gothmaggie 03.08.05, 17:18 Jestem zodiakalnym rakiem, urodziłam się 27.06.1988 i zastanawiam się czy ten fakt ma jakieś znaczenie na decyzję odnośnie mojego przyszłego zawodu. Czy karty mogą coś na ten temat "powiedzieć"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Ja i mój rak 04.08.05, 01:56 Czytajac rozne horoskopy dla Raka pewnie dowiedzialas sie, ze bedziesz dobra matka, gospodynia, kucharka itp. Czesto takie ogolnikowe charakterystyki robia z Barana sportsmenke, z Byka - urzedniczke w banku, z Blizniat dziennikarke a z Raka kure domowa. Nic bardziej blednego! Jezeli bedziesz chciala, zostaniesz nawet konstruktorka promow kosmicznych:) Zeby na podstawie horoskopu okreslic predyspozycje (bo przeciez astrolog za Ciebie nie wybierze) potrzebne sa kompletne dane: oprocz daty godzina i miejsce. I na tej postawie astrolog moze Ci cos podpowiedziec. Osobiscie jestem przeciwna robieniu horoskopow dla osob tak mlodych, z prostej przyczyny: nastolatke bardzo latwo zasugerowac, a tym samym odebrac jej wolna wole. Odpowiedz Link Zgłoś
upx Re: Ja i mój rak 08.08.05, 21:56 Również urodziłem się 27 czerwca tylko rok wcześniej... :) Odpowiedz Link Zgłoś