arek_zwawy 28.03.15, 20:10 Ekipa zapowiada się cieniutko, ale jak będzie to się dowiemy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 28.03.15, 20:37 Ta panienka od początku chciała skakać z 5. Nie wierzę, że ona by wykonała taki przewrót z trampoliny jak planowała. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 28.03.15, 20:50 Chociaż może by skoczyła. Margines możliwego błędu jest przecież olbrzymi. Ten drugi skakał podobny trudniejszy skok i to nijak nie przypominało wzorca, który pokazał zawodowiec. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 28.03.15, 20:54 To już drugi reprezentant Mongolii. Skąd tu tylu Mongołów? Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 28.03.15, 21:12 O boże, emeryt z krwiakiem na pół nogi od skoku. To chore Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 28.03.15, 21:28 Balerina skoczyła podobnie jak karateka. A Otylka mu daje dwa punkty wiecej. To niesprawiedliwe. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 28.03.15, 21:30 STawiam, że odpadnie pani z Mongolii. A resztę trudno mi ocenić. Nie wiem co to za celebryci, kto za nimi stoi. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 28.03.15, 21:51 No to mnie zaskoczyło. DOtychczas co widziałem to trafiałem bez pudła. Ale w sumie zgadza się z trendem. Odpada babka 30-40 letnia na sto procent. I facet starszy ale nie najstarszy. Seniorzy przechodzą. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 28.03.15, 22:14 Dlatego Ogórkowa to nie najlepszy pomysł. Naród najbardziej wkurwiają właśnie takie panie jak Ogórkowa. Taka z wyglądu perfecjonistka 30 40 lat. Zaginiona dziewczyna. Oj ludzie tego nie lubią nie lubią. Jeszcze jak ma power macierzyński to na taką nie ma bata. Odpowiedz Link