Dodaj do ulubionych

Wściekła biała kobieta

14.06.18, 17:34
Ingrid Carlqvist. To taka szwedzka dziennikarka ktora krytykuje w zagranicznych mediach prawicowych politykę imigracyjną, kulturową Szwecji.

Ja ją kiedyś dwa razy słyszałem, a teraz całkiem przypadkiem o niej się dowiedziałem bo wrzucałem do wiki nieznane mi nazwisko i okazało się ze ona je ma.

Rozbawiło mnie. Ona miała męża Marokańczyka przez 4 lata.

To jest chyba najsilniejsza prawidłowość psychiczna jaką w życiu widziałem. Jeśli jakaś kobieta ostro jedzie po jakiejś grupie mężczyzn i z reguły z pozycji prawicowych to po prostu zawsze wychodzi ze to jej były mąż. Za każdym razem nie mogłem się nadziwić jak to się sprawdza.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Wściekła biała kobieta 14.06.18, 17:50
      "Nie wiem, czym jest szwedzka kultura. Myślę, że to właśnie sprawia, że ​​wielu Szwedów jest zazdrosnych o grupy imigrantów. Macie kulturę, tożsamość, historię, coś, co was łączy. A co mamy? Mamy letnią noc i takie głupie rzeczy. "

A to powiedziała szwedzka socjaldemokratka. Myślę, że w Szwecji feminizm jest silny, otwarty na Islam z powodu silnego zatomizowania społecznego. Feminizm jest o samotności kobiety która chce żyć w dużym stadzie. Dlatego bronią nawet poligamię islamską bo jest babiniec.
      • 136ty Re: Wściekła biała kobieta 14.06.18, 17:53
        Na marginesie słowa całkowicie idiotyczne w ustach szwedzkiego polityka lewicowego, strzelanie sobie w stopę, bo przecież to lewica chce rozwalać tradycyjną kulturę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka