o.co.kurwa.te.pretensje 13.12.08, 01:23 tak właśnie, i nikt mi tego nie zabierze do boju kurwo! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o.co.kurwa.te.pretensje Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:26 jeśli nie wyraziłem się zbyt jasno, to chodzi o to, że sprawie że ten temat będzie miał najwięcej wpisów na forum Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:29 ależ jasno. przecież już Ci pomagam. nie widać? Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:34 w ramach podziękowań polizałem ekran monitora, wcześniej wchodząc na twój profil Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:37 czuję się zaszczycona Twoim lizem w ekran. ekran chyba też kontent - czyż nie ? Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:41 jest teraz troche mokry, więc tak Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:44 tak to już jest z lizaniem - zwykle jest się po nim z lekka mokrym. Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:31 kto wie, może będzie miał najwięcej wpisów w całej historii wszystkich gazetowych forumów Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:33 byłoby miło. jak tego dokonasz ? tylko numerków postów nie wpisuj. chyba nie chodzi o to, by był najdłuższy i najnudniejszy ? Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:38 nawet jakby miałby być nudny to chodzi o to, że będzie mój strasznie jestem tym wszystkim podniecony Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:40 nie dziwię się podnieceniu. takie wyzwanie ! Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:43 już sobie wyobrażam jak przez najbliższe lata się tu wpisuje i gęba sama mi się śmieje Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 01:57 a jesteś ! to Ty tak zapraszałeś tę beligijską, a ona teraz gada, że ja tu ...terror uprawiam. i tak noszę teraz to okrutne brzemię. Odpowiedz Link
dolor Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 02:05 Przecież cierpiała, miałem wypędzić? Nie dość, że terrorystka, to jeszcze bez serca! Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 02:07 terroryści muszą być bez serca. inaczej siada efektywność akcji terrorystycznych. a jak się dziś czujesz Dolor, w dniu tej smętnej rocznicy ? Odpowiedz Link
lejdi111 Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 08:12 lizałeś aidki zgrabne nóżki? Rozumiem, że zaczynałeś od stóp i coraz wyżej, coraz wyżej i niestety kiecka resztę zasłoniła. Stąd to podniecenie :))) Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 10:09 z tego, co mówiła woźna i jeszcze jedna pani ze sklepu, to było odwrotnie - lizanie od góry - po kiecce do granicy z nogami. Odpowiedz Link
danuszek Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 10:56 a ja slyszalem,ze jezyk sie zakleszczyl w sukienkowym suwaku,tak w miesnym mowili,prawda czy znowu ploty ? Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 11:23 o szczególy operacji "lizanie ekranu" trzeba już chyba kurwę spytać bezpośrednio - te z mięsnego często przekręcają fakty. Odpowiedz Link
toxic_so_much Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 12:49 gdzie nie spojrzeć - womanizer... Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 22:54 będzie ciężko, ale ze mnie kurwa cipa Odpowiedz Link
toxic_so_much Re: Najdłuższy temat na forum 13.12.08, 23:31 o.co.kurwa.te.pretensje napisał: > będzie ciężko, ale ze mnie kurwa cipa dasz radę. pomogę Ci. w końcu od tego tylko jestem. zawsze na warcie. nie jesteś żadna cipa. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 14.12.08, 21:18 kurwo, jak nie dasz rady to ja ci po prostu pomogę z tym tematem Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 00:40 cuckoo.for.caca napisał: > źle wkleiłaś linki w swoim profilu wiem. nie umiem. jestem lamerką. Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 00:47 cuckoo.for.caca napisał: > jak chcieć to ja przecież ciebie pomóc no ale jak ? ja myślałam, że żadnych dodatkowych czynności, by one się otwierały nie muszę wykonać. co ja tam źle mogłam zrobić, że się nie otwierają? Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 01:04 no właśnie ja z tym http zrobiłam. spróbuję wykasować, jutro może. dziś mi się nie chce. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: aidko... 15.12.08, 01:10 kurwa zakończyła wczoraj swój nędzny żywot Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: aidko... 15.12.08, 01:26 tak, no i w sumie ten kurewski nick nic nie znaczyl, a teraz jest jakaś ładna piosenka Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: aidko... 15.12.08, 01:31 Jizzlobber tego zespołu jest też piękny zwłaszcza ta kościelna końcówka Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: aidko... 15.12.08, 01:21 zrób tak, to które już jest to zostaw a do tego dodaj np. www.ciechowski.art.pl Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 01:26 wszystko jutro powpisuję z www i tyle. to Ty jesteś ? Feniks z popiołow Kurwy? Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: aidko... 15.12.08, 01:28 oczywiście , które już tam jest ma zostać, bo bez tego nici Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: aidko... 15.12.08, 01:38 tak, to oryginalne http ma zostac sprobuj moze zrobic jednego linka, nie powinno ci to zająć więcej jak pół godziny :) Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 01:48 cuckoo.for.caca napisał: > tak, to oryginalne http ma zostac > sprobuj moze zrobic jednego linka, nie powinno ci to zająć więcej > jak pół godziny > :) no to pięknie... jutro spróbuję. Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 18:45 prorokowanie przez Ciebie pół godziny na jeden link mnie odstrasza. się zebrać nie mogę. może to wszystko się pokasuje i będzie spox. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: aidko... 15.12.08, 20:50 no spróbuj, masz moje słowo, że jak poradzisz sobie z pierwszym linkiem to się uśmiechniesz Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 21:03 na razie nie mogę. a uśmiechać się nie można za dużo /zmarszczki/ co tam się dziś u Ciebie fajnego, albo niefajnego wydarzyło? Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: aidko... 15.12.08, 21:20 na spacerze byłem, na karuzeli trochę posiedziałem, strasznie zmarzłem, no i bardzo mi się to marznięcie spodobało, bo jedyne o czym wtedy myślałem, to żeby się wygrzać w domu pod kołderką Odpowiedz Link
nienill Re: aidko... 15.12.08, 01:26 > jestem lamerką. lamerzy nie wierza, ze sa lamerami, wiec z definicji nią nie jestes ;-) Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 01:30 nienill napisała: > > > jestem lamerką. > lamerzy nie wierza, ze sa lamerami, wiec z definicji nią nie jestes > ;-) to ja nie wiedziałam, że lamerowi nie wypada się przyznać. ale jestem lamerka. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: aidko... 15.12.08, 01:33 czyli, jeśli nazwę się wyjątkowo nieudanym eksperymentem genetycznym to w rzeczywistości nim nie jestem? Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 01:37 a dlaczego sądzisz, że jesteś wyjątkowo nieudanym eksperymentem ? bo co ? Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: aidko... 15.12.08, 01:45 bo mi czegoś nie wszczepili i przez nie umiem wśród ludzi czuć się jak człowiek Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 01:47 cuckoo.for.caca napisał: > bo mi czegoś nie wszczepili i przez nie umiem wśród ludzi czuć się > jak człowiek nie wszczepili na pewno. niemniej - witaj w klubie. spadam już. dobranoc /fajnie, że nick zmieniłeś - zawsze to jakiś pozytyw/ Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: aidko... 15.12.08, 01:51 tak jest kurwo, zacznij się znowu nad sobą użalać wmawiaj sobie, że znajdziesz tu ludzi, którzy cię polubią i którym choć trochę będzie na tobie zależało a potem się znowu rozpłacz, że ci "znajomi" juz o tobie zapomnieli, ty żałosna karykaturo Odpowiedz Link
nienill Re: aidko... 15.12.08, 09:24 > ty żałosna karykaturo ale karykaturo czego? nie wolno tak zostawiac bez wyjasnienia :( Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: aidko... 15.12.08, 11:05 o.co.kurwa.te.pretensje napisał: > tak jest kurwo, zacznij się znowu nad sobą użalać > wmawiaj sobie, że znajdziesz tu ludzi, którzy cię polubią i którym > choć trochę będzie na tobie zależało > a potem się znowu rozpłacz, że ci "znajomi" juz o tobie zapomnieli, > ty żałosna karykaturo no już, już, już... starczy. nie wskakuj znów w ubranko kurwy. Odpowiedz Link
nienill Re: aidko... 15.12.08, 09:17 nie moze ja mam swoją prywatna definicje, ale wydaje mi sie, ze lamerzy sa lamerami, bo np. zadaja "glupie" pytanie, ale nie sa tego swiadomi Odpowiedz Link
aidka Re: aidko... 15.12.08, 18:42 nienill napisała: > nie > moze ja mam swoją prywatna definicje, ale wydaje mi sie, ze lamerzy > sa lamerami, bo np. zadaja "glupie" pytanie, ale nie sa tego swiadomi ja myślałam, że lamer, to ten, który kompletnie się nie zna na komputerowaniu. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 15.12.08, 21:24 dziś dowiedziałem się, że Eva Longoria nigdy nie śpiewała w zespole Pussycat Dolls, ta z którą ją pomyliłem nazywa się Nicole Scherzinger Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 15.12.08, 21:39 cuckoo.for.caca napisał: > dziś dowiedziałem się, że Eva Longoria nigdy nie śpiewała w zespole > Pussycat Dolls, ta z którą ją pomyliłem nazywa się Nicole Scherzinger a ja nie lubię tej Longorii raczej. Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 15.12.08, 21:41 no więc tam próbowałam z tymi linkami i próbowałam i nic nie wychodziło, aż się wkurzyłam i skasowałam wszystko. spróbowałam raz jeszcze i już Grzesia mam. hurra ! nie jestem lamerką. dzięki. /czy mógłbyś powiedzieć jak się do Ciebie zwracać? na per Kurwę się już nie zgadzam dlużej/ Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 15.12.08, 21:54 no to teraz idż zobacz, jaka jestem pilna uczenniczka. wszystkie się otwierają. tylko na razie mi się więcej nie chce wlinkowywać. dzięki raz jeszcze. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 15.12.08, 22:32 się na przyszłośc polecam (i tylko tyle bo nadmiar cukru szkodzi) caca, to chyba kupa znaczy w jakimś języku Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 15.12.08, 23:11 to nie chcę tak. coś innego. Koko ? Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 16.12.08, 04:32 dobiję do setki dedykując tęże Autorowi wątku... Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: Najdłuższy temat na forum 16.12.08, 22:24 druga strona...teraz to tu nikomu nie będzie się chciało tyle klikać, a samemu to jednak trudno tak to ciągnąć Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 16.12.08, 22:25 sam już nie wiem kim jestem Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 16.12.08, 22:28 cuckoo.for.caca napisał: > sam już nie wiem kim jestem spręż się i coś wyartykuuj na ten temat... Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 16.12.08, 22:30 dylemat, czy bardziej kurwą czy kupą Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 16.12.08, 22:37 no to ja cierpliwie poczekam na inne możliwości. lubisz śpiewać ? Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 16.12.08, 22:42 tylko gdy jestem jedynym tego słuchaczem, wczoraj darłem ryja do cuckoo for caca Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 16.12.08, 22:53 uwielbiam drzeć ryja do czegoś, co lubię, ale mam za ścianą rudą. skoro się wkurzam, gdy ona drze ryj wrzeszcząc na córkę, że ta się puszcza i nie uczy, na syna, że nic nie robi, a na męża za całokształt, to nie mogę sama być nieelegancka i hałasować z mjuzik plej. ale w tym momencie - mam taką ochotę... coś sobie puszczę zaraz energetyzującego. co polecasz? Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 17.12.08, 00:15 jak nie jest jeszcze za późno to polecam to pl.youtube.com/watch?v=TpdZMuDFEt0 chciałbym być taki giętki jak wokalista Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 17.12.08, 00:31 cuckoo.for.caca napisał: > jak nie jest jeszcze za późno to polecam to > pl.youtube.com/watch?v=TpdZMuDFEt0 > chciałbym być taki giętki jak wokalista mogłoby być. ale ja bym aktualnie chciała jeszcze mocniej, mocniej, mocniej. no, żeby odlot był wprost. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 18.12.08, 16:00 minęła godzina 16 dzień dobry Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 18.12.08, 17:36 cuckoo.for.caca napisał: > minęła godzina 16 > > dzień dobry teraz to już nawet minęła 17 dawno. dzień dobry Drogi_wciąż_nie -wiem_jak_Cię_nazwać. jeśli nie powiesz, sama wymyślę i na mój wymysł będziesz skazanym. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 18.12.08, 17:51 tak sobie myslałem, żeby to nazywanie mnie jakoś odzwerciedlało moją osobowość, np. pośladek mógłby być Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 18.12.08, 18:01 cuckoo.for.caca napisał: > tak sobie myslałem, żeby to nazywanie mnie jakoś odzwerciedlało moją > osobowość, np. pośladek mógłby być nie mógłby. inaczej ma być. może być Filip, albo Szemrzący Strumyk itp., ale nie żadne kurwy i pośladki. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 18.12.08, 18:23 to niech będzie komar, bo też nie wiadomo na co to to lata Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 18.12.08, 18:35 cuckoo.for.caca napisał: > to niech będzie komar, bo też nie wiadomo na co to to lata oj tam - nie wiadomo na co... wiadomo - bo masz, Komarze, stworzyć najdłuższy wątek portalu, może nawet najdluższy w świecie Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 18.12.08, 20:36 nie chce być komarem, mi do głowy przychodzą same tytuły piosenek, albo jacyś bohaterzy filmów Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 18.12.08, 20:39 nooo. to juz lepiej. dawaj. kto Ci chodzi po głowie ? Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 18.12.08, 20:47 myślałem o walterze sobchaku albo o jesusie quintanie, bo big lebowski ale zdecydowałem, że chcę być nemeczkiem Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Z serii "tego sie dzisiaj dowiedziałem" 18.12.08, 20:38 a wiecie, że jak się naciśnie u+alt to wychodzi € Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Z serii "tego sie dzisiaj dowiedziałem" 18.12.08, 20:40 a u mnie nie wychodzi uuuuuuuuuuu nie. nie wychodzi. Odpowiedz Link
dolor Ten link Cię zdołuje: 18.12.08, 22:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=86682284&a=86683493 Ale jestem złym nickiem. Odpowiedz Link
of.woman.born Pociągnę ci ten najdłuższy wątek 18.12.08, 22:19 na forum jeśli pozwolisz. Na razie ciągnę bezmyślnie, jeśli zdecyduję się już na to, w którą stronę i z jaką siłą do się odezwę. The Truth the Dead Know Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca z serii "jestem żalosny i tak już zostanie" 20.12.08, 21:45 mam znajomą, taka koleżanka z neta ja tylko obejrzałem zdjęcia z jakiejś jej imprezy, po prostu zobaczyłem ją z ludżmi rozbeczałem się ona się bawiła, ja siedziałem jak debil do póżna przed kompem, że może pogadamy sam nie wiem o co mi chodzi Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: z serii "jestem żalosny i tak już zostanie" 21.12.08, 00:02 cuckoo.for.caca napisał: > ona się bawiła, ja siedziałem jak debil do póżna przed kompem, że > może pogadamy > sam nie wiem o co mi chodzi zapewne o pogadanie. Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: z serii "jestem żalosny i tak już zostanie" 21.12.08, 00:15 faktycznie jesteś żałosny, a jak już przyjdzie dzień w którym przestaniesz się w końcu oszukiwać, że coś się zmieni to będziesz wiedział co zrobić bo ciebie po prostu nie ma, do ciebie należy ruch po którym będzie to wiadomośc oficjalna Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: z serii "jestem żalosny i tak już zostanie" 21.12.08, 00:42 Nemeczku. oj Nemeczku... Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: Najdłuższy temat na forum 25.12.08, 01:36 Gotuj się kurwo, gotuj. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 25.12.08, 01:50 zaniedbujesz wątek. się szwędasz Bóg wie, gdzie, a postów nie przybywa od tego. hańba. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Re: Najdłuższy temat na forum 25.12.08, 02:24 To jest wpis nr. 16253 na tym forum, ciekawe prawda? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Najdłuższy temat na forum 25.12.08, 03:06 a tak w ogóle co słychać ? mnie boli głowa, a etopiryna się skończyła. jeśli do jutra nie przjedzie, to nie będzie możliwości pójścia na imprę do zaprzyjaźnionego geja. a się mu dniami i nocami lepiło z glinki samoutwardzalnej prezent, by było oryginalnie. Odpowiedz Link
aidka Re: Najdłuższy temat na forum 29.12.08, 21:20 Nemeczku - se wątku Twego pilnuję, a Ty się obijasz jak głupek. Odpowiedz Link
cuckoo.for.caca Wątku mój 13.01.09, 14:45 rośnij w siłę i niech ludziom żyje się dostatniej. Odpowiedz Link
aidka Re: Wątku mój 21.01.09, 23:18 dziś było dość ciepło. osobiście zamierza się udawać, iż lada chwila będzie wiosna. zresztą - u mnie na chacie kwitną zapalczywie żonkile w doniczce, a szafirki się do tego czynu szykują z zacną odwagą. wszystko to pomimo, iż choinka wciąż stoi, bo i czemuż ją wywalać, skoro ani igiełeczki nie zgubiła jeszcze - to dlatego, że kaukazka sosna to. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wątku mój 24.01.09, 02:12 Nemeczku, Ty się nien opierdalaj, tylko chodź tu swego wątku pilnować. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wątku mój 28.01.09, 01:11 pewna pani powiedziała mi, że choinkę do 2 lutego mogę mieć. się nie wie czemu. jakiś koniec karnawału? jakiś post? jakieś ascetyczne klimaty wymagane są od tego 2-giego ? jakiś wyrok śmierci ostatecznej dla choinek na ten termin przypada ? a jakby tak, skoro się nie sypie, tylko turgor traci do lata ją trzymać? albo na wieki wieków? smutno ogólnie. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Wątku mój 28.01.09, 01:17 2 lutego Matki Boskiej Gromnicznej, takie kościółkowe prawo, że to koniec dla choinki Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wątku mój 28.01.09, 01:21 a jak się nie podporządkować, to utłuką i przeklną na wieki ? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wątku mój 28.01.09, 01:19 pełno maili na które odpowiedzieć ochoty się nie ma. a niektórzy mocno czekają. się jakoś nawet ich czytać uważnie nie chce. tylko wzrokiem po nich przelatuje. po przekątnej, bo większość to teksty długie. no nie ma się ochoty odpowiadać i już. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Wątku mój 28.01.09, 01:28 Ekskomuniką może nie obłożą, ale kto wie okrutne to prawo kanoniczne i nie wiadomo czy jakiegoś paragrafu na to nie ma, lepiej rozebrac, albo przynajmniej okna pozasłaniać, żeby uczciwi parafianie do proboszcza nie donieśli, że taka hańba w parafii. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wątku mój 28.01.09, 01:33 zawsze się żal czuje patrząc na zwłoki tych choinek na śmietniku złożonych tam, choć jeszcze nie są strupieszczałe one. Odpowiedz Link
tychdanych kurde, ale glupia pochwa z tej kobity 05.06.09, 22:52 gada do jakiegos obcego faceta "co ojciec na to", "co ojciec sądzi" i tak caly czas, gooopia pizda Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: kurde, ale glupia pochwa z tej kobity 05.06.09, 22:56 ? nie kumkam tego ojca.bo w kwesti ogniska to wiem ze nienil rozpali. Odpowiedz Link
tychdanych Re: kurde, ale glupia pochwa z tej kobity 05.06.09, 23:04 a w telewizji wywiad z jakas klecha był, a nienill to mocna bedzie tylko na forum Odpowiedz Link