12.04.20, 11:11
Film na razie wyglada jakby przypadkowym ludziom z ulicy dali byc aktorarami, scenarzystami. Tyle ze kamera profesjonalna
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Legiony 12.04.20, 11:18
      Scena bitwy niby dynamiczna tylko wyglada jakby kilkanscie osob bralo udzial w bitwie.

Rozczarowuje, nastwialem sie na dobry film
    • dotera Re: Legiony 12.04.20, 11:59
      Wladowali w film 25 mln. Wyglada jak slaba produkcja telewizyjna

Ten serial Drogi Wolnosci mial milion za odvinek, najdrozszy polski, ale bylo wiecej widac w co wlozyli, aktorstwo dobre. Tu tragedia w kazdym elemencie.
      • dotera Re: Legiony 12.04.20, 13:03
        Swoja droga jesli cos mi sie spodoba to Polakom nie. Serial Paradoks byl dobry, skonczyli po pierwszej serii. Drogi Wolnosci bardzo mi sie podobal. Tez brak kontynuacji,
    • dotera Re: Legiony 12.04.20, 12:04
      Nie wierze ze glowny bohatet skonczyl szkole aktorska. Ilekroc go widze on nie gra totalnie nic. Zerowa mimika. Calkowite drewno
    • dotera Re: Legiony 12.04.20, 12:49
      News w wspolczesnych wiadomosciach ma wieksza dramaturgie niz ten film. Nie wierze po prostu ze powstalo cos tak amatorskiego z takim budzetem. Brak jakiejkolwiek formy.
    • dotera Re: Legiony 18.04.20, 12:31
      Nie mialem internetu i z nudy obejrzalem go drugi raz.

Nieco naswietlil mi sie zamysl filmu. Byl nim elemenarz dla chlopcow co maja opanowac w zyciu. Tylko zamienial sie w farse z braku umiejetnosci filmowych na calej linii.

Ciekawe ze podobne produkcje kreca Rosjanie. Nasze obecne elity wladzy maja stosunek do Rosji jak nienawidzacy sie blizniacy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka