helissa 24.11.05, 19:35 Kupię dyfuzor .Pilne!!! Pozdrawiam magnoliaaa3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Kupię dyfuzor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:50 Do jakiego modelu? Odpowiedz Link Zgłoś
helissa Re: Kupię dyfuzor 28.11.05, 14:25 Nie wiem czy sa takie dyfuzory na suszarke philips beauty compact 11oo?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kupię dyfuzor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:16 Każdy model suszarki ma inny dyfuzor. Skontaktuj się najlepiej z siedzibą firmy w Polsce, powinni Ci sprzedać taki zapasowy dyfuzor, bo w sklepie go na 100% nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kupię dyfuzor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:17 AAAAAAAAAA, to tobie chodziło o dyfuzor na suszarkę kompaktową? A ja myślałam że np. zgubiłaś albo uszkodziłaś stary. Jeśli suszarka nie ma fabrycznego dyfuzora, to nie ma szans, żebyś dopasowała do niego inny. Odpowiedz Link Zgłoś
helissa Re: Kupię dyfuzor 28.11.05, 20:15 Bede musiala kupic nową suszarkę z dyfuzorem:)ale dziękuje serdecznie za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś