piotr.rys 11.12.06, 13:39 Witam, jeżeli mógłbym polecić coś na trądzik to zapraszam na www.mydelkonaturalne.com.pl Pozdrawiam Piotr tel.602-246-881 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka87 srebro a trądzik 31.08.07, 12:09 Z tego co mi wiadomo, aktywne srebro moze byc bardzo pomocne w walce z tradzikiem. Serie produktow z tym cennym pierwiastkiem posiada w swojej ofercie m.in. polska firma A.T.W. Czy ktos z Was stosowal produkty z linka podanego przez Piotra? Z jakimi efektami? Czy mozna te preparaty zakupic w aptece/drogerii??? Odpowiedz Link
eniawa Re: srebro a trądzik 04.10.07, 16:08 moja koleżanka stosowała masło shea polecane jej przez dermatologa przy trądziku i bardzo jej pomogło, później zachęcona jej wynikiem sama spróbowałam i jestem zachwycona [URL= www.shea.pl/?p=productsMore&iProduct=27 ] www.shea.pl/?p=productsMore&iProduct=27 [/URL] gorąco polecam dla tych co wciąż szukają Odpowiedz Link
agakukla Re: srebro a trądzik 13.11.07, 11:54 czy mydełko naturalne nie jest zwykłym szarym mydłem,ponieważ bardzo mi przypomina je właśnie Odpowiedz Link
white_merry_jane Re: srebro a trądzik 31.07.08, 08:55 Ja używam mydełka z nanosrebrem i sobie je chwalę. Działa bardzo dobrze, jest niedrogie, nie uczula. Można je kupić w aptece. Na pewno jest w aptekach Dbam o zdrowie bo tam kupuję. Można zamawiać przez internet. Odpowiedz Link
kingaa84 Re: srebro a trądzik 04.02.09, 10:55 ja używam juz długi okres mydełka z nanosrebrem, i jestem bardzo zadowolona. Kupuje albo bezposrednio u przedstawiciela "najtaniej" albo na allegro. Mi pomogło w walce nie tylko z trądzikiem Odpowiedz Link
marta.1000 Re: srebro a trądzik 09.04.09, 23:54 ja używałam, ale nie zauważałam po nim znaczącej poprawy, tak szczerze mówiąc to próbowałam kiedyś szarego mydła i wydaje mi się że były lepsze efekty, ale być może po prostu na mnie akurat nie działało Odpowiedz Link