Dodaj do ulubionych

Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych

21.10.10, 09:52
W dniu 27.10.2010 (środa) zapraszam na bezpłatne 30 minutowe zabiegi bioenergoterapeutyczne lub chiropraktyczne z elementami terapii energetycznych do nowo otwartego gabinetu bioenergoterapii i chiropraktyki na warszawskim Ursynowie przy ul. Dereniowej 13 piętro 12. Zabiegi mają na celu przedstawienie jak działa nowoczesna i zaawansowana bioenergoterapia w której istotnymi aspektami są oczyszczanie i regulacja organizmu ludzkiego oraz delikatna i efektywna chiropraktyka McTimoeny-Corley’a, która przywraca właściwe warunki aparatowi ruchu i m.i.n. usuwa dolegliwości bólowe kręgosłupa. Zarówno zabiegi bioenergoterapeutyczne jak i chirorpraktyczne mają duże znaczenie w usuwaniu stanów depresyjnych. Nawet 1 zabieg energetyczny lub chiropraktyczny potrafi pomóc w bardzo znaczącym stopniu choć oczywiście często jest potrzeba wykonania większej ilości zabiegów w zależności od problemów. Zabiegi będą wykonywane w 2 turach od 8:00 do 11:30 oraz od 15:30 do 19:00 .
Pomagałem już w usuwaniu lub złagodzeniu problemów zdrowotnych w postaci porażenia mózgowego, migreny, zapalenia zatok, stanów zapalnych różnego pochodzenia , zwyrodnień kostno-stawowych, dolegliwości układu trawiennego, krwionośnego, oddechowego, nerwowego, obrzęków i zastojów spowodowanych złym krążeniem m.i.n. obrzęków nóg po zakrzepicy, bólów mięśni, dolegliwości kręgosłupa , miednicy, kończyn, torbieli na jajnikach, zaburzeń miesiączkowania, impotencji, bólów różnego pochodzenia, depresji , zaburzeń snu, silnego zmęczenia i złego samopoczucia, niepokojów i lęków oraz innych problemach zdrowotnych . Zapisy – pytania i ewentualne informacje pod numerem telefonu 509998804 , poprzez mail: bioenergomasaz@bioenergomasaz.pl, gadu-gadu: 11911897 . Przy zapisie proszę podać skąd uzyskaliście Państwo informacje o bezpłatnych zabiegach. Więcej o mnie i o terapiach można znaleźć na mojej stronie. www.bioenergomasaz.pl . W miarę możliwości będę odpowiadał też na ewentualne pytania lub udzielał informacji na forum aby szerzyć rzetelną wiedzę o w/w terapiach. Planuję aby tego typu zabiegi odbywały się 1 raz w miesiącu. W pewnych przypadkach jestem skłonny podjąć się dłuższej bezpłatnej terapii w zamian za dokumentację medyczną.
Zapraszam i pozdrawiam
Piotr Jańczuk
Obserwuj wątek
    • metamorph Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 09:59
      wypad
      • piotr-janczuk Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 10:09
        metamorph napisała:

> wypad
        Miłego dnia :)
        • metamorph Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 11:12
          pozyskiwanie klientów wśród ludzi słabych psychicznie (jak obiecuje tytuł forum)
          jest skurwysyństwem czystej wody

fakt, że wybrał sobie pan bardzo kiepski cel
          bo większość z nas ma habilitacje w dziedzinie cynizmu
          i niewielką wiarę w dowolne praktyki, terapie i inne szarlataństwa
          • piotr-janczuk Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 11:37
            metamorph napisała:

> pozyskiwanie klientów wśród ludzi słabych psychicznie (jak obiecuje tytuł forum
            > )
            > jest skurwysyństwem czystej wody
            >
            > fakt, że wybrał sobie pan bardzo kiepski cel
            > bo większość z nas ma habilitacje w dziedzinie cynizmu
            > i niewielką wiarę w dowolne praktyki, terapie i inne szarlataństwa
            Zabiegi są bezpłatne - wiem jakie efekty przynoszą moje zabiegi właśnie u osób z depresją, ale nie ma właściwej wiedzy o tej formie zabiegów. Zdaje sobię sprawę iż nie ma zaufania do takich metod i będę narażony na krytykę. Gdyby medycyna współpracowała z nami skorzystaliby na tym pacjenci. Mysli Pani, że szprycowanie ludzi psychotrapami i zaburzanie czlowieka jeszcze bardziej to jest słuszna idea ? Proszę przyjechać i spróbować - łatwo się mówi o czymś czego się nie dotknęło.
            Pozdrawiam
            • metamorph Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 11:43
              1. chce mi pan powiedzieć, że będzie prowadził działalność charytatywną?
              urządził pan promocję dla idei?

2. ludziom cuda pomagają, jeśli tylko jest odpowiednia wiara
              a leki pomagają czasem nawet tym, co w nie nie wierzą. więc stawiam na leki.
              • piotr-janczuk Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 16:16
                ad.1. Tak jak napisałem - moja działalność będzie w jakimś zakresie charytatywna i zamierzam takie dni bezpłatnych zabiegów wykonywać 1 raz w miesiącu, a i tak niejednokrotnie wykonuję zabiegi bezpłatnie. Zupełnie być nie może, bo coś co jest za darmo nie jest doceniane poza tym powinna zachodzić wymiana w zamian za działanie. Takie dni moga pomóc uświadomić ludziom iz przyczyny ich problemów zdrowotnych nie leżą tylko w ciele fizycznym, ale również w ciele energetycznym, które jest bezpośrednio z nim związane. Dla użytkowników cafe pod szczurem pierwszy 30 minutowy zabieg bioenergoterapii w dowolnym terminie będzie bezpłatny - proszę podać swój nick z forum przy zgłoszeniu.
                ad2. Proszę sie więcej ruszać - polecam las i spacery lub rózne formy regularnej rekreacji - ruch pomaga usuwać nagromadzoną toksyczną energię. Dobra jest też praca z oddechem i oczyszczaniem się z negatywności. Poza tym polecam oglądanie komedii w dużej ilości. Tabletki nikogo daleko nie zaprowadzą są tylko tłumikiem, a energia się kumuluje i w końcu objawia w postaci choroby. Proponuje ograniczyć leki na rzecz tego , co tu opisałem , a zobaczy Pani iz sytuacja ulegnie poprawie. Tutaj dużo zalezy od nas. Dużo uśmiechu życzę :)
          • astrapastra Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 12:12
            metamorph napisała:

> pozyskiwanie klientów wśród ludzi słabych psychicznie (jak obiecuje tytuł forum
            > )
            > jest skurwysyństwem czystej wody

ZBRODNIA PRZECIWKO LUDZKOSCI!!!!!

--

prosze nie zabijajce nas
            • metamorph Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 12:16
              irytujące cwaniactwo
              • astrapastra Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 12:21
                Geist naszych czasow!
    • dolor Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 10:21
      Darmowe placebo? Ponoć drogie działa lepiej.
      • piotr-janczuk Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 11:06
        Właśnie , dlatego chce przekonywać iz nie jest to placebo - to steretypowe patrzenie na bioenergoterapię. Sam kiedyś byłem sceptykiem i w takie rzeczy nie wierzylem. Myśli emocji to energia o subtelnych wibracjach - jesteśmy częścią świata energetycznego tylko nie zdajemy sobie sprawy z tego. Istotne jest tu właśnie oczyszczanie z takich negatywnych energii (emocji) i regulacja ośrodkow energetycznych , które wymieniają energię (pobierają i oddają) oraz wzmocniene ciała energetycznego. Powinno się wykorzystywać różne autotechniki oczyszczające. Ja tak robię regularnie aby zachować odpowiednią jakość energii, którą pracuje. Czasem naprawdę trzeba się namęczyć aby wyciągnąć głęboko zakorzenione zanieczyszczenia, ale dużo zalezy od osoby jej środowiska, relacji z innymi, zdarzeń z przeszłości - to nie tylko praca terapeuty, ale również praca ze sobą.
        • olga_w_ogrodzie Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 12:30
          nie odpowiedział Pan na pytanie :

Metamorph 21.10.10, 11:43 :

1. chce mi pan powiedzieć, że będzie prowadził działalność charytatywną?
          urządził pan promocję dla idei?
        • dolor Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 12:49
          Będzie badanie ze ślepa próbą? Brawo, to jedyny sposób, by zaprzeczyć lub potwierdzić tezę o szarlatanerii.

Jednak choć subtelne wibracje są przyjemne, moje ośrodki energetyczne wolę pozostawić z dala od pańskich rąk.
    • lucyna_n Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 13:49
      panie bioenergo
      idź pan do uczciwej roboty i nie grzesz więcej
      naciągać ludz chorych na taką szarlatanerię to się kwalifikuje do ognia piekielnego w pierwszej kolejności, a może i bez kolejki.
      wypad
      • kara.mija Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 14:23
        Przyślę teściową :)
        • piotr-janczuk Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 16:23
          Roztrząsanie i życie negatywnościami tylko szkodzi Wam i waszemu otoczeniu - pomyślcie nad tym . Serdecznie pozdrawiam wszystkich uzytkowników forum Cafe pod Szczurem i uśmiechu i pozytywnej energii życzę :)
          • lucyna_n Re: Bezpłatne zabiegi w problemach zdrowotnych 21.10.10, 19:39
            spierdalaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka