Dodaj do ulubionych

karta pustelnik

21.08.06, 21:26
Miałam sen, że ktoś rozkładał mi karty, było ich dużo, chyba z 6 rzędów. Ale
tylko pierwszy był odkryty. I jedną kartę którą zapamiętałam to karta
pustelnik. Było więcej ale nie pamietam. Ten pustelnik był mniej wiecej w
środku. A zupełnie z brzegu z prawej strony była karta, która rzekomo
przedstawiała mojego przyszłego mężczyznę. Ale też nie pamietam jaka to karta.
Czy ktoś pomoże mi zinterpretować ten sen. Z góry dziekuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • coill Re: karta pustelnik 22.08.06, 15:00
      przeczytaj sobie jesli chcesz o Pustelniku,moze to Ci cos rozjasni.
      Oezczyznie,trudno powiedziec cos,skoro nie pamietasz tej kartty;/....w summie,zawsze mozesz isc do dobrego tarocisty i poprosic by postawil Ci te sama wrozbe co we snie,a przyokazji powie Ci o co w niej chodzi i cos o tym mezczyznie;)

• witch-witch Re: karta pustelnik 24.08.06, 21:59
      Oznacza najczęsiej kierowanie się umiejętnie wiedzą, a takze poznanie i
      uczenie, czasami w pytaniach zwiazanych z pracą nauczenie się czegos podczas
      pracy albo przed pracą. W prostym ustawieniu pozytywne znaczenie i coś co
      przynosi korzyść...Do góry nogami oznacza inne sprawy ale ty widziałaś kartę
      położoną poprawnie...
      W związku z meżczyzną moze poznanie wiedzy poprzez albo w zwiazku z jakąś
      relacją, poznanie siebie NAUCZENIE. Karta zwiazana jest sciesle z wiedzą. Moze
      nawet oznaczać wyjaśnienie tajemnicy, dowiedzenie się czegoś.

• vestalinka Re: karta pustelnik 25.08.06, 12:27
        Pustelnik oznacza również...czekanie,cierpliwe czekanie.Może chodzić o to że ten
        facet nie pojawi się zbyt szybko. Gdy podczas seansu u tarocistki pojawiał sie
        Pustelnik zawsze musiałam się na to,na czym mi zależy,naczekać.To jest też
        kontemplacja,odosobnienie. Karta faceta była z prawej strony? Prawa strona to
        zawsze przyszłość,więc on się pojawi ale po pewym czasie.Nie lekceważ tego
        snu,ja w taki sposób ,właśnie we śnie, poznałam kogoś bardzo dla mnie ważnego:)
        • marlena.skrabulska Re: karta pustelnik 26.08.06, 20:53
          Myślę, że sen mialCi pokazać to, iż zanim poznasz kogoś innego i trafisz na tę
          druga połówkę musisz przerobic cos z przeszłości, zakończyć pewne powiązania
          lub jeszcze co nieco przerobić. Dlatego w snie nie widziałaś tego mężczyzny...
          Pustelnik oznacza samotność ale służąca kontemplacji i zastanowieniu się co
          musisz zrobić, by znaleźć to, czego szukasz... To coś stoi za drzwiami, ale Ty
          nie jesteś jeszcze na to gotowa...

Pozdrawiam :)
          • duszek49 Re: karta pustelnik 27.08.06, 21:39
            Bardzo dziękuję za wcześniejsze wypowiedzi! Po zastanowieniu się, myślę, że
            dużo w nich prawdy. Inna sprawa, że rzeczywiście w tej chwili jestem jeszcze w
            trakcie rozwodu, więc jest to na pewno jedna ze spraw, ktorą muszę zakończyć. I
            bardzo możliwe jest to, że muszę jeszcze odnaleźć siebie, aby rozpocząc nowy
            satysfakcjonujący związek.
            Pozdrawiam serdecznie :)Jestem dobrej myśli! I wierzę, że to nowe jest tuż za
            drzwiami.... i już puka po cichutku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka