Dodaj do ulubionych

Urok, rytuał milosny

24.03.19, 22:34
Witajcie. Czytałam ten wątek wielokrotnie i obiecalam sobie ze kiedyś i ja opisze wszystko przez co przeszłam:) od razu uprzedzam- nie daje inf o nikim, wiec proszę bez takich pytań. Wątek zakładam jedynie w celach informacyjnych i aby niektórzy nie popełnili moich błędów :) A wiec od początku, uroki miłosne itd przyszły mi na myśl ok roku temu. Kiedyś może nie uwierzyłabym ze posunę się do czegoś takiego ale byłam w relacji , chociaż może to za duże słowo, na której bardzo mi zależało. Facet jednak oprócz romansu nie wyrażał chęci na cokolwiek więcej, ba ta relacja zaczęła po prostu umierać. Zrozpaczona zaczęłam szukać inf i trafiłam na jak mi się wydawało rozwiązanie : magia miłosna. Dodam ze bardzo się w to wkręciłam, czytałam opinie itd a jak się skończyło? Najpierw natrafiłam na tanie ogłoszenie o deptaniu miłosnym. Na szczęście utopiłam tylko 80 zł efektu brak. Ale pan żarliwie odpisywał itd, nie czułam się tu oszukana, ot nie zadziałałao.Potem zaczarowana jednym czarodziejem dałam się naciągnąć i zapłaciłam 500 zl facetowi (chyba facetowi) z którym kontakt urwał się tuż po wpłacie. To mnie trochę otrzeźwiło ale nie aż na tyle, bo już niebawem znów dałam utopić na szczęście tylko 50 zł. O tu miła niespodzianka, bo pani była uprzejma, na początku stwierdziła ze wg niej urok nie jest tu potrzebny ale ja się uparłam. W każdym razie tez nie przyniosło to żadnego skutku. Dodam ze ze wszystkimi tymi osobami kontakt był tylko mailowy. Minęło kilka mcy, pogodziłam się z porażka, rzuciłam w wir pracy i bach- poznałam faceta. Romans jak w bajce , nie mogłam uwierzyć w swoje szczęście. Niestety, pewna sytuacja i interwencja osób trzecich sprawiła ze owy pan dał sobie wmówić ze zrobiłam coś czego nie zrobiłam. Powiem teraz, ze myślałam zawet ze może jest to kara za rzucanie uroków na poprzedniego partnera, bo sytuacja była aż nieprawdopodobna. W każdym razie co zrobiłam? Zaczęłam tym razem od horoskop i tarota, jedne wróżki mówiliby ze będzie ok, inne ze nie ma szans. Jedna przy rozmowie tel podała mi kiełkami rzeczy związanych z innym problemem co wzbudziło moja ufność. Zapytałam ja wiec o uroki miłosne. Była to pani z która rozmawiałam już kilkakrotnie , której dane posiadałam i która miała normalne wizyty przenieś u siebie. I tu szok urok podziałał prawie następnego dnia niestety nie aż tak jak bym chciała ale była mega różnica. Dodam ze pani brała grosze za rozmowę a za urok noe wzięła nic. Ponieważ jednak chciałam spotęgowania, zwłaszcza ze czas naglil, mój partner bowiem spędzał bardzo dużo czasu za granica i bal się ze już tam zostanie. Dlatego zdecydowałam się również na drugi urok, tu jeszcze nie mam rezultatów bowiem to świeża sprawa. Ale pan który to robił przyjął mnie u siebie, przedstawił się powiedział jak ma to wyglądać itd. Dlatego podsumowując: uroki działają , ale na pewno nie te wykonane przez osoby z którymi noe macie chociażby kontaktu telefonicznego . Jeśli ktoś podaje tylko maila i zmyślone dane do wpłaty to powiem jedno: to oszustwo. Tal samo gdy ktoś za bardzo opisuje dany urok czyniąc magiem nie z tych światów. Ja już wiem ze im więcej jakiś szczegółów i rytuałów branych z niewiadomo skąd to znaczy ze to po prostu lipa . Ja w każdym razie czekam na oficjalne zakończenie mojek sprawy a wy pamiętajcie: prawdziwy rytualistami nie ma nic do ukrycia i nie ukrywa się pod wymyślonym mailem i formułkami z netu. Powodzenia
Obserwuj wątek
    • olek13 Pazerna "wróżka"? 28.03.19, 14:26
      Tu też ten chamski marketing?
      • zalak Re: Pazerna "wróżka"? 15.12.19, 15:20
        Część osób raczej się nabierze
      • gambimbi Re: Pazerna "wróżka"? 10.05.20, 14:03
        Jak i wszędzie. Od tego chyba jest ten dział.
      • gedereka Re: Pazerna "wróżka"? 02.02.21, 17:50
        Jak wszędzie
      • jeremi.palon Re: Pazerna "wróżka"? 25.07.21, 15:48
        Zgadzam się
    • bajalka Re: Urok, rytuał milosny 12.10.19, 18:08
      Proszę o pomoc, szukam kogoś sprawdzonego, nie naciągaczy.
      • zonkfort Re: Urok, rytuał milosny 24.11.19, 12:47
        Nie ma nikogo.
      • waniawania Re: Urok, rytuał milosny 27.03.20, 16:06
        Daj maila
      • marian1993 Re: Urok, rytuał milosny 25.07.21, 17:10
        Proszę o kontakt marianna1993@o2.pl
    • pajacyc Re: Urok, rytuał milosny 18.10.19, 22:22
      sami naciągacze
      • zalak Re: Urok, rytuał milosny 18.12.19, 19:17
        Na to wygląda
      • gosiamalgosia Re: Urok, rytuał milosny 08.05.20, 16:32
        Znasz kogoś?
        • opolena Re: Urok, rytuał milosny 30.04.21, 14:02
          Nikogo skutecznego nie znajdziesz tutaj.
      • degaudian Re: Urok, rytuał milosny 01.05.21, 16:44
        Zdecydowana większość
    • zonkfort Re: Urok, rytuał milosny 05.11.19, 14:21
      Co za bzdura.
    • nastigirl Re: Urok, rytuał milosny 19.12.19, 15:53
      Wracam po długim czasie, aby opisać moje spostrzeżenia. Tak, uroki działają ale.... magia nigdy nie przyniesie nam efektu który dokładnie chcemy. Czasem przeglądam to forum, obiecałam wiec sobie ze napisze jak to u mnie wyglada po czasie. Otóż nie jest kolorowo. Oczywiście cały czas jesteśmy razem ale dziś wiem ze nie jest to miłość, to bardziej ze tak powiem przywiązanie magiczne. Zapewne ktoś spyta czemu np nie zdejmę tego? Osoba która mi to robiła powiedziała ze jest to potem praktycznie nie do zdjęcia, bo konsekwencje mogą być różne. Dlatego wiedząc to, niosę za sobą to wszystko co to przyniosło. Dziś wiem ze prawdziwej milosci nie można wyczarować. Można nakazać nieświadomie osobie być z nami ale w dłuższej perspektywie czasu taki związek nie jest szczęśliwy. Puszę to dlatego, aby osoby które szukają takiej „ pomocy” dwa razy się zastanowiły. Bo być może przez takie działania ominie was prawdziwe uczucie. Ja mimo ze dostałam to co z początku chciałam , wiem ze nie jest to prawdziwe i sama już pewnie prawdziwego uczucia nie zaznam. Zreszta nawet nie mogłabym go teraz szukać gdy człowiek z którym- jak mi die zdawało chce być- jest ze mną, nie miałabym sumienia nawet go zostawiać. To tak pod rozwagę dla wszystkich którzy myślą ze magia rozwiąże ich problemy a życie stanie się bajką. Ps. Nie udzielam inf o osobie która to dla mnie robiła i myśle ze nikt rozsądny nie dzieli die takimi kontaktami ;)
      • zalak Re: Urok, rytuał milosny 19.12.19, 22:32
        Podasz przynajmniej, gdzie ja znalazłaś?
      • olek13 Re: Urok, rytuał milosny 19.12.19, 22:38
        Bajdurzysz i tyle. Nie ma żadnych czarów, jest tylko naiwność wyznawców tychże i racjonalizacja, która każe w nie wierzyć po wydaniu pieniędzy na bzdury. Cwane "wróżki" naściemniają, pomanipulują i delikwent "widzi" efekty. No i interes się kręci.
        • zalak Re: Urok, rytuał milosny 19.12.19, 23:24
          Chyba jednak pomyliłeś fora
          • nastigirl Re: Urok, rytuał milosny 19.12.19, 23:34
            Zalak, pierwsze efekty były u mojej tarocistki, jednak nie były duże. Drugiego pana znalazłam trochę przez przypadek, byłam u niego osobiście kilka razy chociaż mieszkał kawałeczek ode mnie. A i moja rada: jeśli ktoś podaje tylko jakiegoś maila to znaczy ze to lipa. Ja te dwie osoby znałam, a pan najpierw odbył ze mną bardzo długa rozmowę pytając również o bardzo - co mi się wtedy wydawało- dziwne rzeczy.
            • nastigirl Re: Urok, rytuał milosny 19.12.19, 23:39
              A i jeszcze z tego co pisałam- radzę przemyśleć wszystko dwa razy, bo magia NIGDy nie zadziała dokładnie tak jak chcemy. Nawet jak na początku wydaje nam się ze jest ok, później wychodzą różne kwiatki. U mnie nie upłynęło aż tak dużo czasu a i tak często myśle czy była to dobra decyzja i szczerze? Chyba po tym wszystkim nie zrobiłabym tego drugi raz.
              • nastigirl Re: Urok, rytuał milosny 19.12.19, 23:43
                Jako przykład, aby nie rozpisywać się za mocno- np mój partner miał świetna prace za granica, poprzez rytuał który zatrzymał go tu przy mnie, ma obecnie problemy ze znalezieniem dobrej pracy w PL. Powoduje to frustracje, kilka razy powiedział ze strasznie żałuje ze nie wyjechał itd. Ale chyba najgorsze co usłyszałam to ze nie wie czemu ze mną jest... i ze chciałby odejść ale nie może.ogolnie po tym wszystkim bardzo się zmienił, wyszły jego najgorsze cechy. Kilka razy już każde z nas pakowało walizki, ja tez byłam zmęczona i chciałam odejść. I co? Zawsze wracałam. Bo rytuał działa na obojga.tak wiec jak widzicie warto serio zastanowić się dwa razy, bo magia nigdy nie da nam życia jak w bajce.
                • adzielka Re: Urok, rytuał milosny 14.07.20, 18:53
                  Witam nastigirl, jeśli można to proszę o kontakt adzielka@gazeta.pl. Chciałabym porozmawiać o ile się Pani zgodzi?
      • mozzik Re: Urok, rytuał milosny 13.12.20, 20:39
        Oj, ja już tyle widziałam, że nie jestem w stanie w to uwierzyć.
      • marian1993 Re: Urok, rytuał milosny 25.07.21, 17:11
        To po co te bzdety piszesz zachowaj je dla siebie
    • mariuszek123 Re: Urok, rytuał milosny 19.07.20, 20:00
      hmm
    • bagietonka Re: Urok, rytuał milosny 23.10.20, 01:04
      Ktoś to przeczytał? Przecież to autoreklama
      • hotlava Re: Urok, rytuał milosny 28.12.20, 14:49
        Też tak myślę.
    • neesturia Re: Urok, rytuał milosny 30.12.20, 12:34
      To zwykłe oszustwo
      • gabunia11 Re: Urok, rytuał milosny 22.03.21, 17:49
        Nawet zbytnio się z tym nie kryją.
    • ykmal79 Re: Urok, rytuał milosny 13.02.21, 08:27
      To prawda. Osobę, na który rzucony jest urok, przyjmuje się z całym dobrodziejstwem.
      Urok nie odmienia człowieka, tylko przywiązuje go do drugiej osoby.
      • marlena543 Re: Urok, rytuał milosny 14.02.21, 22:22
        Zależy jaki urok, bo nie każdy wpływa na wolę czlowieka
        • mines1 Re: Urok, rytuał milosny 16.02.21, 14:19
          Z białej magii chyba nie.
      • degaudian Re: Urok, rytuał milosny 05.04.21, 20:18
        Zależy jaki to urok.
    • antygona77a Re: Urok, rytuał milosny 23.06.21, 21:09
      Korzystam kilka lat z różnych wróżek i różnie to bywało ze sprawdzalnością.
      Postanowiłam zaryzykować u nowej młodej wróżki Hanny dobrawrozka.pl/wrozkahanna . Zakupiłam rytuał miłości i opcje 3 pytań.
      Stał się cud. Po wykonanym rytuale w ten sam dzień zadzwonił do mnie mój były partner na którym mi zależało ale nie chciałam tego po sobie dać odczuć. Spotkał się ze mną i poprosiła abyśmy spróbowali od nowa gdyż zależy mu na rodzinie i chce być zemną do końca życia. Także rytuał z jej strony ma mega moc lub potrafi go dobrze przeprowadzić!! co do 3 pytan 1 się sprawdziło a na pozostałe dwa czekam, dam znac dziewczyny!!
    • antoniskalski123 Re: Urok, rytuał milosny 29.11.22, 20:31
      okkoko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka