zephyr1 Re: Regresing, regresing, regresing. 22.07.15, 23:32 chwdp44 napisał(a): > Też raczej nie jestem zadowolony z tego, że przez jednego, bez urazy, buraka po > podstawówce ludzie czepiają się całegoż tego regresingu w ogóle. Doceniam go j > ako system i jestem pełen tolerancji. Ale cóż, nie ja sobie dobierałem regreser > ów, i przyjaciół... Zgodzę się tylko częściowo że jak to określiłeś "jednego, bez urazy, buraka po > podstawówce " regresing upada. Upada przez ciebie bo każdy kto tu wejdzie zobaczy też ciebie, a wypadasz najgorzej ze wszystkich "buraków". Regresing upada jeśli już nie upadł głównie przez jednego człowieka. Mowa o twórcy metody któremu wielu radziło żeby zostawić Zbyszka i nie mieszać się w tą zadymę. Leszek jak to Leszek jest uparty i każdy kto go zna o tym wie. Leszek zapomniał o swoich a zajął się gostkiem co zmieszał regresing ze wszystkim co mu wpadło do głowy. A jakie są dzisiaj skutki? Każdy widzi, jeden jest po zawale i podobno bez kasy, a drugi już tylko ma garstkę regreserów i wyrok w papierach jak piszą tutaj. A dla mnie kubłem zimnej wody było jak Leszek na grupie zamkniętej regresing zaczął wmawiać wszystkim zupełnie co innego niż uczył i co było w regresigu, chodzi o sposób oddychania i wywałki z tężyczką. Ludzie to zauważyli i o tym mówią. Na razie cicho ale każdy widzi że Leszek wymięka bo chyba się boi czegoś. To chyba wszystko ode mnie, nie będę pisał co teraz czuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 24.07.15, 11:07 SKOZRYSTALEM Z ZABIEGU "SESJA REGRESINGU'- ODRADZAM I NIE POLECAM JUZ NA PIEREWSZYM ZABIEGU DOIWEDZIALEM SIE ŻE NIE JESTEM CZLOWIEKIEM TYLKO "UPADLYM ANIOLEM" PISZE CALKIEM SERIO NAWET PANI SEGRESER GRUPOWY POWIADOMILA MNIE ZE JA JESTE ANIOLEM Z GRUPY CZEROWNYCH SZOK SZOK.NA ZABIEGACH BYLI TEZ INNI LUDZIE KTORZY USLYSZLEKI TO SAMO ZE SA JAKIMIS ANIOLAMI ZOLTYMI CZEROWNYMY SLUCHAJCIE LUDZIE ZA TEZ BZDURU PANI JEZOWSKA ZAZADALA OD NAS SPORYCH PIENIEDZY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bobisko Re: Regresing, regresing, regresing. 26.07.15, 01:15 Rozumiem że te bzdury można przekazywać ludziom którzy je rozumieją, ale dla reszty to pewnie zabrzmiało jak bełkot osoby chorej na głowe :) aby sie dowiedzieć czy sie jest z linii ewolucyjnej ziemskiej czy anielskiej nie trzeba sesji regresingu. Poza tym słowo anioł nie ma większego znaczenia, to tylko inny rodzaj obciążeń karmicznych niż u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 26.07.15, 13:02 "aby sie dowiedzieć czy sie jest z linii ewolucyjnej ziemskiej czy anielskiej nie trzeba sesji regresingu" Powinien wystarczyć dobry szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Regresing, regresing, regresing. 02.08.15, 19:29 Otrzymałem kolejny już raz informację, że boicie się Leszka Żądło i jego "astralnych druhów". To mity stworzone przez ludzi wkręcających się w nowy system, może być może przy pomocy poprzedniego. Ja także byłem zestresowany przed i w trakcie pierwszej rozmowy z Leszkiem Żądło i teraz z całą odpowiedzialnością emerytowanego gliniarza mówię Wam, że to tylko człowiek. Nie będę go obrażał ale nie ma się kogo bać;) Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanyrozwojem Re: Regresing, regresing, regresing. 08.08.15, 15:15 Ważna informacja dla duchowiaków: Wyższe Ja pewnej "zasłużonej" osoby straciło wreszcie cierpliwość i powiedziało dość. Zablokowano tej osobie możliwość robienia pewnych złych rzeczy. Sprzeniewierzenie ma swoje konsekwencje, ale te konsekwencje nie wyjdą już poza obręb jego własnego ciała mentalnego. Tam pozostaną i tylko tam będą działać aż do wygaszenia karmy. Informacja potwierdzona jasnowidzeniem kilku niezależnych osób. Zrobiło się czysto. Osoby przywiązane do jego "mocy", proszone są o szybkie uwolnienie aby nie zasilać resztek myślokształtu tej mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Regresing, regresing, regresing. 09.08.15, 18:04 Czyli się wreszcie odciął , a jego koleś też? Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Regresing, regresing, regresing. 09.08.15, 18:09 Mam na myśli ZU bo kolegów i koleżanek ma wielu. Ciekawe i szkoda, że się zapewne nie dowiem ilu i czy ktokolwiek przejrzał na tzw. oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 12.08.15, 19:56 MNIE 2 REGRESERKI NACIAGNALEY W SUMIE NA BARDZO DUZE KWOTY AZ WSTYD PRZYZNAC NOTABENE OBIE SA NAUCZYCIELKAMI Z ZAWODU JEDNA PANI PRACUJE W JEDNEJ Z TYSKICH SZKÓL A DRUGA GDZIES UCZY MUZYKI W PRZYBLIZENIU NA SLASKU . SZOK KIEDY WYZNALEM ZE ZE MAM PROBLEMY Z ZEBAMI JEDNA Z NICH OD RAZU WYMYSLILA ZE MAM WZORCE NIEZDECYDOWANIA!!!!!!I ZE TRZEBA "ODREAGOWAC"-CZYLI ZAPLACI ZA KOLJENA SESJE REGRESINU NOI ZAPLACILEM .DRUGA PANI NAUCZYCIEL TEZ JAK TYLKO WYZNALEM Z KOLEI ZE MAM PROBLEM ZDROWOTNY OD RAZU ZACZELA NACIAGAC ZE " MAM WZORCE CHOROBY "!!!!!!I ZE MUSZE JAK NAJSZYBCJIEJ ZABRAC SIE I JAK TO ONA SIE WYRAZILA POOCZYSZCZAC KARME!!!!!! DODALA ZE NAJLEPIEJ PRZEZ ZABIEG SESJA REGRESING Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing, regresing, regresing. 02.05.19, 22:40 To oni mają jużseksgresera? Ten blondyn z balejażem, od razu widać, że też pedagog... Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 13.08.15, 13:43 ODRADZAM ZABIEG SESJA REGRESING- OD REGRESERA DOWIEDZIALEM SIE ZE LUDZIE CHORUJE DLATEGO ZE CHCA CHOROWAC I ZE TO WINA KARMY !!!!I I ICH WZORCOW!!!!!REGRESERZY PROBOWALI WMOWIC MNIE ZE WSZYSTKIE CHOROBY MOZNA WYLECZYC POPRZEZ I CH ZABIEGI !!!! I POMOC!!!TZN CHODIZ O PLATNE ZABIEGI REGRESING!!!!!SZOK NO TAK NAJWIEKSZY BIZNES ROBI SIE WLASNIE TAK !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bobisko Re: Regresing, regresing, regresing. 16.08.15, 00:09 snopek79 gdybyś słyszał co regreserzy słyszą od ludzi w sesjach, to też byś myślał i mówił jak oni. Zapomnieli tylko dodać że aby uleczyć z chorób to trzeba to robić nie byle jak i że czasem 10 sesji nie pomoże. Chcesz sobie pomóc za darmo to naucz sie medytacji vipasany. Kolejna sprawa bardzo ważna, jeśli nie medytowałeś to zanim pójdziesz na regresing idź na kurs medytacji bo inaczej to wyrzucisz pieniądze w błoto,a zysk z tego będzie tylko dla regresera. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing, regresing, regresing. 18.08.15, 11:22 Pojawiły się bardzo ciekawe informacje o regresingu i Leszku Żądło na tym blogu: reiki-divine.com/blog/falszywi-guru-i-wyludzacze-pieniedzy- Leszek Żądło jest poinformowany o tym blogu, ale nie odpowiada na pytanie innego yczestnika forum, jego forum: www.cudaducha.alehost.pl/forum/index.php?topic=17.msg3725#new "Offline darkangelbubu Nowy użytkownik Wiadomości: 22 Zobacz profil Odp: Pytania różne do Leszka « Odpowiedź #154 dnia: 2015-08-15, 15:41:08 » Leszku co z tym ? reiki-divine.com/blog/falszywi-guru-i-wyludzacze-pieniedzy- " No właśnie panie LŻ, co z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmicznypyl Re: Regresing, regresing, regresing. 28.08.15, 18:00 BARDZO FAJNY ARTYKUL CIEKAWE LINKI SZKODA ZE TYLKO TUTAJ UMIESCILISCIE !!! BO WSZEDZIE TAM GDZIE REKLAMUJA SIE CI LUDZIE NIE MA TEGO LINKU I ZAPEWNE POTENCJALNY KLIENT NIE MA MOZLIWOSCI ZAPOZNANIA SIE TYM ARTYKULEM !!MAM NA MYSLI MIEDZY INNYMI PORTAL YOU TUBE GDZIE JEST MASA FILMIKOW O REGRESINGU TAM WYPADALOBY TEZ DODOC TEN ARTYKUL POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 29.08.15, 17:27 CZYTALEM ARTYKUL PANA PIOTRA I MUSZE WYZNAC ZE DOKALDNIE TAKIMI SAMYMY ARGUMENTAMI MNIE ZACHECONO DO UDZIALU W TYCH ZABIEGACH NIEMAL CO DRUGI REGRESER CHWALIL SIE ZE POSIADAJA WYSOKIE STOPNIE RD A NIEKTORZY NAWET NA poziomie wyższym duchowym niż Jezus był w czasie ukrzyżowania. DOKALDNIE TE SAME ARGUMENTY MNIE PODAWANO TERAZ WLASNIE PRZECZYTALEM ZE TEN PZOIOM RZEKOMY ZOSTAL USTALONY PRZEZ WAHADLO KTORYM SIE SAMEMU KRECI !!!!!!!!LUDZIE POMYSLCIE !!!! NIE DAJCIE SIE NAMAWIAC SZKODA WASZYCH PIENIEDZY !!!!!!KAZDY Z WAS MOZE SOBIE POKRECIC WAHADLEM I WYMLSEC JAKIES LSICZBY. MNIE TEZ NAMOWIAL TAKA PANI REGRESER WMAWIAJAC " ZE JAK PZREROBIE 50 PROC KARMY TO PZRESTANE CHOROWAC!!!!!!SZOK SZOK BZDURA Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 30.08.15, 17:43 ODRADZAM ZABIEGOW "SESJA REGRESING" MNIE BADZO CIEZKO BYLO UWOLNIC Z TEGO ALE DZIEKI WSPARCIU RODZINY UWOLNILEM SIE OD TYCH MANIPULACJI CHCE WAS WSZYSTKICH OSTRZEC PRZED PSYCHOMANIUPOLACJAMI ZE STRONY REGRESERA .NIEMAL PRZY KAZDEJ ROZMOWIE Z TYMI LUDZMI SLYSZLEM ZE "MAM SILNE WYWALKI I MUSZE ZNOW PRZYJSC NA KOLEJNA SESJE I PLACIC.CALY CZAS MNIE SUGEROWANO POCZAWSZY OD TEGO ZE MAM SILNE"WZORCE" POPRZEZ TO ZE MAM SILNE OBCIAZENIA KAMICZNE NISKIE RD I TAK DALEJ I TAK DALEJ SKONCZYWSZY NA TYM ZE NAWET ZE KAZANO MNIE PISAC JAKIES AFIRMACJE TYPU " IM WIECEJ DAJE PIENIEDZY INNYM TY WIECEJ DOSTAJE OD LUDZI PIENEIDZY"!!!!!!!!I NIE JEST TO ZADEN ZART .PANI KATAYZNA JEŻOWSKA NAKAZALA MNIE PISAC TAK DLUGO NA KARTCE AZ SAME PIENIADZE PRZYPLYNA DO MNIE!!!!!!!!! KIEDYJUZ SKONCZYLY MI SIE PIENAIDZE NA "ZABIEG EGRESIONGU" PANI JEZOWSKA NAKAZALA MNIE PISAC ZE "JA IMIE TERAZ WIEM SKĄD WEZME PIENIADZE NA KOLEJNA SESJE REGRESINGU" !!!!!!KAZDA NIEMAL ROZMOWA Z TYMI LUDZMI TO SUGESTIE I WYMYSLANIE CHOROB ZEBY DO NICH PRZYJSC I ODDAC KASE !!!!ROZUMIECIE!!!!!!!!!GDYBY NIE RODZINA TO BYM NIGDY SIE NIE UWOLNIJ.OD NICH .WIEM ZE SA LUDZIE KTORZY SA TAK UZALEZNIENII ZE POTRAFIA ZAPLACIC ZA ROZMOWE PRZEZ SKYPE CZY ROZMOWE TELEFONCZA PRZEZ KTÓRA ODBYWA SIE TEN PSEUDO "ZABIEG" Z TYMI REGRESERAMI .Katarzyna JEŻOWSKA DO DNIA DZISIEJSZEGO PROBUJE NACIAGAC OBIECUJAC LUDZIOM "ZDROWIE" I WSZYSTKO CO CHCA TYLKO USLYSZEC LUDZISKA NIE DAJCIE SIE NACIAGNAC NA KASE!!!!!! I JESCZE JEDNO OSOBY KTORE NAWYAJA SIEBIE REGESEAMI SA LUDZMI!!!!Z KRWI I KOSCI A NIE "UPADLYMI ANIOLAMI" Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing- znak towarowy 02.10.15, 22:00 Szanowni Państwo, Ponieważ wokół znaku towarowego „regresing”, którego niekwestionowanym właścicielem jest Pan Leszek Żądło jest mnóstwo niedomówień i spekulacji, to wskazane jest wyjaśnienie tej kwestii. Otóż według informacji zawartych na stronie Urzędu Patentowego RP Pan Leszek Żądło przestał być właścicielem znaku towarowego w dniu 06.10.2010 roku. grab.uprp.pl/PrzedmiotyChronione/Strony%20witryny/Wyszukiwanie%20proste.aspx Następnie Pan Leszek 16. 11. 2012 r. zgłosił do UP wniosek, że chce być ponownie właścicielem znaku towarowego regresing. Jako, że pierwszy zgłosił(zaklepał), to miał pierwszeństwo, ale musiał poczekać na decyzję. Decyzja zapadła 09.05.2014 r. Od tej daty Leszek Żądło ponownie został właścicielem Znaku Towarowego „regressing”. regservtd.uprp.pl/register/application?number=Z.407007 W tym miejscu należy wyjaśnić, że właścicielem znaku towarowego jest się od momentu wydania decyzji, a nie od momentu zgłoszenia jak pisał Leszek Żądło. Tak też jest wyjaśnione na stronie Urzędu Patentowego: „Ochrona prawna znaku towarowego rozpoczyna się od dnia wydania przez Urząd Patentowy prawomocnej decyzji o udzieleniu prawa ochronnego na znak towarowy.” www.uprp.pl/od-kiedy-wazny-jest-znak-towarowy/Lead05,164,1729,4,index,pl,text/ Reasumując, od 6 października 2010 roku do 9 maja 2014 roku Pan Leszek Żądło nie był właścicielem „regresingu” i nie miał prawa wmawiać i straszyć, że za krytykę metody, którą wymyślił czekają wszystkich kary wynikające z ochrony znaku towarowego. Teraz gdy jest już właścicielem tegoż znaku, to nie chroni go żadna ustawa przed rzetelną krytyką niebezpiecznej dla zdrowia znachorskiej metody jaką niewątpliwie jest regresing. Ciekawostką jest również fakt, że przez 3 lata i 7 miesięcy Leszek Żądło pobierał od regreserów tantiemy za korzystanie przez nich ze znaku towarowego regresing, który znakiem towarowym nie był i właściciela jako znak towarowy nie miał. Wiem natomiast z pewnych źródeł, że tłumaczy regreserom, że jest właścicielem od listopada 2012r. co prawdą nie jest. No cóż, pewnie będzie jakoś inaczej tłumaczył/ kręcił, bo na mówienie/pisanie prawdy go nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
mocaniola Re: Regresing- znak towarowy 07.10.15, 17:54 Prawo do ochrony znaku towarowego Regresing. Ochrona prawna znaku towarowego rozpoczyna się od dnia wydania przez Urząd Patentowy prawomocnej decyzji o udzieleniu prawa ochronnego na znak towarowy. Zgłoszenie uważa się za dokonane w dniu, w którym wpłynęło ono do Urzędu Patentowego z zachowaniem formy pisemnej również za pomocą telefaksu lub w postaci elektronicznej (więcej w artykule „Jak dokonać zgłoszenia znaku towarowego?”). Czas trwania prawa ochronnego na znak towarowy wynosi 10 lat od daty zgłoszenia znaku towarowego w Urzędzie Patentowym. Prawo ochronne na znak towarowy może zostać, na wniosek uprawnionego, przedłużone dla wszystkich lub części towarów, na kolejne okresy dziesięcioletnie (więcej w artykule „Informacje podstawowe”). Maciej A, o nicku demaskujemy_szarlatanow, w tym momencie narusza prawo ochrony znaku towarowego i jak mi wiadomo, będzie pociągnięty do odpowiedzialności za głoszenie nieprawdziwych informacji na forum publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing- znak towarowy 07.10.15, 21:58 mocaniola napisał: > Prawo do ochrony znaku towarowego Regresing. > > > Ochrona prawna znaku towarowego rozpoczyna się od dnia wydania przez Urząd Pate > ntowy prawomocnej decyzji o udzieleniu prawa ochronnego na znak towarowy. > > Zgłoszenie uważa się za dokonane w dniu, w którym wpłynęło ono do Urzędu Pat > entowego z zachowaniem formy pisemnej również za pomocą telefaksu lub w postaci > elektronicznej (więcej w artykule „Jak dokonać zgłoszenia znaku towa > rowego?”). > > Czas trwania prawa ochronnego na znak towarowy wynosi 10 lat od daty zgłoszenia > znaku towarowego w Urzędzie Patentowym. Prawo ochronne na znak towarowy może z > ostać, na wniosek uprawnionego, przedłużone dla wszystkich lub części towarów, > na kolejne okresy dziesięcioletnie (więcej w artykule „Informacje podstaw > owe”). > > Maciej A, o nicku demaskujemy_szarlatanow, w tym momencie narusza prawo ochrony > znaku towarowego i jak mi wiadomo, będzie pociągnięty do odpowiedzialności za > głoszenie nieprawdziwych informacji na forum publicznym. I to jest przykład na to jak myślą ludzie po podstawówce z przyuczeniem do zawodu. Przecież mocanioła sama napisała na początku, że : Ochrona prawna znaku towarowego rozpoczyna się od dnia wydania przez Urząd Pate > ntowy prawomocnej decyzji o udzieleniu prawa ochronnego na znak towarowy. Ja również tak napisałem cytując informacje ze strony Urzędu Patentowego. Prawo ochronne na znak towarowy trwa 10 lat od chwili zgłoszenia, ale obowiązuje od dnia wydania decyzji. Zgłoszenie było w listopadzie 2012 roku, a decyzja w maju 2014 roku i od tej daty LŻ ma prawo do znaku towarowego regresing. Jeżeli mocanioła tego nie pojmuje, to niech zadzwoni do UP i porozmawia z konsultantem, to mu wyjaśni, ale mocaniola i tak nie zrozumie, więc niech sobie da spokój. Jeszcze raz podaję link: www.uprp.pl/od-kiedy-wazny-jest-znak-towarowy/Lead05,164,1729,4,index,pl,text/ Ps. Niech mocaniola da sobie spokój z samoośmieszaniem i kompromitowaniem się publicznie, bo byłemu ormowcowi, a aktualnemu egzorcyście to nie przystoi tak mnie ciągle straszyć bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mocaniola Re: Regresing- znak towarowy 08.10.15, 00:47 Prawo do ochrony zalicza się od dnia zgłoszenia: "Zgłoszenie uważa się za dokonane w dniu, w którym wpłynęło ono do Urzędu Pat > entowego z zachowaniem formy pisemnej również za pomocą telefaksu lub w postaci > elektronicznej" Jeśli Maciej A tego nie rozumie, to ciekawe, jak będzie się tłumaczył przed sądem. Nadto ośmieszanie mojej osoby w ostatnim wpisie wykorzystam w rozstrzygnięciu obecnej sprawy. Regresing jest metodą legalną i polecam go z czystym sumieniem w pełni tego znaczenia. Jestem dumny z tego. że mogę go stosować, a jako regreser mam prawo bronić tej metody i właściciela znaku towarowego. Maciej A niema prawa podważać bezpodstawnie godności ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing- znak towarowy 08.10.15, 11:47 mocaniola napisała: "Prawo do ochrony zalicza się od dnia zgłoszenia:" i to nieprawda. Powinno być "Czas trwania prawa ochronnego na znak towarowy wynosi 10 lat od daty zgłoszenia znaku towarowego w Urzędzie Patentowym. " wg Urzędu Patentowego. Tak więc jeszcze raz podaję link: www.uprp.pl/od-kiedy-wazny-jest-znak-towarowy/Lead05,164,1729,4,index,pl,text/ Po wyświetleniu się strony po lewej stronie ekranu jest na niebiesko zaznaczona zakładka "od kiedy ważny jest znak towarowy?" I wyświetlona jest odpowiedź: Ochrona prawna znaku towarowego rozpoczyna się od dnia wydania przez Urząd Patentowy prawomocnej decyzji o udzieleniu prawa ochronnego na znak towarowy. Widzę, że mocanioła nie jest wstanie tego ogarnąć. Proszę mocaniola o odpowieź na proste pytanie: Czy Leszek Żądło był właścicielem znaku towarowego "REGRESING" od chwili zgłoszenia 16.11.2012 r. a uzyskania prawomocnej decyzji 09.05.2014 roku? To jest bardzo proste i precyzyjnie zadane pytanie. Zanim mocanioła kolejny raz zrobi z siebie pajaca, to sugeruję, aby mocaniola zadzwonila do konsultanta z Urzędu Patentowego i zadala to samo pytanie, chociaż odpowiedź jest już podana na ich stronie. Ja już nie raz dzwoniłem, żeby się upewnić zanim coś napiszę. "Nadto ośmieszanie mojej osoby w ostatnim wpisie wykorzystam w rozstrzygnięciu o becnej sprawy." "Maciej A niema prawa podważać bezpodstawnie godności ludzkiej." Pisanie o faktach, o których mocaniola sama się rozpisywala, to nie jest ośmieszanie. Był ZU ormowcem? Był. Sam o tym pisał jak się narażał. W opinii społecznej bycie ormowcem jest traktowane jako powód do wstydu. Czy to ja pisałem, że ZU ma wyższe wykształcenie? czy ZU chwalił się na FB, że jest pedagogiem po 150 godzinnych studiach na Uniwersytecie Powszechnym? Sam ZU się ośmieszał przez całe lata, a teraz płacze, że ktoś nazywa rzeczy po imieniu. I nie moją winą jest , że ktoś taki jak ZU ma problem z interpretacją prostego tekstu i publicznie obnaża swoje ograniczenia intelektualne, być może wynikające z braku wykształcenia. Ale rzecznik prasowy Leszka Żądło i regresingu się odnalazł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing- znak towarowy 08.10.15, 14:41 Dodam jeszcze wypowiedź rzecznika patentowego Pani Adeli Struskiej w kwestii znaków towarowych. O dziwo pisze to samo co ja wcześniej. www.astruska.pl/ kliknij na zakładkę "Częste pytania" i tam przeczytamy: "Częste pytania O co najczęściej pytają klienci? Każdy Zlecający pyta, od kiedy będzie miał ochronę. Data zgłoszenia dokumentacji do Urzędu Patentowego jest datą przyjmowaną przez Urząd Patentowy za datę pierwszeństwa danego zgłoszenia, o ile nikt wcześniej takiego samego zgłoszenia lub łudząco podobnego nie dokonał, lub dokonał po tym terminie, ale z wcześniejszym pierwszeństwem np. z wystawy. Po tej dacie nikt też nie może takiego rozwiązania (znaku towarowego) skutecznie zgłosić do ochrony w Urzędzie Patentowym. Ochronę otrzymuje się w momencie wydania przez Urząd Patentowy decyzji o udzieleniu praw wyłącznych lub o rejestracji danego zgłoszenia." W przypadku regresingu jest to data 09.05.2014 r. Odpowiedz Link Zgłoś
1salamandra Re: Regresing- znak towarowy 08.10.15, 16:14 mocanioła Zapamiętaj: Jeżeli się stanie i pluje prosto do góry to te twoje wyplute flegmy po chwili spadają na Ciebie. I jest to tylko i wyłącznie twoja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Regresing- znak towarowy 14.10.15, 20:48 Zgłoszenie nie jest równoznaczne z posiadaniem i ochroną znaku ! Decyzja o przyznaniu znaku jest równoznaczna z ochroną znaku towarowego regresing, a nie metody wymyślonej przez niepraktykującego w podległych ministerstwu oświaty placówkach byłego w praktyce w wymienionych instytucjach podającego się za pedagoga Leszka Żądło. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Regresing- znak towarowy 04.03.16, 20:57 Nie wierzcie w to co pisze od wczoraj regreser Leszek Żądło, ze zostaliśmy ukarani za to o co nas oskarżył. Sąd umorzył postępowanie, po 7 i pół tysiąca to płacili inni ;) ale nie my oskarżeni. Jesteśmy prawomocnie osobami nie karanymi, a radość jaka ma miejsce na facebooku Leszka Żądło i związane z tym kłamstwa oraz obrażanie nas będzie rozliczone zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing- znak towarowy 02.05.19, 22:53 Tak w ogóle, to ratujcie się ludzie, snopku, jesteś całkowicie normalny, ale obawiam się, że państwo też będzie miało interes typu NFZ. Niemniej jednak, zrobili ci megakłopot. I świnhia mówisz, oprócz tego sekciarza Lisiaka i wahadełek firmy PSYCHOLeryk ... Jestem jednym z niewielu ludzi w tym państwie, któa MA się nie tylko DOBRZE ale na swoją normalnośćma jeszcze DOWODY. I powody do zrobienia z nich mentalnej qwiqwi...mnie mianowicie też za paranoika, dlatego mam WSZYSTKIE możliwe papiery ihakii na takicgh gnojów,aleja je mam nie tylko elekronicznie, ale od lat 25. Tak czy inaczej, ratujcie się, co za potwory to są... Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanyrozwojem Re: Regresing- znak towarowy 06.03.16, 20:55 To proste, choć dla uczciwego człowieka nie do zaakceptowania i dlatego tak trudno to zrozumieć. Manipulator doskonale wie, że spora część jego wyznawców to prości ludzie o dobrych sercach. Przyjmą za dobrą monetę pierwszą informację jaką otrzymają, zwłaszcza że wypowie ją ich autorytet. Wszystkie następne informacje zostaną zignorowane i odrzucone, choćby były poparte skanem wyroku. Dlatego zastosował krok wyprzedzający. Ogłosił swój własny "wyrok". Zresztą robi to przecież już od kilku lat i skutecznie miesza ludziom w głowach w tej sprawie. W głowach tych ludzi on ma być zwycięzcą i to jest najważniejsze. Ta sama metoda używana jest przecież przez jego imiennika, znanego polityka. Dokumenty, zeznania świadków - to wszystko jest nieistotne dopóki trzódka wierzy w jego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
1salamandra Re: Regresing- znak towarowy 07.03.16, 08:16 Łażenie po sądach podobnie jak chwalenie się tym jest ujmą w społeczeństwie.( chyba ,że ktoś jest pozwany to co innego bo musi tam iść ) Krótko mówiąc: L.Ż wniósł oskarżenie z powództwa prywatnego i przez trzy lata to finansował przy użyciu swojego adwokata ( on jest najdroższy ) i nic z tego .UMORZONO. nIC NIE OSIĄGNĄŁ. nic nie pisze gość o swoich kosztach. To porażka totalna.Ale i nauczka .Typowa reakcja -chciał się z porażki wytłumaczyć .- czyli z tego z czego powinien się ........... . Odpowiedz Link Zgłoś
1salamandra Re: Regresing- znak towarowy 07.03.16, 08:37 Trochę słabo doczytałem, bo wynika z tego iż to dwie osoby wnosiło oskarżenie, to pewnie adwokata razem płacili. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_szarlatanow Wyrok 04.06.16, 21:53 Sprostowanie Niechcący wprowadziłem czytających to forum w błąd. Zaprzeczałem, że kwota 7500 podawana przez ZU i LŻ nam zasądzona, to mrzonki. Wynikło to z sytuacji, która zdarzyła się podczas ustnego ogłoszenia wyroku i różnicy w wyroku dosłanego na piśmie. Teraz to w sumie nieistotne. Najważniejsza jest prawda, a prawda jest taka, że faktycznie musieliśmy zapłacić LŻ i ZU po ok. 7500, bo jeśli sprawa jest umorzona ze względu na znikomą szkodliwość czynu, to koszty zastępstwa procesowego ( honorarium adwokata) płacą oskarżeni. Takie jest prawo. Fakty są takie, że obaj panowie w swoich wizjach widzieli nas w więzieniu, a sami liczyli wirtualne stosy pieniędzy za odszkodowania, którymi nas miały obciążyć sądy. Nic z tych jasnowidzeń się nie sprawdziło. Sprawdziło się natomiast to, że sad zauważył ich napastliwość, prowokowanie do kłótni, obelżywe wręcz zwracanie się do nas. Panowie sami zepsuli sobie opinię dyskutując w sposób agresywny posługując się językiem nienawiści, nazywanym dzisiaj "hejtem". Sąd nie odniósł się w ogóle do najważniejszej kwestii czyli do ewentualnej szkodliwości regresingu, ale zauważył, że większość dyskusji dotyczyła właśnie tej kwestii.Tak więc dyskusja na te tematy wróci z mojej strony za jakiś czas. Wyrok w żaden sposób mnie nie ogranicza, bo nie zostałem skazany, bo cała sprawa została umorzona i tyle. Jeszcze raz przepraszam, że nieświadomie wprowadziłem w błąd tych, którzy to forum czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Wyrok 15.06.16, 15:39 JA STARCILEM WSZYSKIE SWOPJE OSZCEDNOSCI PRZEZ LUDZI KTORZY NAZYWALI SIEBIE REGERSERAMI ZOSTALEM WCIAGNIETY PRZEZ LUDZI KTORZY WZAJEMNIE MNIE MANIPULOWALI ZEBY TYLKO WYCIAGNAC ODE MNIE GOTOWKE OBIECUJAC ZDROWIE I WSZYSKO CO CENNE ODRADZAM WSZYKIM SESJA REGERSING - TO JEST ZWYKLE DZIALANIE NASTAWIONE NA TO ZEBY WYCIAGNAC OD WAS KASE Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Wyrok 22.06.16, 13:12 Regresing - oszukane skale rozwoju duchowego i psychometria Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Wyrok 05.11.16, 11:27 @ SNOPKU, mój komentarz do "skal rozwoju duchowego"Nie prowadzi to do niczego. Półgłówek ze swoim animowanym ciężarkiem vel spapranym wahadełkiem własnej roboty może (cholera, wie chyba, że podrabiał oszukane) wodzi ludzi za nos, ty błądzisz w pysze własnej przez chwilę, ile to masz zdaniem tego pana ergów, energów ile pozostało ci jeszcze stopni na Wieżyczce Babrel i Tethanów do "odrobienia". Ile jest diabłów nw główce od szpilki,po tych kursach wiesz? Tymczasem do Boga nie doprowadzi cię to ani na centymetr dalej. Gdzie tu rozwój duchowy? On jest cały czas koło ciebIe, w tym samym miejscu gdzie wcześniej, bo przenika wszystko. Po czym pan Ż. pyszni się faktem, że na skutek napisania 50 razy zdania " Bóg jest tu obok ciebie, w sąsiedniej ścianie" "przebiegł " na ścieżce rozwoju 25milionów lat a fakt że zrozumiał że jedna mrówa jest większa od drugiej i to opisują sobie ludzie jako wizerunek bóstwa napisze ci aż w książce którą cie następnie poleci i weźmie za to kasę. Natomiast wniosków jak widzisz na tym przykładzie na temat ten i pokrewny, ze swoich "własnych" słów nie wyciągnął. Co to w ogóle za sprawa, "Regresing" jako znak towarowy, przecież to normalnie używane słowo. L.Ż. blokuje chyba tylko Google i reklamę. Rebirthing i regres hipnotyczny albo regresing to techniki znane na całym świecie. Formalnie powinno się to znaleźć u jakiegoś Rzecznika Praw Obywatelskich, bo Sąd w Polsce popełnił błąd w sztuce, a L. Ż wykorzystał lukę prawną. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing- znak towarowy 03.11.16, 05:15 Andrzej, daj se spokój, już nie ten wiek... Misiek Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing- znak towarowy 03.11.16, 05:18 PS. @ 1salamandra , rzecz jasna Daj se spokój z dokładnym czytaniem. TAK NOTABENE, czy ktoś wie, o ile kasy oszukiwał Ulman? Odpowiedz Link Zgłoś
krysiek84 Re: Regresing, regresing, regresing. 25.06.16, 12:58 Polecam odezwać się do wróżki Emilii: wrozbyemiliiangel@gmail.com To najlepsza specjalistka z jaką miałem do czynienia. Regularnie pomaga mi w sprawach tarota, a dzięki jej rytuałowi miłosnemu - moja dziewczyna wróciła do mnie po rozstaniu i jesteśmy szczęśliwsi niż nigdy wcześniej! Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 26.06.16, 20:32 Wróżka uruchomiła ostrą kampanię reklamową. Interes nie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 22.07.16, 14:59 Czy ten oszust L.Z.jeszcze dziala ?Ilu naciagnal na pieniadze ,ile wprowadzil w choroby i samobojstwa ?Czemu umozliwia sie mu dalsza dzialanosc ?Ci regerserzy tylko klapia ozorami ,prezdstawiaja sie jako idealy ,by zarobic na naiwniakach . Gdzie jest ochrona przed oszustami z ligii regreserow ? Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.08.16, 14:50 MOJE SWIADECTOW MOJE SWIADECTWO - PIERWSZY RAZ O REGRESINGU DOWIEDZAILEM SIE OCZYWISCIE W NETU Z CUDOWNEGO PORTALU GDZIE BYLO MNOSTWO "ARTYKULOW " JESLI TAK MOZNA JE NAZWAC .OCZYWIISCIE DALEM SIE NABRAC NA WYMYSLONE BAJKI O RZEKOMYCH CUDACH UZDOROWIENIACH PO TYCH PESUDO ZABIEGACH WIEC JA NAIWNIAK POJECHALEM WTEDY CHYBA DO DARIUSZA BOGOUSA KTORY PRAKTYWOWAL NA SLASKU MIAL GABINET DYPLOMY RÓZNE NO CUŻ SPROBOWALEM I ZOSTAWILEM U NIEGO OCZYWIISICE PO JEDNYM PSEUDO ZABIEGU BO TO OCZYWISICIE NIE JEST ZADEN ZABIEG UZNZNANY W MEDYCYNIE- TERAZ JUZ TO WIEM WTEDY NIE ,PADLA SUGETSIE Z JEGO STRONY ZE TZREBA WIECIEJ SESJI REGRESINGU BO MAM SILENE WZORCE .JA NAIWNIAK POSLUCHALEM TAKIEGO CZLOWEIKA KTORY MANIPOLOWAL MNA OD SAMEGO POCZATKU I TAK O TO STARCILEM ZA KILKANASTU SESJACH PRAWIE 1000ZL A BYLO TO W 200 ROKU TAK SIE DALEM W BALONA ZROBIC A OCZYWIISCIE PPROBLEM MIALEM Z PPINIEDZMY A A TEN PAN BOGUS ZAMIAST MI POMOC CO SUGEROWAL W ZABIEGACH TYLKO JESZCZE WYCIAGNAL ODE MNIE KASE TAK SIE STALO ZE CALE TO ZDARZENIE WPLYNELO NA MOJE DALSZE POSTEPOWANIE W TEN SPOSOB Z KAZDYM " ZABEGIEM SESJA REGRESINU" STAWALEM CORAZ BARDZIEJ NAIWNYM CZLOWIEK W STOSUNKU DO KOLJNYCH REGRESEROW !!!! I TAK TRAFILEM NA LISTE REGRESEROW W NECIE I ZACZALEM KORZYSTAC Z TEGO NACIAGACTWA TZN POJECHALEM DO KATARZYNY JEŻOWSKIEJ I TO BYL MOJ NAJOWEKSZY BLAD ZYCIU KOBIETA MIESZKAJAC Z MATKA W BLOKU MAJACA SOWJ MALY POKOJ ZACZAL MI BAJDURZYC ZE O CUDONYCH MOZLIWOSCIACH TYCH PSEUDO ZABIEGOW I O GURU KTORY OSIAGNAL SUKCESY NAZIWKSA NIE WYMIENIE JAK SIE OKAZALO Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.08.16, 14:58 WSZYSKO TO BYLO TOTALAN SCIEMA TEJ KOBIETY ZAKLAMANAJE W SOBIE - JAK MOZNA BYC TAK PODLYM CZLOWIEKIEM W STOSUNKU DO INNGEO CZLOWIEKA NIE WIEM OD SAMEGO POCZATKU PRZESZAL SOBIE ZE MNA NA TY I ZACZELA SOBIE DO MNIE POZWALAC NIESTEY JA PORZADNY CHLOPAK NIEDOWAZYLEM SIE NA NIC LUDZIE ZOSTAIWLEM U TEJ KOBOETY KILKA TYSIECY Z DOJAZDAMI !!!!!CO JA ZORBILEM NIE WIEM CIAGLE MNIE PSYCHICZNE NAKRECALA I KLAMALA PROBUJAC WMOIWC ZE WYLECZYLA LUDZI KTORZY POTRZEBOWALI NATYCHMIASTOWEJ OPERACJI !!!WSZYKO TO KLAMALA TA KOBIUETA CIAGLE MI WMAIWALA ZE MAM JAKIES "SILNE WZORCE" NA KOLJNYCH SPOSTKANAICH KTORE TO ODBYWALY SIE U NIEJ W POKOJU GDZIE W MIESZKANIU MIESZAKLA ROWNIEZ JEJ MATKA DODAM ZE TA PANI JEZOWSKA MIALA JUZ PONAD 40 LATTTTT I MIESAKLA Z MATKA !!!!!!TO BYLO TAK GLUPIE ZE W TO UWIESZRYLEM !!!!!NA KOLJNYCH SOTKANIACH PRZYPROWADZILA SOBIE CHLOPAKA DARKA SZARAKA LUB SZAREGO NIE PAMIETAM NAZIWSKA KTORY TO TEZ PODOBNO PRACOWAL W BILBLOTECE GDIZES W BIESZCZADACH PEWNIE KOLJENE KLAMSTAWA NA POSTKANAICH POCZULEM SIE JAKBYM BYL OSACZONY PRZEZ TYCH LUDZI KTORZY W DWOJKE CHCIELI WYCIAGNAC ODEMMNIE KASE .TEN PAN DAREK NA TYCH ZEBEGACH Z KOLESIA MILEGO STAL SIE NAGLE BARDZO AGRESYWNY I ZACZAL DO MNIE MOWI ZE WALIL MNIE W DUP.... NA TO PANI KASAI ZAREOGOWALA TLUMACZAC TEGO AGRESORA ZE TA SA JIEKIES JEGO KARMICZNE OBICAZENIA SZOK SZOK LUDIZE CZUJE SIE OKRADZINY PRZEZ TA KOBOETE !!!NA KOLJNYCH S[OTKANIACH NA JANKEGO ULICY W DOMU PANI JEZOWSKIEJ PAN DAREK PRZESZEDL SAMEGO SIEBIE WYCIAGNAL NOZ KUCHENNNY I ZACZAL NAM WYMACHIWAC PRZED OCZAMI ZEBYS MI SIE BALI JEGO !!!!!MOWIE NAM BO BYLA TEZ JESCZE MOJA KOLEZANKA KTORA NIESTEY JA SAM NAMOWILEM DO UDZIALU NIESTETY NIE CHCIALEM JEJ ZASZKODZIC A CHYBA TO ZROBILEM !!!!JAK MOGLEM TEKIEMU GLU ...CZLOWIEKOWI DAC PIENADZEZ ZA CO ......? KOLES ZNOZEM GANIALA PO DOMU . CIAGLE MI OBIECYWALA ZE WYZDROWIEJE ZE JAKIS WZORCOW KTORE TO SAMA WYMYSLALA SOBIE CO JEJ PRZYSZLO DO GLOWY KOBIETA KTORA NIE MIALA ZADNIEGO WYKSZTACENIA MEDYCZNEGO TO NIE SA ZADNE ZABIEGI KAZDY KTO PODDA SIE TAKIM MANIPULACJA RAZ CHOCIAZ BEDIE TEGO ZALOWAL .. NO COZ TA SYTUACJA ZNOW WYWARLA PIETNO NA MOIM ZYCIU GDYZ JA NAIWNIAK UWIERZYLEM WE WSZYSKIE TE DZIWNE CHOROBY ZWANE WZORACAMI KTORE RZEKOMO MIALEM!!!!I UDALEM SIE IINEGO REGERSERA NAZYWAL SIE GRZEGORZ STARZECKI Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 10:57 Beth, obecnie już dojrzała kobieta, chętnie dzieli się historią swojej terapii, by dzięki temu inne osoby uniknęły jej losu. Wspomina, jak krok po kroku terapeuta, do którego zwróciła się z prośbą o pomoc, odwracał każde jej dobre wspomnienie w fałsz i przekonywał, że jej życie wyglądało zupełnie inaczej, niż je zapamiętała. Przykładowo, kiedy opowiedziała mu, że kiedy miała dziewięć lat, często pomagała tacie przy wypełnianiu czeków i płaceniu rachunków, co do tej pory traktowała jako mądrą rodzicielską lekcję domowej ekonomii, terapeuta przekonał ją, że ojciec powinien był to robić z mamą, a fakt, iż tak nie czynił oznaczał, iż przedkładał ją nad matkę i próbował uczynić z niej swoją żonę. I tak krok po kroku - zmieniając kontekst niemal każdego wspomnienia, budując zaufanie do siebie, separując od rodziny w trakcie odbywających się przez 2,5 roku sesji - terapeuta przekonał Beth, że jej do tej pory postrzegane jako szczęśliwe dzieciństwo było jedynie jej wizją, którą broniła się przed okrutną prawdą, czyli molestowaniem seksualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 10:58 W konsekwencji pacjentka zerwała kontakt z rodziną i wniosła sprawę do sądu. Jej ojcu groziło siedem lat więzienia. W trakcie procesu Beth opowiedziała ze szczegółami o tym, jak ojciec ją wykorzystywał, jak wkładał w nią różne przedmioty, związywał i zmusił do aborcji. Była przekonująca, pewna tego, że dzięki terapeucie odkryła zapomniane wspomnienia, a sam proces bez wątpienia zakończyłby się wyrokiem skazującym dla ojca. Dopiero badanie lekarskie wykazało, że Beth Rutherford nigdy nie była w ciąży, nie miała przeprowadzanej aborcji, a co więcej - wciąż pozostawała dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 10:59 Podobnych historii związanych z fałszywymi wspomnieniami jest znacznie więcej, ponieważ w latach 80. i 90. Amerykę ogarnęła wręcz plaga procesów o molestowanie, które były wynikiem „wydobycia” przez terapeutów ukrytych wspomnień. Na stronie fundacji jest m.in. historia mężczyzny, którego żonie wmówiono, że w dzieciństwie była ofiarą zakamuflowanej szajki satanistyczno-pedofilskiej; opowieść wycofanej, religijnej kobiety, która zwróciła się o pomoc terapeutyczną po odrzuceniu przez mężczyznę, a w konsekwencji została przekonana, że jej trudne relacje z mężczyznami są wynikiem brutalnych gwałtów, jakich miał dopuszczać się jej ojciec; kobiety, która próbowała kilkukrotnie odebrać sobie życie, przeszła cztery hospitalizacje i straciła oszczędności życia, ponieważ terapeuta, do którego zwróciła się z nadzieją, że wyprowadzi ją z lekkiej depresji, wmówił jej, że jej stan jest wynikiem wypartych wspomnień molestowania w dzieciństwie. Za każdym razem, gdy próbowała podawać w wątpliwość tę opinię, przekonywano ją, iż ma wszystkie symptomy zachowania osoby molestowanej, a fakt, iż nie zgadza się z tym stwierdzeniem, jest tylko kolejnym potwierdzeniem wyparcia przez nią prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 11:00 Naden Cool, pielęgniarka z Wisconsin, pojawiła się w gabinecie psychiatrycznym w wyniku traumatycznego zdarzenia, w jakim brała udział jej córka. W trakcie terapii psychiatra, używając m.in. hipnozy i innych technik wykorzystujących sugestię, przekonał pacjentkę, że ma wyparte wspomnienia uczestnictwa w obrzędach satanistycznych, spożywania noworodków, bycia gwałconą i odbywania stosunków ze zwierzętami. Miała nawet zostać zmuszona do oglądania morderstwa dokonywanego na jej wówczas ośmioletnim przyjacielu. Zaczęła również wierzyć, że ma ponad 120 różnych osobowości: aniołów, dzieci, a nawet zwierząt. Psychiatra wykonał nawet na niej trwające pięć godzin egzorcyzmy, które zakończył święconą wodą i okrzykami, by szatan opuścił ciało Naden Cool. Ta „terapia” rozpoczęła się w 1987 roku, a jej wynikiem był proces z roku 1997, w którym Naden Cool oskarżyła psychiatrę o tworzenie fałszywych wspomnień, za co sąd zasądził odszkodowanie w wysokości 2,4 miliona dolarów. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 11:01 Nasze wspomnienia, doświadczenia - podstawowy budulec naszej osobowości i świadomości - mogą zostać podane w wątpliwość, nagięte, a nawet w pełni zmanipulowane. Nasz mózg, ten biologiczny superkomputer zdolny do myślenia abstrakcyjnego, sięgania poza czas i materię, przechowujący niezliczone dane, nie jest wolny od błędów. Co więcej, są to błędy, których nie jest w stanie wykryć, a które w konsekwencji stają się tak prawdziwą częścią naszej osobowości, jak własne imię, przekonania czy umiejętności. Bo w końcu my wszyscy i wszystko wokół nas jest, jak twierdził Platon, „śladem odbitym w wosku”. Zupelnie jak regersing ,stek buzdur ktore wymsla mozg korzystajac z obejrzanych filmow w telewizji i tresci przeczytanych ksiazek . Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 11:25 dopierala1988 regersing ,stek buzdur ktore wymsla mozg Otóż to!Albo pod wpływem sugestii "regresera" U mnie pod wpływem pracy regreSSera , kt sugerował że moje nieszczęścia są wynikiem poprzednich wcieleń, gdzie podobno "narozrabiałam" powstało koszmarne poczucie winy, prowadzące do depresji i jakiś niejasny obraz, podobno - wspomnienie poprzedniego wcielenia.... koszmar Bardzo szkodliwe praktyki! Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 11:26 i jeszcze dodam - skoro nie pamiętamy poprzednich wcieleń, znaczy, tak ma być! Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 12:29 A czy są jakieś poprzednie wcielenia? Po co ludzie chcą w to wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 14:58 olek13 nie wiem, czy są. Dlaczego ludzie chcą w to wierzyć? Najczęściej my wszyscy popełniamy błędy w tym życiu, możliwe że ktoś chciałby móc naprawić je w następnym życiu, ja sama często mam odczucia, że to nie moje życie, tylko brudnopis.... a czas - leci, my odkładamy wszystko na jutro, a potem okazujemy się u kresu drogi i tak bardzo chciałoby się wierzyć, że to nie koniec, że dusza - nieśmiertelna i... Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 16:08 Chciałoby się, zatem się tworzy złudzenia, iluzje, że to nie koniec. Do d*** takie życie, które potrzebuje złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 16:34 Do d*** takie życie, które potrzebuje złudzeń. W sumie, masz rację. Ciężko zrozumieć, po co jest życie w ogóle. Natomiast złudzenia pomagają przetrwać pobyt na tej ziemi, w ten sposób powstała literatura, kino, tv, internet... - z marzeń, z wyobrażeń. Gdyby nie fantazje, ludzkość nie wynalazłaby ani łodzi podwodnych, ani statków latających, nie kręcono by filmów. To wszystko, z naszych marzeń. To, że życie jest ciężkie, spowodowało właśnie powstanie i religii, wiary w życie pozagrobowe oraz science fiction i wyobrażenia o tym, że nasza ziemska wędrówka to coś w rodzaju odsiadki za grzechy naszych dusz, za to zostaliśmy wcieleni w nasze obecne ciała (nasze "cele", a marzenia iluzje i złudzenia jedynie pomagają w uprzyjemnieniu tego wszystkiego. Ale to oczywiście sc-fiction;) Być tu i nie zwariować ha ha. Ciekawe, że pomimo wszystko, kochamy to życie im ie tak łatwo się z nim rozstać.... a jeśli w tych wszystkich ułudach jednak jest ziarenko prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 17:11 Marzenia to coś innego, niż złudzenia. Marzenia niekiedy mają szanse na realizację, złudzenia z natury rzeczy nigdy. Przedstawiłaś też pewną sprzeczność: ciężkie życie "za karę", z którym ciężko się rozstać. Takie stanie w rozkroku? Życie jest, jakie jest. Nie musi mieć obiektywnego celu, jednak każdy sobie go usiłuje wymyślić. Byt człowieka jest wart sam w sobie o tyle, że alternatywą jest niebyt. Zatem chyba lepiej być, niż nie być? (stare, oklepane pytanie...). Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 17:19 jak odróżnić marzenia od złudzeń? ja nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 20:08 Tak samo, jak fikcję od faktów. I oczywiście umiesz, jak każdy. Tylko nie każdy ma na to ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 20:35 Olku, a jak odróznić fakty od fikcji? Wiele z tego, co było jeszcze do niedawna fikcją - teraz jest faktem! Banalny przykład - twórczość Jules'a Verne i innych pisarzy fantastów jak chociażby braci Strugackich. Jeszcze sto lat temu gdybyś opisał komuś telewizor lub iPoda, to byłaby - czysta fikcja! Teraz - to jest fakt. Obecnie jeśli ktoś mówi o spodkach latających, jest wariatem. A jeśli jutro zawiśnie nad nami taki UFOś, nagle dzisiejsi wariaci okażą się być wizjonerami ;))) Więc jak tu odróźnić fakty i mity? Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 04.09.16, 22:04 Jak sama zauważyłaś, kiedyś to byłaby fikcja, teraz to fakt. Zwróć uwagę na słowo "byłaby", bowiem kiedyś ktoś nie opisałby telewizora ani iPoda, bo zwyczajnie kiedyś tego nie było i nikt tego opisać nie mógł. Co najwyżej ktoś mógł opisywać swoje wyobrażenie czegoś, co być może powstanie - zatem była to czysta fikcja właśnie. Obecnie faktem jest istnienie urządzeń, ale nie tych, które ktoś sobie wyobrażał (bo gdyby sobie dokładnie wyobraził te, które mamy dziś, to by je zwyczajnie zbudował i stałyby się faktem). Póki coś jest tylko w wyobraźni, bez możliwości realizacji, jest fikcją i tyle. Nie wiem, gdzie tu widzisz problem. Wizjoner to określenie dla kogoś, czyje wyobrażenia z dzisiejszej perspektywy są jakoś tam zbliżone do rzeczywistości. Ale wszyscy wizjonerzy co najwyżej potrafili się do dzisiejszych realiów zbliżyć bardzo ogólnikowo, w wielu miejscach bardzo się mylili (klasyczny przykład: Nutilus Verne'a był napędzany bliżej nieokreślonymi ogniwami sodowymi, a dzisiejsze okręty podwodne mają napęd jądrowy, który jest czymś kompletnie innym od napędu chemicznego). Charakterystyczne też jest, że niegdysiejsi wizjonerzy zupełnie nie przewidzieli burzliwego rozwoju teleinformatyki (internet, sieci komórkowe), a to te technologie wywierają bodaj największy wpływ na naszą rzeczywistość. Tak więc marzenia i wizje mają szansę się stać faktem, ale dopiero wtedy, gdy się pojawią potrzebne możliwości i zasoby. Póki tego nie ma, co najwyżej mamy do czynienia z odrealnionymi fantazjami - czystą fikcją. Można tu przywołać tak chętnie przez wyznawców "duchowych światów" przywoływaną telepatię. Ma ona polegać na kontakcie pomiędzy umysłami bez pośrednictwa środków technicznych. Można oczekiwać, że kiedyś powstają rozwiązania, będące rodzajem interfejsu mózg-urządzenie elektroniczne i to sprawi, że "telepatyczne" połączenie stanie się faktem. Ale co to będzie miało wspólnego z tym, co dzisiejsi wyznawczy głoszą? Czy mam jeszcze coś dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 09:49 Zgadza się. Ale właśnie z tego co piszesz wynika, ze to co wczoraj było fikcją - dziś albo jutro może stać się realnością. Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 10:27 Pojawił się ciekawy artykuł nt. REINKARNACJI strefatajemnic.onet.pl/ezoteryka/podroz-do-poprzednich-wcielen-badania-prof-stawowskiej/29b09y Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 11:08 Sama zajawka artykułu pokazuje, że szkoda czasu na czytanie. ..."Czy nosimy w pamięci wspomnienia z poprzednich wcieleń? Odpowiedzi na to pytanie poszukiwała prof. Lidia Stawowska, która za pomocą hipnozy regresyjnej przenosiła ludzi do wcześniejszych inkarnacji."... Co to za badania, w których z tezy wyprowadza się założenia? Jak można napisać "przenosiła do wcześniejszych inkarnacji", skoro badania mają dopiero wykazać, czy i dokąd kogoś "przenosiła"? Bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 11:04 Może się stać, ale nie musi. A póki nie jest, to jest fikcją. Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 11:46 olek13 Jasne! ;) "Niech się wam stanie według waszej wiary" Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 12:20 Powiedz to gościowi, wierzącemu że umie latać. Od samej wiary nic się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 18:46 gość kt wierzy ze umie latać - czym? Samolotem, na paralotni, ze spadochronem? Jeśli gość myśli że jest ptakiem, powinien się leczyć. To zaburzenie osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 18:53 No ale to wiara właśnie, taka żarliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 19:07 jest różnica KTO wierzy, no i w co Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 19:36 Zapewne, tylko jakie wnioski? Może takie, że nie należy wierzyć bezkrytycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 20:29 olek13 05.09.16, 19:36 Zapewne, tylko jakie wnioski? Może takie, że nie należy wierzyć bezkrytycznie? Nie, uważam - niech kazdy wierzy jak chce i w co chce, ważne, aby nie narzucac swojej wiary - innym! Tak, jak robią to chrzescijanie, musulmanie, jak robili to komunisci, każdy totalitaryzm jest złem, w tym , totalitaryzm, dotyczący wiary. Człowiek ma prawo do wolności wiary i przekonań, ma prawo uczyć się na własnych (i cudzych) błędach, samemu poznawać Prawdę życia tak, aby nikt inny go nie zmuszał do wiary, albo i - niewiary;) Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 05.09.16, 22:33 Gdzie napisałem, że wszyscy muszą myśleć jednakowo? Napisałem, że nie warto wierzyć bezkrytycznie, ale taki wniosek każdy sam ma wysnuć. A jak nie - cóż: głupota nie jest zakazana. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 06.10.16, 12:15 Tymczasem tworca metody regresignu L.Z.ma juz tylko 15 ERD , ale nadal mianuje sie mistrzem i proboje rownac do Vishwanada lub matki Meer .Co za blef!Gdzie te darshany ? Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 06.10.16, 20:57 ERD to taka "skala uduchowienia", mierzona superobiektywnym sprzętem, czyli wahadłem? Kłopot w tym, że te "pomiary" to wartości kompletnie wyssane z palca, jak i cała ta "skala". A te Vishwanady i inne matki Meery to takie mistrzynie w graniu świątobliwych komedii? Oj ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 10.10.16, 23:27 fakty.interia.pl/religia/news-indie-zmarla-13-latka-ktora-przez-68-dni-poscila-w-imie-reli,nId,2288416 Oswiecenie przez niejedzenie prowadzi do smierci ,szkoda ze ktos z sekty regresingowcow z tego nei skorzystal Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 21.10.16, 23:37 MIszcz z 15 ERD-ami , zszedl do podziemia,intresuje sie juz tylko polityka i egzorcyzmami ,zero wartosci duchowych ,a duch prawie oswieconego buddysty juz go opuscil. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 21.10.16, 23:39 Tego buddysty ktory mial te 34 ERD-ow.Ci z ERD-ami od 10 do 20 sa zwykli ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 23.10.16, 11:24 weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,20864755,nie-umieracie-tylko-sie-wam-wydaje-wzlot-i-upadek-amerykanskiego.html#TRwknd Ostrzega sie przed pozytywnym mysleniem,powoduje smierc! Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 23.10.16, 11:28 Banda regrserow znajduje BOga ,gdy znajdzie przydupnika lub przydupnice ,natychmiast im sie zycie poprawia ,a szczegolnie ,gdy przydupnik lub przydupnica placi czynsz ,daje mieszkanie ,daje samochod i utrzymanie .To samo wystepuje u zwyklych ludz,bez pisania afirmacji i chodzenia na regrsingi ,a upadle anioly prowadzone przez Lucyfera jakos kariery nie robia ,natomiast i natychmiast traca prace ,gdy uwolniaja sie od niewolnictwa.Ale co potem ,bez pracy nie ma zycia ,no chyba ,ze sie bogatego kochanka zniewoli. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 26.10.16, 14:52 Miszcz ma 100% opetania i wplywu astralnego i widzi juz tylko wszedzie duchy .Ale mi Rozwoj Duchowy w kierunku opetania i jakos nikt miszczowi z 10 ERD nie chce pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
buttink Re: Regresing, regresing, regresing. 01.11.16, 14:58 Gdyby miara ERD faktycznie cokolwiek mierzyła, LŻ miałby tego czegoś z 0,5 - 1,5. Kiedyś grupie jego byłych sympatyków, która sprawdzała jego ERD, zawsze wychodziło poniżej 10. Wiadomka nie każdemu łapa trzęsie się podobnie. I tak się rodzą głębokie podziały w ezoterycznym świecie latających dywanów. Odpowiedz Link Zgłoś
1salamandra Re: Regresing, regresing, regresing. 02.11.16, 09:34 Oto receptura Dla sekty dotycząca przyszłych wcieleń: 1 Gdy umrzesz niech cię skremują. 2 Do prochów w urnie dosyp ziemi. 3 odkryj urnę. 4 wsadź roślinę 5 podlewaj ją. PO WYROŚNIĘCIU BĘDZIE TO TWOJE WCIELENIE. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing, regresing, regresing. 03.11.16, 05:40 Żądło chyba cały czas działa, www.cudaducha.pl/page5.html bo inkaso działa.... Ściął się biedak, rozdział z islamskich szatek, hunnoterapeuta, w końcu zresztą po tych omamach to on nie ma jak w szkole zarobić. A w końcu inni też konkurenci pracują w tem biznesie. Zwłaszcza terapia par godna jak widzieliśmy na forach polecenia. A półkule obie jakby se sam ustawiał to by nie musiał od czasu do czasu korzystać z porad lekarza psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
buttink Re: Regresing, regresing, regresing. 03.11.16, 19:37 "Usuwanie węzłów i krzyży karmicznych 200 zł/ godz." (czytaj: Nicnierobienie - ty przychodzisz z problemem a ja poudaję, że odczyniam czary jakoweś, nie sprawdzisz jakie i co robię zią, a poza tym to i tak nie ma znaczenia - 200 zł/godz) Drogi jest. Ja za nicnierobienie uczciwie nie wezmę ani grosza. I nawet nie oczekuję półgębkiem wydukanego 'dzięki'. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing, regresing, regresing. 05.11.16, 11:49 Ale za to jesteś normalny umysłowo i nic nie musisz robić żeby to wiedzieć. Za to ten gościu musi to napisać z 300 razy dziennie i straci mnóstwo czasu. Oraz opinię człowieka zdrowego psychiatrycznie. Mnie pamiętam za młodych lat zaczęto ścigać nawet w rodzinie, gromadząc po kątach wypisane zdania wg. książek L.Ż. Jak się okazało chcieli iść z tym do psychiatry. Szybko "wyzdrowiałam", szok był ogromny. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 06.11.16, 15:06 He!he! przy czym slynna uzdrowicielka Sylwia W.tez ma juz tylko 10 ERD . Czyzby zmierzch ery naciagaczy sekty regresingowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
1salamandra Re: Regresing, regresing, regresing. 06.11.16, 15:32 Mistrzu załamany . Wymierzyli mu zwolennicy i wyszło od 0,5 do 2,5. KATASTROFA. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 06.11.16, 18:16 To juz pora by mistrzu zwracal pieniedze za te wszystkie regresingi za ktore nachapal sie pieniedzy jesli ma ERD 2,5 . Odpowiedz Link Zgłoś
1salamandra Re: Regresing, regresing, regresing. 07.11.16, 09:02 Pieniądze przepadły. Wydali sobie ku swojemu opamiętaniu. Dziwi mnie po co tam idą i zostają gołodupcami. Na 100 osób 10 -oma można manipulować i z tych dziesięciu są pozyskiwani do tych grup.Te 10 osób na 100 potrzebuje opieki psychologa a są wykorzystywani przez grupy ,sekty, czyli przez przestępców. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 07.11.16, 15:25 Oszukany miszcz z 10 ERD-ami ,zajmujacy sie wylacznie polityka i klotniami z wyznawcami , zarabiajacy na naiwnosci ludzi ,podobno mial zbawic swiat i kazdego kto wierzy w Boga milosci ,swiatla i szczescia .Gdzie sa ci uleczeniu przez miszcza ?Powinnien pokazac liste ! Odpowiedz Link Zgłoś
buttink Re: Regresing, regresing, regresing. 14.11.16, 19:13 Powszechnie znana jest właściwość wysoko erdowych istot - nie muszą w nocy spać. Co robi jeden z nich po nocach? Zdawałoby się że samotnie wykonuje atmiczne medytacje, pluskając się w złotych wibracjach... Gdzie tam! Prwdziwy mistrz nigdy nie zapomina o swoich neofitach: " « 2016-11-14, 05:36:04 » Rozpyl ten olej na ścianach gdzie jest grzyb a już nigdy więcej nie ujrzysz tam pleśni! Idealny rezultat! wiemy.to/post-2322-rozpyl-ten-olej-na-cianach-gdzie-jest-grzyb-a-ju-nigdy-wi-cej-nie-ujrzysz-tam-ple-ni-idealny-rezultat-.html" Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 14.11.16, 21:54 Czyli Rozwoj Duchowy oznacza bezsennosc lub walenie mlodych panieneki bezsenne noce . A ci z 36 ERD-ami po prostu znikaja ,rozplywaja sie w powietrzu.Cha Cha ! I emanuje tak dobra energia miszcz,wlac neeregtycznie ,astralnie ,magicznie ,czarnomagicznie w uczniow i przesylajac duchy kazdemu myslacemu o 10 ERD-owym miszczu za dyche ! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna217 Re: Regresing, regresing, regresing. 02.12.16, 13:11 Niestety to o czym Pan/Pani pisze to jest hipnoza . Regresin to jest świadome cofnięcie kogoś do wcześniejszych lat , czy przeżyć . Tak naprawdę podczas sesji regresingu osoba sama może przerwać sesję i nic się tak naprawdę nie dzieje . Nie zostaje w latach dzieciństwa itp jak to Pan/Pani pisze , nie przybiera dziecięcego głosu - po prostu podczas regresingu człowiek widzi tylko i wyłącznie jakieś obrazy z dzieciństwa i je sobie przypomina . Byłam na regresingu i raczej nie ma nic z takiej sesji o czym Pani/Pani pisze . Wręcz przeciwnie czuję się super . Pod koniec sesji miałam juz otwarte oczy i gdyby nie to, że terapeuta mi nie powiedział ,ze mnie musi z tego wyciągnąc to bym o tym nie wiedziała :) Żadne takie rzeczy typu : psychozy , maniaki i leczenie psychiatryczne nie ma miejsca po regresingu :) Trzeba sobie uświadomić czym jest regresing a czym jest hipnoza . To o czym Pani/Pan pisze podchodzi pod hipnozę a nie regresing :) To są dwie różne rzeczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Regresing, regresing, regresing. 02.12.16, 16:33 Piknie.. psychikę oddac w pokancerowane łapska budowlańca po przyuczeniu... 3XD Odpowiedz Link Zgłoś
1salamandra Re: Regresing, regresing, regresing. 02.12.16, 16:53 Z tego co widzę to są tzw " uzdrawiacze " co potrafią wymyślać coraz to nowe usługi i to tak naiwne że aż zdumienie można osiągnąć że są osoby co się dają w to wmanipulować i jeszcze się potrafią chwalić np na forum (większość chwalb piszą sami tzw "uzdrawiacze") Znam osoby co wydają pieniądze na takie głupoty a na co dzień wcinają zupkę mamusi lub babci a sami są niewydolni finansowo i psychicznie.Ale czasem na głupotę nie ma rady. Odpowiedz Link Zgłoś
patistolarz73 Re: Regresing, regresing, regresing. 14.12.16, 12:23 Szukaliście kiedyś szybkiej wróżby/odpowiedzi na pytanie drogą smsową? Bądź polecacie jakąś stronę? Natrafiłam ostatnio na: POMOC EZOTERYCZNĄ Jestem pozytywnie zaskoczona. Myślałam, że to będzie jakiś automat nie warty uwagi, a okazało się bardzo pomocne! Szczególnie ten test sprawdzający kiedy umrzemy: uio7.pl/r/GnZpoznaj-date-swojej-smierci Odpowiedz Link Zgłoś
dopierala1988 Re: Regresing, regresing, regresing. 15.01.17, 17:54 Wielki guru i jasnowodz L.Z nie potrafic nic przepowiedziac ,jego duchy mu nie podpowiedzialy , kiedy nastapia nastepne zamachy w Europie. Co az wstyd ! Czy on wogole jeszcze cos potrafi ? Odpowiedz Link Zgłoś
ogiemus Re: Regresing, regresing, regresing. 14.02.17, 22:20 Ja osobiscie doswiadczylem regresing na wlasnej skorze co dobrowadzilo mnie do psychiatryka. Podczas sesji jedna kobieta wystraszyla sie czegos i LZ powiedzial ze to oni a ona ich nazwala satanistami. Mnie ciagle obecnie gadaja do glowy ze jestem synem szatana albo bogiem piekielnym a nieraz jezusem i abbym sie poddal sercu maryj i jozefa ale nie tego chrzesciajnkiego tylko prawdziwego ale nie mowia kto to i ciagle obiecuja zlote gory aby przyjsc tylko do nich dobrowolnie a jak sie neguje to zaraz straszne obelgi i przeklenstwa ze zabija moja dusze, dzieci, zone i tak dalej.Ja doswiadczylem silnego strachu ktory zaprowadzil mnie do psychiatryka (doslownie sterowalo mna) a przed izba przyjec kobieta o rudych wlosach spytala sie mnie czy ja poznalem(wczesniej byla blondynka) ale ja sobie uswiadomilem dopiero po latach ktora to. Stosuja okropna psychomanipulacje na umysle i ciagle powtarzaja ze jest sie opetanym w ilus tam procentach tylko ja bylem u egzorcystow i uzdrowicieli i widzieli u mnie tylko chorobe i smiali sie ze mnie ze dalem sie zmanipulowac. A tak przy okazji podczas jednej sesji baba ktora regresowala mnie ukazala sie jako suchy chlop (a miala tez na scianie 2 obrazy jak u satanistow) potem kazala wciagnac cos z ziemi i wwalilo we mnie ciemna energie przez co doslownie nie moglem wejsc do kosciola bo nie wiedzialem co mi sie dzieje ( przy okazji baba miala dookola czarne zrenice bez teczowki i przyznala sie ze nie moze wejsc do kosciola). Oczywiscie probowalem pisac na portalu cudaducha ale zaraz wykasowali wszystko z portali piszac ze stosuje psychomanipulacje. Przy okazji doswiadczylem silnych agresywnych energii na moim brzuchu i glowie. Bylem u czlowieka ktory widzi energie i mialem podpieta pod pacha oraz z tylu na lopatce oraz kajdany na nogach(pamietam jak tam klepnal mnie LZ i powiedzial ze to za zaslugi) ciagle mnie tam jeszcze boli. Dla mnie jest to wielka mafia ktora sprzedaje innym ich wlasne grzechy i podpina ich do wlasnego zbiornika bo wszystkim potem na portalu wychodzi to samo (atlantyda oraz inne bzdety) Przeciez LZ sam nazywa sie psychotronikiem czyli tak naprawde magiem. Ja nie mam zamiaru ich tak naprawde oceniac bo wszyscy jestesmy manipulowani w pewien sposob przez reklamy czy politykow.Napisalem co doswiadczylem ale ja moze widze to przez moje tylko przez moje filtry. Najlepiej niech kazdy do nich pojdzie ( co wam szkodzi w psychiatryku tez leza ludzie a nie zwierzeta pomimo ze sa tam traktowani gorzej niz zwierzeta). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_szarlatanow Re: Regresing, regresing, regresing. 15.02.17, 20:24 ogiemus, Kiedy miałeś przygodę z regresingiem? To jakaś świeża sytuacja czy raczej stare dzieje? Bardzo możliwe, że Twój pobyt w psychiatryku był spowodowany skutkami ubocznymi wymuszonej hiperwentylacji. Uczucie odrealnienia, psychozy z objawami wytwórczymi, lęki, obniżenie nastroju itp. to tylko część z całego pakietu, gdy każe się oddychać zbyt szybko przez kilkadziesiąt minut. Zaburzona jest wtedy równowaga kwasowo-zasadowa i pewne objawy mogą przypominać choroby psychiczne, ale nimi nie są. Nie jesteś pierwszą osobą, która trafiła do psychiatryka po regresingu. Odpowiedz Link Zgłoś
buttink Re: Regresing, regresing, regresing. 20.06.17, 20:08 Jakoś niewiele się tu dzieje ostatnio. Dlatego aby nieco rozruszać wątek, proponuję mały quiz przeznaczony zarówno dla rozwijających się duchowo jak i dla cyników i troli. Taka pojednawcza zabawa. Na początek łatwe jak sądzę zadanie na rozgrzewkę. Mamy dane nazwiska: Stalin, Durczok, Putin, Hitler, Soros, Żądło, Michnik, Merkel Uszereguj je malejąco według ERD, najlepiej z podaniem wartości ERD przy każdym nazwisku. Wkrótce podam właściwą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 20.06.17, 22:15 A tę właściwą odpowiedź to se tak wyssiesz z brudnego palucha? Co za kretynizm... Odpowiedz Link Zgłoś
buttink Re: Regresing, regresing, regresing. 20.06.17, 22:52 Ale dlaczego z brudnego? Odpowiedz Link Zgłoś
buttink Re: Regresing, regresing, regresing. 27.06.17, 18:50 Uwaga podaję z pamięci wyniki cząstkowe. Żądło 35,5 ERD - prawie komplet! Hitler, Putin - 12-15 ERD Soros, Merkel - 0 ERD Teraz wyobraźmy sobie co by było gdyby Hitler nadal żył. Zgodnie z zasadami wypracowanymi przez twórcę ERD, Soros powinien pobierać nauki oraz inspiracje od Putina i Hitlera, jeśli postanowiłby rozwijac się duchowo. Nie musi koniecznie od nich, ale mógłby. Z nauk Leszka Żądło nie zrozumiałby zbyt wiele, bo ten jest za wysoko. Ale już Putin oraz Hitler być może mogliby coś liznąć i przyswoić od Leszka. Niedługo podam wyjasnienie, czy skala ERD do czegokolwiek moze się przydać. Niespodziewanie bowiem niesie ze sobą pewien zasób informacji, choc niekoniecznie najwyzszej jakości. wyjasnię też czy opisane wyzej wyniki opracowane przez Leszka Żądło są prawidłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Regresing, regresing, regresing. 27.06.17, 20:22 O tak, informacje wyssane z brudnego palucha są szczególnie cenne. Odpowiedz Link Zgłoś
buttink Re: Regresing, regresing, regresing. 28.06.17, 18:40 Cytuję: "Leszek (35,9999999999.... erd) - raz zdematerializowały się mu skarpetki w pralce, a jego wszechwiedza to wskazania wahadełka w zależności od tego z której akurat strony wiatr zawieje. Czy tu potrzebna jest więc jakaś skala, aby zrozumieć proste fakty..." User Howard zasadniczo zgrabnie wyczerpał temat. Mimo wszystko moze jeszcze coś skrobnę o diagnoście, który rozpoznaje depresję ze ZDJĘCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 26.08.17, 14:00 rnie dajcie sie naciagnac na kase regresing to zwykle oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 26.08.17, 14:04 podobno byli tacy ludzie naiwni ze jakiemus regreserowi wybudowali dom !!!!za darmo !bo uwiezrzyli ,że jest jakies ard !!!!ludzie uwazajcie na na regresing!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 26.08.17, 15:15 znalezione w necie o regresingu cytat "Pani KasioM widzę że sięga pani do odmętów przeszłości ze 20-25 lat wstecz, albo jeszcze dalszych. Kiedy regreser zaczynał swoją ezoteryczną karierę. Oczywiście że jak się zaczyna to czasami człowiek nie pobiera pieniędzy na swoich królikach doświadczalnych, a poza tym może jeszcze a raczej na pewno regreser znam go też osobiście ze 20 lat i już 20 lat temu był bardzo wyrachowany i nastawiony na kasę. Nawet po skończonej " szkole " Regresingu rocznej która kosztowała bardzo drogo. Trzeba było uczestniczyć na co najmniej 6 spotkaniach z 12 w roku by podejść do egzaminu, a jak ktoś jeszcze miał dojechać w tym przypadku do Gdańska to koszty takich kursów były na ówczesne czasy ogromne. Ja musiałem pół miesiąca pracować by móc z Kętrzyna skąd pochodzę dojechać do Gdańska i załatwić sobie nocleg czasem opłacić bo warsztaty trwały 2 dni. No i wracając do sedna po 12 miesiącach ja byłem z 6 razy można było przystąpić do egzaminu, który upoważniał do wykonywania Regresingów odpłatnie. A jak wyglądało to finansowo ? regreser zgarną za szkołę każdego miesiąca kasę od ludzi i to naprawdę na lat 18-20 temu to było bardzo drogo, ale na tym jego chciwość się nie kończyła. Każdy po egzaminie za który oczywiście trzeba było extra toi jeszcze każdy z adeptów regresingu dyplomowanych regreseró co miesiąc musiał sie z nim rozliczać ile wykonał regresingów i z każdego regresingu musiał oddawać 10% dla regresera co miesiąc. Więc nie dość że płaciło się za szkołę to jeszcze wiele lat po szkole , każdy regresing to 10 % zarobku musiał być oddawany dla regresera Większego chciwca , który takie numery robi to nawet w śród żydostwa ciężko znaleźć, dlatego ja nie przystąpiłem do egzaminów i nie zostałem regrserem, a robić mogę regresing bo się go nauczyłem i zapłaciłem. Ale nie polecam tej metody dlatego też nie praktykowałem tej nabytej ezoterycznej "sztuczki" do robienia bigosu ludziom w głowie i zarabiania kasy. A jeszcze dodam że jak regreser zaczynał i w koło niego zaczęli pojawiać się pierwsi naśladowcy, to grupa pierwsza miała uczyć się MAGII, tak pod z takimi intencjami regreser zaczynał swoje podboje ezoterycznego rynku. Kiedy zauważył że z jakichś powodów to nie to ( nie wnikam czy miał dobre intencje czy nie ) to powiedział swoim pierwszym zgromadzonym w koło siebie poplecznikom , że już magii to on nauczać nie będzie tylko teraz będziemy sie zajmowali rozwojem duchowym. Cokolwiek to wtedy w jego ustach znaczyło. Więc pitolenie o darmowym pomaganiu to wierutna manipulacja , bo jeśli tak było a mam informacje również od jego pierwszych popleczników że tak było, to bardziej chodziło o to że regreser jak sem nam też opowiadał przez pierwsze lata sam uczył się różnych ezoterycznych prawideł a później trenował i sprawdzał jak działają na ludziach i wtedy to prawda nie pobierał kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 26.08.17, 15:28 znalezione w necie cytuje " Ale jak już sobie wymyślił wahadełkowanie, regresing i kilka pomniejszych usług, to przestawił się typowo na zbijanie kasy i manipulacje , które miały mu zapewnić stały dochód bez wysiłku jaki towarzyszy pracy. Czyli zrobił z siebie GURU przepisując ze starych ezoterycznych książek plus swoje wymysły - napisał tuzin ksiązek, ponagrywał kasety z "medytacjami" i początkami NLP jak "kurs doskonalenia umysłu" i zaczą tworzyć swój biznes, który na szczęście lata świetności ma już za sobą, bo pojawił się internet i ludzie mieli dostęp do wiedzy już na szeroką skalę oraz do prawdziwych Mistrzów Duchowych co spowodowało , że regreser biznes zaczął upadać a ludzie przejrzeli na oczy jaki z niego cwaniak i spryciarz. To prawda że regreser dużo można zarzucić ale jednego z pewnością daru nie można mu odmówić, tym darem jest przebiegłość, łatwość w manipulacji ludźmi oraz dzieki temu wyciąganie od nich kasy. A dodam na koniec że przeważnie niestety to byli ludzie nie zamożni , albo chorzy szukający w regresingu ostatniej deski ratunku. Nie przeszkadzało to jego moralności by ich z tej kasy kosić i czasem nawet , potrafił używać magii do likwidowania ludzi , którzy staneli mu na drodze w tym procederze. Podsumowując dla mnie regreser to jednoznacznie przebiegłą postać, ale dzięki Bogu i boskiemu prawu czyli karmie w końcu od kilku lat zaczął dostawać po dupie, za swe niecne uczynki i szkody jakie poczynił w ludzkich umysłach, rodzinach itp. Nie każdy kto jest dobry dziś będzie dobry jutro, tak samo jak nie każdy kto jest zły dziś , musi złym pozostać do końca. Ludzie się zmieniają i ich karma się w różnych okresach życia przejawia. Dlatego nawet jeśli regreser 30 lat temu miał dobre intencje i chciał pomagać ludziom to jak Jezus mówił po owocach ich poznacie. A owoce regresera niestety zatrutymi się okazały i zgubnymi dla wielu setek osób. Czy regreser w pewnym momencie zbłądził lub sam wpadł w jakieś sidła ezoteryki nieświadomie albo może był cyniczny od początku. To to nie ma znaczenia , znaczenie ma to że nadal próbuje ludzi zwodzić na manowce i zarabiać na nich pieniądze. Jest niczym pasożyt , który jak widzę i obserwuję go od lat nie zmienia się niestety na lepsze a raczej pogłębia się w swoich ciemnych zamysłach i odmętach umysłu. Nadal jeszcze pozostał mu spryt i duży zdolności manipulacyjna oraz wierne stado ślepych wyznawców. Ale to już na szczęście ostatnie jego lata , gdyż nie sądzę by w obecnych czasach już tak jak dawniej nabierał na swoje "byciem guru" zbyt wielu ludzi. Ale zawsze trzeba pamiętać , że puki żyje to trzeba słysząc jego nazwisko trzymać się na baczności a najlepiej z daleka :-) od niego i całego zestawu jego usług. Polecam to bynajmniej nie na podstawie zawiści czy jakichś niecnych moich intencji. Polecam to dlatego , że bardzo dobrze poznałem go zarówno w bezpośrednich spotkaniach jak i z opowieści ludzi , którzy znali go od początków jego "kariery" oraz takich ludzi, którym regreser mówił więcej niż innym. To oni właśnie opowiadali mi o jego poczynaniach najbardziej dyskredytujące go rzeczy. " koniec cytatu - oswiadczam ,że nie znam i nie wiem o jakiego regresera nie znam imienia i nazwiska tego regresera . Odpowiedz Link Zgłoś
astre17 Re: Regresing, regresing, regresing. 26.08.17, 14:48 regreserzy, którzy nabijają kasę kosztem szukających pomocy ludzi, to zjawisko niebezpieczne. natomiast czasami warto zadać sobie pytanie: kim byłem przed tym, jak zostałem tym, czym jestem teraz? czasami jakieś traumatyczne przeżycia, albo niszczący wpływ środowiska powoduje, że człowiek wpada w swoistą amnezję: żyje nieswoim życiem, jak zaprogramowany robot. Ale wyciąganie kasy przez różnej maści oszustów, jest karygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing, regresing, regresing. 02.05.19, 23:06 @OGIEMUS Ty też jesteś normalny. Jeśli chcecie zobaczyć osoby na lekach, to TU TEŻ są takie, naforach, to samo psychole na youtube z elektrownią, mohery itp. Przykre to wszystko, zwłaszczaże po tych lekach to możnasię rozchorować Cam Odpowiedz Link Zgłoś
magdamag88 Re: Regresing, regresing, regresing. 18.02.17, 17:00 Korzystałam w sumie kilkanaście razy u różnych regreserów. Mogę powiedzieć, że w moim przypadku RSR nie zrobił jakiegoś przełomu w rozwoju duchowym, lepiej zadziałały u mnie chociażby ustawienia Hellingera, ale zapewne dla każdego co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 16.03.17, 17:02 MNIE REGRESERZY OSKUBALI Z CALEGO MAJATKU JAKI MIALEM !!!! ZACZELI MMNIE WMAWIAC ZE JESTEM UPADLYM ANIOLEM I ZE JEST JAKAS KARMA !!!!LUDZIE TO ZWYKLO NACIAGACTWO NA KASE !!!!DZIS BARDZO TEGO ZALUJE ZE ODDALEM IM SWOJ MJATEK !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 18.03.17, 19:18 NAPISALEM DO PANI KATARZYNY JEZOWSKIEJ SMS ZE MAM PROBLEM ZDROWOTNY PODEJRZENIE RAKA I CZY MOZE MNIE POMOC !!!OTZRYMALEM SMS ZE TAK I ZE MAM PRZYJECHAC DO NIEJ NA SESJE REGRESINGU I ZE ONA CYT" W SESJI REGRESINGU DOJDZIE DO MOICH PSYCHICZNYCH PRZTCZYN I INTENCJI CHOROBY I POWIE MNIE JAK PRZEPROGRAMOWAC SWOJA PODSWIADOMOSC ZEBY DOJSC DO ZDROWIA!!!!!" KOSZT 60ZL 70 MIN!!!! TO SIE NAZYWA ZWYKLE NACIAGACTWO NA KASE CHOREJ OSOBY I ZWYKLE OSZUSTWIO Odpowiedz Link Zgłoś
joanna217 Re: Regresing, regresing, regresing. 11.06.18, 12:29 Ja robiłam u tej Pani regresing i powiem szczerze nie było nic co tutaj czytam :) ikt w domu z nożem nie gonił, normalna powaga itp . Mnie regresing pomógł i jestem zadowolona. Nie słyszałam aby Pani Katarzyna Jeżowska kogoś naciągała. Czułam się po regresingu bardzo zmęczona ale to co mnie trapiło zostało wyrzucone. Nie wiem jakocenić to, ze u innych ten regresing źle podziałał itp. Mnie nie polecono go przy żadnych chorobach a raczej po jakiś przeżyciach. Nie uważam aby regresing był dobry w chorobach typu rak, ból zęba ale pod kątem przeżyć . Nie chce nikogo oceniać i byc na zasadzie, że bronię Katarzynę Jeżowską i mam cos wspólnegoz jej działaniem. Ja tam byłam,skorzystałam z jej usług - nikt mnie do niczego nie zmuszał ani nie nalegał na dalsze sesje ..... Odpowiedz Link Zgłoś
buttink Re: Regresing, regresing, regresing. 20.11.17, 22:16 Z regresingu nie tylko niewielki pozytek, ale może być groźny: "W Śląskim Centrum Informacji o Sektach odwołujemy się do socjologicznej definicji sekty. Za sektę można uznać każdą grupę, która posiadając silnie rozwiniętą strukturę władzy, jednocześnie charakteryzuje się znaczną rozbieżnością celów deklarowanych i realizowanych oraz ukrywaniem norm w sposób istotny regulujących życie członków; która narusza podstawowe prawa człowieka i zasady współżycia społecznego, a jej wpływ na członków, sympatyków, rodziny i społeczeństwo ma charakter destrukcyjny. W Polsce coraz częściej pojawiają się w grupach odwołujących się do New Age. Coraz większe jest też zainteresowanie okultyzmem, różnego rodzaju treningami świadomości, regresing, chaneling, radykalne wybaczanie." gosc.pl/doc/1120299.Sekty-nadal-grozne Na uwagę w krótkim wywiadzie zasługują dosyć rozsądne wypowiedzi. Czy grupy regresingowe podpadają pod pełnoprawne sekty trudno powiedzieć. Na pewno korzystanie z regresingu może powodować w okreslonych okolicznościach fatalne skutki. Najlepiej wystrzegać się podejrzanych, niezweryfikowanych praktyk. Odpowiedz Link Zgłoś
buttink Re: Regresing, regresing, regresing. 20.12.17, 19:02 Na forum, z którego korzystał LŻ, zaszły zmiany. Przypuszczam, że chodzi m.in. o marginalizację LŻ i jemu podobnych, co jest oczywiście ruchem w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
buttink Re: Regresing, regresing, regresing. 05.01.18, 17:45 Kilka zdań pod wpływem wpisu na nowym forum na temt akcji metoo, choc pewnie nie tylko. Musze przyznać, ze całe środowisko ezoteryczne z tego forum zlało mi się w jedno z LŻ, co było błędem. Prawdopodobnie tym samym dałem wyraz swojej ignorancji. Całkiem inteligentni ludzie, otwarci na świat i inne kultury, mogą wyznawać dosyć osobliwe poglądy i wierzyć w różne dziwactwa - to zjawisko dosyć powszechne. Piszę to z pozycji sceptyka, lecz bez nachalnej intencji nawracania na sceptycyzm. Co więcej, życzę forumowiczom sukcesów na duchowej ścieżce. A także wytrwania bez Leszka Żądło i jego świty, świetna decyzja, która przyniesie wam dużo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
bobane Re: Regresing, regresing, regresing. 08.01.18, 00:32 Ja osobiście nie polecam żadnych samozwańczych guru, tym bardziej podłych naciągaczy, którzy biorą kasę, a jak coś się nie uda, to tylko twoja wina. Kasy oczywiście z powrotem nie dotaniesz, bo guru musi coś żreć. Słyszałem już nie od jednej osoby z różnych for, że zostali oszukani na duże pieniądze. Najsmutniej zrobiło mi się, gdy usłyszałem o kilku osobach, które trafiły do szpitali psychiatrycznych po sesjach uzdrwiania karmy koleją cudowną techniką... Były nawet osoby na pewnym forum, kłucące się z wielkim guru, o to, że przez niego i jeo technikę robili rzeczy irracjnlne - kłutnie z rodziną, rozwody, zamykanie w szpitlach psychiatrycznych, aborcje. Jedna Pani opowiadała kiedyś, że zabiła swoje własne dziecko, tylko dlatego, że podczas sesji uzdrawiania, osoba prowadząca, powiedziała jej - jesteś niewinna swoich poprzednich wcieleń, zrób to, wybacz sobie, to co zrobiłaś... i zabiła swoje nienarodzone dziecko. Nie wiem ile w tym prawdy, ale sądząc po dokonaniach samozwańczych guru i opiniach zbyt wielu ludzi, wydaje się to bardzo możliwe. Zresztą, nie takie cuda się dzieją w kręgach opętanych ezoteryków. Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 03.05.18, 13:32 SPROSTOWANIE PANI JEŻOWSKA KATARZYNA Z KATOWIC UL JANKEGO REGERSER ZNAJDUJE SIE OBECNIE NA STRONACH SZKOL PRZEDSZKOLI JAKO NAUCZYCIELKA .KIEDY PISALEM KOMENTARZ I NIEJ WTEDY PODAWALA ZE JEST NA RENCIE WIDZOCZNIE PODJECLA PRACE PÓZNIEJ WCZESNIEJ PODALA ZE JEST NA RENCIE OBECNIE PRACUJE JAKO NAUCZYCIELKA W PRZEDZKOLACH I W OGNISKO -PLACÓWCE ,JEST NAUCZYCIELKA TERAZ Odpowiedz Link Zgłoś
snopek79 Re: Regresing, regresing, regresing. 03.05.18, 13:36 dodaje SPROSTOWANIE PANI JEŻOWSKA KATARZYNA Z KATOWIC UL JANKEGO REGERSER ZNAJDUJE SIE OBECNIE NA STRONACH SZKOL PRZEDSZKOLI JAKO NAUCZYCIELKA .KIEDY PISALEM KOMENTARZ I NIEJ WTEDY PODAWALA ZE JEST NA RENCIE WIDZOCZNIE PODJECLA PRACE PÓZNIEJ WCZESNIEJ PODALA ZE JEST NA RENCIE OBECNIE PRACUJE JAKO NAUCZYCIELKA W PRZEDZKOLACH I W OGNISKO -PLACÓWCE ,JEST NAUCZYCIELKA TERAZ Odpowiedz Link Zgłoś
sekatoor Re: Regresing, regresing, regresing. 02.05.19, 22:34 Jaka jest nazwa tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sekatoor Re: Regresing, regresing, regresing. 02.05.19, 22:31 Mam same takie bzdury w kolekcji, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
zalak Re: Regresing, regresing, regresing. 16.12.19, 19:48 Żaden eksperyment nie powinien być testowany na ludziach ani zwierzętach Odpowiedz Link Zgłoś
oliloli Re: Regresing, regresing, regresing. 13.05.20, 22:43 Rozumiesz to, co napisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
pink_batman Re: Regresing, regresing, regresing. 24.05.20, 11:04 Co tam u Leszka twórcy regresingu? Susza idzie, ceny wody poszły w górę?. 50 zyla mogę dać za możliwość obejrzenia na żywo iniekcji przeciwwirusowej dokonywanej przez Gatesa na panu Leszku, a która jak bóg da czeka nas wszystkich. Woda mi cieknie jeszcze z kranu, milion razy tańsza, i uwaga też nawilża skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_batman Re: Regresing, regresing, regresing. 25.05.20, 11:19 W którym momencie wall Leszka zamienił się w miejsce żywej wymiany myśli dekadenckich duchowiaków ze skłonnościami depopulacyjnymi? Zaczyna mnie się to podobać. Niech Wszechdobre siły planetarne spowodują jak najszybsze szczepienia rozwojowców antyszczepów. Końskimi dawkami poproszę. Oraz całodobowych nakaz noszenia podwójnych maseczek. NIECH SIĘ STANIE WOLA GATESA. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_batman Re: Regresing, regresing, regresing. 03.06.20, 17:24 Nijak. Obecnie w cenie jest globalna depopulacja i woda w małych buteleczkach, przeznaczona do kitrania po kieszeniach, względnie do stawiania obok wody w większych butelkach lub innych pojemnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_batman Re: Regresing, regresing, regresing. 16.08.20, 19:09 Widzę że Leszek przechodzi powoli do kolejnego etapu działań konspiracyjno partyzanckich. Pochwalam i zachęcam - zapraszamy w knieję i nie wychylać się. Przy okazji mam małą prośbę: proszę nie hałasować i nie śmiecić zbytnio. Odpowiedz Link Zgłoś
bagietonka Re: Regresing, regresing, regresing. 23.10.20, 01:02 Za dużo czytania... Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwosc123456 Re: Regresing, regresing, regresing. 15.04.21, 12:44 Leszek Ządło R.I.P Zabiła Cie nienawiść. Na FB pozostawiłeś po sobie mnóstwo wpisów na temat pandemii. A czy nie lepiej zamiast wypisywania głupot trzeba by było się zabezpieczyć aby się ochronić . Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing, regresing, regresing. 17.04.21, 06:31 JAZZ MUSIKER from Cracow.Lat 80 parę. Ale czy ezoteryk Warszawiak też?W wariatkowie nic nie piszą, jak ja bylam 20 latką to on miał ze 35 a w Krakowie to byl jedynie zlot,gdzie sprzedawał oszukane wahadełka za drogie pieniądze, dawno wyszły z użykowania, mam nadzieję. R. I.P ale muzyk i ezo to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing, regresing, regresing. 17.04.21, 06:41 Prowadzony przez regreserów Leszka Żądło portal nazywający się „cudownym” od wielu lat prowadzi kampanię oszczerstw, inwektyw, pomówień, urojonych insynuacji przeciwko niektórym liderom oraz ruchom duchowym. Kampania inwektyw i oczerniających pomówień trwa już co najmniej od 2002/2003 roku, co w 2012 roku daje ponad 10 lat oczerniania wielu osób, w tym kilkunastu liderów rozwoju duchowego. Cudowny czy raczej cudaczny portal regreserów i ich zregreserowanych (uwstecznionych umysłowo) pacjentów kipi za sprawą Leszka Żądło jako przywódcy tej hałaśliwej sekciarskiej grupki wyjątkowym jadem nienawiści, a regreserów takich jak występujacy tam łysy karzełek i furiat pod ksywką „Cugol” z Gorzowa Wielkopolskiego wielokrotnie przesłuchiwała i upominała policja, a nawet ze dwie prokuratury. Stalking, nękanie, pomawianie, dyskredytowanie, oczernianie – to typowa działalność regreserów jak i ich pacjentów oraz szefów całego tego bałaganu, znanej pary wieloletnich kochanków: Leszka Żądło z Tolkmicka (nie mylić ze znanym saksofonistą) oraz Ewy Kałuskiej z Nekla pod Poznaniem. To ten gościu ezoteryk, nie mylić ze znanym saksofonistą, oszuści bywają znaną agresywną w rozwoju opcją niestety, a tem z obsesją siępomyliło mimo zastrzeżenia znanej chodliwej nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwosc123456 Re: Regresing, regresing, regresing. 17.04.21, 08:01 Zmarł 13 kwietnia 2021r w Warszawie w swoim Mieszkaniu sam w osamotnieniu . miał 67 lat Próbował jeszcze uzdrawiać ale jego upadłe metody jak np regresing nie znalazły zainteresowania. Niewielka grupa fanów jest tylko zdezorientowana i nie dowierza ,że umarł bo przecież pisał o świetlanej starości . Pogrzeb odbędzie sie 21 kwietnia w Katowicach jak pisze jego fan Dariusz Loga na fb Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing, regresing, regresing. 17.04.21, 14:26 'Fajnie,że udało Ci się dzięki temu zrozumieć głębiej naszą relację. Niewiele się pomyliłeś. Natomiast zdecydowanie nie przeżywam frustracji, kiedy coś "idzie nie tak". Moja data urodzenia nie jest tajemnicą 04.03.1954 Dojładniej w nocy (z początku daty).' Z portalu "pozytywne inspiracje" Dzięki. Również pan Darek L.się zgadza. I Katowice,Warszawa - był moim sąsiadem, pisywał naezosfera.pl, gdzie sprzedawał również swoje książki. Niestety, z nieformalnych źródeł nie tylko wiadomo,że jedno z tych ostatnich "dzieł" było pisane chyba pod wpływem "domu wariatów', gdzie go nakryła społeczność warszawska. Mam wrażenie też że "obsesje i omamy" to dziełko podobnie jak inne przekopiowane w połowie , zwłaszcza część o afirmacjach, gdzie pod - czy oględnie - nieświadomość usiłuje "rozrzucić" w miazgę. Był znany już jako agresywna,nieprzyjemna osoba jeszcze 25 lat temu, czepiająca się Huny i innych wibracji,niestety, pisząca czy raczej - kopiująca bez "zrozumienia treści"... Byłam przez jakiś czas" fanką", posiadalam książeczki niemalo kosztujące, ale obserwacje energii, jego samego, gdzie nawet wolno - ale ewolujący jakośtam Lisiak (Były sekciarz z reinkarnacji,wpływy narkomanii. Widzenie energetyczne zostało mi dane więc piszę . ) ale zmieszano mnie z błotem za w/w "praktyki", niestety mnie oczerniono,' guru" nie ...Nikt nie chciał słuchać potwierdzających się przepowiedni, albo oglądać zdjęć elektromagnetyzmu, zanim nie stanęła za mną i przeciwko nim- grupa społeczna, związana z Cechem. Niestety,zbytpóźno. No, ale wszystko skończyło się, kiedy "im" uderzyła do glowy woda sodowa, już któryś raz. Odcięłam się, obserwowalam jedynie rocznik 50+ z kochankami,bo wciągnięto w "to "DDA" - pewna pani z Ursynowa warszawskiego, Danusia, miała w tym sekciarstwie do odegrania pewną"rólkę", dzieciaki zostaly poddane duchowej "próbie" , a ja opisana przez w/w środowisko jako "wkręcacz" . Przyznaję, intuicję może i mieli, ale interesowała się nimi już nie tylko policja.I nie tylko raz, mam wrażenie, że trochę ze względu na mnie i innych "fanów" z politycznych "rekomendowanych" o czym 'guru początkujący' nie wiedzieli.Walili za to w "swoją stronę" w stronę Gurdżijewa i podobnych.Znana ofiara - np. Uspiensky. Na skutek wielu pomówień i sugestii , że coś więcej na NFZ "im" się należy "dorobiłam się" - jak kot Bob i jego pan - 4ech rożnych od siebie "pseudodiagnoz" nigdy nie widząc atakowanych pseudolekarzy, in blanco . Ale sprawiedliwość boska istnieje,na "haki" i dziwnie wyglądające nic nie warte zbrodnialskie różne od siebie pomówienia i oświadczenia sugerujące niskie motywy , w tym poświadczenia nieprawdy w obliczu sądów doczekały szczęśliwie kar i domu wariatów Cam Odpowiedz Link Zgłoś
szczepcie-sie-ludzie Re: Regresing, regresing, regresing. 18.04.21, 22:46 Jak podaje portal paranormalium: AKTUALIZACJA: Według niepotwierdzonych jeszcze informacji, przyczyną zgonu Leszka Żądło była choroba COVID-19. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Regresing, regresing, regresing. 19.04.21, 02:55 bardzo możliwe jak rowniez ze leszki z zeszly w tymsamym czasie obaj byli wyraznie z jednej rodziny chociaz info ze na sesjach regresingu sie cpa tez robi wrazenie. dla mnie byl to co zwid shit na e-co zwiadzie...together with uncle ? Odpowiedz Link Zgłoś