Dodaj do ulubionych

Celebrity Splash

14.03.15, 22:21
Moje wrażenia z ostatnich 10 minut

Wiadomo, że panna, która ma setki tysięcy wejść nastolatek przejdzie wszędzie. Z taką armią nikt nie wygra. Jak i wiadomo, że łysawy piłkarz musi przerżnąć.

Dlaczego każdy facet ma tatuaż? Wygląda to komicznie.

Zawodnik, który trenuje triatlon doznał kontuzji. To symptomatyczne. Ten sport tylko ludzi osłabia. Gimnastyk skoczy do wody i przebiegnie popłynie i popedałuje. W drugą stronę to nie działa.

Obserwuj wątek
    • pandoza Re: Celebrity Splash 14.03.15, 22:46
      Piłkarz i zawodnik disco polo cały czas tylko patrzyli jak pomacać. Pan aktor bardziej zajęty był sobą.
      • pandoza Re: Celebrity Splash 15.03.15, 02:52
        Tam idą ludzie, którzy pływać wcześniej nawet nie umieli. Jeśli to prawda to szybko się nauczyli.

Pani Rozalia nieźle przywaliła. Dawno nie pływałem, ale o ile pamiętam deska z słupka już boli. A pani Rozalia przygrzała z 5 metrów.
        • pandoza Re: Celebrity Splash 15.03.15, 03:16
          U nas panie są ambitne. W włoskiej edycji prosty skok zeskok z kilku metrów już wchodził w grę. U nas fikołki albo najwyższa wysokość.
          • pandoza Re: Celebrity Splash 15.03.15, 03:29
            Trochę się widzę można nauczyć. Niektórzy nie wyglądają na mających coś wspólnego z ruchem i robią fikołki.

Moje doświadczenie to skok z 5 metrów. Zapamiętałem bo kruk mi się wczesniej wczepil we włosy na platformie. To był lokalny kruk oswojony z ludźmi. Ptaki są dla mnie obrzydliwymi zwierzętami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka