silvanca 10.11.03, 22:02 Czy ktos z Was zna sie na reiki? Czy jest jakas dobra literatura dla poczatkujacych w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puma1980 Re: Reiki 23.06.04, 11:19 całe mnóstwo jest dobrej literatury na temat Reiki, niewiem z jakiego jestes miasta ale w Warszawie jest dobra księgarnia ezoteryczna i jest tam mnóstwo pozycji na ten temat Al. Jerozolimskie 59 koło Hotelu Marriot, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
virridi Re: Reiki 30.09.04, 11:37 Witam. Oprócz książek polecam dobry kurs. Ja zrobiłam wszystkie możliwe oprócz Mistrza Nauczyciela. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
podwiatr Re: Reiki 12.08.05, 19:50 Bądź bardzo ostrożna w wyborze. Są i w śród nich "groszoroby" Odpowiedz Link Zgłoś
deja.vu Re: Reiki 06.10.05, 23:04 W kazdym razie nie podejmuj pochopnie decyzji. Inicjacje Reiki staly sie usluga komercyjna i zastanow sie czy chcesz TO sobie kupic czy praktykowac. Wiele osob zmienia mistrzow bo nie moga sie rozwijac po tym co sobie kupili... Pzdr DejaVu Reiki II' Odpowiedz Link Zgłoś
lazycalm1 Re: Reiki 12.12.05, 13:40 witam zastanów sie czy napewno chcesz tego, bo po inicjacji wiele sie zmieni i nie bedzie tak latwo, moze pootwierac sie wiele kanalow w twoim ciele i umysle, zaczniesz postrzegac calkiem pewne zjawiska, zachowania ludzi itd a czasem to nie jest takie fajne.W zamian otrzymasz wspanialy dar,ale cos za cos. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator55 Re: Reiki 24.01.06, 01:58 mnie wyszło na dobre . fajnie , gdy niemożliwe staje się wytłumaczalne . a ściąganie mnie myślami nawet ułatwia życie zawodowe , no i wiadomo kto obrabia tyłek :)) no i idę znacznie dalej , oczywiście małymi krokami , by nie wylądować z długimi rękawami w psychiatryku :)) niejeden źle skończył .. Odpowiedz Link Zgłoś
marioladyr znam dobrego mistrza!! 26.10.06, 15:25 polece na e-maila dobrego mistrza reiki ale nie z W-wy. sama zrobilam u niego kurs Odpowiedz Link Zgłoś
senk.do Re: reiki 05.02.07, 19:42 Czy ktoś robił reiki u Dariusza Bakuły- warto? Odpowiedz Link Zgłoś
su6 Re: Reiki 04.04.07, 20:23 a co jeśli reiki nie będzie wystarczające? np zamiast poważnych chorób będę potrafila tylko wyleczyć katar? czy to jest mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
wyrdlove1 Re: Reiki 05.09.07, 07:10 Zajrzyjcie do mnie..forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48184 Odpowiedz Link Zgłoś
schanna Re: Reiki 10.02.08, 23:07 Kurs Reiki jest niesamowitym przeżyciem.Wiele sie dzieje i wiele zmienia.Mam za sobą ukonczony I stopien i chetnie ukoncze II.Czy ktos z Was moze uczestniczył w kursach w Szczecinie? Proszę o informacje kto oprocz Towarzystwa Psychotronicznego prowadzi kursy Reiki II,kogo polecacie. A jesli nie w samym Szczecinie to może w okolicach Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa Re: Reiki 11.03.08, 10:53 Dużo ciepłych słów w internecie jest o tej Pani: www.reikitarot.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mkm1984 Re: Reiki 26.10.08, 10:42 Witam, co znaczy ze po inicjacji moze pootwierac sie wiele kanałów w ciele i umysle ? Mysłałam o reiki przez pewien okres ostatnio i chciałam udac sie do osby która sie tym zajmuje tylko czas mi nie pozwolił jeszcze, myslałam tez o kursie ale jestem na etapie myslenia narazie o tym ale bardzo prosze o dopowiedz o co z tym chodzi ze widziec mozna inaczej wtedy , w jaki sposób, czemu z tym moze byc ciężko? Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_wilk_1 Re: Reiki 24.07.09, 19:56 jakby się ktoś wybierał na kurs reiki z Bielska, Cieszyna bądź okolic to zapraszam do mnie. Fakt, że za seminaria pobieram opłaty na zasadzie wymiany energetycznej coś za coś, (za poświęcony czas i umiejętności) ale jak mi się wydaje nie drę - kur i stopnia kosztuje u mnie 200 zł, II - 300 zł Odpowiedz Link Zgłoś