17.06.14, 16:38
wyborcza.pl/1,75968,16167851,Zrobilo_sie_smutno_i_ponuro.html#CukGW
Pani Kolęda płacze nad językiem. Ale jednocześnie gazeta broni treści rozmowy Belka Sienkiewicz. Dla mnie to są sprawy powiązane wyrastające z wspólnego pnia. Cynizmu i demoralizacji życia publicznego. W świecie w którym chodzi tylko o to kto kogo, co je moje co je twoje, siłą rzeczy we władzy chodzi tylko o emancypację upokorzonej biologii. Najpierw jesteś bitym dołem, a jak podniesiesz się w poziomie fali wreszcie możesz oddać. Jeśli będziemy cynicznie patrzeć jak panowie sobie handlują między sobą swoimi uprawnieniami bo wedle prawa karnego mogą bo każdy ma swoją działeczkę i trudno wdawać się w interpretacyjne mżonki, ale wedle konstytucji już nie bardzo, no ale nie bądźmy zbyt wyrafinowani, takie jest życie. Jest takie bo się im na to pozwoli teraz. Nie będzie jeśli będą się bać być cfaniaczkami kombinującymi, a nie będą się bać działać moralnie. Inaczej będzie chodzić tylko o biologię i jak powiedział pan z nagrania : to dobry chłopak, ale bojaźliwy, a dziś trzeba mieć jaja.

Polityk musi się bać podejść do drugiego polityka z pewnymi propozycjami, a nie bać się podejść z poważnym zachowaniem. Inaczej jest tylko biologia cynizm i skurwysyństwo.
Obserwuj wątek
    • czubata Re: Język 21.06.14, 23:00
      Po tym wszystkim i po innych wydarzeniach, nawet miałam zamiar by pójść zagłosować przy najbliższej okazji, pomyślałam że należałoby jakoś zainterweniować w sprawy tego kraju w którym żyję. Pomyślałam, że zaistniała sytuacja jest winą takich jak ja, którzy się nie angażują w te sprawy, nie chodzą na wybory. Ale potem pomyślałam sobie że pójdę zagłosować na kolejną bandę oszustów i krętaczy. Bo jak poczują koryto, robią się wszyscy tacy sami. Obecnie mam taką przewagę że nie muszę się czuć winna, że moim głosem dopuściłam do tegoż koryta.
    • wolfbreslau Re: Język 23.06.14, 08:39
      zbite_wisnie napisał:

. Dla mnie to są sprawy powiązane wyrastające z wspólnego pnia.
      > Cynizmu i demoralizacji życia publicznego. W świecie w którym chodzi tylko o t
      > o kto kogo, co je moje co je twoje, siłą rzeczy we władzy chodzi tylko o emancy
      > pację upokorzonej biologii. Najpierw jesteś bitym dołem, a jak podniesiesz się
      > w poziomie fali wreszcie możesz oddać. Jeśli będziemy cynicznie patrzeć jak pan
      > owie sobie handlują między sobą swoimi uprawnieniami bo wedle prawa karnego mog
      > ą bo każdy ma swoją działeczkę i trudno wdawać się w interpretacyjne mżonki, al
      > e wedle konstytucji już nie bardzo, no ale nie bądźmy zbyt wyrafinowani, takie
      > jest życie. Jest takie bo się im na to pozwoli teraz. Nie będzie jeśli będą się
      > bać być cfaniaczkami kombinującymi, a nie będą się bać działać moralnie. Inacz
      > ej będzie chodzić tylko o biologię i jak powiedział pan z nagrania : to dobry c
      > hłopak, ale bojaźliwy, a dziś trzeba mieć jaja.
      >
      > Polityk musi się bać podejść do drugiego polityka z pewnymi propozycjami, a nie
      > bać się podejść z poważnym zachowaniem. Inaczej jest tylko biologia cynizm i s
      > kurwysyństwo.

dlatego zostałem w rozmowie nazwany ch***....
      cynizm, czy skurwysynstwo ?
      ;-)))
      • spite_wisnie Re: Język 23.06.14, 08:49
        przez samo h.
        • wolfbreslau Re: Język 23.06.14, 09:27
          spite_wisnie napisał:

> przez samo h.

no tak, to z szacunku :-)
          ale faktycznie, mnie tez wystarcza przez samo "h"....nie mam potrzeby wydłużania :-)
          • spite_wisnie Re: Język 23.06.14, 09:59
            to po co te żale ?
            • wolfbreslau Re: Język 23.06.14, 10:40
              spite_wisnie napisał:

> to po co te żale ?

ktos tu wylewał żale?
              posłuzyłem sie ironia, jako dopełnieniem cynizmu skurwysynskiego :-)
              jak dla mnie to zupełnie kto inny wylewa tu żale i objawia prawdy oczywiste...tylko ,że mleka nawet nie ma do wylania.
              • spite_wisnie Re: Język 23.06.14, 14:06
                a ironie takie ostre ze az powietrze sie scielo. no ale skoro suszy godnosciowca to co zrobić
                • wolfbreslau Re: Język 24.06.14, 10:05
                  spite_wisnie napisał:

> a ironie takie ostre ze az powietrze sie scielo. no ale skoro suszy godnosciowc
                  > a to co zrobić

odpowiedzialem tylko na Twoj "poruszajacy" felieton :-)
                  prawie sie popłakałem gdy czytalem te wiekopomne dzieło "o upadku.....czegokolwiek "
                  • spite_wisnie Re: Język 24.06.14, 10:11
                    i niewiele zrozumiałeś jak zawsze, ale to chyba dla każdego prawda oczywista.
                    • wolfbreslau Re: Język 24.06.14, 10:19
                      spite_wisnie napisał:

> i niewiele zrozumiałeś jak zawsze, ale to chyba dla każdego prawda oczywista.

ano wlasnie....grunt ze huj na huju huja pogania ,a wszystkie trzy sa na kaczych łapach :-0
                    • spite_wisnie Re: Język 24.06.14, 10:25
                      Ostatnia lekcja dla zapitego zdegenerowanego umysłu :

Przyszedł huj na forum i się sadzi godnościowiec. Dostał odpowiedź i płacze, a później szuka hipokryzji po wątkach rozżalony. Wątek o polityce, która sprowadza wszystko do biologii. A nie o tym, że jak huj zarzyga kogoś to moralista ma mu podziękować jeśli nie jest hipokrytą.
                      • wolfbreslau Re: Język 24.06.14, 10:42
                        spite_wisnie napisał:

> Ostatnia lekcja dla zapitego zdegenerowanego umysłu :
                        >
                        > Przyszedł huj na forum i się sadzi godnościowiec. Dostał odpowiedź i płacze, a
                        > później szuka hipokryzji po wątkach rozżalony. Wątek o polityce, która sprowadz
                        > a wszystko do biologii. A nie o tym, że jak huj zarzyga kogoś to moralista ma m
                        > u podziękować jeśli nie jest hipokrytą.

niezła wyobraźnia ...jak na właściciela szczura w mózgu :-)

www.youtube.com/watch?v=7VqN3NVSFA8
                        miau :-)
                        • spite_wisnie Re: Język 24.06.14, 10:45
                          to już wiemy, czemu się uczepił tego huja. jego super ego to puss(y)
                          • spite_wisnie Re: Język 24.06.14, 10:45
                            miało być alter-ego.
                            • wolfbreslau Re: Język 24.06.14, 10:59
                              spite_wisnie napisał:

> miało być alter-ego.

pozostanmy przy super-ego.
                              ładniej wygląda.
                              moje alter wygląda inaczej...przeważnie tak :
                              www.youtube.com/watch?v=EFjq8Zxf1aQ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka