ledinka 30.06.08, 20:59 Co sądzicie? Słyszałam, że nie tylkko w encefalopatii, że w HCV w celu oczyszczenia. Czy ktoś brał? Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live Re: hepa merz 01.07.08, 01:59 Nie zaszkodzi, ale nie rób sobie wielkich nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
ledinka Re: hepa merz 01.07.08, 15:32 niech zyje optymizm! :))))) pozdrawiam, zdaje sie, ze finiszujesz, konczysz leczenie? gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: hepa merz 01.07.08, 17:32 A i owszem - koncze i jestem dumny, jakbym skwarke lizał :-) Zostało 7 strzałów Terapia bez sensacji, czego Wam tez zycze. Dzisiaj odebrałem kolejne wyniki i chyba pozyje jeszcze chwile. Powtórze 2005 raz - TO NIE JEST AZ TAKIE STRASZNE Wkurza ,ale dacie rade. Ja pesymista gigant dalem wiec ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczek Re: hepa merz 06.07.08, 11:06 Zycze ci trwalego minusa. A gdy skonczysz terapie zacznij regeneracje, sport, rozruszac organizm bo terapia...zreszta sam wiesz. Ja po terapii bylem fizicznie i psychicznie jak wyzygany. Sport, wysilek fizyczny postawil mnie znowu na nogi z czego jestem teraz szczesliwy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: hepa merz 06.07.08, 17:57 Dzięki za dobre słowo, ale ja cały czas zapierdzielam. Własnie zrobiłem ok 400 km na motocyklu. W pracy tez mam nie lekko. Czasami jak przegne, musze usiasc, bo mi sie jasno w oczach robi.Ale chwila odsapki i wio. Jakos znosze to wszystko bez emocji. Kolesie ze szpitala równiez. Z ta terapia jest tak, ze czasami na kogos padnie i wiesc sie niesie, ze mało nie umarł. Smigam na 2 tyg do Grecji - ciekawe czy celnicy cos powiedza na zastrzyki / mam zaswiadczenie / Nie pije juz ponad rok. Nikt nie wie ze lecze sie. Czego ja sie nasłuchałem :-) - odszczepieniec, jehowy,sobek itd ;-) A to maja problem ze mna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Słonecznych wakacji! 06.07.08, 18:03 Nie ma sensu żebyś jeździł na motocyklu. Motocykliści to nasi potencjalni dobroczyńcy jeżeli komuś zupełnie wątroba wysiądzie. A z ciebie nawet żadnej korzyści nie będzie jakby co ;-) Udanego wypoczynku! Uważaj jednak na upał. I nie naśladuj Greków w pociąganiu ouzo od samego rana. Gentleman nie pije przed 17. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Słonecznych wakacji! 06.07.08, 18:14 Oooo. Moja watróbka jeszcze bedzie swiecic przykładem - bedzie kolejka. Pozdrawiam Troche odpoczniecie od mojej bajadery :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bie-agnieszka Re: hepa merz 05.01.17, 09:24 Mam na zbyciu h-m 3000 30 saszetek /3g/ monia.47.1974@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycjadowgiallo Re: hepa merz IP: *.165.15.81.macrosat.pl 25.01.17, 10:47 a nie chcesz sprzedać? chętnie odkupię dla taty... Odpowiedz Link Zgłoś
barabara993 Re: hepa merz 25.01.17, 19:18 Witam.Mam pytanie jaka jest cena i data ważności.Prosiłabym bardzo o sms nr 502448780 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marks Re: hepa merz IP: *.net.hawetelekom.pl 19.06.18, 12:47 odsprzedam hepa merz w ampulkach pozostalo mi 4 opakowania. 665-470-899 jak cos sms bo obcych numerow nie odbieram Odpowiedz Link Zgłoś