to niewielka ilość już ich została.
    • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 11.02.15, 13:11
      Pytania do Leszka Żądło / Odp: Pytania różne do Leszka
      ? dnia: 2015-01-04, 02:51:00 ?

TAKIE KLĄTWY MOGĄ DZIAŁAĆ NA ZASADZIE
      1) PRZENOSZENIA telepatycznego pamięci rodowej lub
      2) ZAPISU w pamięci komórkowej.
      Rozwiązuje się za pomocą:
      1. Ustawień Hellingera, wypalania klątw,
      2. Terapii uzdrawiających pamieć komórkową BARS, mikrokinezyterapia, wypalanie węzłów karmicznych, wypalania klątw, a czasami udaje sie to za pomocą regresingu.

Latwy zarobek na naiwnosci ludzkiej !
      • snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 11.02.15, 13:37
        DLACZEGO PANSTWO NIE SZUKACIE POMOCY W INSTYTUCJACH PANSTWOWYCH?
        • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 11.02.15, 14:47
          OCZYWIŚCIE SNOPEK NALEŻY ZGŁASZAĆ WSZYSCY POKRZYWDZENI POWINNI ZGŁOSIĆ[b]DO OKRĘGOWEJ IZBY LEKARSKIEJ/b]
          • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 13.02.15, 08:29
            Wszyscy oszuści ,szarlatani ,pseudouzdrowiciele to chcieliby aby ich występki były wybaczane PO TO ABY DALEJ MOGLI KRZYWDZUĆ INNYCH W CELU OSIĄGANIA KORZYŚCI FINANSOWYCH Ktokolwiek został skrzywdzony przez wyżej wymienionych powinien ZGŁOSIĆ TEN FAKT DO OKRĘGOWEJ IZBY LEKARSKIEJ świadczenie usług medycznych bez stosownych uprawnień jest karalne w wyniku czego OKRĘGOWA IZBA LEKARSKA zleci prokuraturze ślectwo z urzędu .
            • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 13.02.15, 11:36
              CENNIK USŁUG LESZKA ŻĄDŁO:

* Analiza rozwoju duchowego:

Cena 185 zł. Tytuł wpłaty ARD, Czas oczekiwania ok. 1 miesiąca (może się wydłużyć)

* Analiza porównawcza związku:

Cena 60 zł. Tytuł wpłaty APZ, Czas oczekiwania ok. 1 tygodnia (może
              się wydłużyć)

* Analiza kandydatów na pracowników:

Cena 25 zł od osoby.
              Na stanowiska kierownicze cena do negocjacji. Tytuł wpłaty APR

* Badanie przydatności do zawodu:

Cena 10 zł od każdego proponowanego do badania zawodu.
              Tytuł wpłaty AZ

* Badanie przyczyn zaburzeń samopoczucia, psychicznych i zdrowia
              Cena 25 zł. Tytuł wpłaty EGZ.

* Ekspertyza teleradiestezyjna:

25 zł za plan mieszkania lub działki. Tytuł wpłaty ER

* Ekspertyza radiestezyjna:

Cena 2 zł/ metr kwadratowy, nie mniej niż 50 zł + koszt dojazdu

* Założenie ekranu ? odpromiennika radiestezyjnego:

Cena ekranu. od 20 zł do max. 450 zł

* INDYWIDUALNA SESJA REGRESINGU lub KONSULTACJA:

Cena 150 zł za godz. Dla stałych klientów zniżki. (z wyjątkiem weekendów)

* Zabieg wahadłami leczniczymi WL , MiM , ME:

Cena 50 zł. (z wyjątkiem weekendów)

zabieg wahadalami leczniczymi ,a ilu po nim umarlo ?
              Czy ci umarli nie oddadza krzywdy im zadanej ?
              • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 13.02.15, 11:56
                Bardziej chodzi o świadczone usługi pacjentom, klientom ,do których się nie posiada uprawnień i robi się szkodę medyczną (psychomanipulacje ,wymuszony oddech ,tężyczka,wykorzystywanie choroby do osiągnięcia celów finansowych,( płacenie za usługi co jest tu w internecie ewidentnie jawne ) itd.........
                • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 14.02.15, 12:31
                  BARDZIEJ CHODZI O ILE SIE ZASZKODZILO KLIENTOM OFERUJCA USLUGI BEZ POKRYCIA WIEDZA RZETELNA MEDYCZNA !
                  CI WSZYSCY KTORZY POUMIERALI OD REGERSINGU PRZEZ TE 30 LAT JEGO ISTNIENIA ZLOSZA SIE WKROTCE
                  !PODOBNO INKARUNJA JUZ ROK PO SMIERCI !
                  • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 15.02.15, 17:29
                    dopierala1988
                    Jeśli wiesz o przypadkach poumierania to MASZ OBOWIĄZEK zgłosić ten fakt w PROKURATURZE.

Ostatnio zauważyłem iż niektórym regreserom piszącym na forum cuda ducha przybyła stecjalność terapia bars

Co do wywałek poregresingowych to jest co czytać na forum cuda ducha w postach.
    • snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 16.02.15, 15:37
      JA ODDALEM IM TZN NA REGRESING WSZYSTKIE SWOJE PIENIADZE I DZSIAJ BARDZO TEGO ŻAŁUJE .
      • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 22.02.15, 07:34
        Od poniedziałku Tydzień Pomocy Osobom Pokrzywdzonym Przestępstwem
        Tekst linka
        • snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 22.02.15, 18:22
          NIE POLECAM REGRESINGU- O TO PRZYKLAD REGRESERA KTORY OFERUJE UZROWIENIE PRZEZ REGRESING Z CHOROB I JEST NA LISCIE REGRESERÓW -SZANOWA PANI KATARZYNA JEŻOWSKA ZAOFEROWALA SESJE REGRSINGU TWIERDZAC ZE PO TYM ZABIEGU LUDZIE KTORZY MIELI WSKAZANIE DO OPERACJI NIE BEDA JUZ POTZREBOWAC TEJ OPERACJI BO NIE BEDZIE TAKIEJ POTRZEBY -TAK WIERDZILA KATARZYNE JEŻOWSKA Z KATOWIC UL JANKEGO -REGRESER GRUPOWY .OCZYWISCIE ZABIG JEST PLATNY I KSZTUJE OKOLO 100 ZL ZA GODZINE
          • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 24.02.15, 17:24
            KTO UWALNIA Z OPETANIA PRZEZ LESZKA ZADLE I JEGO KLIKE ?
            ANGELIKE SOBCZAK KINGE ROZCZYNALE MAGDE ZADLO SYLWIE WILK WILCZYNSKA ?
            KTO JEST SILNIEJSZY W POLSCE OD PANA PIEKIEL ?
            • atman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 25.02.15, 13:52
              Każdy pleban skutecznie tylko trzeba dawać na tacę co niedzielę do końca życia bo inaczej problem natychmiast wróci !
              • snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 27.02.15, 10:01
                DALCZEGO CI LUDZIE NIE ODPOWIEDZA ZA TO??????
                • atman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 27.02.15, 10:06
                  Może dlatego, że Bóg ich chroni ?
                  • dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 27.02.15, 13:11
                    wSZEDZIE PELNO OPETANYCH PRZEZ L Z I ANNE ATRAS
                    ZLO MA SIE DOBRZE ZAWSZE I WSZEDZIE I SAMO SIE DOBRZE CHRONI KASUJAC PIENIEDZE ZA SZKODZENIE NAIWNYM !
                    • tuman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 27.02.15, 14:25
                      Ciekawe czy wszyscy regreserzy na czele z LESZKIEM ŻĄDŁO zakupili sobie kasy fiskalne
                      od 1 marca 2015 r.
                  • dayandthenight Re: Regresing, regresing, regresing. 28.02.15, 00:04
                    Bog nie musi sie fatygowac. Nie ma za ich pociagnac do odpowiedzialnosci
                    • dayandthenight Re: Regresing, regresing, regresing. 28.02.15, 00:05
                      nie ma za co, znaczy.
                      • tuman76 Re: Regresing, regresing, choroba. 01.03.15, 08:21
                        Na forum cuda ducha jeden najprawdopodobnie chory psychicznie człowiek podając się za uzdrowiciela od dłuższego czasu krytykuje wszystko w Polsce - rząd ,polityków ,lekarzy szczepionki itd . Jego idolem jest Putin NAJLEPIEJ WEDŁUG NIEGO TO NIESZCZEPIĆ DZIECI NIECH EPIDEMIA BĘDZIE POLSKĘ WCIELIĆ DO ROSJI ,SŁUZBA ZDROWIA NIECH UPADNIE A SZARLATANI BEDĄ UZDRAWIAĆ . ŻENADA . NO ALE CHOROBA NIE WYBIERA . zYCZĘ POWROTU DO ZDROWIA.
                        • snopek79 Re: Regresing, regresing, choroba. 01.03.15, 08:57
                          MOZNA WIEDZIEC O KOGO CHODZI? ??
                          • tuman76 Re: Regresing, choroba.sekta 01.03.15, 19:07
                            Znalazłem ciekawy tekst do poczytania i wyciągnięcia wniosków
                            Tekst linka

Jest dosyć dużo informacji o regresingu.
                            Co Państwo sądzicie??????
                            • tuman76 Re: Regresing, choroba.sekta 02.03.15, 07:46
                              tutaj kolejny tekst do poczytania

Tekst linka
                              • ppp7771 Re: Regresing, choroba.sekta 03.03.15, 15:45
                                w związku z niekorzystną pogodą i wiejącym wiatrem co bardziej skłonni mają wywałki o czym można się przekonać czytając dziś posty na cuda dycha
                                Tekst linka
                                • ppp7771 Re: Regresing, choroba.sekta 04.03.15, 07:45
                                  Poprawa pogody goście wyluzowali
                              • dayandthenight Re: Regresing, choroba.sekta 06.03.15, 21:33
                                www.youtube.com/watch?v=VGlRSYU2ais
                                Z DEDYKACJA, oldschoolowe
                                • ppp7771 Re: Regresing, choroba.sekta 08.03.15, 01:19
                                  Co fakt to fakt czytając link poniższy . WALKA SEKT
                                  Tekst linka
    • karolinazberlina Re: Regresing, regresing, regresing. 05.03.15, 17:39
      youtu.be/Pzr6SdHpdU4

mozna tez i bez regresingu
      • olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.03.15, 17:55
        Już Józef Piłsudski powiedział: nie wierz we wszystko, co zobaczysz w internecie.
    • snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 08.03.15, 08:22
      JEDEN Z REGRESEROW GRUPOWYCH ZNOW NACIAGA NA SESJE I ZAJECIA W KATOWICACH :PROPONUJE SESJE REGRESINGU ODPLATNIE OFERUJAC POMOC W ODZYSKANIU ZDROWIA I SUKCES MATERIALNY CO O TYM SĄDZICIE ?
      • atman76 Re: Regresing, regresing, regresing. 08.03.15, 08:47
        Sądzimy, że to zajebisty pomysł. Dzięki temu każdy kto jest zdolny korzystać z regresingu będzie mógł sobie w ten sposób pomóc.
        • snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 08.03.15, 09:30
          jEDEN Z REGRESEROW GRUPOWYCH ZNOW NACIAGA NA SESJE I ZAJECIA W KATOWICACH :PROPONUJE SESJE REGRESINGU ODPLATNIE OFERUJAC POMOC W ODZYSKANIU ZDROWIA I SUKCES MATERIALNY CO O TYM SĄDZICIE ? LUDZIE CZY JESDYS SKONCZY SIE TO NACIAGACTWO NA PIENIADZE LUDZI CHORYCH ?MNIE TEZ NACIAGNELI I ROBIA TO DALEJ
    • ppp7771 Re: Regresing, regresing, regresing. 08.03.15, 19:48
      Gdy sięwpisze nr telefonu w internecie to :
      Gabinet Psychiatryczny mgr K. Jeżowska
      Dane adresowe:
      gen. Jankego 125a / 3
      40-546 Katowice
      śląskie
      Dane kontaktowe:
      Tel: 602699441
      GSM: 602699441
      • demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing, regresing, regresing. 09.03.15, 09:22
        ppp7771

Też skontaktuj się ze mną, bo mam dla Ciebie krótką i ważną informację.
        • ppp7771 Re: Regresing, regresing, regresing. 09.03.15, 11:04
          Dziwna sprawa z tym regreserem Na liście regreserów jest . Natomiast już od dawna jest reklama w internecie jako lekarz psychiatra i reklama gabinetów pod tym samym adresem i pod tym samym nr telefonu .
          Czyżby pacjent szedł do psychiatry a otrzymywał usługi niekonwencjonalne typu regresing.?
    • ppp7771 Re: Regresing, regresing, regresing. 09.03.15, 07:26
      To kim jest K.Jeżowska ? lekarzem psychiatrą czy regreserem ,czy jedmym i drugim?
      Jednym i drugim nie może być !. Albo ktoś tej Pani umieścił reklamę w intermecie ,że jest lekarzem złośliwie , albo tą Panią ktoś z Okręgowej Izby Lekarskiej musi się zająć. W każdym razie ten fakt internetowy trzeba sprawdzić.
      • demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing, regresing, regresing. 09.03.15, 09:10
        snopek79
        Skontaktuj się ze mną w sprawie Katarzyny Jeżowskiej. Mam kilka pytań do Ciebie odnośnie owej pani. Napisz do mnie na:

demaskujemy_oszustow@wp.pl

pozdrawiam
        Maciej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka