stokrotka_beauty 08.02.10, 08:07 dawno mnie tu nie było. ciekawa jestem czy cos sie tu zmienilo:)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: hej. co tam u Was? 08.02.10, 11:08 booże jak ja za tobą tęskniłam !!!!!!!!!! cmok cmok, przytulak, cmok, przytulak Odpowiedz Link
bazoooka Re: hej. co tam u Was? 08.02.10, 11:28 "Poddaję sięeeeee nieeee móóóówięęę więęęęcej juuuż nic" (Stokrotka, T.Love) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: hej. co tam u Was? 08.02.10, 12:02 oo przypomniałaś mi moją ulubioną piosenkę z tych nowszych, zaraz ją wpakuję do mojego ipodzika:) Odpowiedz Link
bazoooka Re: hej. co tam u Was? 08.02.10, 13:39 ooo masz ipoda, ja też chcę, jiiiiiiiiiiiiiiii! <rzuca się na ziemię i łomocze pięściami> pewnie odtwarza bezstratne formaty i możesz słuchać CAŁEJ muzyki, a nie jakiejś okrojonej empetrójki. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: hej. co tam u Was? 08.02.10, 14:28 nie wiem , nie znam się czy można czy nie. to stary ipod mini, kupiłam go sobie na allegro. Odpowiedz Link
mskaiq Re: hej. co tam u Was? 09.02.10, 07:17 Dobrze Stokrotko_beauty ze nie dalas sie sprowokowac. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: hej. co tam u Was? 09.02.10, 08:39 mskaiq napisał: > Dobrze Stokrotko_beauty ze nie dalas sie sprowokowac. > Serdeczne pozdrowienia. równiez pozdrawiam mask. napisz na meila co tam u Ciebie:). Odpowiedz Link