Dodaj do ulubionych

33 tydzień leczenia

25.09.11, 17:25
Witam po długiej nieobecności :-). W 3 miesiącu leczenia i w 6 miałam minus a że na początku miałam niską wiremię lekarz chciał mi skrócić terapię do pół roku. Zdecydowałam się ciągnąc to dalej do roku, żeby potem w razie plusa nie miec wyrzutów że moze to dlatego że terapia nie trwała rok czasu. Ale teraz powiem szczerze nie wiem czy dobrze zrobiłam, czuję się źle nie tylko po zastrzyku ale już cały czas chodzę połamana. Juz jak widzę ten zastrzyk to zbiera mi się na wymioty. Wiem że już tylko 4 miesiące ale mam już dosyc! Wiem że wszyscy mieliście dosyc, tak się tylko użalam nad sobą :) I jeszcze jedno w styczniu kończę i w styczniu mam uroczystośc rodzinna czy w końcu będę się mogła napic jakiegos alkoholu? 5 lat juz nie miałam kropli alkoholu w ustach Pozdrawiam Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ciąża dziecko no i ukochane wzw)
Obserwuj wątek
    • natkazander Re: 33 tydzień leczenia 09.11.11, 22:04
      Witaj, jestem 10 miesiecy po leczeniu, ale jak sobie przypomne jak sie czulam to mi sie nadal slabo robi... I nadal jestem przekonana, ze leczenie przechodzial raczej lekko. Objawy grypowe tylko po 2 zasttrzykach, ale ogolne oslabienie powalao na kolana. Mam takie fajne podejscie do domu pod gorke, od skrzyzowania raptem 50-70 m. Po godzinnym i powolnym spacerze z dzieckiem, w sierpniu (8. mieciac leczenia) potrzebowalam 3-4 przerw aby dopchac spacerowke z dzieckim do domu :) Teraz pod ta sama gorke wnosze mala na barana w podskokach po 2 godzianch biegania po placu zabaw. Jest ciezko, ale przedstaw sobie jak bedzie po. To pomaga. Co do alkoholu, pytaj lekarza, ja pije w minimalnych ilosciach. HCV zabralo mi wiele, leczenie tez, ale dalo szanse na normlana przyszlosc. JEsli lekarz powie: 0 alkoholu, poslucham.
      • domza2 Re: 33 tydzień leczenia 14.11.11, 12:32
        Natkazander, bardzo trafny przykład z tą górką. Warto sobie powatzrać w trakcie leczenia, że się będzie wbiegać pod tę górkę, pod którą teraz nie może się wydrapać z nosem przy ziemi. A propos` - jak szybko po zakończeniu terapii odczułaś przypływ sił i zaczęłaś czuć się "normalnie"? Jak rozumiem, wyleczyłaś się zupełnie?
    • mona-1979 Re: 33 tydzień leczenia 14.11.11, 16:19
      Witam serdecznie!!!!!!!!!Proszę o kontakt ze mną mona79@poczta.onet.pl DZIĘKI WIELKIE ŻYCZĘ CI DUŻO SIŁY
    • mona-1979 Re: 33 tydzień leczenia 14.11.11, 16:24
      Proszę o kontakt ze mną...mona79@poczta.onet.pl
      życzę wszystkim DUŻO SIŁY I POWODZENIA(sobie również),Czekam na kontakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka