Dodaj do ulubionych

lekarze proponujący nowe leki

16.04.13, 08:19
Witam Wszystkich,
Mam pytanie o lekarzy, którzy zaproponowali Wam leczenie nowymi lekami (eksperymentalne, bądź też nie) w Warszawie... a właściwie to wszędzie - Polska nie jest taka wielka, by nie dojechać.
Z góry wielkie dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: flowers50 Re: lekarze proponujący nowe leki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 08:04
      tyle piszecie o leczeniu nowymi lekami... to nikt Was tam nie kieruje??
      jeśli nie chcecie pisać na formu baaaardzo proszę o kontakt na maila: flowers50@wp.pl
      • Gość: xhcvx Re: lekarze proponujący nowe leki IP: *.skranetcan.pl 18.04.13, 09:07
        POczytaj co tu jest o tym pisane.
        Cześc jest jeszcze w fazie badań a terapia trójlekowa nie jest refndowana (nawet wczoraj sie pojawił post o tym ze być może bedzie)
        Szukaj badań klinicznych - na forum wielokrotnie sie pojawiał link.
        • Gość: flowers50 Re: lekarze proponujący nowe leki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 11:54
          ja wiem, że nie są refundowane ale przecież bierzecie udział w leczeniu nowymi lekami i stąd też moje pytanie o nazwiska lekarzy, którzy na takie leczenie kierują
      • kiepski476 Re: lekarze proponujący nowe leki 18.04.13, 10:56
        www.hcv.pl/adresy.php
        www.idclinic.pl/
        noweleki.hcv.pl/2012/11/kliniczne-badania-eksperymentalne.html
        • Gość: flowers50 Re: lekarze proponujący nowe leki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 11:55
          znam te materiały doskonale ale tam są jedynie ośrodki a mnie chodzi o konkretnych lekarzy
          • kiepski476 Re: lekarze proponujący nowe leki 18.04.13, 11:58
            nazwiska tam też są
            • Gość: wiki Re: lekarze proponujący nowe leki IP: *.jaroslaw.net.pl 18.04.13, 13:37
              Kiepski to są suche fakty, a chodzi o nazwisko lekarza, który faktycznie w WARSZAWIE prowadzi te badania.
              Też dołączam z ciekawości.
              • kiepski476 Re: lekarze proponujący nowe leki 18.04.13, 15:18
                Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma.
    • Gość: flowers50 Re: lekarze proponujący nowe leki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.13, 19:38
      ... no cóż, wychodzi na to że wszyscy leczycie się sami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka