kor_nik 08.12.09, 13:56 Wydaje się, że może być bardzo pomocne. Czy ktos stosował. Jest mnóstwo informacji na www.srebrokoloidalne.eu, ale raczej w kontekście grypy. Wie ktoś coś na ten temat ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluea-ngel Re: srebro koloidalne 18.02.10, 00:29 Tak stosowałem złużyłem około 11 butelek jest trochę pomocne ale wysusza skórę,więc trzeba stosować jeszcze jakiś krem lub maść.Ja stosuje maść szałwiową i krem Oilatum Soft,ale efekty są różne raz się wydaje że jest lepiej a potem znowu to samo skóra jest czerwona i zeschnięta,muszę jeszcze spróbować Citrosept.Ogólnie zaczołem też przemywać skórę mieszanką 1łyżeczka sody i 1 kwasku cytrynowego na 300ml wody Jurajska niegazowana,podobno też ma pomóc bo bakterie nie lubią kwaśnego,pozostaje tylko czekać i mieć nadzieje ze w końcu coś pomorze,szkoda że nie ma na to w 100% skutecznego leku. Odpowiedz Link
vegaaa Re: srebro koloidalne 09.03.10, 12:01 ja również strosowałam kurację ze srebra koloidalnego, ale szcze mówiąc nie pomogło mi za bardzo na skótrę, ale na inne dolegliwości tak:) a co do trądzika lub ŁZŁ... od dłuższego czasu mam widoczną poprawę, bo smaruję twarz... solą:) najlepiej morską z ociupinką wody, nanieść na skórę chorą i za 15 min,. zmyć:) Odpowiedz Link