bor-tre 04.10.07, 02:56 Z góry dziękuję za pomoc Gdzie można kupić w miarę tanio Pegintron i Rebetol bez refundacji. pierwsza cena którą usłyszałem to 3300pln za Rebetol (140szt) i 950pln pegintron (1dawka) Kosmos cena ( albo norma :(( ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezes.prometeuszy Re: Pegintron+Rebetol gdzie kupić w miarę tanio 23.10.07, 02:09 Taniej wyjdzie obecnie kupić lek 2 firmy, czyli Pegasys i Copegus, a z racji tego, ze za rebetol od niedawna liczą sobie słono (rybawiryna Schering-Plough), a Copegus (rybawiryna Roche Polska) jest dodawana do PEG IFN za darmo (w zesatawie z zastrzykami). Cena Pegasys, jednego zastrzyku to ok. 820 zł. Koszt terapii wyliczyć można mnożąc tą cenę x ilość tygodni (x48 lub x24 w zaleznosci od genotypu HCV). W razie potrzeby zakupu - proszę o kontakt wskażę właściwą aptekę, która w takiej (najniższa mi znana) cenie dysponuje tym PEG IFN. Mój nr tel. 602 172 907. Odpowiedz Link Zgłoś
bortre Re: Pegintron+Rebetol gdzie kupić w miarę tanio 16.11.07, 01:01 Bardzo dziękuję za odpowiedz Panie Prezesie. Rozpocząłem terapię Pegintronem i Rebetolem. Według opinii osób z którymi do tej pory rozmawiałem są to najskuteczniejsze leki stąd i dlatego je wybrałem. Mam nadzieję, iż i mi pomogą. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blueberd Re: Pegintron+Rebetol gdzie kupić w miarę tanio 10.12.07, 12:17 Dużo taniej jest bez pośrednictwa jakiejkolwiek apteki ;) wprost z Cefarmu,trzeba tylko poszukać kogoś kto ma możliwość zakupienia tam leku no i nie zechce na tym sam zarobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
szajtiis Re: Pegintron+Rebetol gdzie kupić w miarę tanio 27.03.08, 22:18 Witam Witam ja koncze na czasie terapie zostani mi około 100 sztuk rebetolu mogę Ci odsprzedać po korzystnej cenie. Jesli jestes zainteresowany daj znac na meila pozdr szajtiis Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalina Re: Pegintron+Rebetol gdzie kupić w miarę tanio 16.04.08, 22:11 podaj email, a prześlę ci namiary na tańszy interferon Odpowiedz Link Zgłoś
borovik75 Re: Pegintron+Rebetol gdzie kupić w miarę tanio 29.04.08, 17:17 Mam 70szt. rebetolu jeśli chcesz mogę ci odsprzedac po korzystnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś