Dodaj do ulubionych

Mechanizm nagonki

22.07.26, 19:00
www.tokfm.pl/polska/to-najwieksze-ofiary-antyukrainskiej-nagonki-boja-sie-wyjsc-na-plac-zabaw?utm_source=gazeta.pl&utm_medium=artyku%C5%82&utm_campaign=Ukraincy2207#s=BoxOpImg2
Z jednej strony wycisza się takie zjawiska jak atak nożem na oficjalnej imprezie pana z Ukrainy na radnego PSL. Z drugiej w tych samych dniach dyskusja pana z nastolatkami w autobusie, które miały bardzo dobry humor i nie wygladały na zastraszone okazuje się nagonką.

Teraz każda sprzeczka jakich jest tysiące codziennie między Polakami, między Polakami i Ukraińcami będzie filmowana przez Ukraińców, a ty się tłumacz z wyciętych materiałów.

Obserwuj wątek
    • dotera Re: Mechanizm nagonki 22.07.26, 19:06
      Na Ukrainie Polacy nie mają co szukać od wielu lat. Boją się odezwać po polsku. W tym samym czasie gdy u nas latali z flagmi Bandery i czują się jak u soebie w domu, w mediach pouczają Polaków jak mają życ.

W liberalnych mediach jet ciągłe wywijanie kota ogonem. Jest symboliczne ze tu zawsze wszystko musi być zbudowane na kłamstie. Trzeba zamilczeć ludobójstwo Wołynia,na Palestyńczykach, ale opwiadać latami kłamstyw o wyssanej z palca stodole w Jedwabnym

Słowo pogrom ma etymologię wschodnią. Przypomnę ze w Polsce było najwięcej Zydów. Przypomnę ze w Rosji ich nie było bo był zakaz. To kto ich gnębił jak nie obecni sojusznicy najlepsi.
      • dotera Re: Mechanizm nagonki 22.07.26, 19:11
        Nie skończyłem myśli. Problem Polaków polega właśnie na tym ze przyjmują jak cielaki wszystkich , podczas gdy wszyscy wokół nas wybijają, a pozniej Polaków przedstawiają jako ksenofobów. My nawet nacjonalizm mieliśmy odwołujący się do pokojowych rozwiązań w odróznieniu do wychwalanej lewicy która wprowadziła zamordyzm.
        • dotera Re: Mechanizm nagonki 22.07.26, 19:31
          Nie macie nic na Polaków i wymyślacie bzdury jak Jedwabne. Z dwóch powodów nie macie.

Bo nigdy Polacy nie stworzyli silnego patriarchatu i byliśmy otoczeni przez tych którzy byli w tym o wiele lepsi. Przez co byliśmy regionalną ofiarą. Drugim powodem było to tylko na Słowianach przyjeło się Chrześcijaństwo. DLa ludów germańskich to jak ze slepym o kolorach. Gdyby nie wpływ ludów germańskich w tym regionie Sowianie by żyli w zgodnej symbiozie.
          • dotera Re: Mechanizm nagonki 22.07.26, 19:43
            Pany Lachy to hasło klasowe które zostało zamienione na narodowe przez germańskie wywiady. Szlachta ruska się chętnie szpolszczała bo obyczaje tu były dla niej przyjemniejsze niż te wschodnie. NIe tylko szlachta zresztą bo i ci chłopi z Wołynia to też tamtejsi. Nikt ich tam nie nawiozł.
            • dotera Re: Mechanizm nagonki 22.07.26, 19:55
              NIe mamy kuzynow w USA i na Zachodzie bogatych jak Zydzi. Nie jestesmy potrzebni NIemcim jak Zmudzini, Białorusini, Ukraińcy. Możemy trwać tylko wbrew wszystkim interesom
    • dotera Re: Mechanizm nagonki 22.07.26, 20:44
      Jedynym powodem i to jest udowodnione empirycznie niecheci Polaków do Ukrainy są poprzesuwane granice w relacjach. Udowodnione gdyż Polacy przyjęli Ukraińców z zadziwiającą przychylnością . Która mnie zaskoczyła negatywnie, bo zrozumiałem jesteśmy narodem cielaków. Ci sami się jednak skapowali co zrobili. ZNam z otoczenia histrię ludzi którzy przyjęli i włosy im staneł dęba pod wpływem doświadczeń. A takie one były tylko z jednego powodu. Poprzesuwanych przez liberalizm zachodni granic. Wszystko jest do góry nogami co zabuija szacunek człowieka do człowieka. Powoduje resentymentny.
      • dotera Re: Mechanizm nagonki 22.07.26, 20:50
        Liberalizm to budowanie ludzkiego panoptikum w imię urojonej równości w czasach w których nierówności eksplodują, w którym są notorycznie przesuwane granice a samoobrona jest nazywana agresją

Symbolem tego jest fakt ze strażnik granicy który ma taką logiczną funnkcję jest nazywany moprdercą przez liberała bo nie wpuszcza rzekomego uchodzcy na wizie turystycznej rzucającego w niego kamieniami na nielegalnym przejsciu. Według prawa uchodzcą jestes tylko uciekając do kraju obok. I tak właśnie demontując pożądek moralny i społeczny powoduje się resentymenty. ALe tego chce liberał zeby wszyscy się nienawidzili.
        • dotera Re: Mechanizm nagonki 22.07.26, 20:54
          CHętnie przyjmę 10 milionów uchodzców jeśli każdy z nich wróci do swojej ojczyzny gdy mnie zagrożenie a nie będzie dostawał z automatu obywatelstwo, zeby mi mowić jak żyć bo jestem faszystą. Jak będę uchodzca będę wdzięczny ze ktos chce mi okazać pomoc i wrócę następnego dnia do ojczyzny niezależnie jaka bieda mnie w niej czeka i jaki dobrobyt miałem na uchodztwie. Nazywamy to kulturą a nie antykulturą liberalną
    • dotera Re: Mechanizm nagonki 23.07.26, 05:56
      Roznica miedzy Jedwabnem a Wołyniem jest taka, ze w Jedwabnem próba ustalenia sladów skończyła się znalezieniem niemieckich łusek po których zakończono ekshumacje, a na Wołyniu kości same wychodzą z gleby gdzie nie spojrzysz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka