Dodaj do ulubionych

Ludzi naprawde skreca

18.08.16, 07:16
Rozne cielesne terminy na stany emocjonalne nie sa jakas abstrakcyjna metafora.

Juz kiedys to zauwazylem ze moja skolioza jest czyms jakby skreceniem weza ogrodowego zeby nie leciala przez niego woda. Ale jakos nie poszedlem za tym dalej, w swej arogancji myslalem nawet ze sie odkrecilem. Bowiem ogolnie jest faktem ze plecy wyprostowalem. Zrobilem sie wyzszy ze az mam lek wysokosci.

Wczoraj przypadkiem sie odkrecalem idac niezdarnie za cialem. Nie jest to latwe gdyz nie ma do tego stabilnego punktu oparcia. Miednica soje reszta ciala swoje. Wchodzilem w jakies dziwne polozenia jak wariat pogiety tylko sam nie wiem czy bylek krzywy czy mam zaburzone czucie ciala wieczna krzywizna bo zwiekszalo sie czucie. Po pol godzinie zostalem opetany przez diabla. Zaczal sie szloch a cialo bylo pogiete ...to wszystko bylo jak w psychiatryku gdy ludzie przyjmuja dziwne pozy i wpadaja w rozne stany.

A props zastanawia mnie kto jest bardziej chory. Ci ludzie ktorzy sa uznani za calkowitych wariatow wowczas czy biegacze ktorzy biegna i sa tak niemilosiernie krzywi nogi maja pokrecone ze mi slabo sie robi na mysl co robia ze swoim cialem . Wczoraj widzialem takiego. Biegl jak kaczka do tego ladowal na wewnetrzna czesc stopy przy tym i mial tak scisnieta klatke ze rekami nie mogl prawie ruszyc. Ale gw mowi ze to zdrowie. Tylko raz widzialem kogos kto wygladal w tym naturalnie i byla to pani o urodzie z azji. To nie jest sport dla syn i cor tej masochistycznej ziemi.

Tak wiec mam skryte olbrzymie poklady tego szlochu. Tylko musze sie odkrecac.
Pozniej cialo mi sie zintegrowalo blokady w plecach przy kregoslupie puscily
Obserwuj wątek
    • ohera Re: Ludzi naprawde skreca 18.08.16, 07:29
      Mialem nadzieje na jakies sny prorocze po tym zdarzeniu, ale nic. Kamienny sen. Ale minionej doby tylko godzina snu. Wiec moze dlatego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka