Dodaj do ulubionych

Nowy wątek

05.05.12, 20:37
Rzadko zaglądam na forum,ale mam nieustający podziw i szacunek dla kiespskiego 476,który ma świetne podejście do ludzi i tematu wirusa.Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wiedzy,kompetencji,a nawet pisania w języku rosyjskim.Takich ludzi tu potrzeba i cieszę się,że jesteś kiepski476-wcale nie jesteś kiepski!,,Czapki z głów,,,przed Tobą jak mówią Francuzi.Życzę Ci wiele,wiele zdrowia,abyś mógł nadal tak podpowiadać ludziom zagubionym podczas choroby.
Obserwuj wątek
    • domza2 Re: Nowy wątek 06.05.12, 11:07
      hehe, wątek pochwalny:)) Ale ja się dołączę. Kiepski ma wiedzę duuuużo większą od przeciętnych hepatologów, którzy nas leczą. Mi też pomógł, podając linki do wielu anglojęzycznych wartościowych artykułów. Racja, fajnie, że Kiepski tu jest:))
      • kiepski476 Re: Nowy wątek 06.05.12, 21:47
        > Kiepski ma wiedzę duuuużo większą
        > od przeciętnych hepatologów

Dziewczyny, to już zbyt daleko idąca przesada. Tak nie można. Takie – błędne – przekonanie może podważać zaufanie do lekarza, a to może mieć bardzo poważne negatywne konsekwencje.
        Mam nadzieję, że moje informacje bywają pomocne, ale nigdy nie zastąpią wiedzy i doświadczenia lekarza, nawet najsłabszego.
        • clean1 Re: Nowy wątek 06.05.12, 23:07
          Każdy swój rozum ma i winien się nim posługiwać najlepiej jak potrafi.

BEZWZGLĘDNIE leczyć się należy u lekarza (wybranego, sprawdzonego, któremu ufamy).
          Jednak często sporo dodatkowej wiedzy (jak ja to mówię - takie "szczwancyki") mamy jeden od 2-giego, zwykle na tym forum od kilku tych 2-gich "osobników" :-))))
    • clean1 Re: Nowy wątek 06.05.12, 21:44
      Hmmm.... :-))))
      Ja powiem, że chcąc dołączyć się do wątku pochwalnego, nie wiem jak i co napisać by wyrazić moje podziękowanie dla wiadomego "osobnika" :-)))))))))) W tym przypadku zwyczajne/niezwyczajne DZIĘKUJĘ to chyba za mało...

Od kogoś kiedyś słyszałem (przytoczę nie dosłownie, ale chodzi mi o sens):
      1. "Wszystko co w życiu robimy, i to co dobre, i to co złe, okrąża kulę ziemską i wraca do nas z powrotem."
      2. "Dziel się swoją wiedzą a będziesz nieśmiertelny."
      • szpakosia Re: Nowy wątek 09.05.12, 21:47
        Podpisuję się pod ostatnim wpisem obiema rękami.Jesteś skromny kiepski764-wcale nie kiepski-ale naprawdę super jesteś gość i całkowicie zgadzam się z tym,że trzeba leczyć się i słuchać lekarzy.Nie codziennie możemy zapytać o poradę swojego lekarza prowadzącego natomiast kliknąć wystarczy w parę klawiszy,a pocieszenie od dobrej duszy nadchodzi,bo jesteś autorytatywny mocno na tym forum ,pomagają jak potrafią inni np.jan-w,który też ma w głowie dobrze i świetna orientację w zakresie porad wirusowym . Szalenie mi się to podoba choć ja już zapomniałam o leczeniu w miarę powrotu do sił i zdrowia z przed walki z niechcianym lokatorem.Buziaki dla wszystkich którzy walczyli i zwyciężyli,oraz dla tych co walczą z głębokim przekonaniem,że wygrają czego im ogromnie życzę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka