anka-kurdybanka 16.12.08, 18:29 Czy robicie sobie sami zastrzyki w domu ? Jeśli tak, to które miejsce wybieracie: brzuch? udo? a może zupełnie gdzieś indziej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielik85 Re: zastrzyki 16.12.08, 18:37 Ja robie w reke w okolicach bicepsa raz w lewa raz w prawa :)! Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: zastrzyki 16.12.08, 20:55 Wszedzie. Zalezy - gdzie nie ma placka, po poprzednim użądleniu . Odpowiedz Link Zgłoś
hakdil Re: zastrzyki 17.12.08, 13:22 Ja robię zastrzyki mężowi:kiedys w brzuch,w tym roku wybrał sobie udka:)Raz lewe raz prawe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
moby_krk Re: zastrzyki 18.12.08, 19:32 nie ma znaczenia gdzie udo, biceps, brzuch ale ważne żeby zmieniać miejsca bo może zrobić się stan zapalny Odpowiedz Link Zgłoś
krysia013 Re: zastrzyki 19.12.08, 19:51 ja robię zastrzyk raz w jedno udo potem w drugie mam tylko plamy po ukuciu nawet po pierwszym zastrzyku jeszcze widać to normalne?? Odpowiedz Link Zgłoś
anka-kurdybanka Re: zastrzyki 19.12.08, 19:55 Ja znalazłam sposób na plamy po zastrzykach, przynajmniej tak mi się wydaje. Trzeba robić zastrzyk jak najbardziej pod kątem 90 stopni. Robiłam tak już 3 razy i prawie nie widać śladu po zastrzyku. Za to po pierwszym, który dała mi pielęgniarka( około 45 stopni) już czwarty tydzień mam czerwoną plamę. Odpowiedz Link Zgłoś
izzi83 Re: zastrzyki 19.12.08, 21:55 ja po drugim mam jeszcze placek:)a wlasnie wzielam 10ty :P ale zauwazylam ze podawnie bardzo powoli-nawet i minute, powoduje ze te placki sa jednak mniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś