Dodaj do ulubionych

Gabinet Psychoterapii Zacisze

19.07.11, 23:38

Gabinet Psychoterapii Zacisze oferuje psychoterapię dla dorosłych i młodzieży.

Pomagamy osobom, które:
- cierpią na depresję,ataki paniki,
- odczuwają ciągły niepokój i lęk,
- mają problemy w relacjach małżeńskich, partnerskich,
- mają trudności w nawiązywaniu bądź utrzymywaniu relacji z innymi,
- unikają kontaktów z innymi ludźmi z obawy przed negatywną oceną,
- nie radzą sobie ze stresem,
- ciągle zamartwiają się o zdrowie swoje lub bliskich.

Gabinet mieści się w centrum Zacisza (Targówek) w pobliżu ul. Codziennej. Dojazd autobusem 512 (przystanek Czerwińska).
Bezpłatny parking przy budynku.

Zapraszamy! Zapisy telefoniczne!
Kontakt: 785 930 523
www.psychoterapia-targowek.pl

ul. Czerwińska 40
Warszawa-Zacisze
Obserwuj wątek
    • ex.mila Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 19.07.11, 23:44
      Powinnas być na filoletowo (płatne reklamy tak sie zaznacza od 15 lipca).

Pozdrawiam z Gilarskiej.
      • renat.a777 Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 20.07.11, 22:55
        Dziękuję Ci za informację:-) Skontaktowałam się już z administratorem.
        Pozdrawiam
        • ex.mila Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 20.07.11, 23:07
          renat.a777 napisała:

> Dziękuję Ci za informację:-) Skontaktowałam się już z administratorem.
          > Pozdrawiam

To był sarkazm. Moim zdaniem ta reklama powinna stąd wylecieć bez mrugnięcia okiem, ale problem polega na tym, że pewnie powstałby oddzielny 100-postowy wątek o tym czy powinien wylecieć czy nie, a moderatorka tego forum oznaczająca się anielską cierpliwością musiałaby po raz kolejny udowadniać, że nie jest wielbłądem.

Tak więc masz niesamowite szczęście. Trafiłaś ze spamem na forum, gdzie może reklamować się za friko. Na zdrowie.

Acha - powiedz koleżankom, które szukają miejsc gdzie mogą się za darmo zareklamować, że jest takie miejsce w sieci. A jakby chciały kogoś poopluwać bezkarnie, to też jest taka możliwość. Z tego forum niczego się nie usuwa, bo to grozi wielomiesięczną awanturą.

również słodko pozdrawiam dziubdziusku
          • renat.a777 Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 21.07.11, 00:38
            To nie był wcale sarkazm. Nieporozumienie. Napisałaś, że od 16 lipca zmienił się regulamin. Nie wiedziałam, przepraszam. Jak wcześniej napisałam, wysłałam administratorowi (o 22.50) prośbę o odznaczenie wątku kolorem lub jego usunięcie.
            Pozdrawiam
            • ex.mila Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 21.07.11, 00:49
              renat.a777 napisała:

> To nie był wcale sarkazm. Nieporozumienie. Napisałaś, że od 16 lipca zmienił si
              > ę regulamin. Nie wiedziałam, przepraszam. Jak wcześniej napisałam, wysłałam ad
              > ministratorowi (o 22.50) prośbę o odznaczenie wątku kolorem lub jego usunięcie.
              > Pozdrawiam

Nie mnie przepraszaj. Ja tu robię za głupiego Jasia.

Nie przekonuje mnie to co napisałaś. Myślę, że próbowałaś zareklamować się za darmo ale nie wyszło. Na ilu forach wkleiłaś darmową reklamę swojego gabinetu? Niezależnie od tego co administracja postanowiła, od 16 lipca reklamując swój gabinet na forum gazety miałaś obowiązek przestrzegać antyspamowego regulaminu, który obowiązuje tu od lat. To nie grzech, to zwykły marketing.

Jak już cie administracja podświetli na fioletowo to podeślij. Chętnie popatrzę.
              • olga_w_ogrodzie Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 21.07.11, 01:44
                Milu,
                chapią tam w Zaciszu 90 za indywidualną - 50 minut,
                100 za pogadanie z psychologiem,
                a na reklamę im żal kasy tak bardzo, że pakują się z reklamowym spamem
                na biednego Szczura.
                no i ten znowu ledwo zipie - wciąż na sobie jakies niecne wątki dźwiga.
                • ex.mila Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 21.07.11, 01:54
                  olga_w_ogrodzie napisała:

> Milu,
                  > chapią tam w Zaciszu 90 za indywidualną - 50 minut,

Nie w Zaciszu tylko na Zaciszu gapo! To takie osiedle - przepiękne zresztą - dla wszystkich wychodzących z gabinetu doktor renat.yyyy. Tylko gorzej z infrastrukturą - beznadziejna komunikacja, autobus 512..to jakiś koszmar, wlecze się przez cale miasto, ale od czego są tabletki:-) Jak łykniesz w okolicach Okęcia to przy Dworcu Wileńskim zaczną działać:-)

> 100 za pogadanie z psychologiem,

A jak zapłacę 1000 to będę 10 razy bardziej szczęśliwa po wyjściu z gabinetu pani renat.yyy?

> no i ten znowu ledwo zipie - wciąż na sobie jakies niecne wątki dźwiga.
                  Spoko.Gdyby nie pani renat.aaaa to bym nie napisała tego, co dawno chciałam napisać w kwestii włażenia ci na głowę. Tak więc na coś się przydała. Mam nadzieję, że nam za to nie policzy.
                  • olga_w_ogrodzie Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 21.07.11, 02:09
                    ex.mila napisała:
                    >
                    > Nie w Zaciszu tylko na Zaciszu gapo! To takie osiedle - przepiękne zresztą - dl
                    > a wszystkich wychodzących z gabinetu doktor renat.yyyy. Tylko gorzej z infrastr
                    > ukturą - beznadziejna komunikacja, autobus 512..to jakiś koszmar, wlecze się pr
                    > zez cale miasto, ale od czego są tabletki:-) Jak łykniesz w okolicach Okęcia to
                    > przy Dworcu Wileńskim zaczną działać:-)

no ja nie z Warszawy rodowicie wszak.
                    za to psychologię studiowałam na UAM - tam, gdzie jedna z tych pań z tego Zacisza.
                    >
                    >
                    >
                    > > 100 za pogadanie z psychologiem,
                    >
                    > A jak zapłacę 1000 to będę 10 razy bardziej szczęśliwa po wyjściu z gabinetu pa
                    > ni renat.yyy?
                    >
                    no pani Renato ?
                    czekamy.
                    uszczęśliwicie Ex. Milę za tysiaka ?
                    >
                    > Spoko.Gdyby nie pani renat.aaaa to bym nie napisała tego, co dawno chciałam nap
                    > isać w kwestii włażenia ci na głowę. Tak więc na coś się przydała. Mam nadzieję
                    > , że nam za to nie policzy.

no nie wiem, nie wiem.
                    widać, że pazerne te psycholożki z Zacisza eleganckiego, jak mówisz.
                    spamują zamiast opłacić reklamę,
                    za rozmowę z sobą chcą stówę...

/no i jak, Akrobatyku - nie umiem być agresywna ?! /
                    • ex.mila Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 21.07.11, 02:15

>
                      > no ja nie z Warszawy rodowicie wszak.

No to tak jak ja- niestety przypadkiem Pani Renata trafiła prosto w moje podwórko ze swoim spamem.

> uszczęśliwicie Ex. Milę za tysiaka ?

Za tysiaka to mnie podświetlą na fioletowo ha ha. Wyjdę z ich gabinetu mieniąc się kolorami jak neon:-)

> >
                      > > Spoko.Gdyby nie pani renat.aaaa to bym nie napisała tego, co dawno chciał
                      > am nap
                      > > isać w kwestii włażenia ci na głowę. Tak więc na coś się przydała. Mam na
                      > dzieję
                      > > , że nam za to nie policzy.
                      >
                      > no nie wiem, nie wiem.
                      > widać, że pazerne te psycholożki z Zacisza eleganckiego, jak mówisz.
                      > spamują zamiast opłacić reklamę,
                      > za rozmowę z sobą chcą stówę...

Mam nadzieję, że Pani Krystyna Kofta - zasłużona obywatelka osiedla Zacisze nic nie wie o tym oszukańczym procederze. Pogoniłaby naciągaczki na cztery wiatry.

>
                      > /no i jak, Akrobatyku - nie umiem być agresywna ?! /

Ja nie akrobatyk, ale przyznam, ze zaimponowałaś mi swoją subtelną agresją:-)
                      • olga_w_ogrodzie Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 21.07.11, 02:22
                        a może teraz wejść na stronę tych pań i poprosić o rewanż - reklamę dla Szczura u nich ? -

www.psychoterapia-targowek.pl/

sądzę, że, w zaistniałej sytuacji nie wypada, by te panie odmówiły.
                        • ex.mila Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 21.07.11, 02:34

> a może teraz wejść na stronę tych pań i poprosić o rewanż - reklamę dla Szczura
                          > u nich ? -
                          >
                          > www.psychoterapia-targowek.pl/
                          >
                          > sądzę, że, w zaistniałej sytuacji nie wypada, by te panie odmówiły.

Na pewno nie odmówią. Niemożliwe, żeby panie psycholożki miały coś przeciwko temu. Wystosujemy jakiś zbiorowy apel do zaglądania na Szczura (może jakiś telebim w poczekalni ze szczurem i adresem na forum) czy każdy powinien zrobić to indywidualnie? Może Pani Renata udzieli nam porady na ten temat za skromne 9.99?
            • olga_w_ogrodzie Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 21.07.11, 01:35
              renat.a777 napisała:

> To nie był wcale sarkazm. Nieporozumienie. Napisałaś, że od 16 lipca zmienił si
              > ę regulamin. Nie wiedziałam, przepraszam. Jak wcześniej napisałam, wysłałam ad
              > ministratorowi (o 22.50) prośbę o odznaczenie wątku kolorem lub jego usunięcie.
              > Pozdrawiam

żadnego wątku się kolorem nie zaznacza, tylko płaci Agorze kasę i reklama oznaczona na fioletowo umieszczana jest nad forum.

piszesz do administracji, by usunęli wątek na prywatnym forum, którym ja się zajmuję aktualnie ?
              a ja mogę napisać do administracji, by wywaliła na śmietnik meble z Twojej sypialni ?

robi się biznes terapeutyczny, a nie wie o tym, iż reklamy to się umieszcza odpłatnie w porozumieniu z właścicielem tego portalu ?

korzysta się z internetu i nie wie, iż zakładanie wątków jak Twój na forach agorowych czy prywatnych, to zwykły, bezczelny spam jak najgorzej świadczący o tych, którzy się reklamują ?

jak Ex. Mila - nie wierzę, że tego nie wiedziałaś.
    • olga_w_ogrodzie Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 20.07.11, 09:07
      pierwszy powód dla którego bym tam nigdy nie poszła to nieuczciwe, cwaniaczkowate, reklamowe spamerstwo.
      tfu.
      ohyda.
    • elzbieta007 Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 20.07.11, 23:13
      A jakieś referencje?
      • tkliwy_bandyta Re: Gabinet Psychoterapii Zacisze 07.12.11, 22:03
        Nie może ich być bo to bardzo słaby gabinet tzn. słaby personel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka